ej mark... dlugo nad tym myslales xD qrwa ludzie... nie widzieliscie go jeszcze a juz oceniacie... wiem ze kariery trenerskiej zbyt bujnej nie mial i tez sie boje ale moze dajmy mu szanse co
Następny...Co Wy tak liczycie na jakiś cud(?) Równie dobrze można było zostawić Kurasa. Po co ta zmiana wogóle(?) BETON maksymalny, antonio goń się!
qrwa... mowisz to do mnie jakbym mial wplywa na to co dzieje sie w klubie... no ja pierdole... gdybym mogl cos zrobic to bym wogole nie zwalnial Kurasa... ale tak skoro nie mamy ZADNEGO wplywu na dzialania naszej ptaszyny to moze sprobujmy wykrzesac z siebie chociaz odrobine optymizmu co
ej mark... dlugo nad tym myslales xD qrwa ludzie... nie widzieliscie go jeszcze a juz oceniacie... wiem ze kariery trenerskiej zbyt bujnej nie mial i tez sie boje ale moze dajmy mu szanse co
Następny...Co Wy tak liczycie na jakiś cud(?) Równie dobrze można było zostawić Kurasa. Po co ta zmiana wogóle(?) BETON maksymalny, antonio goń się!
qrwa... mowisz to do mnie jakbym mial wplywa na to co dzieje sie w klubie... no ja pierdole... gdybym mogl cos zrobic to bym wogole nie zwalnial Kurasa... ale tak skoro nie mamy ZADNEGO wplywu na dzialania naszej ptaszyny to moze sprobujmy wykrzesac z siebie chociaz odrobine optymizmu co
Nie...
właśnie...
90% osob popiera wasze zdanie. Wolalem Kurasa bez wynikow bo przynajmniej wiedzialem na czym stojimy a tu wraca czeski koszmar.
Lord jak tam duchy ? zagladaja czasem ? ...........pozdro
Odp: Pala trenerem Pogoni - 21/12/2006 18:51
Całą wiosne będą mieszkać w Gutowie. Krzystek (lub rada miasta)powinien zaśpiewać nielotowi 200 tyś miesięcznej dzierżawy za stadion, to może w Gutowie będą mecze rozgrywać. Swoją drogą, to byłby chyba jakiś sposób na przegonienie tej bandy ze Szczecina.
Nie...
właśnie...
90% osob popiera wasze zdanie. Wolalem Kurasa bez wynikow bo przynajmniej wiedzialem na czym stojimy a tu wraca czeski koszmar.
a kurwa zebys wiedzial ze zagladaja... ostatnio jeden powiedzial ze wybiera sie do Ciebie... uwazaj zeby Ci sie komp nie rozpieprzyl... bo to moga zrobic te duchy... =/
ja pierdole jak mysle o Tobie to jestem za aborcja... =/ PZDR
Jak musiałeś to z siebie wykrzesać to juz lepiej mogłeś się powstrzymać przed pisanem tego na forum ..
A żeby nie rozmywać tematu - Pali daje 2 kolejki - i jego kariera w klubie dobiegnie końca!
Oczywiście sam wybór pana Libora na stanowisko trenera woła o pomstę do nieba ale cóż, widocznie Ptak wie co robi
Pozdrowienia
"..każda strata wychodzi mi na lepsze.."
Pogoń ponad wszystko ..
- po 19 kolejce Pala zostanie zdegradowany na asystenta, a pierwszym trenerem zostanie Panik.
- po 22 kolejce Panik też zostanie zdegradowany na asystenta, a pierwszym trenerem zostanie Liczka.
- w 26 kolejce jeden mecz "z tylnego siedzenia" poprowadzi Joao Carlos Serrao...
- ...ale ponieważ nie ma papierów, wróci do Brazylii. I w 27 kolejce znów Pala będzie pierwszym trenerem - Liczka nie będzie chciał być popychadłem i odejdzie.
- Zamiast niego w 28 kolejce przyjdzie na stanowisko "trenera-kooperanta-łącznika-asystenta-masażysty-fizjologa-psychologa" Pavel Malura.
- Po 30 kolejce wszyscy oprócz Panika stąd wylecą, bo nie będą chcieli robić w drugiej lidze. Tylko Panik zostanie, bo on za Ptakiem to w ogień...
- Dzień po 30 kolejce specjalne służby specjalne wkroczą na stadion przy ul.Twardowskiego i będą wyrywać chwasty widoczne na większości sektorów...
Pamiętajcie, że Brazylia leży nad oceanem - trener i piłkarze z pewnością nabrali już masę pozytywnej energii, musi być dobrze!
Podobno Ptak chce zaoszczędzić i brazylijczycy przypłyną do nas... wpław. Pala już zbiera na to energię.
- po 19 kolejce Pala zostanie zdegradowany na asystenta, a pierwszym trenerem zostanie Panik.
- po 22 kolejce Panik też zostanie zdegradowany na asystenta, a pierwszym trenerem zostanie Liczka.
- w 26 kolejce jeden mecz "z tylnego siedzenia" poprowadzi Joao Carlos Serrao...
- ...ale ponieważ nie ma papierów, wróci do Brazylii. I w 27 kolejce znów Pala będzie pierwszym trenerem - Liczka nie będzie chciał być popychadłem i odejdzie.
- Zamiast niego w 28 kolejce przyjdzie na stanowisko "trenera-kooperanta-łącznika-asystenta-masażysty-fizjologa-psychologa" Pavel Malura.
- Po 30 kolejce wszyscy oprócz Panika stąd wylecą, bo nie będą chcieli robić w drugiej lidze. Tylko Panik zostanie, bo on za Ptakiem to w ogień...
- Dzień po 30 kolejce specjalne służby specjalne wkroczą na stadion przy ul.Twardowskiego i będą wyrywać chwasty widoczne na większości sektorów..
Zapomniales tylko dodac ze kazdy z nich po objeciu posady trenera bedzie mial do dyspozycji 30 nowych pilkarzy
a kurwa zebys wiedzial ze zagladaja... ostatnio jeden powiedzial ze wybiera sie do Ciebie... uwazaj zeby Ci sie komp nie rozpieprzyl... bo to moga zrobic te duchy... =/
ja pierdole jak mysle o Tobie to jestem za aborcja... =/ PZDR
Kolunio przykontroluj się troszkę bo nikt cię tutaj nie obraził, a takie betony zachowaj dla kolegów z gimnazjum. Bez odbioru
Odp: Pala trenerem Pogoni - 22/12/2006 00:14
Brak dopingu, brak oflagowania, transparenty protestacyjne – czy tak będzie wyglądać wiosna na Twardowskiego?
uwazam ze nawet kibicow nie powinno byc bo i po co? bylem przeciw ale teraz jestem za budowa Pogoni od podstaw
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
ja, tak jak prawdopodobnie wiekszosc szczecinskich kibicow, mam dosyc zajebistych ptakowych trenerow(tak samo jak grajków). i nie wazne czy to pała pala czy paniku taktiku, malura czy (ze)serrao. ptak coraz bardziej utwierdza mnie w przekonaniu ze ma swoj wlasny swiat i nie ma zielonego pojecia o rzeczywistosci. jak awansowalismy do 1 ligi to sie łudzilem ze moze w koncu cos z tego bedzie. jednak nadzieja matka glupich. teraz mam nadzieje ze antek spakuje jak najszybciej swoje zabawki, zaladuje do kontenera pseudokopaczy i odleci do cieplych krajow zanim wszystko sie spierdoli. ktos wyzej napisal o placeniu za stadion. mieli za darmo obiekty - wybrali Gutowo to niech teraz placa za korzystanie ze szczecinskich J.Lisowski pisze dzisiaj ze kraza ploty o daniu walkowera w 1 meczu u nas - z ŁKSem(?). jezeli to sie potwierdzi w rzeczywistosci to niech oni tu w ogole juz nie przyjezdzaja - bo po co?
prawda jest taka ze nie chce w Szczecinie ptaka...
J.Lisowski pisze dzisiaj ze kraza ploty o daniu walkowera w 1 meczu u nas - z ŁKSem(?). jezeli to sie potwierdzi w rzeczywistosci to niech oni tu w ogole juz nie przyjezdzaja - bo po co?
prawda jest taka ze nie chce w Szczecinie ptaka...
Bez jaj, jakie oddanie meczu walkowerem z ŁKS, nie wierzę aby mogło dojść do czegoś takiego. Być może chodzi o Puchar Ekstraklasy, choć i w to wątpię (zawsze przecież można wystawić juniorów, a walkower oznacza duże kary finansowe).
Zdaje Pan sobie sprawę, że przychodzi na miejsce ulubieńca szczecińskich kibiców – Mariusza Kurasa i pana praca będzie więc surowo oceniana.
- Tak, ale ja zdecydowałem, że zwolniono Kurasa, a zatrudniono Palę. Gdyby zależało to od fanów, to pewnie trenerem nadal byłby Mario.
wkradl sie tutaj chochlik czy to rzeczywiscie wypowiedz ptakowego nowego treneiro ze to niby on zadecydowal?
Zdaje Pan sobie sprawę, że przychodzi na miejsce ulubieńca szczecińskich kibiców – Mariusza Kurasa i pana praca będzie więc surowo oceniana.
- Tak, ale ja zdecydowałem, że zwolniono Kurasa, a zatrudniono Palę. Gdyby zależało to od fanów, to pewnie trenerem nadal byłby Mario.
wkradl sie tutaj chochlik czy to rzeczywiscie wypowiedz ptakowego nowego treneiro ze to niby on zadecydowal?
na v.pl przed tym wyrażeniem :'' ja zdecydowałem'' jest NIE, więc spokojnie.. co jednak zupełnie mnie nie przekonuje... kolejna marionetka i tyle.
Odp: Pala trenerem Pogoni - 23/12/2006 12:01
Lepszy jest ten fragment:
Właściciel Pogoni – Antoni Ptak – prowadzi klub w sposób demokratyczny i moje zdanie liczyło się także w tej kwestii.
Przecież to taka nowość, wcześniej jakoś zdanie trenera się nie liczyło i nikt nie pytał Mariusza Kurasa przed meczem z Cracovią czy czterej wyrzuceni, bez jego wiedzy piłkarze przydadzą mu się w tym meczu...
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768784095 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.