Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pogoń nas jednoczy! – przygotowania do rundy wiosennej w wykonaniu kibiców << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
hPS
*zablokowany
IP: zapisany
Na forum od 7658 dni

Odp: Pogoń nas jednoczy! – przygotowania do rundy wiosennej w wykonaniu kibiców - 26/02/2007 18:02

g napisał:  

..::Krzysiek::.. napisał:  

badboy napisał:  
Jest za wolna i mało energiczna to mi sie nie podoba!!Wolałbym np Eye of the tiger albo He's a pirat Dj-a Tiesto (Tytuł oddaje "Morskość" naszego klubu a przy tym jest zajebiscie energiczny)ale skoro nie da sie nic zalatwic to nie ma o czym dyskutowac..PzDr

jeśli chodzi o Tiesto to jakoś średnio pasuje techno na wyjście piłkarzy...ta która jest grana jest dobra tylko gdyby wszystkim się chciało śpiewać w rytm piosenki to by już było naprawde fajnie :]

to co graja na wyjscie to chłam, powinno lecieć Quo Vadis - Pogoń Szczecin Wita Was :)

raczej.. już nie pamietam kiedy to leciało na stadio.. :)

Podniesiona adrenalina to Śródmiejska siła
eF^
Kibic
Na forum od 8050 dni

*

Odp: Pogoń nas jednoczy! – przygotowania do rundy wiosennej w wykonaniu kibiców - 26/02/2007 18:07

badboy napisał:  
Jest za wolna i mało energiczna to mi sie nie podoba!!Wolałbym np Eye of the tiger albo He's a pirat Dj-a Tiesto (Tytuł oddaje "Morskość" naszego klubu a przy tym jest zajebiscie energiczny)ale skoro nie da sie nic zalatwic to nie ma o czym dyskutowac..PzDr

jeśli chodzi o Tiesto to jakoś średnio pasuje techno na wyjście piłkarzy...ta która jest grana jest dobra tylko gdyby wszystkim się chciało śpiewać w rytm piosenki to by już było naprawde fajnie :]

IMO jest słaba. A badboy`owi chyba chodziło o ten kawałek Tiesto gdzie motywem przewodnim jest utwór z " Piraci z Karaibów " - sam motyw według mnie pasowałby jak ulał ;]

edit. chodzi dokładnie o ten utwór lecący w tle

ps. ale temat chyba troszkę się rozmył proponuje przemieść posty do " śpiewany kur** " albo ogórka

Ostatnio edytowany przez: eF^, 26 lutego 2007, 21:21 [1 raz(y)]

BadBoy
Kibic
Na forum od 7843 dni

Odp: Pogoń nas jednoczy! – przygotowania do rundy wiosennej w wykonaniu kibiców - 26/02/2007 21:13

eF^ napisał:  
IMO jest słaba. A badboy`owi chyba chodziło o ten kawałek Tiesto gdzie motywem przewodnim jest utwór z " Piraci z Karaibów " - sam motyw według mnie pasowałby jak ulał ;]

Dokładnie "Piraci z Karaibów" :) normalny KOT na wejście...Koniec tematu :P

No One Like Us....We don't Care...
dziki
Kibic
Na forum od 8534 dni

Odp: Pogoń nas jednoczy! – przygotowania do rundy wiosennej w wykonaniu kibiców - 27/02/2007 16:45

badboy napisał:  

eF^ napisał:  

Dokładnie "Piraci z Karaibów" :) normalny KOT na wejście...Koniec tematu :P

no ta muza by byla naprawde dobra

DLA ZIOMÓW BRAT..DLA FRAJERNI KONFIDENT
Randall McMurphy
Kibic
Na forum od 7551 dni

*

Odp: Pogoń nas jednoczy! – przygotowania do rundy wiosennej w wykonaniu kibiców - 27/02/2007 23:39

Łysy napisał:  

g napisał:  

badboy napisał:  

to co graja na wyjscie to chłam, powinno lecieć Quo Vadis - Pogoń Szczecin Wita Was :)

raczej.. już nie pamietam kiedy to leciało na stadio.. :)

za mlody jestes:D:D

To My Niechciani, Nielubiani i Bezczelni...MKS!
Pogon_To_My!!
Kibic
Na forum od 6995 dni

Odp: Pogoń nas jednoczy! – przygotowania do rundy wiosennej w wykonaniu kibiców - 28/02/2007 13:59
fakt to leciało wcale nie tak dawno:)

II Liga II Liga MKS!!!
Rch.
Kibic
Na forum od 7028 dni

Odp: Pogoń nas jednoczy! – przygotowania do rundy wiosennej w wykonaniu kibiców - 01/03/2007 14:52
ja tam nie jestem za podkładem muzycznym po golu lub na wejscie. Wole jak sami śpiewamy. Mam nadzieje,że teraz bedzie nas wiecej na stadionie to przekrzyczymy utwór np. po GOLu (o ile go zdobędzie Pogoń). Skupmy się na dopingu.:]

Jeden człowiek od dopingu to stanowczo za mało. Pamietam jeden mecz to na plocie siedzieli "rozkręcacze dopingu" i dzieki temu sektory sąsiednie 10 i 13 też się zaangażowały w doping.
Tu chodzi mi bardziej aby Ci "wybrańcy" zagrzewali do dopingu tego samego co główny człowiek od dopingu. ps.ale nie wiem czy to realne. Ale warto coś pomyślec... aby 11,12 sektor miał wiekszy wpływ na sąsiednie.Aby wiara śpiewała razem z "Młynem"

Ultras Pogoń!MW03!Prawa Strona Miasta!
eF^
Kibic
Na forum od 8050 dni

*

Odp: Pogoń nas jednoczy! – przygotowania do rundy wiosennej w wykonaniu kibiców - 07/03/2007 21:20
No i Bayern Monachium podłapał od nas pomysł, i właśnie na wyjście piłkarzy leciał motyw z Piratów z Karaibów, o którym pisaliśmy wyżej.

M.
Kibic
Na forum od 7845 dni

Odp: Pogoń nas jednoczy! – przygotowania do rundy wiosennej w wykonaniu kibiców - 07/03/2007 23:16

eF^ napisał:  
No i Bayern Monachium podłapał od nas pomysł, i właśnie na wyjście piłkarzy leciał motyw z Piratów z Karaibów, o którym pisaliśmy wyżej.

Pewnie byli tu na forum i wychaczyli ten motyw... :]

DeszczH zawsze leje,DeszczH nigdy nie pada!

Bądź szybszy od Cienia i twardszy od kamienia,na drodze wojownika łatwego losu nie ma!
piastow
Kibic
Na forum od 6994 dni

Odp: Pogoń nas jednoczy! – przygotowania do rundy wiosennej w wykonaniu kibiców - 07/03/2007 23:25
witam szanowne towarzystwo.ponawiam temat wyjazdu na arke,wczesniej pislaem o pucharze ekstraklasy,tym razem liga!chcialbym wspolnie z wami,jako kibic Legii mieszkajacy w gdansku,dopingowac Pogon w meczu z arka w gdyni,czy jest taka mozliwosc?wiem ze obowiazuja teraz e zjebane przepisy wyjazdowe..
pozdrawiam

M.
Kibic
Na forum od 7845 dni

Odp: Pogoń nas jednoczy! – przygotowania do rundy wiosennej w wykonaniu kibiców - 07/03/2007 23:35

piastow napisał:  
witam szanowne towarzystwo.ponawiam temat wyjazdu na arke,wczesniej pislaem o pucharze ekstraklasy,tym razem liga!chcialbym wspolnie z wami,jako kibic Legii mieszkajacy w gdansku,dopingowac Pogon w meczu z arka w gdyni,czy jest taka mozliwosc?wiem ze obowiazuja teraz e zjebane przepisy wyjazdowe..
pozdrawiam

Juz bylo podobne pytanie w temacie dotyczacym wyjazdu wiec tam sie udaj!!!

DeszczH zawsze leje,DeszczH nigdy nie pada!

Bądź szybszy od Cienia i twardszy od kamienia,na drodze wojownika łatwego losu nie ma!
 - 1  - 2  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768784108 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.02 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005