Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pogoń - Sokół << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
NLx
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8884 dni

**

Odp: Pogoń - Sokół - 07/09/2007 00:03

WM napisał:  
łeee to sie przebiore;)

jedziesz, jedziesz....

za plecami psów myśliwskich cała masa
Yahoo
Kibic
Na forum od 6744 dni

Odp: Pogoń - Sokół - 07/09/2007 18:28
hehe i znow murzyn na naszym stadionie :P Nie zebym mial cos przeciwko murzynom, ale brazyliana mi wystarczająco wyprała mozg

ZAWSZE Z POGONIĄ !
spagetti
Kibic
Na forum od 8137 dni

*

Odp: Pogoń - Sokół - 07/09/2007 22:33
200zł na samolot, 6zł na bilet i 200 na samolot powrotny - wizyta na Twardowskiego - bezcenna :)

,,Vi är överallt,,- POGON
Seku
Kibic
Na forum od 7238 dni

Odp: Pogoń - Sokół - 08/09/2007 12:53
Słyszałem, że ten ich nowy nabytek nie błyszczy, może został wyselekcjonowany przez młodego Ptaka:D

M K S
Yahoo
Kibic
Na forum od 6744 dni

Odp: Pogoń - Sokół - 08/09/2007 13:25
hehe pewnie tak Dawidek ze szkolki swojej go sprzedal hehe

ZAWSZE Z POGONIĄ !
chtwo
Kibic
Na forum od 7352 dni

Odp: Pogoń - Sokół - 08/09/2007 13:39
co do tego meczu to mam taka mala ciekawostke Panowie :D otoz w Sokole gra nasz "ulubieniec" Norbercik tyrajski ;)

Szacunek dla Braci - Pogarda dla frajerów
JuStyNa
Kibic
Na forum od 7448 dni

Odp: Pogoń - Sokół - 08/09/2007 13:48

Bzyku napisał:  
Oto czego Ci trzeba - użyj tego, a będziesz miał dożywotni wjazd na stadion za darmo :D

Ujj...:P No nie taki dożywotni, bo jeśli przyjdą ligi wyższe to raczej "my" kobiety będziemy płacić - tak jak wcześniej. No to kobietka taka 100% nie będzie:P Ale jako inwalida sprzętu kuchennego ;) będzie darmo wjeście:P

M.J
Kibic
Na forum od 6753 dni

Odp: Pogoń - Sokół - 08/09/2007 14:23

chtwo napisał:  
co do tego meczu to mam taka mala ciekawostke Panowie :D otoz w Sokole gra nasz "ulubieniec" Norbercik tyrajski ;)

M.J
Kibic
Na forum od 6753 dni

Odp: Pogoń - Sokół - 08/09/2007 14:24

chtwo napisał:  

Wojtas.
Kibic
Na forum od 7880 dni

Odp: Pogoń - Sokół - 08/09/2007 14:39
A nie gra przypadkiem dalej w Warcie Poznań?

Tylko Pogoń!
chtwo
Kibic
Na forum od 7352 dni

Odp: Pogoń - Sokół - 08/09/2007 15:13

Wojtas. napisał:  
A nie gra przypadkiem dalej w Warcie Poznań?

nie-gra teraz w Sokole P.-wystarczy ze rzucisz okiem na sklad Sokola...

Szacunek dla Braci - Pogarda dla frajerów
Jo
Kibic
Na forum od 7260 dni

Odp: Pogoń - Sokół - 08/09/2007 18:29

chtwo napisał:  

On nie gra w Sokole tylko gra w Warcie Poznań :!:

Warszawa !!!!!! Warszawa , Warszawa CWKS Legia !!!!!!!!!!!! Warszawa , Warszawa !!!!!
Pszczółek
Kibic
Na forum od 8277 dni

**

Odp: Pogoń - Sokół - 08/09/2007 19:23
Wszystkie dzisiejsze wyniki IV ligi i aktualna tabela

Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
Bzyku
Kibic
Na forum od 7888 dni

*

Odp: Pogoń - Sokół - 08/09/2007 19:31
No... wreszcie ilość bramek strzelanych przez Pogoń adekwatna do ilości sytuacji stwarzanych. Dziś skuteczność nie zawiodła - głównie dzięki temu, że Kowal siedział na ławie.

Brawa dla chłopaków i oby więcej takich meczów :)

Polako - dla Twojej informacji. Przewoźniak dostał prostopadłą piłkę z głębi pola, wpadł w pole karne w okolicach lewego narożnika pola karnego i płaskim strzałem lewą nogą w długi róg pokonał bramkarza.

Najładniejsze bramki strzelał Sokół - po rzutach wolnych, zwłaszcza ta trzecia. No i ta w której obrońca idealnie "wykończył" dośrodkowanie Tomka Parzego :)

Paula19mks
Kibic
Na forum od 6733 dni

Odp: Pogoń - Sokół - 08/09/2007 19:42
Nio wynik iście hokejowy:) brawo dla chłopaków za 7 strzelonych goli, a gdyby jeszcze lepsza skuteczność w tym meczu była to i może jeszcze lepiej by to wyglądało no ale w sumie jest dobrze 4 miejsce w tabeli juz mamy:) szkoda tylko tych 3 straconych bramek ale za nie nalezy sie pochwała zawodnikom Sokoła szczególnie za te ich bramki na 6:2,6:3 z rzutów wolnych..Pogoń Szczecin!:)

Zawsze w moim sercu tylko Pogoń Szczecinska!
eF^
Kibic
Na forum od 8049 dni

*

Odp: Pogoń - Sokół - 08/09/2007 19:51
Więc tak, meczyk mógł się podobać. Było w nim wszystko co być powinno: bramki, kartki, karne, emocje. No jak ktoś wyżej napisał, wreszcie skuteczność na poziomie.

Bardzo podobała mi się gra Kossakowskiego, będzie Pogoń miała z niego pożytek.
Rydzak - też fajnie się pokazywał (chociaż parę głupich strat zanotował),
Jarymowicz - po raz kolejny mnie zadziwił swoją ambicją i walką,
Parzy - nie dość, że grał przeciętnie to kosmicznie durną czerwień dostał
Łapczyński - strasznie niepewny w bramce, przydałby się ktoś bardziej doświadczony i ograny,
Biliński - bardzo dobry mecz, szczególnie w pierwszej połowie, rządził w środku pola.
Kowal - nie wiem czemu on tak tragicznie gra..

Kibiców nie za dużo, ale doping w miarę fajny (znów parę piosenek stanowczo za szybko śpiewanych niestety). No i osobna sprawa, odechciewa się na młynie siedzieć jak się widzi gdzie się tylko nie spojrzy jakieś dzieciaki rzucające kurwami na lewo i prawo albo odpicowane dziewczyny, które przyszły na lans :/

ps. co miał napisane na koszulce ten cwaniak z Pyrzyc, który 2 bramki strzelił. I co pokazywał?

zach-pom
Kibic
Na forum od 6813 dni

Odp: Pogoń - Sokół - 08/09/2007 20:01
Pogoń Szczecin najlepsza w Polsce jest najlepsza w Polsce jest!!! Szczecin moim miastem Pogoń moim życiem!!! Pozdro dla wszystkich fanów Dumy Pomorza!!!

PS 1948
Bzyku
Kibic
Na forum od 7888 dni

*

Odp: Pogoń - Sokół - 08/09/2007 20:06

eF^ napisał:  
Parzy - nie dość, że grał przeciętnie to kosmicznie durną czerwień dostał

Z drugiej strony miał też trochę udanych zagrań, strzelił gola i miał asystę przy samobóju.

eF^ napisał:  

Łapczyński - strasznie niepewny w bramce, przydałby się ktoś bardziej doświadczony i ograny,

Fakt, tylko że on pewnie dalej będzie bronił, bo jest jednym z młodzieżowców. Jeśli się go wymieni, to trzeba będzie z pola kogoś zdjąć, a tam specjalnie nie ma kogo.

eF^ napisał:  
co miał napisane na koszulce ten cwaniak z Pyrzyc, który 2 bramki strzelił. I co pokazywał?

No właśnie... Ciekawe, co tam namalował. Ale chyba nic przyjaznego, skoro kilka butelek poleciało w jego kierunku buhaha

KtoToTaki
Moderator**
Na forum od 7995 dni

Odp: Pogoń - Sokół - 08/09/2007 20:09

eF^ napisał:  

ps. co miał napisane na koszulce ten cwaniak z Pyrzyc, który 2 bramki strzelił. I co pokazywał?

podbijam

... ja się będę opierdalał niech się wszystko dzieje samo...
Rch.
Kibic
Na forum od 7027 dni

Odp: Pogoń - Sokół - 08/09/2007 20:13
Skasować tego posta proszę.
proponuję reszte wypociń związanych z panem lotto też skasować.

Ostatnio edytowany przez: Rch., 9 września 2007, 00:47 [4 raz(y)]

Ultras Pogoń!MW03!Prawa Strona Miasta!
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768770542 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.06 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005