Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> prezes cwikla i lopinski << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
happy2504
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7654 dni

Odp: prezes cwikla i lopinski - 24/07/2006 15:03

emsi napisał:  
:/

Co tak polikwidowales swoje wypowiedzi ???
Jednak cos jest nie tak , jak to zrobiles.. Boisz sie czegos???
Nie bron lopinskiego, bo on klamie w zywe oczy, a zreszta przyznales sie komu kibicujesz i to juz wystarczy.. A ze byles jednym z redaktorow tej strony to co z tego, Pawlak tez byl jednym z nas i co sie z nim stalo??? To samo z Toba...
Nie obrazaj POGONI NOWEJ , bo oni jako jedni z nielicznych walcza o dobro Dumy Pomorza..

Matlak mowi prawde, i jemu wszyscy wierza. lopinski jest przekretem, jezeli ma honor powinien odejsc,i lapac sie do lks-u..

Budrys
Kibic
Na forum od 8944 dni

Odp: prezes cwikla i lopinski - 24/07/2006 15:07
Emsi w zasadzie wszystko jest OK
Prezes Ćwikła i Dyrektor Łopiński są OK
może czasami naplują Ci w gębe - ale co tam - luz - zwłaszcza w te upały

Mariusz Kuras , Radek Majdan - akcenty szczecińskie są ...
zespół sobie spokojnie trenuje na obozie ... w zasadzie na takim boisku treningowym i jak ktoś chce to sobie może pojechać i popatrzeć

Rezerwy też trenują - w jedenastu ( przecież do gry tylu trzeba ? no nie ? )

Jest dobrze - po co narzekać ?

Lepiej w swoją bramkę postrzelać ( tzn w Pogoń Nową ) - wszak to tylko medialny klub który kiedyś niepotrzebnie dobrodzieja Gondora Pogońił

Nie dyskutuj z debilem !
Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem...
Pszczółek
Kibic
Na forum od 8278 dni

**

Odp: prezes cwikla i lopinski - 24/07/2006 15:15

Budrys napisał:  
Emsi w zasadzie wszystko jest OK
Prezes Ćwikła i Dyrektor Łopiński są OK
może czasami naplują Ci w gębe - ale co tam - luz - zwłaszcza w te upały

Mariusz Kuras , Radek Majdan - akcenty szczecińskie są ...
zespół sobie spokojnie trenuje na obozie ... w zasadzie na takim boisku treningowym i jak ktoś chce to sobie może pojechać i popatrzeć

Rezerwy też trenują - w jedenastu ( przecież do gry tylu trzeba ? no nie ? )

Jest dobrze - po co narzekać ?

Lepiej w swoją bramkę postrzelać ( tzn w Pogoń Nową ) - wszak to tylko medialny klub który kiedyś niepotrzebnie dobrodzieja Gondora Pogońił

Dla emsiego jest wszystko ok, moze se pojechac rowerkiem na sparing, obejrzec pare treningow, najlepiej dla niego jakby mecze I ligowe byly rozgrywane pod Lodzia, bo pol tysiaca kilometrow to dla niego za duzo...

Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
dary
Kibic
Na forum od 8613 dni

Odp: prezes cwikla i lopinski - 24/07/2006 15:24

RAFek napisał:  

emsi napisał:  

Oskarzasz mnie o klamstwa? A niby czemu mam wierzyc w Twoje słowa? Pokazales jakies dowody - NIE.
Ta dyskusja i tak do niczego nie prowadzi.

Nasza propozycja przejęcia IV ligi najlepiej broni się tym, że Spółka nawet nie próbowała zapoznać się w 4 oczy z naszą szczegółową ofertą. A to tylko i wyłacznie dlatego, że wiedziała iż mówimy prawdę i jesteśmy w stanie sprostać temu wyzwaniu przy pomocy tego sponsora którego załatwiliśmy.

Nawet na głównej stronie "vałki" pojawiły się komentarze wiadomego pochodzenia, które sugerowały wprost, że w Rzgowie wiedzą kto jest tym sponsorem...

Taki drobny przykład radosnej tfuurczości...

Data: 2006-07-21 23:35:00Host: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
Do / Tropiciel gnid / i innych zesranych węży, pcheł, wszarzy i jak się tam jeszcze nazywacie. Oświadczam, że wasze umiejetności i wiedza szyfrowania w dalczym ciągu jest tyle warta co pusty arbuz. Jesteście zwykłe cieniasy bez zaplecza, kasy i znajomosci tematów. Interesuje was tylko kontrola nad klubem albo możliwośc rządzenia ! Spieszcie się bo zostało wam mało czasu a i ludzie nie chcą już pisać waszych tekstów pod dyktando. Nie wszystko mi się podoba, ale jestem realistą. Pewniejsza kasa z od Ptaka niz od uzdrowiska .
/ Baton /

Ostatnio edytowany przez: dary, 24 lipca 2006, 15:31 [1 raz(y)]

POGOŃ TO MY !
Stanisław Grzesiuk
Kibic
Na forum od 7592 dni

Odp: prezes cwikla i lopinski - 24/07/2006 15:28
Tak nie w temacie : napis na Ćwikłe zniknął z muru przed stadionem :]

Shivan
Kibic
Na forum od 8543 dni

**

Odp: prezes cwikla i lopinski - 24/07/2006 16:00

emsi napisał:  
Niektorzy wiedza kim jestem i gdzie mieszkam (np. Jun). Kiedys nawet bylem jednym z redaktorow tej stronki. A i napewno nie siedze w Gutowie. Jakbyscie sie orientowali to w Gutowie Małym nie miałbym druzyny do kibicowania.

Oskarzasz mnie o klamstwa? A niby czemu mam wierzyc w Twoje słowa? Pokazales jakies dowody - NIE.
Ta dyskusja i tak do niczego nie prowadzi.

Fajnie ze ktos cie zna i nie jestes cwikla czy lopinskim, ale wytoczyles dziala przeciw PN. Jesli nie masz dowodow na poparcie swoich oskarzen, To z calym szcunkiem ale zawrzyj morde. to nie RAfek czy kto inny ma sie tutaj bronic bo nie oni to zaczeli. Ale jesli chcesz zachowac honor i dobre imie, to Ty powinnienes sie wytlumaczyc.

Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
eF^
Kibic
Na forum od 8050 dni

*

Odp: prezes cwikla i lopinski - 24/07/2006 16:18
Powiem tak (odbiegajac od Waszej klotni) to jest po prostu jawna kpina zeby ludzie, ktorzy nie kryja sie z tym ze maja ŁKS w sercu i gdzie tam jeszcze zarzadzaja Pogonia SZCZECIN, powoli zaczyna mnie to irytowac - zamiast zwracac uwage na komentarze ludzi zwiazanych ze Szczeciniem (np. kibicow) w wywiadach wypowiadaja sie oni jak to nie sa zwiazani emocjonalnie z jakims tam lodzkim klubiem a ww ludzi ze Szczecina oraz ich propozycje czy pisma maja gleboko w dupie.

Zygac po prostu sie chce ...

RAFek
Kibic
Na forum od 8883 dni

**

Odp: prezes cwikla i lopinski - 24/07/2006 22:01

dary napisał:  

Nawet na głównej stronie "vałki" pojawiły się komentarze wiadomego pochodzenia, które sugerowały wprost, że w Rzgowie wiedzą kto jest tym sponsorem...

Taki drobny przykład radosnej tfuurczości...

Data: 2006-07-21 23:35:00Host: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
Do / Tropiciel gnid / i innych zesranych węży, pcheł, wszarzy i jak się tam jeszcze nazywacie. Oświadczam, że wasze umiejetności i wiedza szyfrowania w dalczym ciągu jest tyle warta co pusty arbuz. Jesteście zwykłe cieniasy bez zaplecza, kasy i znajomosci tematów. Interesuje was tylko kontrola nad klubem albo możliwośc rządzenia ! Spieszcie się bo zostało wam mało czasu a i ludzie nie chcą już pisać waszych tekstów pod dyktando. Nie wszystko mi się podoba, ale jestem realistą. Pewniejsza kasa z od Ptaka niz od uzdrowiska .
/ Baton /

A to ci numer, musiałem przeoczyć ;) "KOLEGA" Baton jest widac bardzo dobrze poinformowany ;), jak dla mnie, za tym nickiem kryją sie tylko 2 do 4 osób. Realistycznie ;) patrząc. Tak na marginesie, przecież Antoni Ptak śmieszny Batonie wstrzymał finansowanie, więc na czytją kasę liczysz?? I dlaczego ;) aż tak się obawiasz uzdrowisk? Kasa Chorych nie refunduje? ;)

Ostatnio edytowany przez: RAFek, 24 lipca 2006, 22:11 [1 raz(y)]

To nasza generacja, to MY - 30 letni
100%EG
Zen
Kibic
Na forum od 7342 dni

Odp: prezes cwikla i lopinski - 24/07/2006 22:12
przed chwilą skończyła sie rozmowa dnia na TVP3 i był gosciem Ćwikła.Nic tam ciekawego nie gadał.ale mówił że prezentacja drużyny będzie w środę(niestety nie wiem w którą czy przed meczem z Arką czy przed ŁKS),nie powiedział niespodzianki ujawni ja później i jeszce ze podpisali umówę z hotelem w Szczecinie luksusowym że Pogoń tam bedzie mieszkasć przed meczem.i że konflika na lini Klub-Kibice polegaq na tym że Pogoń mieszka w Gutowie a nie w Szczecinie.

Pogoń ponad wszystko !
Kibic
Na forum od 7673 dni

Odp: prezes cwikla i lopinski - 25/07/2006 00:07
A JA KURWA POWIEM TYLKO TYLE !
KTO NIE JEST Z NAMI JEST PRZECIWKO NAM !
Robmy swoje a historia pokaze kto mial racje .No nie panie Gondor ?

qbis
Kibic
Na forum od 7180 dni

Odp: prezes cwikla i lopinski - 25/07/2006 00:21

Zen napisał:  
przed chwilą skończyła sie rozmowa dnia na TVP3 i był gosciem Ćwikła.Nic tam ciekawego nie gadał.ale mówił że prezentacja drużyny będzie w środę(niestety nie wiem w którą czy przed meczem z Arką czy przed ŁKS),nie powiedział niespodzianki ujawni ja później i jeszce ze podpisali umówę z hotelem w Szczecinie luksusowym że Pogoń tam bedzie mieszkasć przed meczem.i że konflika na lini Klub-Kibice polegaq na tym że Pogoń mieszka w Gutowie a nie w Szczecinie.

Niespodzianką pewnie będzie powrót Antoniego Ptaka do finansowania ;)

"..każda strata wychodzi mi na lepsze.."
Pogoń ponad wszystko ..
1973
Kibic
Na forum od 7824 dni

*

Odp: prezes cwikla i lopinski - 25/07/2006 08:41

qbis napisał:  

Zen napisał:  

Niespodzianką pewnie będzie powrót Antoniego Ptaka do finansowania ;)

...moze jakis optymistyczny wariant typu ostateczna wyprowadzka ptaszyska i zawiniecie calego lodzko-piotrkowskiego burdelu ;)

Poinformowany
Kibic
Na forum od 8364 dni

**

Odp: prezes cwikla i lopinski - 25/07/2006 11:36
We wczorajszym prześmiesznym spotkaniu z wypłoszonym Ćwikłą w TVP 3 poinformował on że niespodzianką dla kibiców jest podpisanie umowy na pobyt piłkarzy na 2dwa dni przed meczem w hotelu Park. Tak się składa, że hotel ten, jest najdroższym szczecińskim hotelem, no i posiada SPA, co z zachwytem prawił prezes, uprawiając kryptoreklamę zresztą na antenie tv.
Z tego mamy się cieszyć? Że będą mieszkać dwa dni w mieście????? No i sprawa finansowania. Po to cięto koszty, wykłócano się z miastem o stadion za złotówkę, żeby teraz wydawać kasę na 5 gwiazdkowy hotel? To nawet jak Ptak finansował klub, nie było takich luksusów dla kopaczy.
Ćwikłą potrzebował jakiegoś sukcesu, więc wynajął najdroższy hotel w mieście: normalna cena dwójki 520złociszy za dobę, cena promocyjna w wakacje: 355 :) pewnie solidny rabat dostał VIVA PREZES

Pogoń to My
Budrys
Kibic
Na forum od 8944 dni

Odp: prezes cwikla i lopinski - 25/07/2006 11:45
Hotel Parka ma swój :
plus : na balety blisko i na dwa dni przed meczem można będzie poszaleć
minus : jest to dawny domek grabarza ( kiedyś był tam miejski cmentarz )

Nie dyskutuj z debilem !
Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem...
dary
Kibic
Na forum od 8613 dni

Odp: prezes cwikla i lopinski - 25/07/2006 12:06
Ćwikła mówił coś o umowie SPONSORSKIEJ. Może hotel jest za reklamę na stadionie?

POGOŃ TO MY !
kaktus56
Kibic
Na forum od 7412 dni

Odp: prezes cwikla i lopinski - 25/07/2006 13:32
DWA dni??????? raz na DWA tygodnie?????? o tak, na pewno będą czuli się związani ze szczecinem. będą spotykać kibiców na każdym kroku i wydawać swe pieniądze w sz-nie przez całe DWA dni na 14. burdel na kółkach :/

BARCA & POGOŃ......
kaktus56
Kibic
Na forum od 7412 dni

Odp: prezes cwikla i lopinski - 25/07/2006 13:32
DWA dni??????? raz na DWA tygodnie?????? o tak, na pewno będą czuli się związani ze szczecinem. będą spotykać kibiców na każdym kroku i wydawać swe pieniądze w sz-nie przez całe DWA dni na 14. burdel na kółkach :/

sory za podwójny post. please delete that :)

BARCA & POGOŃ......
Paulinus
Kibic
Na forum od 8541 dni

Odp: prezes cwikla i lopinski - 25/07/2006 13:43

kaktus56 napisał:  

To nie zadna niespodzianka a konieczność . ..Co maja na mecz z autokaru wysiadac ??? Zreszta o ile mnie pamiec nie myli to wiosna piłkarze tez przyjezdzali 2 dni wczesniej do szczecina, tyle ze ich baza był Neptun...

"CSWD" i to się nie zmieni....
chrisxx
Kibic
Na forum od 8604 dni

Odp: prezes cwikla i lopinski - 25/07/2006 14:13
355x2 dni x2 razy w miesiącu to wychodzi jakieś 1400 pln w przybliżeniu. Zakładając, że piłkarze będą mieszkać po 2 oosby to wychodzi 2800...i niech mi teraz ktoś powie, jaka jest w tym logika skoro za taką kwotę można wynająć naprawdę dobre mieszkanie w Szczecinie...

seeedzik
Kibic
Na forum od 8086 dni

Odp: prezes cwikla i lopinski - 25/07/2006 14:17
hmm dwa dni przed meczem ?? w najdrozszym hotelu, z tego cwikly do ladny propagandzista, jak mozna tak lipna wiadomosc oglaszac jakos niespodzianke dla kibicow, czeski film normalnie

"My wszyscy wolimy zginąć, walcząc, aniżeli żyć na klęczkach." - gen. Anders
 - 1  - 2  - 3  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768798020 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005