Nie mniej pozytywną opinię o tym "zawodniku" przedstawił Radosław Majdan.
– Liczę na powrót Tiago Martinsa, jest to naprawdę dobry napastnik. Ma bardzo kąśliwy strzał i może namieszać w lidze.
Odp: Legia-Pogoń - 06/05/2007 16:35
Szkoda że niedość iż jesteśmy na ostatnim miejscu to jeszcze sędzia musi nas załatwic ( nie podyktowany 100% karny na eltonie + karny dla Legi z dupy wysrany ) , co nie zmienia oczywiście faktu że graliśmy na stałym , miernym poziomie...
na + :
Gu - niezbyt pewny ale coś tam wybronił w tym karnego
na - :
Edi - motor napędowy drużyny.... czyli dziesiątki niecelnych podań i nie zrozumiałych decyzji
89 min. - kuriozalny gol!!! Gu obronił strzał Włodarczyka z rzut karnego, piłkarze Pogoni rzucili się do wybicia jej poza pole karne, ale jeden z zawodników trafił w Thiago i piłka odbiła się tak nieszczęśliwie, że wpadła do siatki!! po prostu mistrzostwo
– Liczę na powrót Tiago Martinsa, jest to naprawdę dobry napastnik. Ma bardzo kąśliwy strzał i może namieszać w lidze.
To nie ten Tiago akurat... Ale kaleką jest swoja drogą
89 min. - kuriozalny gol!!! Gu obronił strzał Włodarczyka z rzut karnego, piłkarze Pogoni rzucili się do wybicia jej poza pole karne, ale jeden z zawodników trafił w Thiago i piłka odbiła się tak nieszczęśliwie, że wpadła do siatki!! po prostu mistrzostwo
To nie ten Tiago akurat... Ale kaleką jest swoja drogą
ten Tiago ten
Strzał z jedenastu metrów w wykonaniu Włodarczyka obronił Gu, odbita przez bramkarza piłka trafia w Otario i jak w bilardzie trafia jeszcze w Thiago i „ląduje” w siatce. czyli nie tiago(napastnik) reklamowany przez majdana tylko thiago (obronca)
Odp: Legia-Pogoń - 06/05/2007 19:36
haha właśnie obejrzałem sobie w sporcie na TVNie bramki z meczu i muszę przyznać, że nagroda Jobla powinna powędrować do bambusa, który po przekątnej wzdłuż bramki wybijał piłkę na rzut rożny. co ciekawe po stronie gdzie stał miał całą linię końcową wolną. respect
haha właśnie obejrzałem sobie w sporcie na TVNie bramki z meczu i muszę przyznać, że nagroda Jobla powinna powędrować do bambusa, który po przekątnej wzdłuż bramki wybijał piłkę na rzut rożny. co ciekawe po stronie gdzie stał miał całą linię końcową wolną. respect
Majdan cala prawde o Pogoni wylozyl w c+
Tu trzeba przyznać.. Jak ktoś ma okazję, to polecam obejrzenie dzisiejszej Ligi+Extra
Choć na świecie wiele klubów jest
I może lepsze są i sława większa jest
My w Szczecinie mamy taki klub
Któremu serca oddaliśmy już...
Najnowsze źródła donoszą, że Gu stanął w bramce bo na trybunach mieli być menadżerowie Arsenalu
No to znalezli odpowiedniego kandydata na maskotke. Podobno dostal tez propozycje na stanowisko menagera ds sprzedazy popcornu na stadionie.
podobna funkcje piastowal w brazyli przed przylotem do Polski ale w markecie...
na falce jest napisane:
Bramkarz z Brazylii również nie może zaliczyć występu do udanego, można nawet powiedzieć, że swoją grą udowodnił, iż wcześniej nie miał do czynienia z profesjonalnym futbolem.
ciekawe ...pierdolon*** amatorow sciaga, placi im po 1,500zl za miecha (W 1 LIDZE!!!!!!!!!!) zeby sezon jak najtaniej wyszedl... od dawna wiadomo o co mu chodzi ale zeby robic to tak jawnie?! bezczelnosc ... Ptak - frajerze, spojrz wkoncu co sie tu dzieje ale tym zdrowym okiem !!!
nie zadne odmience.... normalne chlopaki....
P.R.O.S.T.O.
"(...) damy rade razem wiec zastanow sie dwa razy zanim zwatpisz, bo Bog o Tobie nie zapomni..."
Odp: Legia-Pogoń - 06/05/2007 22:34
Właśnie zobaczyłem tą bramkę, dawno się tak nie uśmiałem.. Jeszcze to co przeczytałem na v.pl... za Gondora było normalniej....oj będzie smutne 60 lecie w przyszłym roku..
P.S: O której jest z Odrą ? O 19 (90 minut.pl) czy 18 (oficjalka...) ?
Ostatnio edytowany przez: AŚ, 6 maja 2007, 22:39 [1 raz(y)]
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Odp: Legia-Pogoń - 06/05/2007 23:01
Co mecz to gorszą padakę pokazują ci pseudokopacze.
Dawno nie uśmiałem się tak jak po tej ostatniej bramce - majstersztyk.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768762146 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.