Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Kibice Pogoni nie jezdza na spotkania pucharu ekstraklasy << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
zkz
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7102 dni

Odp: Kibice Pogoni nie jezdza na spotkania pucharu ekstraklasy - 28/11/2006 19:09
gdyby lech mniej szalał u nas nie byłoby bojkotu wyjazdowego pucharu proste:D

Ostatnio edytowany przez: zkz, 29 listopada 2006, 15:21 [1 raz(y)]

P.
Do końca!
Na forum od 8128 dni

Odp: Kibice Pogoni nie jezdza na spotkania pucharu ekstraklasy - 28/11/2006 20:53

zkz napisał:  
gdyby lech moe sza;a; u nas nie byłoby bojkotu wyjazdowego pucharu proste:D

ehhh PROSTe..AKU , rozkminka bledna

Sami przeciw wszystkim!!!
Adrian PS
Kibic
Na forum od 8953 dni

**

Odp: Kibice Pogoni nie jezdza na spotkania pucharu ekstraklasy - 29/11/2006 00:08
najlepiej jak wszyscy po prostu za pomna o pucharze ...

Hold skladam temu miastu...
dziki
Kibic
Na forum od 8534 dni

Odp: Kibice Pogoni nie jezdza na spotkania pucharu ekstraklasy - 29/11/2006 14:19

[aDriAn napisał:  
]najlepiej jak wszyscy po prostu za pomna o pucharze ...

bylem i ciezko mi bedzie zapomniec (bez napinki)

DLA ZIOMÓW BRAT..DLA FRAJERNI KONFIDENT
AlterB
Kibic
Na forum od 7733 dni

Odp: Kibice Pogoni nie jezdza na spotkania pucharu ekstraklasy - 29/11/2006 16:02
wez siedz cicho

dziki
Kibic
Na forum od 8534 dni

Odp: Kibice Pogoni nie jezdza na spotkania pucharu ekstraklasy - 29/11/2006 16:28

Shpu napisał:  
wez siedz cicho

a co w kosciele jestes??

AlterB
Kibic
Na forum od 7733 dni

Odp: Kibice Pogoni nie jezdza na spotkania pucharu ekstraklasy - 29/11/2006 16:39
tak w kosciele, idz sie poskarz komu trzeba

dziki
Kibic
Na forum od 8534 dni

Odp: Kibice Pogoni nie jezdza na spotkania pucharu ekstraklasy - 29/11/2006 16:48

Shpu napisał:  

a czemu mam sie niby komus skarzyc....wytlumacz mi prosze o góru

Duży
Kibic
Na forum od 6994 dni

Odp: Kibice Pogoni nie jezdza na spotkania pucharu ekstraklasy - 29/11/2006 16:50
PE padnie jak swego czasu puchar ligi... i dobrze

...i tylko Legia, Legia Warszawa
Jarasija
Kibic
Na forum od 8774 dni

*

Odp: Kibice Pogoni nie jezdza na spotkania pucharu ekstraklasy - 29/11/2006 16:54

dziki napisał:  

Shpu napisał:  

Dobra weź juz skończ płakać bo to żałosne...

"Przed wojną żydzi a dzisiaj cyganie, wkrótce z tego kraju nic nam nie zostanie..."
dziki
Kibic
Na forum od 8534 dni

Odp: Kibice Pogoni nie jezdza na spotkania pucharu ekstraklasy - 29/11/2006 16:57

Jarek napisał:  

dziki napisał:  

Shpu napisał:  

Dobra weź juz skończ płakać bo to żałosne...

tego co widze to wy placzecie...ja juz mam wyjebane dlatego nie wiem o co ten lament....zalosne

Plum
Kibic
Na forum od 7869 dni

Odp: Kibice Pogoni nie jezdza na spotkania pucharu ekstraklasy - 29/11/2006 19:41
Taka jedna myśl (nie odnosi się tylko do tego bojkotu)

Protestujmy tak, aby nasz protest był widoczny, bo w innym przypadku nikt tego nie zauważy i się nie zainteresuje, a bez tego nie ma co liczyć na zmianę sytuacji, a chyba o to chodzi? Bo nie o to, żeby protestować aby protestować?

Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Helmut
Moderator*
Na forum od 8280 dni

Odp: Kibice Pogoni nie jezdza na spotkania pucharu ekstraklasy - 29/11/2006 20:15
Zrozumcie jedną zajebiście, ale to zajebiście prostą rzecz...

NIE JEZDZIMY NA PUCHAR EKSTRAKLASY - taka poszła DECYZJA i każdy ma się dostosować

proste? mysle ze tak, lament, rozkminy, pytania, jak i dalsza dyskusja - zbędne.

Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
Bartas
Kibic
Na forum od 8145 dni

Odp: Kibice Pogoni nie jezdza na spotkania pucharu ekstraklasy - 29/11/2006 20:29
Nazywajcie to jak chcecie. Jednak to nie protest tylko olewka czegoś co głupie i wymyślone ni z dupy przez dziwnych ludzi z OE

hornetq
Kibic
Na forum od 7449 dni

Odp: Kibice Pogoni nie jezdza na spotkania pucharu ekstraklasy - 29/11/2006 21:58
Nie wypowiem sie na temat prostestu bo na wyjazdy nie jezde, a poza tym odpowiedni ludzie podjeli decyzje. Ale co do samego pucharu powiem tak: to wymyslenie "z dupy" pucharu ekstraklasy moze podniesc poziom polskich druzyn, aktualnie mamy bardzo slabo przygotowanych kondycyjnie kopaczy (wyjatek to Wisla po treningach Petrescu) w porownaniu do reszty klubow europejskich, gramy lige co 7 dni + Kilka meczy(zalezy od formy) pucharu Polski, na zachodzie gra sie co 3 dni, dzieki temu kondycja zawodnikow jest duzo lepsza. Wiec zmuszenie naszych grajkow do czestszego wysilku poprzez wprowadzenie dodatkowych rozgrywek moim zdaniem przyniesie plusy. Pozdro:]

będę pamiętał.
Krakus_Pogoń fan
Kibic
Na forum od 6986 dni

Odp: Kibice Pogoni nie jezdza na spotkania pucharu ekstraklasy - 04/12/2006 21:31

hornetq napisał:  
Nie wypowiem sie na temat prostestu bo na wyjazdy nie jezde, a poza tym odpowiedni ludzie podjeli decyzje. Ale co do samego pucharu powiem tak: to wymyslenie "z dupy" pucharu ekstraklasy moze podniesc poziom polskich druzyn, aktualnie mamy bardzo slabo przygotowanych kondycyjnie kopaczy (wyjatek to Wisla po treningach Petrescu) w porownaniu do reszty klubow europejskich, gramy lige co 7 dni + Kilka meczy(zalezy od formy) pucharu Polski, na zachodzie gra sie co 3 dni, dzieki temu kondycja zawodnikow jest duzo lepsza. Wiec zmuszenie naszych grajkow do czestszego wysilku poprzez wprowadzenie dodatkowych rozgrywek moim zdaniem przyniesie plusy. Pozdro:]

Masz rację, ale jaki sens ma wymienianie na mecze PE całej drużyny na rezerwy? A ludzie się dziwią, że wyniki padają dziwne CO

Wygra Pogoń, tylko Pogoń, wygra Pogoń MKS
G.
*zablokowany
Na forum od 7030 dni

Odp: Kibice Pogoni nie jezdza na spotkania pucharu ekstraklasy - 04/12/2006 21:59
Człowieku co Ty pieprzysz? Brazyliana jest w Brazylii odpoczywają po strasznie męczącym ( bez wątpienia kurwa :/ ) sezonie . I PE jest szansą dla wybicia się młodych kopaczy. I tak wszyscy H** kładą na ten puchar. Wiec po o pieprzysz głupoty?!

Obrazek jpg wstawiony na forum
AlterB
Kibic
Na forum od 7733 dni

Odp: Kibice Pogoni nie jezdza na spotkania pucharu ekstraklasy - 04/12/2006 22:02
Kontroluj sie

hornetq
Kibic
Na forum od 7449 dni

Odp: Kibice Pogoni nie jezdza na spotkania pucharu ekstraklasy - 04/12/2006 22:13

Inspektor G. napisał:  
Człowieku co Ty pieprzysz? Brazyliana jest w Brazylii odpoczywają po strasznie męczącym ( bez wątpienia kurwa :/ ) sezonie . I PE jest szansą dla wybicia się młodych kopaczy. I tak wszyscy H** kładą na ten puchar. Wiec po o pieprzysz głupoty?!

Jezeli to bylo do mnie, to własnie podałes kolejny powód dla ktorego ten puchar jest czyms pozytywnym dla naszej ligi"PE jest szansą dla wybicia sie młodych kopaczy" i calkowicie cie w tym popieram, ale prawdą nie jest ze wrzyscy zlewaja na niego , zerknij sobie chocby na sklady najlepszych druzyn naszej ligi w tych pucharach:]

będę pamiętał.
G.
*zablokowany
Na forum od 7030 dni

Odp: Kibice Pogoni nie jezdza na spotkania pucharu ekstraklasy - 04/12/2006 22:37
Podziło mi o wypowiedz Pogoń Fan i z tym zlewaniem chodziło o zespoł i publiczność Szczecińską. pozdr.;)

Obrazek jpg wstawiony na forum
 - 1  - 2  - 3  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768784091 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005