Odp: Pogoń - Sokół - 07/09/2007 18:28
hehe i znow murzyn na naszym stadionie Nie zebym mial cos przeciwko murzynom, ale brazyliana mi wystarczająco wyprała mozg
Ujj... No nie taki dożywotni, bo jeśli przyjdą ligi wyższe to raczej "my" kobiety będziemy płacić - tak jak wcześniej. No to kobietka taka 100% nie będzie Ale jako inwalida sprzętu kuchennego będzie darmo wjeście
Odp: Pogoń - Sokół - 08/09/2007 19:31
No... wreszcie ilość bramek strzelanych przez Pogoń adekwatna do ilości sytuacji stwarzanych. Dziś skuteczność nie zawiodła - głównie dzięki temu, że Kowal siedział na ławie.
Brawa dla chłopaków i oby więcej takich meczów
Polako - dla Twojej informacji. Przewoźniak dostał prostopadłą piłkę z głębi pola, wpadł w pole karne w okolicach lewego narożnika pola karnego i płaskim strzałem lewą nogą w długi róg pokonał bramkarza.
Najładniejsze bramki strzelał Sokół - po rzutach wolnych, zwłaszcza ta trzecia. No i ta w której obrońca idealnie "wykończył" dośrodkowanie Tomka Parzego
Odp: Pogoń - Sokół - 08/09/2007 19:42
Nio wynik iście hokejowy brawo dla chłopaków za 7 strzelonych goli, a gdyby jeszcze lepsza skuteczność w tym meczu była to i może jeszcze lepiej by to wyglądało no ale w sumie jest dobrze 4 miejsce w tabeli juz mamy szkoda tylko tych 3 straconych bramek ale za nie nalezy sie pochwała zawodnikom Sokoła szczególnie za te ich bramki na 6:2,6:3 z rzutów wolnych..Pogoń Szczecin!
Odp: Pogoń - Sokół - 08/09/2007 19:51
Więc tak, meczyk mógł się podobać. Było w nim wszystko co być powinno: bramki, kartki, karne, emocje. No jak ktoś wyżej napisał, wreszcie skuteczność na poziomie.
Bardzo podobała mi się gra Kossakowskiego, będzie Pogoń miała z niego pożytek.
Rydzak - też fajnie się pokazywał (chociaż parę głupich strat zanotował),
Jarymowicz - po raz kolejny mnie zadziwił swoją ambicją i walką,
Parzy - nie dość, że grał przeciętnie to kosmicznie durną czerwień dostał
Łapczyński - strasznie niepewny w bramce, przydałby się ktoś bardziej doświadczony i ograny,
Biliński - bardzo dobry mecz, szczególnie w pierwszej połowie, rządził w środku pola.
Kowal - nie wiem czemu on tak tragicznie gra..
Kibiców nie za dużo, ale doping w miarę fajny (znów parę piosenek stanowczo za szybko śpiewanych niestety). No i osobna sprawa, odechciewa się na młynie siedzieć jak się widzi gdzie się tylko nie spojrzy jakieś dzieciaki rzucające kurwami na lewo i prawo albo odpicowane dziewczyny, które przyszły na lans :/
ps. co miał napisane na koszulce ten cwaniak z Pyrzyc, który 2 bramki strzelił. I co pokazywał?
Odp: Pogoń - Sokół - 08/09/2007 20:01
Pogoń Szczecin najlepsza w Polsce jest najlepsza w Polsce jest!!! Szczecin moim miastem Pogoń moim życiem!!! Pozdro dla wszystkich fanów Dumy Pomorza!!!
Z drugiej strony miał też trochę udanych zagrań, strzelił gola i miał asystę przy samobóju.
Fakt, tylko że on pewnie dalej będzie bronił, bo jest jednym z młodzieżowców. Jeśli się go wymieni, to trzeba będzie z pola kogoś zdjąć, a tam specjalnie nie ma kogo.
No właśnie... Ciekawe, co tam namalował. Ale chyba nic przyjaznego, skoro kilka butelek poleciało w jego kierunku
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768770542 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.