i do tego wezmiesz ciepły koc i bandarze. Bo bedziesz nocował na dworcu w Szczecinku. hehe. pzdr. bez odbioru.
Pół godziny temu byłem w klubie kupić bilet i mam numer biletu 151. Babka, która sprzedawała mowila, ze zainteresowanie jest tak duze, ze wszystkie bilety pojda dzisiaj.
Nie poszły swój kupiłem 10 min przed zamknięciem kasy i mam numer 179. Czyli jeśli ktoś dzisiaj nie kupił, może to spokojnie zrobić jutro rano. Ale znając życie i tak zdecydowana większość pojedzie bez biletów, licząc, że kupi na miejscu (bądź też nie )
Pzdr.
Z numeracją jest coś pokiełbasione bo byłem z samego rana o 10. Przedemną były już kupione 4 bilety, a ja miałem piąty. Numeracja zaczyna się od 00100. więc te liczby o ilości są raczej nierzeczywiste. Puki co ja myśle, że nie ma co nad tym rozkminiać. Kto pojedzie ten pojedzie i napewno bedzie to minimum 300-500 osób. pozdro
Nie poszły swój kupiłem 10 min przed zamknięciem kasy i mam numer 179. Czyli jeśli ktoś dzisiaj nie kupił, może to spokojnie zrobić jutro rano. Ale znając życie i tak zdecydowana większość pojedzie bez biletów, licząc, że kupi na miejscu (bądź też nie )
Bez kitu na stronie ligowiec.net zostala podana ta godzina hehe co to za zmyłki..
no juz sie sytuacja wyjasnila mecz jednak sie odbedzie o 17:30 ale oraganizuja to strasznie ,raz bilety beda w szczecinku,pozniej nie sami niewiedza co jest 5
Ostatnio edytowany przez: independent, 31 sierpnia 2007, 11:04 [1 raz(y)]
Pytanie do wybierających się pociągiem do Szczecinka. Jak zamierzacie i o której wrócić co Szczecina?
nie dadza rady wrocic no chyba ze z przesiadka w Poznaniu(jedzie sie 8 godzin)-ostatni PKS odjezdza o 17 30 -gdyby ten mecz byl o 17 to spokojnie daloby rade jeszcze wrocic pociagiem a tak lipa...
Pytanie do wybierających się pociągiem do Szczecinka. Jak zamierzacie i o której wrócić co Szczecina?
nie dadza rady wrocic no chyba ze z przesiadka w Poznaniu(jedzie sie 8 godzin)-ostatni PKS odjezdza o 17 30 -gdyby ten mecz byl o 17 to spokojnie daloby rade jeszcze wrocic pociagiem a tak lipa...
Jest pociąg o 19.01 z przesiadką w Pile. Trudno trzeba urwać oststnie 20 minut meczu albo jakieś busy do Szczecina znaleźć.
Jest też o 20:20 pociąg przez Białogard i Koszalin(21:36) i mam pytanie czy ktoś wie może coś o jakiś busach z Koszalina? p.s pociągu ani pks nie ma
Jest pociąg o 19.01 z przesiadką w Pile. Trudno trzeba urwać oststnie 20 minut meczu albo jakieś busy do Szczecina znaleźć.
Jest też o 20:20 pociąg przez Białogard i Koszalin(21:36) i mam pytanie czy ktoś wie może coś o jakiś busach z Koszalina? p.s pociągu ani pks nie ma
sprawdzalem na pkp.pl-do Bialogardu to mozna dojechac z tymze juz do Szczecina niezbyt bo pociag odjezdza 17 min wczesniej niz bys tam dojechal...
Odp: Pogoń Szczecin - Darzbór Szczecinek - 31/08/2007 16:28
A w lokalnychy mediach w Szczecinku trąbią że nadciąga plaga szarańczy ze Szczecina, Hunowie którzy bedą gwałcić i plądrować. Zalecają niewychodzenie z domu w dzień meczu ;/ Kumple dzwonią do mnie i pytają sie czy nie wiem cos o jakiejs rozróbie która sie szykuje. Paranoja.
A w lokalnychy mediach w Szczecinku trąbią że nadciąga plaga szarańczy ze Szczecina, Hunowie którzy bedą gwałcić i plądrować. Zalecają niewychodzenie z domu w dzień meczu ;/ Kumple dzwonią do mnie i pytają sie czy nie wiem cos o jakiejs rozróbie która sie szykuje. Paranoja.
Szmatławiec fuckt zrobił swoje...
P.S. A w Wilnie podobno trwają dalej walki...
Ostatnio edytowany przez: jns, 31 sierpnia 2007, 16:37 [1 raz(y)]
Szmatławiec fuckt zrobił swoje...
P.S. A w Wilnie podobno trwają dalej walki...
Chyba już nikt nie zmieni tego stereotypu, że każdy kibic to chuligan...
Stargard Szczeciński kibicuje Pogoni Szczecin!!!
Czy wygrywasz, czy nie, Ja i tak kocham Cię! Bo najlepsza w Polsce jest: Pogoń Szczecin MKS!!!
Odp: Pogoń Szczecin - Darzbór Szczecinek - 31/08/2007 18:34
Zawsze tak bylo jak media cos nakręcały to była rozruba?rozróba? a jak nienakręcały to niebyło !.
W Gawexie (Lokalna Szczecinecka Telewizja) Trąbia zeby niekręcic sie w tym rejonie itd.itp.
2000 Policjantów ma być na meczu Jak tak mowia:d to chyba bedzie jakies (napie...)
Zawsze tak bylo jak media cos nakręcały to była rozruba?rozróba? a jak nienakręcały to niebyło !.
W Gawexie (Lokalna Szczecinecka Telewizja) Trąbia zeby niekręcic sie w tym rejonie itd.itp.
2000 Policjantów ma być na meczu Jak tak mowia:d to chyba bedzie jakies (napie...)
Psiarnia...Oni pojadą za nami w kolumnie coś czuje. Bo to kanalie. I pewnie tam na to ognisko też zająda. My bedziemy Sprite a oni pragnienie.chuj z nimi. Może bedą jechali z garstką w pociągu kto wie...
Psiarnia...Oni pojadą za nami w kolumnie coś czuje. Bo to kanalie. I pewnie tam na to ognisko też zająda. My bedziemy Sprite a oni pragnienie.chuj z nimi. Może bedą jechali z garstką w pociągu kto wie...
bezsensu jest takie nakręcanie, pamiętajmy ze te miejscowosci w wiekszosci kibicuja Pogoni i powinnismy sie jednoczyc.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768770539 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.