Jest za wolna i mało energiczna to mi sie nie podoba!!Wolałbym np Eye of the tiger albo He's a pirat Dj-a Tiesto (Tytuł oddaje "Morskość" naszego klubu a przy tym jest zajebiscie energiczny)ale skoro nie da sie nic zalatwic to nie ma o czym dyskutowac..PzDr
jeśli chodzi o Tiesto to jakoś średnio pasuje techno na wyjście piłkarzy...ta która jest grana jest dobra tylko gdyby wszystkim się chciało śpiewać w rytm piosenki to by już było naprawde fajnie
IMO jest słaba. A badboy`owi chyba chodziło o ten kawałek Tiesto gdzie motywem przewodnim jest utwór z " Piraci z Karaibów " - sam motyw według mnie pasowałby jak ulał ;]
IMO jest słaba. A badboy`owi chyba chodziło o ten kawałek Tiesto gdzie motywem przewodnim jest utwór z " Piraci z Karaibów " - sam motyw według mnie pasowałby jak ulał ;]
Dokładnie "Piraci z Karaibów" normalny KOT na wejście...Koniec tematu
Dokładnie "Piraci z Karaibów" normalny KOT na wejście...Koniec tematu
Jest za wolna i mało energiczna to mi sie nie podoba!!Wolałbym np Eye of the tiger albo He's a pirat Dj-a Tiesto (Tytuł oddaje "Morskość" naszego klubu a przy tym jest zajebiscie energiczny)ale skoro nie da sie nic zalatwic to nie ma o czym dyskutowac..PzDr
jeśli chodzi o Tiesto to jakoś średnio pasuje techno na wyjście piłkarzy...ta która jest grana jest dobra tylko gdyby wszystkim się chciało śpiewać w rytm piosenki to by już było naprawde fajnie
to co graja na wyjscie to chłam, powinno lecieć Quo Vadis - Pogoń Szczecin Wita Was
raczej.. już nie pamietam kiedy to leciało na stadio..
Jeden człowiek od dopingu to stanowczo za mało. Pamietam jeden mecz to na plocie siedzieli "rozkręcacze dopingu" i dzieki temu sektory sąsiednie 10 i 13 też się zaangażowały w doping.
Tu chodzi mi bardziej aby Ci "wybrańcy" zagrzewali do dopingu tego samego co główny człowiek od dopingu. ps.ale nie wiem czy to realne. Ale warto coś pomyślec... aby 11,12 sektor miał wiekszy wpływ na sąsiednie.Aby wiara śpiewała razem z "Młynem"
Odp: Pogoń nas jednoczy! – przygotowania do rundy wiosennej w wykonaniu kibiców - 07/03/2007 23:25
witam szanowne towarzystwo.ponawiam temat wyjazdu na arke,wczesniej pislaem o pucharze ekstraklasy,tym razem liga!chcialbym wspolnie z wami,jako kibic Legii mieszkajacy w gdansku,dopingowac Pogon w meczu z arka w gdyni,czy jest taka mozliwosc?wiem ze obowiazuja teraz e zjebane przepisy wyjazdowe..
pozdrawiam
witam szanowne towarzystwo.ponawiam temat wyjazdu na arke,wczesniej pislaem o pucharze ekstraklasy,tym razem liga!chcialbym wspolnie z wami,jako kibic Legii mieszkajacy w gdansku,dopingowac Pogon w meczu z arka w gdyni,czy jest taka mozliwosc?wiem ze obowiazuja teraz e zjebane przepisy wyjazdowe..
pozdrawiam
Juz bylo podobne pytanie w temacie dotyczacym wyjazdu wiec tam sie udaj!!!
DeszczH zawsze leje,DeszczH nigdy nie pada!
Bądź szybszy od Cienia i twardszy od kamienia,na drodze wojownika łatwego losu nie ma!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768784108 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.