Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Płock - 31/03/2007 17:59
Tribu. Ja tam niczego nie przesądzam, ale jeśli opis bramki podany w Studiu S-13 jest prawdziwy i komentator się nie zagotował, to jest to coś absolutnie nieprawdopodobnego. Pozostaje czekać na możliwość obejrzenia tego.
Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Płock - 31/03/2007 18:06
Normalnie to bym bluzgał jak szewc i wysyłał sędziów do wszystkich diabłów - ale teraz jest tak, że nawet takie wałkarskie bramki (o ile taka to była) mi zwisają i powiewają.
Tribu. Ja tam niczego nie przesądzam, ale jeśli opis bramki podany w Studiu S-13 jest prawdziwy i komentator się nie zagotował, to jest to coś absolutnie nieprawdopodobnego. Pozostaje czekać na możliwość obejrzenia tego.
wiesz. nie chodzilo mi o Twoją wypowiedz. bardziej o zarzad itp. a prawda jest taka ze jak brazylijskie grajki by cos tam kopaly zamiast wylapywania czerwonych kartek to by nawet sedzia Wiśle nie pomogl.
co by nie bylo mamy pierwsza bramke w rundzie wiosennej
Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Płock - 31/03/2007 18:10
"Ogromne zamieszanie. Podczas rozmowy Radka Majdana z sędzią, Wisła wznawia grę, Majdan nie zdążył się dobrze ustawić i Pogoń traci gola. Majdan protestuje, w ogromnym zamieszaniu przewrócony zostaje sędzia liniowy'' mowiac szczerze to je** sedziego glownego jaki liniowego hehe ale majdan to dal popis przesada juz terazmamy tylko pod gorke czolowke ligi bedzie sobie nabijac na nas punkty! lipa bo czkeka 2 liga!
dokladnie wygladalo to tak: crossowe podanie w pole karne, Radek wyszedl do tej pilki i bieg wraz z jakims z Wisly na przeciw siebie (wygladalo to tak: zawodnik wisly pilka Majdan) dobiegli az do naroznika pola karnego gdzie pilka wyszla na rog ale ten z wisly zdarzyl jeszcze dosrodkowac po ziemi... ktorys z naszych gwiazd wybil ja tak ze spadla na glowe kolejnemu z wisly i ten pod poprzeczke strzelil bramke z glowy... odrazu do liniowego podbiegl Baniak baaaaardzo szybki sprintem, sedzia liniowy wracajac na linie polowy natknal sie na grupe Portowcow w ktorej Majdan zajebal z bara liniowemu a Felipe go popchnal od tylu poprzez co sedzia upadl... od razu wielkie zamieszanie, widac bylo potem ze Radek tego zalowal, ale mu sie nie dziwie, publicznosc sie wzmogla dopingujac go "Radek Majdan" ;-) wyszedlem z siebie przez tego jebanego sprzedawczyka, pomijajac kompletny brak zorganizowanej gry oraz fakt ze dzis przeczytalem ze Pogon po Arce i Łecznej ma byc zdyskwalifikowana nie emocjonowalem sie tak meczem jak zawsze, remis jednak moglbyc szansa od odbudowe psychiki wsrod mlodych zawodnikow! pokazali to biorac sie do roboty po strzelonej bramce, szkoda ze tak pozno...
Radek jeszcze raz wielki plus za akcje, szkoda ze nie dostal od Ciebie porzadnej lufy!
Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Płock - 31/03/2007 18:23
Wypierdalać z tym brazylijskim ścierwem!!! Totalne drewniactwo, gol wbity fartownie i raczej niezasłuzenie. Nie widziałem czy tam piłka opuściła boisko, ale do Majdana pretensji nie mam, uratował nas kilka razy. Ale chyba opóściła, bo Radek był nieźle wkurwiony i biegł do sędziego ze 30 metrów aby mu wyjebać Mecz ogólnie nudny, ale emocje w końcówce dobre. Jakoś ta przegrana mnie nie rusza, niech sie kończy ten amazoński cyrk, jedynie szkoda Radka. Radek Majdan !!!!!!!
Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Płock - 31/03/2007 18:28
Radek - szacunek Sprzedawczyki do Wrocławia... pomijając, że te grajki nic nie grały to już chociaż ten remis był dobry za oglądanie tej kopaniny a tu takie coś.. chociaż się kibice pod koniec zjednoczyli
P.S: Wreszcie zobaczyłem animacje po bramce
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Radek - szacunek Sprzedawczyki do Wrocławia... pomijając, że te grajki nic nie grały to już chociaż ten remis był dobry za oglądanie tej kopaniny a tu takie coś.. chociaż się kibice pod koniec zjednoczyli
Najgorszy na boisku Thiago, po prostu parodia skąd oni go wzięli nie dość, że nie kopnął ani jednej piłki dokładnej to jeszcze 2 prze-głupie kartki i w konsekwencji czerwona (po której de facto nie wiedział co ma zrobić).
Abstrahując od meczu, dlaczego nie było minuty ciszy za ś.p. F. Krygiera?
ps. hasło dnia :
" Serca nam biją dla Pogoni więc żegnamy panie Antoni ! "
Ostatnio edytowany przez: eF^, 31 marca 2007, 19:14 [1 raz(y)]
Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Płock - 31/03/2007 19:20
bardzo dobrze na konferencji prasowej powiedzial trener z Płocka... 1 klasa brazylijczykow gra w Hiszpani Wloszech i na wyspach 2 klasa gra w niemczech i we Francji, 3 klasa gra w Rosji i na Ukrainie 4 klasa zostaje bay grac w brazylii... reszte mozna dopowiedziec samemu a na co Baniak przed konferencja powiedzial ze polowa zawodnikow miala robione po jego przyjsciu badania wydolnosciowe a lekarz ktory je robil powiedzial ze wyglada na to ze prawie zaden z nich do tej pory nie uprawial sportu wyczynowego.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768775313 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.