Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Falanga na 12? Wasze opinie << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
CEZAR
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8812 dni

Odp: Falanga na 12? Wasze opinie - 24/02/2007 11:31
Kurwa a ten dalej piłuje swoje! Idź zrób sobie wiec (jak ci starsi pozwolą) i tam nawijaj sobie te swoje chore wizje!
Weź się za kibicowanie ,jeżeli to cię wogóle interesuje. Tu trzeba się odbudować kibicowsko a pieprzyć się z jakąs ideolofią.Kompleksy masz jakieś chłopaku.
dzisiaj mecz w pucharach -I to jest najważniejsze!
A będziesz na meczu z ŁKSem? ilu ludzi przyprowadzisz na stadion żeby pokazać siłę Pogoni?

BS
Kibic
Na forum od 7114 dni

Falanga to symbol z którym się identyfikuje jako narodowiec ( nie należę do NOP ) i z chęcią widziałbym go na naszym stadionie no ale cóż , nie ma co ukrywać , chyba nas narodowców w Szczecinie który zawsze słynął z silnej lewicy , nie jest zbyt wielu...

z narodowym pozdrowieniem fanatyk !

Fanatyk88
Kibic
Na forum od 7058 dni

P. napisał:  

Fanatyk88 napisał:  

P. napisał:  
Wiekszosc z nas sie nie zgadza ze zniewiescieniem i pedalstwem....Falanga to znak NOPu, a z tego co wiem, to jednak zbyt wielu ludzi o takich pogladach nie udziela sie kibicowsko.Wiec jesli ktos chce sie afiszowac na stadionie, to jednak powinien cos soba na tym stadionie reprezentowac, a nie tylko wypelnic misje wywieszenia swojego znaku.

Znak jest kojarzony z Nop-em. Ale nie chodzi tu o propagowanie ruchu, a zwrocenie uwagi na następujacy problem. Panstwa zachodniej europy wywieraja na nas presje mowiac, ze jestesmy nie tolerancyjni i nie idziemy "z duchem czasu". W konsekwencji za kilka lat dojdzie do zalegalizowania zwiazkow homoseksualnych i nadanie im praw do adopcji. Za kilkanascie lat bedziemy mieli problem z odpowiedza na pytanie "Jak wyglada prawidlowy model rodziny?". Musimy sie zastanowic czy chcemy byc jak nasi zachodni sasiedzi, czy chcemy zachowac stare wartosci? Wydaje mi sie ze wiele osob nie mysli w ten sposob i wywieszenie flagi bedzie nie tyle rodzajem protestu co da nawet niektorym z nas wiele do myslenia.Oczywiscie jest tez kilka innych problemow jak naplyw imigrantow z biedniejszych panstw EU, ktorzy z polskiego rynku pracy wypchną rodaków oferując znacznie nizsze ceny za swoje usługi. Zaczną zamykac sie we wlasnych kręgach i tworzyc "panstwo w panstwie". W konsekwencji nie zatrzymamy emigracji Polakow bo poprostu straca obecna prace. Wiem, ze moje poglady moga wydawac sie radykalne i niewielu sie ze mna zgodzi, ale mysle ze przynajmniej czesc z tych pogladow popieracie.

Sława

Popieranie czesci pogladow to jedno, ale ta Twoja umoralniajaca propaganda nadaje sie na jakis wiec NOPu, a nie na stadion.Jesli jako grupa ludzi powiazanych z ta organizacja zaczniecie istaniec w ruchu kibicowskim, to wtedy Wasze racje beda uwzgledniane.Teraz wyglada na to, ze nie znajac realiow w swicie kibicow chcesz ludziom wkrecic swoja idee i walke podpinajac to pod jeden z probmelmow spoleczenstwa.Jesli chodzi o pedalstwo to zrob transa "zakaz pedalowania",a nie probujesz przeniesc swoja ideologie na stadion nie wnoszac nic poza tym.Ogolnie to tak czy inaczej uwazam, ze pozostaniemy nietolerancyjni dla niektorych zjawisk, z czego sie bardzo ciesze

Moze i racja. Czyli transparent zakaz pedalowania ma szanse zawisnac? To popytam i postaram sie zrobic jesli zaakceptujecei ten pomysl

Obrany cel narodowe dazenia ziscił sie sen tego pokolenia obrany cel wielka Polska na wieki pod znakiem FALANGI po wolnosc idziemy!

Obrazek gif wstawiony na forum

Łaczmy sie Narodowcy! Pokazmy ze istniejemy w Szczecinie!
CEZAR
Kibic
Na forum od 8812 dni

Odp: Falanga na 12? Wasze opinie - 24/02/2007 11:33
kurde normalnie dzieciak ten fanatyk.
tak i zrób jeszcze kilka innych będziesz miał na zmianę :)

BS
Kibic
Na forum od 7114 dni

Odp: Falanga na 12? Wasze opinie - 24/02/2007 11:35

CEZAR napisał:  
kurde normalnie dzieciak ten fanatyk.
tak i zrób jeszcze kilka innych będziesz miał na zmianę :)

a co , w oczy by kuł taki transparent ? ;)

(bez napinki)

ktotojest
Kibic
Na forum od 7821 dni

Odp: Falanga na 12? Wasze opinie - 24/02/2007 11:39
Fantyk88 tak sie zasłania ta Legia ale tam ci co wieszają ta falange aktywnie uczestnicza w życiu kibicowskim
ja ci napisałem P. ci napisał zaczniecie uczestniczyć w tym życiu to wtedy będziemy rozmawiać na ten temat
pedalstwa wiekszość nie lubi ale jak ktoś wcześniej napisał może zacznijcie walczyć o godne życie w Polsce żeby ludzie którzy pracowali całe życie uczciwie płacili podatki itp mogli żyć godnie na starość a nie pierdołami sie zajmujecie , związki homoseksualne raczej w Polsce nie przejda bo jesteśmy krajem katolickim w ktorym kościól jak na ta chwile ma dość spore wpływy ale to nie temat o polityce więc na temat falangi zdanie znasz

Albo znajdę drogę albo ją sobie utoruje
Kriss
Kibic
Na forum od 7974 dni

Odp: Falanga na 12? Wasze opinie - 24/02/2007 11:43

Fanatyk88 napisał:  

Kriss napisał:  
Te fanatyk taki z Ciebie patriota, nacjonalista a w nicku masz 88, wiec z czym Ty sie wychylasz. Wogle czy Wy jestescie normalni? Szerzace sie pedalstwo? Kurwa ten problem jest tak marginalny ze nie mam pytan, pare promil spoleczenstwa lubi sie ruchac inaczej niz inni i robicie z tego wilekie halo. Wogle chuj wam do tego, kto wam daje moralne prawo do oceny pedalow. Jest ich garsta i mam ich w dupie. Kurwa wielki problem narodowy. Dla mnie problemem jest to ze w UE najwjecej glodnych dzieci jest wlasnie w Polsce, ze mamy potezne bezrobocie, ze trzeba wyjezdzec z kraju zeby godnie zyc a wy mi tu pierdolicie o szczerzacej sie chorobie pedalstwa. Moze pierdolniemy flage w obronie doliny Rospudy, pokazmy ze jestesy Polakami i obchodzi nas los naszej pieknej ojczyzny. Mysle ze jest to duzo bardziej powazniejszy temat niz plaga pedalstwa.

Falanga to tylko symbol? Spoko ale wiesz nie wszyscy popieraja ideologie ktora idzie za tym symbolem, ja tez jestem patriota ale jak falange zobacze na piekle to ni chuja sie tam nie pokaze i mysle ze nie tylko ja.

Takie myslenie nie jest najlepsze. Wszystko pierdolic i bagatelicowac realny problem. Jesli nie widzisz to nie chodzi tylko o problem pedalstwa.
Chyba to czas by temat zamknac w takim razie. Pamietajcie ze falanga juz kiedys na Pogońi wisiala i caly czas wisi u naszych przyjaciół legionistów.

Pozdrawiam

O jej nie wierze ze to napisales. Pierodle i bagatelizuje realny problem? To ze napisalem ze wazniejsze jest dla mnie to zeby w polsce dzieci nie glodowaly niz to zeby tepic pedalstwo ktorej jest MRGINALNE swiadczy o bagatelizowaniu powaznych problemow? Spoko kurwa to jestes troche wypaczony chlopcze skoro te problemy ktore wymienilem sa dla Ciebie chuja warte. Widzisz ja uwazam, ze praca u podstaw to jest rzecz najwazniejsza a jezeli dla Ciebie naprawa panstwa zaczynac ma sie od tepienia "wszechobecnego" pedalstwa to zycze powodzenia.

Obrazek jpg wstawiony na forum
BS
Kibic
Na forum od 7114 dni

Odp: Falanga na 12? Wasze opinie - 24/02/2007 11:43
Wiem że nie jest to temat o polityce ale spójrz ktotojest na jeden prosty przykład... Hiszpania zawsze była silnym krajem katolickim , a dziś ciepli mogą adoptować tam dzieci jeżeli chcemy uniknąć takich sytuacji u nas to musimy dawać ku temu wyraz swojego sprzeciwu. Zwłąszcza że jesteśmy w Unii która na siłe lansuje takie dewiactwa.

pozdro

Fanatyk88
Kibic
Na forum od 7058 dni

Odp: Falanga na 12? Wasze opinie - 24/02/2007 11:46

ktotojest napisał:  
Fantyk88 tak sie zasłania ta Legia ale tam ci co wieszają ta falange aktywnie uczestnicza w życiu kibicowskim
ja ci napisałem P. ci napisał zaczniecie uczestniczyć w tym życiu to wtedy będziemy rozmawiać na ten temat
pedalstwa wiekszość nie lubi ale jak ktoś wcześniej napisał może zacznijcie walczyć o godne życie w Polsce żeby ludzie którzy pracowali całe życie uczciwie płacili podatki itp mogli żyć godnie na starość a nie pierdołami sie zajmujecie , związki homoseksualne raczej w Polsce nie przejda bo jesteśmy krajem katolickim w ktorym kościól jak na ta chwile ma dość spore wpływy ale to nie temat o polityce więc na temat falangi zdanie znasz

Tylko wiesz o co chodzi? Nas jest zwyczajnie za malo w Szczecinie.
Temat juz chyba do zamkniecia. Dzieki za wszystkie wypowiedzi.

Obrany cel narodowe dazenia ziscił sie sen tego pokolenia obrany cel wielka Polska na wieki pod znakiem FALANGI po wolnosc idziemy!

Kriss
Kibic
Na forum od 7974 dni

Odp: Falanga na 12? Wasze opinie - 24/02/2007 11:52

don Omar napisał:  
Wiem że nie jest to temat o polityce ale spójrz ktotojest na jeden prosty przykład... Hiszpania zawsze była silnym krajem katolickim , a dziś ciepli mogą adoptować tam dzieci jeżeli chcemy uniknąć takich sytuacji u nas to musimy dawać ku temu wyraz swojego sprzeciwu. Zwłąszcza że jesteśmy w Unii która na siłe lansuje takie dewiactwa.

pozdro

Hehe ale dojebales, w Hiszpanii jest taki problem ze spoleczenstwo odwrocilo sie od kosciola za to ze ten poparl generala Franko, jest duza czesc spoleczenstwa ktora jest nastawiona prawicowa ale niestety wiekszosc spoleczenstwa ma za zle kosciolowi ze ten w chwili narodowego kryzysu byl po stronie zbrodniarza, u nas bylo na odwrot, kosciol byl ze spoleczenstwem i dlatego ma taka pozycje a nie inna.

Plum
Kibic
Na forum od 7869 dni

Odp: Falanga na 12? Wasze opinie - 24/02/2007 11:54
Ludzie... młyn to miejsce do dopingowania i wspierania Pogoni, ale nie do manifestowania swoich przekonań politycznych i tolerancji czy jej braku dla róznych zjawisk...
Chcecie pokazać, że jesteście przeciwko czemuś tam... zróbcie manifę, oflagujcie siebie nawzajem, a nie próbujecie narzucać innym ludziom swoją opinię... Pogoń ma łączyć a nie dzielić
Jeśli pojawi się falanga na młynie (w co wątpie, bo wierzę w rozsądek innych ludzi) to wielu ludzi się na tym sektorze nie pojawi...
Chcecie pokazać, że jesteście Polakami... wywiescie flagi narodowe i herb...

Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Fanatyk88
Kibic
Na forum od 7058 dni

Odp: Falanga na 12? Wasze opinie - 24/02/2007 11:56

Plum napisał:  
Ludzie... młyn to miejsce do dopingowania i wspierania Pogoni, ale nie do manifestowania swoich przekonań politycznych i tolerancji czy jej braku dla róznych zjawisk... Chcecie pokazać, że jesteście przeciwko czemuś tam... zróbcie manifę, oflagujcie siebie nawzajem, a nie próbujecie narzucać innym ludziom swoją opinię...
Jeśli pojawi się falanga na młynie (w co wątpie, bo wierzę w rozsądek innych ludzi) to wielu ludzi się na tym sektorze nie pojawi...
Chcecie pokazać, że jesteście Polakami... wywiescie flagi narodowe i herb...

Z wielka checia zrobil bym manife tylko nie mamy ludzi. Nawet jesli sa to sie z tym nie afiszuja mialem nadzieje ze w ten sposob wielu narodowcow wykaze troche inicjatywy i poczuje chec wspolpracy

Persona non grata
SKPS Portowcy
Na forum od 7055 dni

**

Odp: Falanga na 12? Wasze opinie - 24/02/2007 11:59

Kriss napisał:  
Te fanatyk taki z Ciebie patriota, nacjonalista a w nicku masz 88, wiec z czym Ty sie wychylasz. Wogle czy Wy jestescie normalni? Szerzace sie pedalstwo? Kurwa ten problem jest tak marginalny ze nie mam pytan, pare promil spoleczenstwa lubi sie ruchac inaczej niz inni i robicie z tego wilekie halo. Wogle chuj wam do tego, kto wam daje moralne prawo do oceny pedalow. Jest ich garsta i mam ich w dupie. Kurwa wielki problem narodowy. Dla mnie problemem jest to ze w UE najwjecej glodnych dzieci jest wlasnie w Polsce, ze mamy potezne bezrobocie, ze trzeba wyjezdzec z kraju zeby godnie zyc a wy mi tu pierdolicie o szczerzacej sie chorobie pedalstwa. Moze pierdolniemy flage w obronie doliny Rospudy, pokazmy ze jestesy Polakami i obchodzi nas los naszej pieknej ojczyzny. Mysle ze jest to duzo bardziej powazniejszy temat niz plaga pedalstwa.

Falanga to tylko symbol? Spoko ale wiesz nie wszyscy popieraja ideologie ktora idzie za tym symbolem, ja tez jestem patriota ale jak falange zobacze na piekle to ni chuja sie tam nie pokaze i mysle ze nie tylko ja.

jakbys dokladnie czytal to zobaczyl bys ,ze nie pisal tylko o homoseksualistach lecz jeszcze o innych problemach...

malolat_ps
Kibic
Na forum od 8274 dni

Odp: Falanga na 12? Wasze opinie - 24/02/2007 12:12

Kriss napisał:  
Jest ich garsta i mam ich w dupie.

... sorry ale nie moglem sie powstrzymac .... skoro wpuszczasz pedalow do swojej dupy to nic dziwnego ze jestes przeciw.....

z frajerami kosa z przyjaciolmi sztama
Plum
Kibic
Na forum od 7869 dni

Odp: Falanga na 12? Wasze opinie - 24/02/2007 12:13
O nie macie ludzi... jak zobaczą falangę na młynie to nagle nabiorą ochoty do pokazywania swoich pogladów? Wierzysz w to? Chcie przekoać do siebie ludzi to róbcie to poza stadionem... stadion to nie miejsce agitacji politycznej. Na młynie nie chcę się afiszowac, czy jestem za tą partią, czy jest przeciwm aborcji czy nie... jest was paru... a checie by młyn na ktory przychodzi znacznie więcej ludzi, kórzy mają inne poglądy, a nawet mają i takie same, ale nie chcą się z nimi afiszować stał się symbolem waszych poglądów i organizacji?

Szymon? Tymi innymi problemami są Gazeta Wyborcza, Żydzi, PO, aborcja? I co i myślisz że dzięki temu rozwiążesz te problemy? Zróbcie manifę, zobaczymy ilu was przyjdzie, ale nie na stadionie, nie na młynie

Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
UI
Kibic
Na forum od 7837 dni

*

Odp: Falanga na 12? Wasze opinie - 24/02/2007 12:13
Popieram ; ]

Fanatyk88
Kibic
Na forum od 7058 dni

Odp: Falanga na 12? Wasze opinie - 24/02/2007 12:21
Proponuje zamknac temat bo juz do nieczego nie dojdziemy!

Kriss
Kibic
Na forum od 7974 dni

Odp: Falanga na 12? Wasze opinie - 24/02/2007 12:25

Szymon75 napisał:  

Kriss napisał:  

jakbys dokladnie czytal to zobaczyl bys ,ze nie pisal tylko o homoseksualistach lecz jeszcze o innych problemach...

Masz racje bardzo zyciowe problemy, kurwa nie wiem moze porozmawiamy o efekcie cieplarnianym.

Persona non grata
SKPS Portowcy
Na forum od 7055 dni

**

Odp: Falanga na 12? Wasze opinie - 24/02/2007 12:27

Kriss napisał:  

Szymon75 napisał:  

Kriss napisał:  

Masz racje bardzo zyciowe problemy, kurwa nie wiem moze porozmawiamy o efekcie cieplarnianym.

Bez komentarza... Jak o efekcie to tylko na ogorkowym.

Niby to nie falanga ale krzyz celtycki.

Ostatnio edytowany przez: Persona non grata, 24 lutego 2007, 12:36 [1 raz(y)]

Kriss
Kibic
Na forum od 7974 dni

Odp: Falanga na 12? Wasze opinie - 24/02/2007 12:31

Szymon75 napisał:  

Kriss napisał:  

Szymon75 napisał:  

Kriss napisał:  

Bez komentarza...

Niby to nie falanga ale krzyz celtycki.

Moze jestem glupi ale nie zrozumialem aluzji. Co ma to zdjecie do mojej cytowanej wypowiedzi?

- 1  - 2  - 3  - 4  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768784096 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005