Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pogoń Szczecin-Dąb Dębno Lubuskie 20.10. godz. 17 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
UI
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7836 dni

*

Odp: Pogoń Szczecin-Dąb Dębno Lubuskie 20.10. godz. 17 - 20/10/2007 21:11

kumpel napisał:  
Kaczmarek gdańszczaninie wstrętny won!!!

Nic dodać nic ujac

Obrazek gif wstawiony na forum
manisz
Kibic
Na forum od 7608 dni

Odp: Pogoń Szczecin-Dąb Dębno Lubuskie 20.10. godz. 17 - 20/10/2007 21:19

Pawel napisał:  

kumpel napisał:  
Kaczmarek gdańszczaninie wstrętny won!!!

Nic dodać nic ujac

To nie wina Kaczmarka, tylko wina tego ze w tej druzynie sa sami indywidualisci (moze z paroma wyjatkami), którym zalezy tylko na pokazaniu własnych umiejetnosci niz rozważnego zagrania z głową, ale lepiej na trenera popsioczyć niż na Przewoźniaka który nie trafia na pustą z 4 metrów, Skórskiego który marnuje dwie setki i Kowala który wywraca sie o kazda piłke i nie potrafi oddać celnego strzału

DeeMeN.
Kibic
Na forum od 6733 dni

Odp: Pogoń Szczecin-Dąb Dębno Lubuskie 20.10. godz. 17 - 20/10/2007 21:43

jankos napisał:  
Jeśli chodzi o doping, momenty dobre. Początek drugiej połowy całkiem konkretny, ale im później tym gorzej. Po raz kolejny dużo przypadkowych osób, a więc było jak było. Jedyne co niektórzy potrafią to gwizdać i bluzgać - jakieś ciśnienia na Dębno bo zrobili oprawę czy skandowali swoją drużynę żenujące.

Właśnie też nie rozumiem tych spinek i skandowania typu : "Wypierdalać", "Co się stało,że jesteście" ... Ci ludzie pewnie też kibicują Pogoni ! To są chłopaki z naszego regionu, zamiast promować naszą Dumę Pomorza pokazujemy coś takiego ... ŻENADA !

Myślę, że sobie w życiu poradzę bo potrafię kombinować i swoich ideałów nie zdradzę !
Skajsdelimit
Kibic
Na forum od 7238 dni

Odp: Pogoń Szczecin-Dąb Dębno Lubuskie 20.10. godz. 17 - 20/10/2007 22:01
Dokładnie ŻENADA, tak samo jak doping na 12 od jakiegoś czasu. Sandał sie wysila daje z siebie wszystko a połowa ludzi na 12 to szmulki albo małe dzieci, które na dodatek nie śpiewają.

Z daleka nie będzie widać
Kibic
Na forum od 8154 dni

**

Odp: Pogoń Szczecin-Dąb Dębno Lubuskie 20.10. godz. 17 - 20/10/2007 22:21

Domino napisał:  

jankos napisał:  
Jeśli chodzi o doping, momenty dobre. Początek drugiej połowy całkiem konkretny, ale im później tym gorzej. Po raz kolejny dużo przypadkowych osób, a więc było jak było. Jedyne co niektórzy potrafią to gwizdać i bluzgać - jakieś ciśnienia na Dębno bo zrobili oprawę czy skandowali swoją drużynę żenujące.

Właśnie też nie rozumiem tych spinek i skandowania typu : "Wypierdalać", "Co się stało,że jesteście" ... Ci ludzie pewnie też kibicują Pogoni ! To są chłopaki z naszego regionu, zamiast promować naszą Dumę Pomorza pokazujemy coś takiego ... ŻENADA !

Spokojnie co bardziej gorące głowy zostały doinformowane hehe i się ogarneli, bo chyba poczuli dużą misje :D:D:D
Ogólnie fajnie, że ktoś przyjechał i się jakoś pokazał, mało tego wyszło im to nawet, wiadomo nie ma co liczyć na cud jednak ;)

Co do meczu to kurwa chuj mnie strzela jak patrze na te jebane gwiazdeczki ;)

Ostatnio edytowany przez: Z daleka nie będzie widać, 20 października 2007, 22:27 [1 raz(y)]

Z daleka nie będzie widać.
chtwo
Kibic
Na forum od 7352 dni

Odp: Pogoń Szczecin-Dąb Dębno Lubuskie 20.10. godz. 17 - 20/10/2007 22:27
ogolnie rzecz biorac to rzadko kiedy wypowiadam sie tutaj na takie tematy ale wkurwia mnie u niektorych choragiewek ze tak jada po Kaczmarku-uswiadomcie sobie jeden z drugim (Kumpel,Pawel)ze to nie wina Kaczmarka tylko pseudogwiazdeczek typu Marek K. ktory sie wywala na pilce zamiast wykorzystywac sytuacje-taktycznie wszystko jest ok -Kaczmarek nie ma wplywu na to ze np taki Skorski, Przewozniak nie strzeli z 4 m w swiatlo bramki czy tez Kowal wypierdoli sie na pilce w dogodnej sytuacji-rozumiem zdazyc sie moze kazdemu ale nie notorycznie po 3-4 razy w meczu...podsumowujac to standardowo zawiodl caly zespol szczegolnie z przodu a co do "Maria" to jest to trener zdecydowanie na wyzsza lige niz nasza ktora prezentujemy...pozdro

Szacunek dla Braci - Pogarda dla frajerów
Fyfy
Kibic
Na forum od 6665 dni

Odp: Pogoń Szczecin-Dąb Dębno Lubuskie 20.10. godz. 17 - 20/10/2007 22:31
Jesli chodzi o liczbe kibicow taka sobie jak na warunki pogodowe myslalem ze bedzie gorzej bo kazdy przestraszy sie deszczu ktory niby mial padac...Co do kibicowania hmm... jesli chodzi o sektor 12... za duzo dzieci i lasek i okolo 40% nie spiewa wogole albo wybrana piosenke jedna momentami jak sandal krzyknol to bylo spoczko... wynik nie zadowalajacy biorac pod uwage pare 100% akcji ktore powinny zakoczyc sie GOLem :)

no
Kibic
Na forum od 6940 dni

Odp: Pogoń Szczecin-Dąb Dębno Lubuskie 20.10. godz. 17 - 20/10/2007 23:00

FilipEk napisał:  
Jesli chodzi o liczbe kibicow taka sobie jak na warunki pogodowe myslalem ze bedzie gorzej bo kazdy przestraszy sie deszczu ktory niby mial padac...Co do kibicowania hmm... jesli chodzi o sektor 12... za duzo dzieci i lasek i okolo 40% nie spiewa wogole albo wybrana piosenke jedna momentami jak sandal krzyknol to bylo spoczko... wynik nie zadowalajacy biorac pod uwage pare 100% akcji ktore powinny zakoczyc sie GOLem :)

to może przed sektorem 12, wywiesić kartke wstęp zabroniony dla kobiet i dziewczyn, i wstęp od 15lat na sektor ? niech stoi jedna osoba przed sektorem i niech sprawdza kto ma ile lat, i niech wpuszcza tak będzie rozsądniej

Plum
Kibic
Na forum od 7868 dni

Odp: Pogoń Szczecin-Dąb Dębno Lubuskie 20.10. godz. 17 - 20/10/2007 23:03
Wracając do meczu... z jednej strony co trener ma zrobić jak piłkarze nia trafiają z paru metrów do bramki. Ale z drugiej Kaczmarerk jest słabym tenerem i zatrudnienie Mariusza Kurasa były by spełnieniem marzeń... Trzeba się zacząć rozglądac za zawodnikami, którzy mogą nas wzmonić w zimę,żeby niektórw gwiazdeczki poczuły konkurnecję w składzie...

Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Fyfy
Kibic
Na forum od 6665 dni

Odp: Pogoń Szczecin-Dąb Dębno Lubuskie 20.10. godz. 17 - 20/10/2007 23:07

MolestaEwenement napisał:  

FilipEk napisał:  

to może przed sektorem 12, wywiesić kartke wstęp zabroniony dla kobiet i dziewczyn, i wstęp od 15lat na sektor ? niech stoi jedna osoba przed sektorem i niech sprawdza kto ma ile lat, i niech wpuszcza tak będzie rozsądniej

Nie no od 15 to nie wypali bo by nie wyrobili ale tak na oko jakby sprawdzali to widac przeciesz ze gosciu chodzi do podstawowki albo sra w pieluchy jeszcze...tak jak dzisiaj w tramwaju koles mial max 5 podstawowka siegal mi do pasa i nagle slysze "...kto nie skacze ten z policji hop hop hop.." Troche mnie rozbawil :) Gdzie jego rodzice...patologia pelna geba :)

no
Kibic
Na forum od 6940 dni

Odp: Pogoń Szczecin-Dąb Dębno Lubuskie 20.10. godz. 17 - 20/10/2007 23:20

FilipEk napisał:  

MolestaEwenement napisał:  

FilipEk napisał:  

Nie no od 15 to nie wypali bo by nie wyrobili ale tak na oko jakby sprawdzali to widac przeciesz ze gosciu chodzi do podstawowki albo sra w pieluchy jeszcze...tak jak dzisiaj w tramwaju koles mial max 5 podstawowka siegal mi do pasa i nagle slysze "...kto nie skacze ten z policji hop hop hop.." Troche mnie rozbawil :) Gdzie jego rodzice...patologia pelna geba :)

no to chociaż wpuszczać takich , co widać po gębie że to nie jest dziecko i będzie dopingował, a jak widać ze dziecko powiedziec mu ładne wypier.. :) na inny sektor, no i lasek nie wpuszczać wiadomo, naprawde dobre by to było rozwiązanie, tylko kto będzie stał ..

goral1982
Kibic
Na forum od 7711 dni

Odp: Pogoń Szczecin-Dąb Dębno Lubuskie 20.10. godz. 17 - 20/10/2007 23:35
Moze wkoncu ktos przejrzy na oczy i zauwazy , ze z tym sztabem trenerskim daleko nie zajedziemy. Co z tego , ze odejdzie Kaczmarek , jak pewnie zastapi go Rafalowicz, ktory jest jeszcze slabszy. To moja subiektywna ocena. Tu potrzebna jest osoba w stylu Baniaka(Baniak to tylko przyklad jak powinien wygladac trener , nie chodzi mi konkretnie o niego) , ktora potrafi narzucic wlasny styl gry.
Faktycznie duzo remisujemy , bo nie strzelamy bramek z kilku metrow na pusta bramke. Ale Pogon nie ma stylu . Kopiemy , biegamy , ale bez celu .
I nie mowie tego ze wzgledu na slabsze wyniki w ostatnim czasie. To samo mowilem , przed sezonem .

Randall McMurphy
Kibic
Na forum od 7550 dni

*

Odp: Pogoń Szczecin-Dąb Dębno Lubuskie 20.10. godz. 17 - 20/10/2007 23:42
Chlopaki z Debna fajnie sie pokazali,brawa dla nich pod koniec meczu bylo slychac kilka razy`` Pogon Szczecin!`` z ich strony,oprawa jak na ta lige tez niczego sobie,doping jak na ta liczbe nawet ok, za duzo przypadkowych osob i dzieciakow, poza tym mecz bez historii.......Wallburg to potrafi psuc 100% sytuacje,prawdziwy mistrz...i wyjebac tego kaczmarka jakas zmiana musi byc z taka gra o wyzszej lidze mozemy pomarzyc..tak ciezko im zaaplikowac trening strzelecki kilka razy w tygodniu? skoro te gwiazdi z 3-4m nie potrafia strzelic ...czasami do pustej bramki?

Ostatnio edytowany przez: Randall McMurphy, 20 października 2007, 23:58 [1 raz(y)]

To My Niechciani, Nielubiani i Bezczelni...MKS!
Yahoo
Kibic
Na forum od 6744 dni

Odp: Pogoń Szczecin-Dąb Dębno Lubuskie 20.10. godz. 17 - 20/10/2007 23:49
serio nie rozumiem co chcecie od Kaczmarka czemu on jest winny ? ze chlopaki marnuja okazje ? co on ma za nich strzelac ? Sory ale po prostu pilkarze spieprzyli 100% okazje i tyle. Jestesmy na 1 miejscu i nie ma co marudzic na trenera. Mario nie wroci bo bez przesady na IV lige to sie nie zgodzi.

Co do 12 sektora hmmm powiem ze czasem niektore panienki lepiej spiewaja niz nie jeden łepek. A co do malolatow to robi sie coraz gorzej wszedzie po prostu dzieciaki wszedzie.

ZAWSZE Z POGONIĄ !
goral1982
Kibic
Na forum od 7711 dni

Odp: Pogoń Szczecin-Dąb Dębno Lubuskie 20.10. godz. 17 - 20/10/2007 23:58

Yahoo napisał:  
serio nie rozumiem co chcecie od Kaczmarka czemu on jest winny ? ze chlopaki marnuja okazje ? co on ma za nich strzelac ? Sory ale po prostu pilkarze spieprzyli 100% okazje i tyle. Jestesmy na 1 miejscu i nie ma co marudzic na trenera. Mario nie wroci bo bez przesady na IV lige to sie nie zgodzi.

.

On jest winny jednej rzeczy . Zespol nie ma stylu gry. Mialem okazje widziec 2 mecze Lechii jak trenerem byl Kaczmarek .Bylo identycznie . Zero koncepcji , bezsensowna kopanina . Wtedy sie udalo awansowac i teraz moze tez sie uda. Ale to nie jego zasluga tylko doswiadczonych zawodnikow . Teraz jest Skrzypek czy Bilinski . Wtedy mial np. Wojciechowskiego . Ile spotkan rozstrzygnelismy dzieki doswiadczeniu zawodnikow? Kowal czy Przewozniak cofaja sie w rozwoju pod kierunkiem Kaczmarka. Gdyby nie starzy pilkarze i gdyby nie to , ze gramy mecze tylko u siebie(nie liczac wyjatkow) , bysmy byli w polowie tabeli . Kaczmarek nie jest w stanie nic dac temu zespolowi .
Niech sobie marnuja okazje , w kazdym zespol to sie zdarza. Ale gdzie tu jakas mysl trenerska? W jaki my sposob gramy? Ja nie potrafie nawet tego nazwac. Bezladna kopanina to chyba najlepsze okreslenie.
A skoro Mario zgodzil sie pracowac w Gorzowie w 3 lidze , to zgodzi sie i na 4 .

krzynu1
Kibic
Na forum od 6884 dni

Odp: Pogoń Szczecin-Dąb Dębno Lubuskie 20.10. godz. 17 - 21/10/2007 01:08
jesli o dzisiejszy (juz wczorajszy) mecz chodzi to tak: mecz raczej nie zbyt ciekawy, znowu nasza optyczna przewaga, wiecej mielismy z gry. i... co z tego, nie ma skutecznosci, nie ma punktow. prpponowal bym sie rozejrzec za nowymi nabytkami, przede wszystkim jakis skuteczny napastnik, dobry skrzydlowy tez by sie przydal. nie ulega watpliwosci za obecny sklad wymaga zmian w przerwie zimowej.zmiana trenera to nie wiem, ale gdyby Mario zechcial nim byc to bardzo fajnie by bylo. jesli chodzi o doping to chyba naprawde tak jak Sandal dzis mowil trzeba do lekkiej selekcji na 12 wrocic. nie moze byc tak ze dzieci co mi do pasa siegaja a wysoki nie jestem, patrza sie i nie wiedza same co robia na tym sektorze. dziewczyny to nie wiem, tez raczej nie bardzo - choc powiem szczerze jedna brunetka, ktora widze po raz kolejny na 12 kibicuje lepiej niz nie jeden koles, do tego uroda niczego sobie wiec ja bym akurat wposcil:) a przyspiewki to sporo spiewanych jest wciaz w zbyt szybkim tempie. trzeba na to tempo naprawde zwracac uwage, podczas meczu bo jest za szybko w wielu przypadkach i nie wychodzi i nie brzmi to tak jak mogloby brzmiec. generalnie wiem ze bedzie dobrze i z gra i z dopingiem, bo jest coraz lepiej. pzdr

krzynu1
kumpel
Kibic
Na forum od 6731 dni

Odp: Pogoń Szczecin-Dąb Dębno Lubuskie 20.10. godz. 17 - 21/10/2007 10:35

Baru2 napisał:  
Dokładnie ŻENADA, tak samo jak doping na 12 od jakiegoś czasu. Sandał sie wysila daje z siebie wszystko a połowa ludzi na 12 to szmulki albo małe dzieci, które na dodatek nie śpiewają.

Całkowicie się z Tobą zgadzam.Ciekawe kiedy w końcu zrobią porzadek bo średnia wieku jak na moje oko to 14 lat

Bo blanty mnie nie trują, jak nigdy mnie nie truły, tu mi skrusz to jaramy...
anathema
Kibic
Na forum od 7188 dni

Odp: Pogoń Szczecin-Dąb Dębno Lubuskie 20.10. godz. 17 - 21/10/2007 10:36
jedno jest pewne-coś wisi w powietrzu. Prawda jest taka że kaczmarek nie ma ani posłuchu ani autorytetu wiec jest jak jest. Czas na zmiany bo to wstyd,aby tak dalej sie toczyło. Pamietajmy że mamy juz półmetek,miał być awans osiągniety w cuglach a co mamy? I jeszcze kwestia napastników-nie możnawziąść jakiegoś 30-latka który wykorzystywałby te sytuacje z zimną krwią te co mamy? Z takim Kowalem to żadnej ligi nie zawojujemy...

'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"

Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
jns
Kibic
Na forum od 7729 dni

Odp: Pogoń Szczecin-Dąb Dębno Lubuskie 20.10. godz. 17 - 21/10/2007 10:59
Na potwierdzenie taka fotka:

Obrazek jpg wstawiony na forum

Mam nadzieję, że więcej takie incydenty nie będą miały miejsca.

frajer
Kibic
Na forum od 6838 dni

Odp: Pogoń Szczecin-Dąb Dębno Lubuskie 20.10. godz. 17 - 21/10/2007 11:06
powiem kilka słów po pierwsze Rafałowicz musi odejść, bo wtajemniczeni wiedzą, że to on miesza w składzie, po drugie Kaczmarek musi odejść, bo nie ma charakteru i daje sobą manipulować, kilku piłkarzom należy podziękować w przerwie zimowej za grę. a pan Kałużny i Smolny powinni się głęboko zastanowić nad dalszym prowadzeniem klubu. Kotkowski figurant i ignorant musi odejść! prowadzenie klubu jest faktycznie na poziomie IV ligi i ci ludzie nic nie zmienią! Krzystek zapewnił nam takie cyrki jakie sa z meczu na mecz trybuny beda pustoszyć, bo wielu z nas nie chce sie utozsamiac z tym tworem

wczoraj frajerem,jutro premierem ;)
 - 1  - 2  - 3  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768770551 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.09 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005