Odp: Protest kibiców- o co dokładnie chodzi? - 25/08/2006 10:10
dla mnie to jest idiotyczne - place pieniadze za mecz a Papricana trzęsie wszystkimi i nikt przez caly mecz nie moze sie odezwac. Mam dosyc przynoszacych wioche rzekomym prawdziwym(?) kibicom, odwracajacym sie od pilkarzy (wierni?), wrzucajacym race, wiedzac ze spadaja za to kary na klub (5000 zl, a jeszcze niedawno kibice Portowcow dostal 7, 5 tys. od Orange Fair Play za runde jesienna 2005/2006) i okradajacym sklepy z browarkiem jak zwykli chuligani. Marki to szczecinianom nie wyrobi, a brak dopingu w calym meczu przeszkodzi i wylacznie pilkarzom bo zarzad zaczyna brac sie za przeprowadzke zespolu do Szczecina. Bylem na wczorajszym treningu i slyszalem apel Kurasa o doping.
Prosi o to Portowiec z krwi i kosci.Jemu odmowicie?? To po co flaga (Szacunek Mario)?? Jak dla mnie to niektorzy chca dorownac w nienormalnosci zarzadowi z cwikla , lopinskiemu i braciszkom ptakom. Nietedy droga.
W związku z panującą sytuacją wokół klubu, kibice Pogoni postanowili wyprodukować t-shirty z przesłaniem „ogoń szczecińska albo żadna”.
Koszulki mają manifestować sprzeciw fanów granatowo – bordowych wobec wyprowadzki drużyny poza Szczecin, nawiązywać do blisko 60-letniej historii Portowców oraz pokazać jedność wszystkich kibiców, którzy chcieliby powrotu do korzeni.
Większość wie o co chodzi i nie mówi że protest nie jest słuszny... Tylko chodzi o samą jego forme...
Racja.. Wątpie żeby znalazły się takie osoby, wg. których protest nie jest słuszny ... Tylko wielu osobom ( nie powiem - w tym także po części mi) nie odpowiada forma tego protestu i tyle.
Choć na świecie wiele klubów jest
I może lepsze są i sława większa jest
My w Szczecinie mamy taki klub
Któremu serca oddaliśmy już...
Większość wie o co chodzi i nie mówi że protest nie jest słuszny... Tylko chodzi o samą jego forme...
Racja.. Wątpie żeby znalazły się takie osoby, wg. których protest nie jest słuszny ... Tylko wielu osobom ( nie powiem - w tym także po części mi) nie odpowiada forma tego protestu i tyle.
Oczywiscie. Kazdy, komu zalezy na dobru Pogoni bedzie ten protest popieral. Sytuacja od miesiecy jest bardziej niz chora i pewne sprawy na dzialaczach trzeba zwyczajnie wymusic, jesli nie da sie w normalny sposob wytlumaczyc. Forma, ktora uderza nie w tych co trzeba jest jednak nie do przyjecia.
Uważam, że stadion to nie jest dobre miejsce do takich protestów. Brak dopingu odbierze ważny element tego widowiska.
Z ostatnim zdaniem Pietrzaka zgadzam sie jak najbardziej, w tamtym sezonie chyba rowniez za sprawa dopingu mecz z Korona u nas to byl jeden z najlepszych meczy w sezonie.
Odp: Protest kibiców - 25/08/2006 14:40
ale kto wam zabrania dopingować
ludzie zorganizujcie sie i dopingujcie
my chuj nato położyliśmy ciekawe jak wam pójdzie
Odp: Protest kibiców - 25/08/2006 15:31
Po golach tez wszyscy bedziedzie cicho ??..bo jak tak to po co idziecie na mecz ? popatrzec na 22 pajacyków ..lepiej zostac w domu i kupic te 7 browarów. Niech przyjda normalni
i po tym co napisal Rafał dyskusja na temat protestu podczas meczu z Koroną powinna sie skonczyc. wyjasnil krotko i na temat. kto chce niech spiewa. tyle bylo biadolenia ze doping siada ze Sandał nie daje rady to zobaczymy jak teraz to bedzie wygladac...
Tak tylko sama byłamświadkiem jak to na Arce trzeba było zamisat na 12 iść obok na sektory... gdzie kołomnie chłopak zaczał sobie dopingowac i podszedł sobie Facet w koszulce " Pogoń Szczecińska..Albo Żadna" i zaczał sie drzeć żeby "zamkną morde" i mu groził..no to o czym ty mi tu mówisz.. :/ mam sobie dopiongowac a tu nagle ktoś mi podejdzie i zacznie grozić... to ja dziekuje za taki doping ...
PS: Jestem jak najbardziej za proststem..ale nie kosztem dopingu bo tu traca tylko piłkarze a nie zarząd.
Nie mówię szeptem, gdy mówię skąd jestem...! "Jak Feniks z Popiołów odradzamy sie na nowo!"
Odp: Protest kibiców - 25/08/2006 15:58
ponoć gorzej im sie gra bez dopingu, ponoć dużym autem Pogoni to własne boisko i kibice, brak dopingu = piłkarze graja słabiej = klub traci co za tym idzie zarząd
ponoć gorzej im sie gra bez dopingu, ponoć dużym autem Pogoni to własne boisko i kibice, brak dopingu = piłkarze graja słabiej = klub traci co za tym idzie zarząd
to niech zarząd traci...ale nie kosztem wyników w Ekstraklasie, piłkarzy,i wiekoszości kibiców.
Nie mówię szeptem, gdy mówię skąd jestem...! "Jak Feniks z Popiołów odradzamy sie na nowo!"
Odp: Protest kibiców - 25/08/2006 16:10
Z calego serca popieram prostest, i nawet jesli to konieczne zeby nie bylo dopingu przez X czasu to sie do tego przystosuje bez zadnego gadania. Tylko jedno chcialbym wiedziec (bardziej z ciekawosci) co ten prostest polegajacy na braku dopingu ma do zarzadu (poza tym ze traca kiedy druzyna przegrywa jak ktos juz wyzej napisal)? do czego ma ich naklonic/zachecic?
dla mnie to jest idiotyczne - place pieniadze za mecz a Papricana trzęsie wszystkimi i nikt przez caly mecz nie moze sie odezwac. Mam dosyc przynoszacych wioche rzekomym prawdziwym(?) kibicom, odwracajacym sie od pilkarzy (wierni?), wrzucajacym race, wiedzac ze spadaja za to kary na klub (5000 zl, a jeszcze niedawno kibice Portowcow dostal 7, 5 tys. od Orange Fair Play za runde jesienna 2005/2006) i okradajacym sklepy z browarkiem jak zwykli chuligani. Marki to szczecinianom nie wyrobi, a brak dopingu w calym meczu przeszkodzi i wylacznie pilkarzom bo zarzad zaczyna brac sie za przeprowadzke zespolu do Szczecina. Bylem na wczorajszym treningu i slyszalem apel Kurasa o doping.
Prosi o to Portowiec z krwi i kosci.Jemu odmowicie?? To po co flaga (Szacunek Mario)?? Jak dla mnie to niektorzy chca dorownac w nienormalnosci zarzadowi z cwikla , lopinskiemu i braciszkom ptakom. Nietedy droga.
Po pierwsze jaka "Papricana" ? Co do odwracania sie od pilkarzy, sa to "tylko pilkarze" bo Portowcow za duzo tam nie widac, zadaniem pilkarzy jest walka w spotkaniu, walka a nie chodzenie co dobitnie pokazali w Lodzi, mimo obecnosci 142 osobowej grupy ze Szczecina, przeszli obok meczu.Mowisz ze zarzad bierze sie za przeprowadzke do Szczecina, a co laske robia ? Obecna sytuacja jest nienormalna, zarzad ktory wdaje sie w polemike w Internecie, ludzie ze Rzgowa piszacy o koszulkach Pogoń Szczecińska albo żadna ze to "szmaty do wycierania podlogi"(na konkurencyjnej stronie o tym bylo), klub 500 km od Szczecina, stajacy sie obiektem drwin gazet, telewizji a takze stron interentowych, pokazna grupa pilkarzy z Brazylii o watpliwych umiejetnosciach,kolejne "fochy wlasciciela", niekompetentni ludzie w zarzadzie,prezes ktory zrywa herb Pogoni z kurtki, tworzenie jakies Pogoni Bis w Brazylii. Czy uwazasz ta sytuacje za normalna? I nie pisz mi ze obcokrajowcy sa w kazdych klubach, zgadzam sie sa, przewaznie jest ich mniej, maja umiejetnosci a nie przewracja sie o wlasne nogi i nie sa wszysycy z tego samego kraju.Nagle wielkie oburzenie o brak dopingu a bardzo duzo osob nie wytrzymalo 45 min dopingu na meczu z Arka..
Hmmm statystyki mówia że jak piłkarzyki nie mają dopingu to....Zabrze - wygywają !!!! z Arką remisują to gdzie tu te straty
Idbdzia a czy jedyne miejsce do dopingowania na stadionie to 12 masz do dyspozycji jeszcze około 20 sektorów - tam też mozna dopingować. To nie tylko przywilej 12 . Nie rozumiem więc dlaczego się skarżysz??
Odp: Protest kibiców - 25/08/2006 16:16
Ibdzia15... daj spokój, nie warto. Myślenie co niektórych jest tu bardzo płytkie i im nie przemówisz do zdrowego rozsądku.
A Ziemniak tutaj inteligentnego propoka zgrywa twierdząc, że:
brak dopingu = piłkarze graja słabiej = klub traci co za tym idzie zarząd
co mnie bardzo rozśmieszyło... widać z matematyki trochę słaby jest, bo równie dobrze mógłby przyjąć taką wersję:
brak dopingu = coraz mniej kibiców
I jeżeli jeden z drugim to ma na celu, to rzeczywiście zarząd będzie miał mniej pieniędzy z wpływów za bilety, ale niech się w końcu obudzą - bo za pół roku mogą stwierdzić, że kibiców przychodzi 1.000 albo 2.000 - w tym cały sektor numer 12 i się okaże, że ich protesty będą sami sobie urządzać. Bo normalni kibice już dawno przestali się utożsamiać z tymi, co to lubią morde wydrzeć na tego, który przychodzi na Pogoń kibicować...
Cała sytuacja jest chora, nie ma co ukrywać... zaczął Zarząd, ale niektórzy kibice chcą widać to skończyć - szkoda, że na tak niskim i marnym poziomie.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768775285 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.