Odp: Pogoń Szczecin - Legia Warszawa - 06/10/2006 11:30
Wkurzają mnie te ciągłe lamenty bez flag, bez opraw - ludków specjalnie sie po to logujących. Tak Wam tego brakuje?? Zbierzcie się , uszyjcie se flage, wywiescie, zorganizujcie oprawe....Przecież to takie proste Jest Was tak wielu Internetowi dzielacze
Bez flag bez oprawy to nie będzie to samo, protest MW to idiotyzm bo to nie uderza w Waszaka tylko w reszte kibiców
to sie kurwa zdziwisz bo brak opraw i flag, to szare trybuny, a szare trybuny to chuj wielki... a bez mozliwosci wykorzystania w sposob marketingowy wizerunku kibiców ten klub ma zerowy wizerunek i zaden sponsor w takie gówno nie wejdzie, wiec odbija sie wladzom po kieszeni.
poza tym zamknij pysk bo gówno wiesz. protest MW
Zapomniales ze kazdy kij ma dwa konce - z jednej stronie robimy kolo piora obecnemu zarzadowi, sponsorowi itd. (co wobec ich bezdennej glupoty im sie niewatpliwie nalezy) a z drugiej strony nie dbajac o wizerunek klubu, trybun, morale kibicow wytracamy sobie z reki powazny argument, ktory moglby w przyszlosci zachecic ewentualnego nastepce ptaszyska. Dla wielu potencjalnych sponsorow kluczowa sprawa jest frekwencja i atmosfera na trybunach (vide wlasciciele Amiki, ktorzy po latach zreflektowali sie, ze robienie wielkiej pilki dla garstki kibicow mija sie z celem). Dlatego wlasnie jestem zwolennikiem teorii, ze w trudnych czasach z jeszcze wieksza sila powinno sie udowadniac swoja klase a nie uskuteczniac szopki, bo w efekcie z kazdym miesiacem mamy coraz mniej do zaoferowania. Chyba, ze komus wystarczy by jego ukochany klub gral w B klasie ...
P.S.
Zeby bylo jasne - to nie jest lament tylko przestroga i trzezwa ocena sytuacji.
Odp: Pogoń Szczecin - Legia Warszawa - 06/10/2006 12:16
kurwa przestańcie juz pierdolic o tych flagach i oprawach bo rozmywacie kolejny temat-taka jest decyzja pewnych osob i nikt ani nic tego nie zmieni a tym bardziej biadolenie takich osob co w dupie byli i gówno widzieli...tyle ode mnie
P.S.
To już sobie podaruj bo w kazdym możliwym temacie dajesz podobne "przestrogi i rady" i najczesciej tyczy się to tego samego tylko inaczej napisane. A tak w ogole to może ktoś utworzy temat np LAMENT BARANÓW czy cos takiego bo w kazdym temacie zawsze ktos musi dac swoje 5 slow nie w temacie...
P.S. Teraz siedze i czekam na fale krytyki "rodziny Pogońiarskiej"
"Przed wojną żydzi a dzisiaj cyganie, wkrótce z tego kraju nic nam nie zostanie..."
P.S.
To już sobie podaruj bo w kazdym możliwym temacie dajesz podobne "przestrogi i rady" i najczesciej tyczy się to tego samego tylko inaczej napisane. A tak w ogole to może ktoś utworzy temat np LAMENT BARANÓW czy cos takiego bo w kazdym temacie zawsze ktos musi dac swoje 5 slow nie w temacie...
To do mnie masz pretensje ze sie MUSZE powtarzac?! Kumatemu dwa razy tlumaczyc nie trzeba
P.S.
To do mnie masz pretensje ze sie MUSZE powtarzac?! Kumatemu dwa razy tlumaczyc nie trzeba
Ale o co ty walczysz? Chcesz tłumaczyć ludziom, którzy siedzą w tym interesie od lat i wiedzą co mają robić jak być powinno??
"Przed wojną żydzi a dzisiaj cyganie, wkrótce z tego kraju nic nam nie zostanie..."
P.S.
Ale o co ty walczysz? Chcesz tłumaczyć ludziom, którzy siedzą w tym interesie od lat i wiedzą co mają robić jak być powinno??
A coz to za teoria? Uwazasz ze jesli ktos w czyms siedzi, nawet cale zycie, to juz zadnych bledow nie popelnia i ma monopol na racje? Sam odpowiedz sobie na to pytanie. Powiem tylko tyle, ze nie raz bylem swiadkiem sytuacji gdzie laik, dzieki swemu dystansowi, mial o wiele swiezsze spojrzenie na sytuacje niz ekspert.
Poza tym jestem od lat kibicem Pogoni, kocham ten klub i jedyne co mi lezy na sercu to jego dobro (pewnie zaraz zostane poddany testowi pt. gdzie byles jak Gondor spuszczal nas drugiej ligi - sprobujcie szczescia), wiec czuje sie uprawniony do tego zeby sie wypowiadac, gdy widze, ze mojemu klubowi dzieje sie krzywda! I o ile sie nie myle do tego wlasnie sluzy forum dyskusujne. Mam odmienne zdanie od "decydentow" i nie bede jak choragiewka zmienial go co watek dla czyjegos widzimisie, bez wzgledu na to czy kogos moja opinia obchodzi czy nie.
A walka? To slowo chyba "lekko" nieprzystajace do dyskusji na forum. Nazwalbym to powiedzmy odwolaniem do rozsadku. Jesli bede musial kiedys o Pogon walczyc, to na pewno nie tutaj.
Odp: Pogoń Szczecin - Legia Warszawa - 06/10/2006 14:53
Zrozum w koncu to ze chocbys napisał setki swoich wywodow w necie to i tak nikogo z decydentow to nie obchodzi. O wizerunek klubu nie musisz sie obawiac bo sa ludzie ktorzy o niego caly czas dbaja - choc wcale sie z tym nie obnosza.
Jak to sie dzieje? Zobaczysz w swoim czasie. Tak jak 3 lata temu kibice Pogoni trzymali reke na pulsie tak samo dzieje sie teraz. Wtedy jak dobrze sobie przypominam miales okazje wykazac sie w rzeczywistosci przy projekcie Pogoni Walczacej. I co? I po jednym czy dwoch spotkaniach wrociles do swojego wirtualnego swiata. Przestan wiec marudzic i plakac na forum bo to naprawde juz malo kogo obchodzi. A juz napewno nie obchodzi ludzi ktorzy tak jak 3 lata temu tak i teraz zapierdalaja po kilka godzin dziennie zebys za np. miesiac czy dwa nie obudzil sie z reka w nocniku i z przerazenim stwierdzil ze ... nie ma Pogoni w Szczecinie.
Zareczam cie ze caly czas pracuje caly sztab ludzi ktorzy "wbijaja" w internetowe dyskusje bo wola w tym czasie spotkac sie z osobami ktore w realny sposob moga pomoc Pogoni. W czym tym mogłbys pomoc oprocz pisania przestróg? Zreszta - 3 lata temu pokazałes w czym mozesz pomoc ...
Tak jak wtedy tak i teraz niemal co tydzien odbywaja sie spotkania kibiców Pogoni. Roznica jest jednak taka ze tam podejmowane sa konkretne decyzje a nie piedolenie o dupie Maryny ludzi ktorzy w zasadzie nic nie moga oprocz prowadzenia filozoficznych wywodów.
Zrozumiałes - dobrze! Nie zrozumiałes - trudno. Wiedz jednak ze twoja osoba i twoje teksty w necie nie zatrzymaja prac całego sztabu ludzi, w ktorym sa przedstawiciele wszystkich liczacych sie na Pogoni grup.
Tyle ode mnie bo jak napisałem wyzej nie ma czasu na zbedne pierodły w necie.
Jak zaczniesz działac i sie udzielac w realu to nie ma takiej siły zebys na te spotkania nie trafil - ta czy inna droga.
Żegnam
Ostatnio edytowany przez: ch., 6 października 2006, 15:05 [1 raz(y)]
kurwa przestańcie juz pierdolic o tych flagach i oprawach bo rozmywacie kolejny temat-taka jest decyzja pewnych osob i nikt ani nic tego nie zmieni
zeby nie zaczal sie kolejny watek o uzurporowaniu sobie decyzji co ma sie dziac na Pogoni, nie byla to decyzja pewnych osob, tylko wspolne postanowienie wszystkich liczacych sie i dzialajacych na Pogoni grup.
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Zrozum w koncu to ze chocbys napisał setki swoich wywodow w necie to i tak nikogo z decydentow to nie obchodzi. O wizerunek klubu nie musisz sie obawiac bo sa ludzie ktorzy o niego caly czas dbaja - choc wcale sie z tym nie obnosza.
Jak to sie dzieje? Zobaczysz w swoim czasie. Tak jak 3 lata temu kibice Pogoni trzymali reke na pulsie tak samo dzieje sie teraz. Wtedy jak dobrze sobie przypominam miales okazje wykazac sie w rzeczywistosci przy projekcie Pogoni Walczacej. I co? I po jednym czy dwoch spotkaniach wrociles do swojego wirtualnego swiata. Przestan wiec marudzic i plakac na forum bo to naprawde juz malo kogo obchodzi. A juz napewno nie obchodzi ludzi ktorzy tak jak 3 lata temu tak i teraz zapierdalaja po kilka godzin dziennie zebys za np. miesiac czy dwa nie obudzil sie z reka w nocniku i z przerazenim stwierdzil ze ... nie ma Pogoni w Szczecinie.
Zareczam cie ze caly czas pracuje caly sztab ludzi ktorzy "wbijaja" w internetowe dyskusje bo wola w tym czasie spotkac sie z osobami ktore w realny sposob moga pomoc Pogoni. W czym tym mogłbys pomoc oprocz pisania przestróg? Zreszta - 3 lata temu pokazałes w czym mozesz pomoc ...
Tak jak wtedy tak i teraz niemal co tydzien odbywaja sie spotkania kibiców Pogoni. Roznica jest jednak taka ze tam podejmowane sa konkretne decyzje a nie piedolenie o dupie Maryny ludzi ktorzy w zasadzie nic nie moga oprocz prowadzenia filozoficznych wywodów.
Zrozumiałes - dobrze! Nie zrozumiałes - trudno. Wiedz jednak ze twoja osoba i twoje teksty w necie nie zatrzymaja prac całego sztabu ludzi, w ktorym sa przedstawiciele wszystkich liczacych sie na Pogoni grup.
Jak zaczniesz działac i sie udzielac w realu to nie ma takiej siły zebys na te spotkania nie trafil - ta czy inna droga.
Zaczne od tego, ze moja sprawa jest gdzie i jak "marnuje" swoj prywatny czas, wiec o to naprawde martwic sie nie musisz. A to, ze "decydentow" nie interesuje co mowia i pisza KIBICE Pogoni, to zdaje sie byc waszym najwiekszym problemem.
Dobrze mnie kojarzysz, wiec znasz nieco moje poglady dotyczace spraw naszego klubu i tym bardziej choc troche powinno cie zastanowic, ze ktos taki jak ja pisze to co pisze. Nikogo nie chce powstrzymywac przed czymkolwiek (jestem realista), tylko zwracam uwage na fakt, ze takimi metodami mozna wiecej zepsuc niz naprawic. Czy naprawde nie widzisz ilu kibicow czuje sie odtraconych, bo zewszad slysza tylko jestes nie wazny, nic nie znaczysz, dlubiesz slonecznik, nie umiesz spiewac, ile dales na flage, ile wyjazdow masz na koncie? To dziela waszych fachowcow od wizerunku? To ja sie zapytam - chcecie budowac klub dla Szczecina czy dla siebie?! Dla mnie nie do przyjecia.
To sie nadaje bardziej na priv, ale co mi tam. Do przeszlosci wracac nie chce. Byles wtedy bodaj jedyna osoba, ktora byla zainteresowana bym w jakis sposob wlaczyl sie do tego projektu. Hermetyczna reszta nie wygladala na szczesliwa, ze paleta im sie pod nogami jakis chlopaczek spoza srodowiska. A ze nie mam w zwyczaju pchac sie tam gdzie nie jestem potrzebny to i szybko zwinalem zagle. Byc moze troche za szybko, bo bylem za mlody i za malo doswiadczony. Nie mow mi tez ze pokazalem w czym jestem w stanie pomoc, bo tak naprawde odbylem wtedy moze ze 3 nic nie znaczace rozmowy, wiec nawet nie mialem okazji. Jezeli jednak niektore wypowiedzi pojawiajace sie na tym forum sa rzeczywiscie autorstwem ludzi zwiazanych z wasza opcja, to wcale nie zaluje, ze tak sie stalo. Nic osobistego, pamietam nasze wymiany zdan sprzed lat i to mi wystarczy by miec do ciebie jakis tam szacunek.
A czy ktos z "decydentow" to czyta czy nie - nie dbam o to. Wiem zas, ze milczenie mogloby stworzyc pozory, ze jestescie nieomylni. Niech wiec ludzie wiedza, ze sa tez tacy, ktorzy mysla inaczej niz wasza opcja. Podkresle to po raz kolejny - to miejsce temu sluzy.
kurwa przestańcie juz pierdolic o tych flagach i oprawach bo rozmywacie kolejny temat-taka jest decyzja pewnych osob i nikt ani nic tego nie zmieni a tym bardziej biadolenie takich osob co w dupie byli i gówno widzieli...tyle ode mnie
a niby to jakie są to osoby? mówisz o tych karkach? znaja oni chociaz przepisy piłki nożnej?
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
a niby to jakie są to osoby? mówisz o tych karkach? znaja oni chociaz przepisy piłki nożnej?
masz może jakieś kompleksy? czy jak ktoś jest dobrze zbudowany i chodzi na siłownię musi być debilem?jak dla mnie zupełnie pusty tok myślenia...
...spójrz na te dziurawe szosy, anonimowe blokowiska i stare kamienice, gdzie każdy zna wszystkich sąsiadów z nazwiska. Spójrz na podmiejskie oazy...
masz może jakieś kompleksy? czy jak ktoś jest dobrze zbudowany i chodzi na siłownię musi być debilem?jak dla mnie zupełnie pusty tok myślenia...
alez oczywiscie nie mam nic do "karków" a tym bardziej kompleksow z tego powodu bo sam do cherlawych nie należe. chodzi mi tylko i wyłącznie o uzurpowanie sobie siłą do swoistego "porządku" w sprawach kibicowskich etc. Mnie osobiscie to nie dotyczy ale wielu sądze że tak... Inaczej nie było by takiej ostrej delikatnie to nazwe polemiki dotyczącej tej sprawy...a ze akurat owe "karki są najbardziej agresywne to możę być tylko jakis dziwny zbieg okolicznosci chyba że oni tylko w ten sposob chcą odreagowac podszywając sie pod wiernych sympatyków Pogoni Szczecin i piłki noznej samej w sobie...
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Odp: Pogoń Szczecin - Legia Warszawa - 06/10/2006 17:01
Zgadzam się z Tobą kolego w 100%! Mi również nie podoba się zachowanie tzw "kumatych" oraz ich strategia działania. Generalnie to nic do nich nie mam, a wręcz przeciwnie - podziwiam za oddanie i poświęcenie wielu godzin codziennego życia dla Pogoni. Kto jak nie oni potrafi pojechać do zapiździałego Wodzisławia czy Zamościa na drugi koniec Polski. Jednakże to co ostatnio się dzieje sprawia, iż wielu kibiców Pogoni po prostu krew zalewa. Na dobre zaczęło sie od zgloszenia drużyny do b-klasy. Niemal automatycznie cała miłość została przelana na nowy twór. V.pl stała się niemal z marszu godną naśladowczynią oficjalki i nawet w niektórych aspektach przerosła mistrza w kwestiach propagandowych. Hitem jak dla mnie było zakwalifikowanie tej informacji jako wiadomości dnia, gdy w ten sam weekend walczyła Pogoń na pierwszoligowych boiskach! A co do MKS - no cóż jest bo jest, czasami trzeba zamieścić wzmiankę o wygranym meczu w Pogoń News. generalnie to jednak oni nawet nie ukrywają, ze jak by Ptak odlecial to byłoby super, a ze MKS przestalby istniec tez nie byłoby tragedii - wszak ekipa Darka Adamczuka to jest to! Wszak to czysto szczecinska inicjatywa. Ciekawe czy kibice w Poznaniu, czy Warszawie pójdą w Wasze ślady. Przecież Lech to już nie Lech a Amica może sobie odlecieć kiedyś. W Warszawie to już też nie ten CWKS co kiedyś, a i ITI moze sie znudzic w koncu ligowa szarzyzna (champions league to chyba nie doczekaja). No i jest jeszcze Wisla, która podobno lada sezon ma się z hukiem rozlecieć (zadluzenie w stosunku do Tele-Foniki to kilkadziesiat milionów). Idąc takim tokiem myślenia to tam tez musiałoby byc zabezpieczenie w postaci Legii Nowej itp.(moze wówczas jakas odzielna liga dla takich tworów) Ciekawie by np herby wygladaly takich druzyn (Pogon Nowa dała przykład jak mozna pokombinowac) Jednak nikt nigdzie na takie absurdy nie wpada! Ale ja tam się nie przejmuję brakiem opraw czy flag, nawet zdeptanie klubowej koszulki jakoś przeboleję. Stara poczciwa Pogoń nie takich rzeczy doświadczała i teraz też sobie poradzi
pozdrawiam wszystkich fanów
Zaczne od tego, ze moja sprawa jest gdzie i jak "marnuje" swoj prywatny czas, wiec o to naprawde martwic sie nie musisz. A to, ze "decydentow" nie interesuje co mowia i pisza KIBICE Pogoni, to zdaje sie byc waszym najwiekszym problemem.
Dobrze mnie kojarzysz, wiec znasz nieco moje poglady dotyczace spraw naszego klubu i tym bardziej choc troche powinno cie zastanowic, ze ktos taki jak ja pisze to co pisze. Nikogo nie chce powstrzymywac przed czymkolwiek (jestem realista), tylko zwracam uwage na fakt, ze takimi metodami mozna wiecej zepsuc niz naprawic. Czy naprawde nie widzisz ilu kibicow czuje sie odtraconych, bo zewszad slysza tylko jestes nie wazny, nic nie znaczysz, dlubiesz slonecznik, nie umiesz spiewac, ile dales na flage, ile wyjazdow masz na koncie? To dziela waszych fachowcow od wizerunku? To ja sie zapytam - chcecie budowac klub dla Szczecina czy dla siebie?! Dla mnie nie do przyjecia.
To sie nadaje bardziej na priv, ale co mi tam. Do przeszlosci wracac nie chce. Byles wtedy bodaj jedyna osoba, ktora byla zainteresowana bym w jakis sposob wlaczyl sie do tego projektu. Hermetyczna reszta nie wygladala na szczesliwa, ze paleta im sie pod nogami jakis chlopaczek spoza srodowiska. A ze nie mam w zwyczaju pchac sie tam gdzie nie jestem potrzebny to i szybko zwinalem zagle. Byc moze troche za szybko, bo bylem za mlody i za malo doswiadczony. Nie mow mi tez ze pokazalem w czym jestem w stanie pomoc, bo tak naprawde odbylem wtedy moze ze 3 nic nie znaczace rozmowy, wiec nawet nie mialem okazji. Jezeli jednak niektore wypowiedzi pojawiajace sie na tym forum sa rzeczywiscie autorstwem ludzi zwiazanych z wasza opcja, to wcale nie zaluje, ze tak sie stalo. Nic osobistego, pamietam nasze wymiany zdan sprzed lat i to mi wystarczy by miec do ciebie jakis tam szacunek.
A czy ktos z "decydentow" to czyta czy nie - nie dbam o to. Wiem zas, ze milczenie mogloby stworzyc pozory, ze jestescie nieomylni. Niech wiec ludzie wiedza, ze sa tez tacy, ktorzy mysla inaczej niz wasza opcja. Podkresle to po raz kolejny - to miejsce temu sluzy.
Odp: Pogoń Szczecin - Legia Warszawa - 06/10/2006 17:42
Przecież protest to teraz (niestety) część meczu. I popieram pana "pawlito" i "starego" bo to co robią (niech będzie, nie tylko MW) wszystkie grupy kibicowskie jest lekkim paradoksem bo niby chcecie poprawić sytuacje a ją obecnie psujecie. Protest o powrót drużyny do Szczecina był dobry ale ten teraz, w takiej formie nie bardzo.
to nie jest czasami temat o meczu?
bo wyglada na temat o Protescie
Podobno jest o meczu...
A wiec pilkarsko:
W Legii nie zagra napewno Surma - za kartki. 4 pilkarzy powolanych jest do reprezentacji: Choto, Dick, Bronowicki i Radovic. Szczegolnie niebezpieczne dla Legii jest powolanie dwoch pierwszych. Wiadomo ze raczej zagraja o to przeciz srodek podpora obrony (L)
Jesli nic sie nie stanie u na nas wszyscy beda zdrowi. Dodatkowo zagraja Batata i Anderson. Forma rosnie -> patrz wynik z Arka, Zadko sie zdarza aby oba zespoly byly sasiadami w tabeli i mialy tyle samo punktow. Ze sportowego puntu widzenia szykuje sie naprawde fajne spotkanie.
Odp: Pogoń Szczecin - Legia Warszawa - 06/10/2006 18:20
Fajne, ale raczej przegrane. Nie oszukujmy się - Legia ma większy potencjał, przerwa w rozgrywkach dobrze jej zrobi, a my nadal musimy dużo poprawić w grze. Jeżeli słabiuteńki Widzew spycha nas do rozpaczliwej defensywy, to znaczy że gra strefą jeszcze nie funkcjonuje zbyt dobrze. Poza tym klimat się ochładza i forma niektórych graczy będzie spadać
Mam nadzieję, że Kuras nie przestraszy się i spróbuje zagrać ofensywnie, tylko wtedy jest szansa na jakiś bramkowy remis. Jeśli się cofniemy, to będzie po meczu.
to nie jest czasami temat o meczu?
bo wyglada na temat o Protescie
Podobno jest o meczu...
A wiec pilkarsko:
W Legii nie zagra napewno Surma - za kartki. 4 pilkarzy powolanych jest do reprezentacji: Choto, Dick, Bronowicki i Radovic. Szczegolnie niebezpieczne dla Legii jest powolanie dwoch pierwszych. Wiadomo ze raczej zagraja o to przeciz srodek podpora obrony (L)
Jesli nic sie nie stanie u na nas wszyscy beda zdrowi. Dodatkowo zagraja Batata i Anderson. Forma rosnie -> patrz wynik z Arka, Zadko sie zdarza aby oba zespoly byly sasiadami w tabeli i mialy tyle samo punktow. Ze sportowego puntu widzenia szykuje sie naprawde fajne spotkanie.
Dick? A on czasem nie jest Brazylijczykiem?
Choć na świecie wiele klubów jest
I może lepsze są i sława większa jest
My w Szczecinie mamy taki klub
Któremu serca oddaliśmy już...
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768793440 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.