Odp: Pogoń - Ina 2:0 - 27/10/2007 20:46
na meczu niestety byc nie moglem i jak na zlosc Marek dzisiaj bramke pyknal ehhh to sie nazywa fart.
widzow widzialem ze 1500 widac tendencje porazajaco spadkowa, niestety.
W przerwie powinni kolowac jakis zawodnikow, glownie mam tu na mysli atak i obrone zwlaszcza stopera bo z calym szacunkiem dla Marka ale on na II lige nie nadaje sie.
Według relacji live, w obu drużynach dokonano 4 zmian. Może to jest głupie pytanie, ale to tak można?
Mozna .Ale chyba jedna zmiana musi dotyczyc mlodziezowca.
Dokładnie.
I tak dla formalnośc trzech młodzieżowców musi znajdować się na boisku i dodatkowo trzech na ławce.
Przepraszam ale kur...a mnie bierze jak oglaam poczynania naszej Pogoni albo obciac im dochody albo cos w tym stylu albo niech zarabiaja jak profi ale dla kogo?
Odp: Pogoń - Ina 2:0 - 28/10/2007 10:38
[cytat=phoenix]Ciekawe zdjęcie...[/jaka drużyna taki młyn-adekwatny do poziomu drużyny...A teraz paze zdań na temat tego "widowiska" i poziomu druzyny- Mecz dramat. Wstyd , że grają takie pokraki. Nie szanują kibiców ! Kowal , Skórski , Norsesowicz beznadziejni ... Cebulski padał na twarz ze zmęczenia po 5 minutach biegania ... Taki shit to ja oglądałem jak grali pseudobrazylijczycy. Trener siedzi na ławce jak Łobanowski - dajcie mu koc niech nie marznie - albo najlepiej niech wraca do Gdańska ... Ulubieńcy Rafałowicza - bo to chyba on ustala skład - za chwilę będą grać przy pustych trybunach. Beznadzieja i na lata 4 liga
Odp: Pogoń - Ina 2:0 - 28/10/2007 16:14
na wiosne bedzie cieplej itd, moze gra przez zime sie porawi to mysle ze warto zaczac selekcje(lepszy mlyn 100 osobowy z ludzi konkretnych, niz 200 ktorzy przyszli pogadac i jesc slonecznik) i do tego dobrze by bylo jakby kazdy patrzyl na osobe obok jak nie spiewa to delikatnie zwrocic uwage no ale marzenia....
na meczu niestety byc nie moglem i jak na zlosc Marek dzisiaj bramke pyknal ehhh to sie nazywa fart.
widzow widzialem ze 1500 widac tendencje porazajaco spadkowa, niestety.
W przerwie powinni kolowac jakis zawodnikow, glownie mam tu na mysli atak i obrone zwlaszcza stopera bo z calym szacunkiem dla Marka ale on na II lige nie nadaje sie.
A moim zdaniem Marek gra naprawde dobrze. Pozatym on mial przerwe od piolki i teraz dopiero wraca do gry i to z calkiem niezlym skutkiem
A moim zdaniem Marek gra naprawde dobrze. Pozatym on mial przerwe od piolki i teraz dopiero wraca do gry i to z calkiem niezlym skutkiem
Dokładnie, na początku też z niego się śmiałem jak reszta stadionu ale teraz z meczu na mecz gra coraz pewniej i coraz lepiej, nie będzie to następny Paweł Skrzypek, ale naprawdę nie ma się co z niego śmiać bo na pewno jest lepszy od paru zawodników aktualnie grających w Pogoni.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768770542 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.