Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pogoń Szczecin - Piast Choszczno << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Ambasador
Moderator**
IP: zapisany
Na forum od 7819 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Piast Choszczno - 29/08/2007 21:22
Nagrał może ktoś dzisiejszy doping?

Szczecin moim miastem, Pogoń moim życiem!
phoenix
Kibic
Na forum od 6893 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Piast Choszczno - 29/08/2007 21:29
Obrazek jpg wstawiony na forum

Dobre chłopaki reprezentują JP.
Wszyscy razem JP.
Sz.
Kibic
Na forum od 7442 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Piast Choszczno - 29/08/2007 21:31
Brakowało tego, co zwykle:

1) skuteczności
2) pomysłu

Kaczmarek raczej do wymiany.

P. S.
phoenix
Kibic
Na forum od 6893 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Piast Choszczno - 29/08/2007 21:35
I JESZCZE FILMIK Z POWROTU KIBICÓW DO DOMU

Wszyscy razem JP.
phoenix
Kibic
Na forum od 6893 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Piast Choszczno - 29/08/2007 21:50

Wszyscy razem JP.
Steryd
Kibic
Na forum od 8822 dni

**

Odp: Pogoń Szczecin - Piast Choszczno - 29/08/2007 22:08

Vega napisał:  
Z tego co czytam to ten zasodowany chlopaczek i gwiazdor kowal pokazal fucka do kibicow?

W kilku komentarzach na v.pl jest o tym mowa, ale poczekajmy az ktos wiarygodny to zweryfikuje. Osobiscie nie widzialem. W ktorym momencie mial pokazac palucha do kibicow?

1948
nowa od nowa
Kibic
Na forum od 6870 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Piast Choszczno - 29/08/2007 23:41

Steryd napisał:  

Vega napisał:  
Z tego co czytam to ten zasodowany chlopaczek i gwiazdor kowal pokazal fucka do kibicow?

W kilku komentarzach na v.pl jest o tym mowa, ale poczekajmy az ktos wiarygodny to zweryfikuje. Osobiscie nie widzialem. W ktorym momencie mial pokazac palucha do kibicow?

macie przykład szacunku szczecinskich gwiazdek do klubu i kibiców. najpierw im trzeba wbić do bła chocby sila kto tu jest dla kogo w tym klubie

PZPN=Pieniądze Zagrabimy Piłke Niszczymy
anathema
Kibic
Na forum od 7188 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Piast Choszczno - 30/08/2007 00:00
mija piąta kolejka czas na pierwsze wnioski-krótkoi-kaczmarek i rafałowicz aut zero pomysłu na gre i wpływu na druzyne-po raz kolejny "starzy" załatwiają nam punkty-pytanie ile jeszcze tak bedzie? nasza szczecinska moździerz niestety nie robi postepów czas chyba nimi wstrząsnąć,nawet siłowo. czują sie jak gwiazdy-szacunku dla kibica zero. chyba nie o to nam wszystkim chodziło by użerać sie z gównażeria która robi wała z nas-kibiców. skoro nie umie grać-prosze-są jeszcze inne profesje na tym świecie. pisze to pod wpływem kilku bronków ale sorry-meczow dzisiejszej Pogoni nie da sie oglądac na trzeźwo. i jeszcze jedno-doszła mnie słuchu sytuacja że miastó daje na klub ok 80000 zł=zastanawiam sie i chyba nie tylko ja ile dają nasi dobrodzieje Smolny i Kałużny? czy to nie nastepne gierki? odpowiedz pewnie bedzie niebawem...

'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"

Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
frajer
Kibic
Na forum od 6838 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Piast Choszczno - 30/08/2007 00:26
Ja myślę że było 6,5 tys. widzów ale na wszystkich meczach do tej pory . A co do gry to utrzymają się , nie ma co panikować .

wczoraj frajerem,jutro premierem ;)
Castaway
Kibic
Na forum od 6857 dni

*

Odp: Pogoń Szczecin - Piast Choszczno - 30/08/2007 00:31

frajer napisał:  
Ja myślę że było 6,5 tys. widzów ale na wszystkich meczach do tej pory . A co do gry to utrzymają się , nie ma co panikować .

Frajer? Ty juz wiesz co.....:|

"Balansujcie dopóki się da, a gdy się już nie da, podpalcie świat!" - J. Piłsudski
frajer
Kibic
Na forum od 6838 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Piast Choszczno - 30/08/2007 00:33

Fidel88 napisał:  

frajer napisał:  

Frajer? Ty juz wiesz co.....:|

castro ty tez wiesz juz co-spac dzieciaku szkoła wraca!

frajer
Kibic
Na forum od 6838 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Piast Choszczno - 30/08/2007 00:53
a tezraz oceniam subiektywnie przydatność co poniektórych-dawno nie bylo to robione
Łapczyński-bez oceny
Zawadzki-przy doswiadczonych poprawnie ale generalnie przecietny
Skrzypek-bez komentarza w sensie pozytywnym rzec jasna
Walburg-czapki z głow za charyzme i chęć walki-pewny punkt mimo wszystko-od fajerwerow są inni
Jarymowicz-brawo-bardzo dobry mecz-oby tak dalej
Skórski -pozytywnie-mniej "kiwania" ale najlepiej z młodzierzy wie na czym polega gra w piłke nożną
Biliński-troche słabiej starał sie ale jakos dzis nie miał weny i chyba sił. kontuzja niestety nie pozwoliła uspokoić sytuacji na boisku.oby nie była za długa...
Parzy-nooo-miodzio-11 Parzych i możemy grać...;)
Norsesowicz-był na boisku..i spieprzył co trzeba było wykorzystac
Przewoźniak-coraz gorzej-może kielicha na zachęte?
Kosakowski-pozytyw-ma dryg i pojecie troche wolny ale czekamy na wiecej z dużym kredytem zaufania
Rydzak -gra bo musi z wiadomych przyczyn... ma niezła technike nic poza tym-ale kto wie-poki co gra-bo musi
Orłowski-sam nie wiem...grał i tyle
Kowal-czeka go los ten sam co jego kompana z ataku też na literka K... jak ten gość grał i strzelał w drugiej lidze-sam nie wiem
reasumując-jeden obronca jeden pomocnik i napastnik Chifon mile widziany i skończa sie nasze katorgi dotyczące wyniku-wszak 4 liga to nie tylko liga...

hoł hoł hoł
Kibic
Na forum od 7259 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Piast Choszczno - 30/08/2007 01:14
Chwila prywaty.
Pozdrawiam Pana z łączonym pasiakiem, który był obok gniazda Cfaniak
Dziękuje.

Dobrej nocy piwo

FLN
Kibic
Na forum od 8096 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Piast Choszczno - 30/08/2007 09:17

Steryd napisał:  

Vega napisał:  

Ludzie zaczeli na niego bluzgac po tym jak spowolnil kontre. Mi sie raczej wydawalo, ze pokazal gest, iz to bylo celowe zagranie na czas, no ale stalem daleko wiec moge sie mylic.

AL
Kibic
Na forum od 7447 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Piast Choszczno - 30/08/2007 11:10

Aris(L) napisał:  
Zwycięstwo będzie piłkarze Piasta sie o to postarają, ostatnie 10 min. mają zabójcze.

Kupa śmiechu

:D

CENTRALNY WOJSKOWY KOCHANY SPORTOWY
BS
Kibic
Na forum od 7113 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Piast Choszczno - 30/08/2007 12:28

FLN napisał:  

Steryd napisał:  

Vega napisał:  

Ludzie zaczeli na niego bluzgac po tym jak spowolnil kontre. Mi sie raczej wydawalo, ze pokazal gest, iz to bylo celowe zagranie na czas, no ale stalem daleko wiec moge sie mylic.

Widziałem całą sytuację bardzo dobrze bo siedziałem niedaleko . Kowal pokręcił głową po czym pokazał palcem na zegarek . Miało to chyba oznaczać że jego zjebana akcja była zamierzona i miała na celu grę na czas... Żadnego fucka nie stwierdzono.

Mecz , jak wszystkie poprzednie . Pogoń stwarza pełno sytuacji ale jak napastnicy strzelają z zamkniętymi oczami to co się dziwic.... Zaskoczyło mnie zachowanie bodajże Noresowicza w ostatniej minucie . Ograny zawodnik a stresuje sie jakby pierwszy raz wybiegł na boisko...
Zastanawiam się co taki Kowal robi wciąż w pierwszej 11 a Kossakowski siedzi na ławie ?
Poztywynie zaskoczony byłem także grą " Walby " który o dziwo nie popełnił większych klopsów ;)

Orło
Kibic
Na forum od 8313 dni

*

Odp: Pogoń Szczecin - Piast Choszczno - 30/08/2007 13:40
Ludzie dajcie spokój już temu Walburgowi, każdy tylko czeka aż on coś zepsuje, narazie gra dobrze i brwa mu za to. Na 4 lige starczy :)

Babilon Team
Shivan
Kibic
Na forum od 8542 dni

**

Odp: Pogoń Szczecin - Piast Choszczno - 30/08/2007 15:42

Orło napisał:  
Ludzie dajcie spokój już temu Walburgowi, każdy tylko czeka aż on coś zepsuje, narazie gra dobrze i brwa mu za to. Na 4 lige starczy :)

dokladnie, to samo z Kowalem widac, ze chlopakowi nie idzie i zamiast pokazac, ze ma wsparcie w kibicach, bo go to podbudowalo, to tu szykan nie ma konca, a to na pewno mu nie pomoze a jeszcze bardziej zaszkodzi. Sprawa z fuckulcem wyjasniona, widocznie Ci co widzieli, to chcieli to zobaczyc.

Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Plum
Kibic
Na forum od 7868 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Piast Choszczno - 30/08/2007 18:24
W relacji z meczu w TVP3 powiedzieli, że spalonego przy bramce dla Piasta jednak nie było. Powtórka pokazuje, że cheba sędziowie popełnili błąd, choć wydawalo się, że faktycznie jest spalony...

Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Janek80
Kibic
Na forum od 6718 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Piast Choszczno - 02/09/2007 08:07
Trudno nie być lekko zażenowanym pozimem skuteczności i momentami gry po tym na całe szczęście wygranym meczu Co do kowala to ja żadnego fucka nie widziałem Po zwolnieniu kontry, wyglądał jakby nie miał sił pociągnąć, złapał się za krocze dając do zrozumienia kibicom że jaja go bolą

- 1  - 2  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768770568 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.07 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005