Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Selekcja na Pogoni ... << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Jarasija
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8774 dni

*

Odp: Selekcja na Pogoni ... - 24/09/2006 11:35

U-96 napisał:  
Kasiu nie masz nad czym biadolic, mnie tez nie wpuscili wiec sobie karnie poszedlem do 1 sektora i stamtad dopingowalem :)

hahahaha, najwidoczniej nie miales odpowiedniego wyglądu :D

A wracając do tematu ogarniania młyna, to osobiscie przeżylem wiele takich akcji, niestety zadne sie nie udaly, mam nadzieje, że teraz się uda, a to zdopinguje odpowiednia cześć widowni do powrotu tam gdzie ich mniejsce, czyli do sektora 12.

P.S. ogarniecie musiało Wam się udać bo doping był dobrze slyszalny 2km od stadionu, co wczesniej było mozna usłyszeć wyłacznie po strzelonej bramce...

Ostatnio edytowany przez: Jarasija, 24 września 2006, 11:43 [2 raz(y)]

"Przed wojną żydzi a dzisiaj cyganie, wkrótce z tego kraju nic nam nie zostanie..."
Matek.
Kibic
Na forum od 8614 dni

Odp: Selekcja na Pogoni ... - 24/09/2006 11:38
Kasiu taka jesteś ładna, ale w główce już nie tak ładnie odnośnie tego o czym mówisz.
Selekcja jak najbardziej prawidłowa a efekt był słyszalny odrazu.

ps. doktor hehe dobry jesteś ;) hyhy

Pogoń To My!
eF^
Kibic
Na forum od 8050 dni

*

Odp: Selekcja na Pogoni ... - 24/09/2006 11:38

Cytat:  
Rozumiem, ze na piekle nie mozna przeklinac, czy cos podobnego, przeciez sami kulturalni i fajnie PANOWIE tam siedzą

Nie uwazasz ze widok dziewczyny na prawo i lewo rzucajacej kur** i chu**ami to jednak przesada? Jak ktos wyzej pisal, tym bardziej jesli argumentuje chec swojego pobytu na sektorze ww slownictwem.

Cytat:  
ja, kobieta, siedzac na innym sektorze (gorszym), nie powinnam wogle na mecz przychodzic, bo po co?

Nikt nigdzie nie napisal ze 12 sektor jest lepszy a inne gorsze, na kazdym innym mozesz rownie dobrze spiewac, bawic sie jak na 12

Cytat:  
Czy wczoraj doping był, az tak fajny?

Od bardzo dawna nie było tak równego i dobrego dopingu, a jak na taką liczebność młyna to było naprawde super

Fidel
Kibic
Na forum od 7057 dni

Odp: Selekcja na Pogoni ... - 24/09/2006 11:43
W sumie zgadzam się z selekcja na 12 bo od dawna nie było tak dobrze jak wczoraj. Młyn to nie miejsce na lans. Tam sie przychodzi po to żeby wydrzeć pizde na maxa..:D ale mimo wszystko szkoda mi się zrobiło jednej dziewczyny dla której Pogoń to całe życie i na pewno nie przychodzi na 12 w szpilach i z tona tapety na twarzy..sam fakt ze ma karnet na całą runde (a nie bilet na jednorazowy lans) chyba może o tym świadczyć..Nie można czegoś zrobić właśnie z takimi osobami..?? bo w tej sytuacji są pokrzywdzone..:/

"..bo nie siła lecz charakter daje nam przewage.."
kaska26
Kibic
Na forum od 7057 dni

Odp: Selekcja na Pogoni ... - 24/09/2006 11:44

Cytat:  
Nikt nigdzie nie napisal ze 12 sektor jest lepszy a inne gorsze, na kazdym innym mozesz rownie dobrze spiewac, bawic sie jak na 12

No nikt nie powiedzial, szczegolnie przy wchodzeniu, :"Ej, Ty nie wchodzisz"... haha :)

Nie wazne, jesli kobiety nie umieją walczyć o swoje prawa, to ja tez se odpuszcze, mysłałam, ze chociaz ktos poprze, moze jednak ja jestem w bledzie? Trzeba jeszcze wiele zrobic... ciekawe ile bedzie kosztowala akcja zabierania praw jazdy kobietom itp. sprawy...

Odnosnie dopingu na 12, jestem pewna na 100%, ze znaalazłabym wiecej "super menów z 12" ktorzy nie spiewaja niz kobiet, ktore tego nie robia.

Prosze o jakies bardziej przekonywujące argumenty.

P.S. moze niedlugo wasza banda rogala rozrosnie sie na wiecej sektorów, albo na caly stadion? Bojeeeeee sieee...

P.S. 2. - chodze na mecze Pogoni od bardzo bardzo dawna, czy 1 czy 2 liga, jak tylko mogłam, to była, i pytam sie teraz gdzie jest szacunek? Dlaczego, małolaci, ktorzy od roku chodza na POGON, bo w 1 lidze itp. mogą tam wchodzic? Gdzie oni byli jak byla 2 liga?

filo
Kibic
Na forum od 7594 dni

Odp: Selekcja na Pogoni ... - 24/09/2006 11:48
Nie bede tu nikogo obrażać a napewno nie MW bo to nie ma sensu..powiem ogólnie:uderzyło mnie pare tekstów: szmulki przychodzące się lansować..a co to mniej facetów przychodzi z takim zamiarem?...małolatki..a małolaci to już cos innego?Rzucanie mięsem na lewo i prawo?Wybaczcie, ale chyba jednak mężczyźni zawsze będą w tym górować. Smutne jest to, że będąc kobietą nie można aktywnie uczestniczyć w meczu "bo 12 to nie miejsce dla kobiet"Rozumiem, że miejscem dla kobiet są sektory, w których niektórym nawet ciężko zaklaskać...

Piona!
Kibic
Na forum od 7449 dni

Odp: Selekcja na Pogoni ... - 24/09/2006 11:50
Zostało tak postanowione. Juz od dawna to bylo nam potrzebne i swoimi krzykami tu nic nie zmienicie. Bylo przyzwoicie i Kasiu skoncz ten lament ;)

eF^
Kibic
Na forum od 8050 dni

*

Odp: Selekcja na Pogoni ... - 24/09/2006 11:50

Cytat:  
No nikt nie powiedzial, szczegolnie przy wchodzeniu, :"Ej, Ty nie wchodzisz"... hah

A co to ma do rzeczy? to wcale nie znaczy ze np. sektor 10 albo 13 jest gorszy

Cytat:  
Nie wazne, jesli kobiety nie umieją walczyć o swoje prawa, to ja tez se odpuszcze, mysłałam, ze chociaz ktos poprze, moze jednak ja jestem w bledzie? Trzeba jeszcze wiele zrobic... ciekawe ile bedzie kosztowala akcja zabierania praw jazdy kobietom itp. sprawy...

Nie przesadzaj to nie zadna partia polityczna ktora ma zaprowadzic porzadek w panstwie, tylko grupa osob ktora ma to zrobic na mlynie. A czemu nikt Cie nie chce poprzec? widocznie nie masz racji

Cytat:  
Odnosnie dopingu na 12, jestem pewna na 100%, ze znaalazłabym wiecej "super menów z 12" ktorzy nie spiewaja niz kobiet, ktore tego nie robia.

Hm na wielu meczach irytowalo mnie ze dziewczyna obok mnie lub ponizej, albo nie spiewa albo gdy spiewa to tylko "Pogoń klask klask Szczecin" a argumentuje to ze wiecej przyspiewek nie zna. Spiewa wiec cichutko a jak przyjdzie co do czego to rzuca kurw**mi glosniej i bardziej dosadnie niz ja.

Argumenty sa przekonywujace ale widac nie umiesz ich zaakceptowac, masz swoje zdanie i argumentow kogos innego nie bedziesz popierac.

.. dla mnie koniec tematu

kaska26
Kibic
Na forum od 7057 dni

Odp: Selekcja na Pogoni ... - 24/09/2006 11:54
Filo! Ooo moja wybawczyni, wkoncu ktos na +...

przedstawmy fakty :) Banda rogala chce opanowac caly stadion, wykluczyc dziewczyny, w przyszlosci chinczyków, i murzynów itp. Czuje ze bedzie gorrrąco, dlatego w najblizszych wyborach zaglosuje na LPR :) ich program wyborczy, opisuje jak walczyc z takimi jak SUPERMENI Z BANDY ROGALA z 12-sektora.

Powiem tak, jesli wprowadzicie 100% swój pomysł, i zadna szmula nie wejdzie na 12-stke, to okej... ale jesli robicie "wyjatki" dla jakiejs kobietki, ktora bardziej przyszla na "taniec z gwiazdami" niz na mecz (patrz. zdjecie), to sorry, gdzie tu sprawiedliwosc

A jeszcze kiedys ten zakaz zniknie

DLa was ten temat skonczony... moze wlasnie podyskutujemy, moze rzucie jakies powazne argumenty?

pinki15
Kibic
Na forum od 7443 dni

Odp: Selekcja na Pogoni ... - 24/09/2006 12:01
Selekcja:Tak moim zdaniem aby nie był więcej jęków i wzdychań,noście z sobą legitymacje lub dowody które potwierdzają wasz wiek.Dziękuję panom na bramce za wpuszczenie mojego kuzyna po wcześniejszym wylegitymowaniu się.Nie było zbędnych słów tylko:Proszę i masz głośno dopingować :]
Co do dziewczyn:Hmyy jeśli padnie jeden chociaż porządny argument,po co tam dziewczyny to można podyskutować.

"I kneel only to God and I don't see him here"<--Prion Break S02E04
SISMIC
Kibic
Na forum od 7709 dni

Odp: Selekcja na Pogoni ... - 24/09/2006 12:02
Do Ciebie niestety nic nie dochodzi więc po co mamy prowadzić z Tobą tą rozmowę? Zrozum, że taka selekcja jest normalką na innych 1-ligowych stadionach (w większości). Jeszcze 15 lat temu marzyłabyś o wejściu na młyn jak i duży procent osób z tego forum. Jeżeli chcemy powrócić do dawnej świetności, czołówki to selekcja jest obowiązkowa.

Szczecińska albo żadna!
tribu
Kibic
Na forum od 7935 dni

*

Odp: Selekcja na Pogoni ... - 24/09/2006 12:03
Boze kobieto czym Ty sie tak cisnieniujesz? innych zmartwien nie masz? robisz halo wielkie, ideologie sobie doprawiasz do tego, kobietom prawa jazdy odbierasz... zaraz wyjdzie na to ze kazdy facet to szowinistyczna swinia popierajaca akcje "baby do garow". wez sie przejdz na spacer to cisnienie opadnie:]

ale nie o tym pisac mialem. tak jak ktos juz wyzej napisal doping wczoraj byl slyszalny z duzej odleglosci. pare km od stadionu kolo byl w robocie i przez znaczna czesc meczu bylo slychac

100% PD
Fidel
Kibic
Na forum od 7057 dni

Odp: Selekcja na Pogoni ... - 24/09/2006 12:06

pinki15 napisał:  
Hmyy jeśli padnie jeden chociaż porządny argument,po co tam dziewczyny to można podyskutować.

Osobiście znam dziewczyne która dopinguje lepiej od niejednego kolesia..przez 3 lata nie przepusciła żadnego meczu u nas a i na paru wyjazdach zdarzyło jej sie być..wiec moim zdaniem to duża strata że ktoś taki nie wchodzi na 12..Myśle że osoby z karnetami powinny być tam wpuszczane (ona taki posiada) bo to może niewiele ale jednak w pewnym stopniu świadczy że to nie są "durni lanserzy"..pzdr

kaska26
Kibic
Na forum od 7057 dni

Odp: Selekcja na Pogoni ... - 24/09/2006 12:10

Cytat:  
zaraz wyjdzie na to ze kazdy facet to szowinistyczna swinia popierajaca akcje "baby do garow".

dodaj ze ze kazdy "facet" :P hahah z 12 -stki :)

DObra, macie racje, selekcja jest POTRZEBNA, i nie tylko na stadionie, ale i na swiecie, w zyciu codziennym

Zastanawia mnie to, dlaczego ktos, kto nie jest swiadomy, ze niektore osoby chodziły na 12-stke od dawien dawna, teraz nie moga tam wejsc, bo jakas, pozwole sobie przytoczyc cytat kolegi z postu wyzej
  Cytat:  
szowinistyczna swinia

mu tego zabrania. Ludzie, to tak sie szanuje starych kibiców?

Sami se tam siedzcie i sami spiewajcie, nie spiewajcie juz tekstów, caly stadion rece w góre, itp. spiewajcie "cala 12-stka jest wyjebongo"...

seeedzik
Kibic
Na forum od 8086 dni

Odp: Selekcja na Pogoni ... - 24/09/2006 12:11

kaska26 napisał:  

DLa was ten temat skonczony... moze wlasnie podyskutujemy, moze rzucie jakies powazne argumenty?

Jesli kochasz Pogon tak jak ja i cala reszta to nie widze w czym problem, Pogon to dla Ciebie 12 sektor ?? ten caly temat to jakies nieporozumienie

"My wszyscy wolimy zginąć, walcząc, aniżeli żyć na klęczkach." - gen. Anders
pinki15
Kibic
Na forum od 7443 dni

Odp: Selekcja na Pogoni ... - 24/09/2006 12:11
Hmyy okej argument świetny tylko jest jeszcze jeden problem,jak sprawdzić to czy to właśnie ta osoba lub czy ona naprawdę tak świetnie dopinguje.Przecież bramkarze nie są jasnowidzami :]

"I kneel only to God and I don't see him here"<--Prion Break S02E04
tribu
Kibic
Na forum od 7935 dni

*

Odp: Selekcja na Pogoni ... - 24/09/2006 12:12

kaska26 napisał:  
DObra, macie racje, selekcja jest POTRZEBNA, i nie tylko na stadionie, ale i na swiecie, w zyciu codziennym

o widzisz - wlasnie o takim dorabianiu sobie ideologii mowie:]

100% PD
eM
Kibic
Na forum od 7361 dni

**

Odp: Selekcja na Pogoni ... - 24/09/2006 12:17
Katarzyno! Cool
Czyzby Kazia Szczuka cie tu naslala aby walczyc o równouprawnienie kobiet na sektorze 12? eek?

ktn
Ultraoptymista
Na forum od 8140 dni

Cytat:  
Prosze o jakies bardziej przekonywujące argumenty.

nie ma i nie będzie żadnych bardziej przekonowujących argumentów!
została podjęta decyzja i koniec.
zostało Wam zorganizować się, jest tyle innych sektorów możecie wybierać do woli
i ten lament na forum nic nie zmieni, więc piszcie sobie co chcecie
to tyle
dziękuje za uwage
ps temat można zamknąć i tak żaden wpis nic nie wnosi nowego

Better dead than red!
Fidel
Kibic
Na forum od 7057 dni

pinki15 napisał:  
Hmyy okej argument świetny tylko jest jeszcze jeden problem,jak sprawdzić to czy to właśnie ta osoba lub czy ona naprawdę tak świetnie dopinguje.Przecież bramkarze nie są jasnowidzami :]

hmm..skoro ma karnet, poświęciła kase dla Pogoni to chyba wiadomo że potrafi domingować porzadnie..Myśle że lanserką szkoda by było tyle kasy..wolały by kupic sobie nową bluzke czy lakier do paznokci..:D a ktoś z karnetem przestał i PRZEŚPIEWAŁ kilka ładnych godzin na 12 i mysle że potrafi ogarnąć doping

Ostatnio edytowany przez: Fidel, 24 września 2006, 12:55 [1 raz(y)]

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768793844 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.05 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005