Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pogoń Szczecin - Energetyk Gryfino << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Paula19mks
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 6734 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Energetyk Gryfino - 18/08/2007 19:08
No i poraz kolejny tylko remis...ale ja jednak wciąż wierze w to ze zaczniemy wkrótce wygrywać i wywalczymy ten awans.. mam wrazenie ze chlopaki nie potrafia wytrzymac tego cisnienia,presji ktora jest wokół nich..cięzko ,cięzko idzie jednak jak to mówia sukces rodzi sie w bólach i mam nadzieje że wkrótce gdy zaczniemy wygrywać nikt juz nie bedzie pamiętał o kiepskim początku...

Zawsze w moim sercu tylko Pogoń Szczecinska!
eF^
Kibic
Na forum od 8049 dni

*

Odp: Pogoń Szczecin - Energetyk Gryfino - 18/08/2007 19:13
Żenada..

- Biliński - widać, że po kontuzji - ledwo biegał, dlaczego cały mecz grał?!
- nr. 22 (nie pamiętam nazwiska), żadnej dobrej piłki do przodu (parę celnych do tyłu) do zmiany po pierwszej połowie,
- Skórski - gwiazdor, kwintesencja sieroctwa,
- Kowal - kolejny gwiazdor z bajeczną techniką, kiwać kiwać i jeszcze raz kiwać, niestety prawie wcale udanych kiwek,
- Walburg - .. przemilcze.

No chciałbym móc nie marudzić, ale gra naprawdę niepokoi.

chrisxx
Kibic
Na forum od 8604 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Energetyk Gryfino - 18/08/2007 19:20
Tragedia, 0 taktyki, 0 zmian w grze po porzednich meczach, jestem ciekawe za co Kaczmarkowi płacą...
Co do samych graczy, mniej imprez więcej treningów strzeleckich...

Bzyku
Kibic
Na forum od 7889 dni

*

Odp: Pogoń Szczecin - Energetyk Gryfino - 18/08/2007 19:27

polako_81 napisał:  
jaka taktyka grali?? tak jak ptak 4-5-1???

4-4-2

Co do meczu. W obronie dość pewnie - nawet ten wyszydzany Walburg błędów nie popełniał. Tylko bramkarz był niepewny - ale na szczęście wielu okazji do przyprawiania kibiców o palpitacje serca nie miał. Energetyk nie stworzył właściwie żadnej sytuacji.

W pomocy - Biliński zwłaszcza w pierwszej połowie grał dobrze. Czyścił i rozgrywał, a Matlak był największym zagrożeniem dla rywali. Reszta bardzo średnio.

W ataku Przewoźniak bardzo średnio, zaś Kowal żenująco słabo. Żeby takiej sytuacji jaką miał w 45 min nie wykorzystać... Żeby to jeszcze jedyna była.

Ogólnie to nie mamy napastnika. Trzeba na gwałt kogoś ściągnąć (wypożyczyć) póki jeszcze można. A można bodajże do końca sierpnia.

Gramy nie najgorzej, przeważamy, stwarzamy sytuacje, a gówno z tego wychodzi.

Sędzia sędziował poprawnie. Kibice poza młynem to jeden wielki piknik, dopiero w samej końcówce meczu ożywiła się trochę wysoka trybuna.

I to by było na tyle. Wciąż czekamy na pierwsze zwycięstwo.

Luk Luk
Kibic
Na forum od 8023 dni

**

Odp: Pogoń Szczecin - Energetyk Gryfino - 18/08/2007 19:36
kurcze no niech chlopaki zaczna wygrywac, bo w tym sezonie jest zajebista szansa awansowac (chyba z 5 druzyn moze awansowac bezposrednio).

no i jak w tej piesni:"My wierzymy..." :)

"Wierzę, że inteligencja i strach są nieodłączne. Goście którzy mówią: ja się nie boję niczego - są po prostu głupi!" - Rickson Gracie
Castaway
Kibic
Na forum od 6858 dni

*

Odp: Pogoń Szczecin - Energetyk Gryfino - 18/08/2007 19:59

Łukasz napisał:  
kurcze no niech chlopaki zaczna wygrywac, bo w tym sezonie jest zajebista szansa awansowac (chyba z 5 druzyn moze awansowac bezposrednio).

ee a nie 1 i to jeszcze po barażu..?

Co do dzisiaj to mnie najbardziej niepokoi frekwencja..:| Pogoda bardzo dobra a na trybunach pusto..I cos mi sie wydaje że dla niektorych ta nowa Pogoń była tylko taką "nowinką" w pierwszym meczu to co niektórzy przyszli to zobaczyć, w drugim meczu bliski wyjazd to była okazja sie polansować, a że wyniki nie satysfakcjonowały to dziś poprostu wyłożyli na ten mecz. Nie mówie o wszystkich ale o sporej części. I po kolejnym remisie jakoś nie wydaje mi się żeby ta liczbw wzrosła..No ale jak to mówią liczy się jakość a nie ilość..:)

Dziś chłopaki stwarzali sytuacje niestety (znowu) zabrakło wykończenia. Dodając do tego głupie błędy i straty piłek mieliśmy efekt w postaci remisu. Dziwie tylko sie patrzyło jak to kolejni zawodnicy kiksowali przy próbach strzału..:| Doping jak najbardziej na +. Mimo małej ilości kibiców na Młynie nie było źle. Koło 60 min nastapiła mobilizacja i tak było do końca :) Ale chyba trzeba będzie przeprowadzić zbiórke na nowy megafon bo z tym juz krucho :D Zastanawia mnie tylko co z tym telebimem...? :|
Podsumowując mamy kolejny remis wynik może nie zadowalający ale nadal z nadzieją patrze na kolejne mecze :) w końcu następne spotkanie gramy z beniaminkiemwiec powinno być ok :) "Jeeeebaaaaaać!!" ;)

"Balansujcie dopóki się da, a gdy się już nie da, podpalcie świat!" - J. Piłsudski
szczepaneq
Kibic
Na forum od 6735 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Energetyk Gryfino - 18/08/2007 20:06
Nie ma co się dziwić, że tak mało osób przyszło - IV + nienajlepsze wyniki w pierwszych kolejkach zrobiły swoje, po prostu i jeśli nie zaczną wygrywać będzie jeszcze gorzej, nawet na młynie jakoś puściej... . Ale będzie lepiej, bo musi... , bo chyba nie po to zaczynaliśmy od IV ligi żeby tam utknąć?

YAKIN
Kibic
Na forum od 7631 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Energetyk Gryfino - 18/08/2007 20:09
zajebiscie widac brak rasowego napastnika bo raczej Kowal tak owym niejest:/ przydalby sie Bugi:) co do meczu...to byl to poziom IV ligowy niestety w wykonaniu Pogoni a Energetyk jeszcze gorzej, dlatego tym bardziej martwi brak 3 punktów. Trzeba cierpliwie poczekac na pierwsze zwyciestwo:)

POGOŃ 100% SZCZECIN
FLN
Kibic
Na forum od 8096 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Energetyk Gryfino - 18/08/2007 20:25
3 mecz w sezonie i znowu od 70 minuty przeciwnicy co chwile graja na czas, jeden lezy, drugiego cos boli, nastepny schodzi do zmiany 5 minut. A tak pozatym to niektorym dzisiaj zabraklo woli walki i ambicji a bez tego ciezko wygrac 4 ligowa kopanine. Jak kolega nizej rowniez mysle ze taki Sliwinski przydalby sie u nas w druzynie.

eJay
Kibic
Na forum od 7849 dni

**

Odp: Pogoń Szczecin - Energetyk Gryfino - 18/08/2007 20:25
Raz dobrze, raz tragicznie, raz nieźle, innym razem jeszcze gorzej. Gra mocno nierówna. Rozczarował przede wszystkim przód, bo czystych sytuacji troche mielismy, ale skutecznośc to dramat.

Kowal w 45 minucie pokazal kunszt...nieudolnosci. Jak z 8 metrow majac bramkarza na ziemi kopnal pilke 2 metry obok brami?? To jest w ogole mozliwe??

Bilinski zagral bardzo przyzwoicie. Nie jest to jakis kreatywny rozgrywajacy, ale mial wiele przechwytow. Matlak pobudzil nieco skrzydlo bo Rydzak dzisaj byl zenujacy. Pozytywnie wypadl Skorski - duzo biegal, walczyl, ale za duzo wywrotek. Bardzo fajnie jakby trafil do nas Sliwinski - on w przodzie robi niesamowita robote, czesto bral na siebie 3-4 obroncow!! Na 3 i 2 lige bylby na pewno wzmocnieniem.

Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Seth
Kibic
Na forum od 7819 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Energetyk Gryfino - 18/08/2007 20:26

eF^ napisał:  
Żenada..

- nr. 22 (nie pamiętam nazwiska), żadnej dobrej piłki do przodu (parę celnych do tyłu) do zmiany po pierwszej połowie,
- Kowal - kolejny gwiazdor z bajeczną techniką, kiwać kiwać i jeszcze raz kiwać, niestety prawie wcale udanych kiwek,

Szczerze mowiac to mam wrazenie jakbysmy byli na innych meczach:
Skórski - bardzo dobrze szarpał jak grał na lewej flance a sily mial niespozyte, chyba najbardziej sie dzis wyroznial
Walburg - praktycznie nie mial interwencji wiec nic nie zawalil, mam wrazenie ze tutaj dzialaja na ocene wspomnienia z tego co wyczynial gdy wczesniej gral w Pogoni :)

Rch.
Kibic
Na forum od 7028 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Energetyk Gryfino - 18/08/2007 20:48
Brakuje tylko dobrych napastników. Bo sytuacji jest mnustwo. Obrona jako tako gra. trzeba poczekac na wzmocnienie ataku. Mam nadzieje,że ono nastąpi niebawem, bo Kowal nie może się odblokowac.

Ultras Pogoń!MW03!Prawa Strona Miasta!
no
Kibic
Na forum od 6940 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Energetyk Gryfino - 18/08/2007 20:49
a mnie najabardziej podobała się solówka na 7sektorze.. :D kogo tak naprawde bili? podobno był to dzienikarz z faktu! bo miał komputerek jakiś przy sobie! ale nieźle bęcki dostał :D

..Misiek 33..
Kibic
Na forum od 7185 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Energetyk Gryfino - 18/08/2007 20:56

Seth napisał:  

eF^ napisał:  
Żenada..

Szczerze mowiac to mam wrazenie jakbysmy byli na innych meczach:
Skórski - bardzo dobrze szarpał jak grał na lewej flance a sily mial niespozyte, chyba najbardziej sie dzis wyroznial
Walburg - praktycznie nie mial interwencji wiec nic nie zawalil, mam wrazenie ze tutaj dzialaja na ocene wspomnienia z tego co wyczynial gdy wczesniej gral w Pogoni :)

skórski dla mnie grał żenade ..

AMS
Kibic
Na forum od 7674 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Energetyk Gryfino - 18/08/2007 21:07

spagetti napisał:  
Spokojnie nadejda jeszcze dobre dni:)

Tez mam taka nadzieje,ale mysle ze nie ma na co czekac,panu Kaczmarkowi powinnismy podziekowac,bo odnosze wrazenie ze mistrzem motywacji to on nie jest
Gdzie jest Baniak??

Ostatnio edytowany przez: AMS, 18 sierpnia 2007, 21:32 [1 raz(y)]

A ja i tak wierzyc nie przestane...
AMS
Kibic
Na forum od 7674 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Energetyk Gryfino - 18/08/2007 21:07
do usuniecia

A ja i tak wierzyc nie przestane...
PAFCIO
Kibic
Na forum od 6737 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Energetyk Gryfino - 18/08/2007 21:28
A awans powoli się nam oddala... Ale ja tam jednak ciągle wierzę, że zaczną w końcu wygrywać! Trzecie śliwki robaczywki... :P Poczekajmy do piątych...

Stargard Szczeciński kibicuje Pogoni Szczecin!!!
Czy wygrywasz, czy nie, Ja i tak kocham Cię! Bo najlepsza w Polsce jest: Pogoń Szczecin MKS!!!
goral1982
Kibic
Na forum od 7711 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Energetyk Gryfino - 18/08/2007 21:35
Najgorsze jest to , ze nie gralism jeszcze z zadnym zespolem majacym grac o czolowe miejsca. O tym , ze nie ma ataku wiadomo juz od dawna , ale w klubie mysla chyba inaczej , przynajmniej tak wynikalo z wypowiedzi jednego z prezesow , ze kadra jest zamkneta. Mnie najbardziej boli fakt , ze kompletnie nie widac zadnego stylu gry. Nie ma zadnej koncepcji. Liczymy tylko na to , ze przeciwnik sie polozy przed nami i bramki beda padac . Pewnie taki styl zamiast , fajnej ofensywnej gry bedziemy dlugo ogladac. I dopoki nie nastapia pewne zmiany w zespole o gladkim awansie mozemy zapomniec . I nie mowie tego tylko na podstawie wynikow.

UI
Kibic
Na forum od 7837 dni

*

Odp: Pogoń Szczecin - Energetyk Gryfino - 18/08/2007 21:48
Filmik z dzisiejszej oprawy [Filmik]
jakoś komorkowa

Obrazek gif wstawiony na forum
manisz
Kibic
Na forum od 7608 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Energetyk Gryfino - 18/08/2007 22:05
No własnie, co to za pajacunio na 8 był :) ?

- 1  - 2  - 3  - 4  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768775329 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005