Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Włodzimierz Obst miał wypadek << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
NLx
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8885 dni

**

Odp: Włodzimierz Obst miał wypadek - 13/07/2006 20:44

Randall McMurphy napisał:  
za takie cos co napisal odrazu BANbanned!!!

"chuj w serce, noz w plecy"

za plecami psów myśliwskich cała masa
liga.
Kibic
Na forum od 7276 dni

Odp: Włodzimierz Obst miał wypadek - 13/07/2006 21:58

Power napisał:  
"0 rh +" będzie pasowała dla Pana Obsta?

tak, 0 rh+ bedzie dobra

EDIT Kazda grupa krwi pasuje do AB rh+, takze smialo kazdy (niestety tylko pelnoletni) moze oddac krew.

Ostatnio edytowany przez: liga., 13 lipca 2006, 22:04 [1 raz(y)]

RAFek
Kibic
Na forum od 8883 dni

**

Odp: Włodzimierz Obst miał wypadek - 13/07/2006 22:00
Oddawajcie jak możecie każdą krew... Tę potrzebną dla Trenera przekażą lekarze ze Stacji...

To nasza generacja, to MY - 30 letni
100%EG
RosSi
Kibic
Na forum od 8154 dni

Odp: Włodzimierz Obst miał wypadek - 13/07/2006 22:36
No byłem i nie mogłem oddać, bo nie jestem pełnoletni. Mam 17 lat. Pozdro

Jachu
Kibic
Na forum od 7455 dni

Odp: Włodzimierz Obst miał wypadek - 13/07/2006 22:49

RAFek napisał:  
Oddawajcie jak możecie każdą krew... Tę potrzebną dla Trenera przekażą lekarze ze Stacji...

Ja tak zrobię oddaję krew od 2001 roku.Teraz już po ponad 2 miesiącach pójdę znów oddać krew.W okresie wakacji jest ona najbardziej potrzeba.Mam nadzieję że trener Obst szybko wróci do zdrowia.Uczył mnie wuefu dawno już bo w zawodówce ale świetnie go pamiętam.Wspaniały człowiek,oddany klubowi.A tego gościa co wypisywał takie bzdury należy zbanować.Podejrzewam że był naćpany jak to pisał.Bo normalny człowiek takich głupot by nie napisał.Nie wierzę w to.A już napewno nie kibic naszej ukochanej Pogoni Szczecin.Pozdrowienia dla wszystkich kibiców Pogoni.Oddawajcie krew,ratujcie innym życie.
www.krwiodawstwo.szczecin.pl
www.krewniacy.pl

Ostatnio edytowany przez: Jachu, 13 lipca 2006, 22:59 [1 raz(y)]

www.legia-video.com
www.krwiodawstwo.szczecin.pl
PSMKS
Patriotyczna PS
Na forum od 7976 dni

Odp: Włodzimierz Obst miał wypadek - 13/07/2006 23:30
Niestety nie mam 18 :( Mam pytanie czy w Wałczu chłopki nie beda mieli problemów z oddaniem krwi ? Pozdrawiam i prosze o szybka odpowiedz

Przyjaciele Nie Tylko z Trybun !
Bzyku
Kibic
Na forum od 7889 dni

*

Odp: Włodzimierz Obst miał wypadek - 14/07/2006 11:02
ja też od jakiegoś czasu regularnie oddaję, ale mam A+ :(

edit: nie doczytałem, jeśli ta krew pasuje, to oczywiście pójdę - tylko niech mi się "karencja" skończy...

Ostatnio edytowany przez: Bzyku, 14 lipca 2006, 11:09 [1 raz(y)]

qbajag
Kibic
Na forum od 8399 dni

**

Odp: Włodzimierz Obst miał wypadek - 14/07/2006 13:15
Grupy krwii

Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
happy2504
Kibic
Na forum od 7654 dni

Odp: Włodzimierz Obst miał wypadek - 14/07/2006 16:07

Bzyku napisał:  
ja też od jakiegoś czasu regularnie oddaję, ale mam A+ :(

edit: nie doczytałem, jeśli ta krew pasuje, to oczywiście pójdę - tylko niech mi się "karencja" skończy...

Chory mający grupę AB+ może otrzymać dowolną krew.
Tabela zgodności grup krwi :
Biorca AB +
Dawca O- O+ B- B+ A- A+ AB- AB+

Chetnie bym oddal ale jestem baaaaardzooo daaaaleko..
Pozdrowienia z Japonii. Trenerze tu tez trzymamy za Ciebie kciuki.. Szybkiego powrotu do zdrowia, dasz rade..

Boryna
Kibic
Na forum od 7417 dni

Odp: Włodzimierz Obst miał wypadek - 17/07/2006 00:11
Wie ktos co z trenerem ??

•.¸ (`'•.¸ * ¸.•'´) ¸.•'´) •.
«´•.¸ ¸POGOŃ,..¸ ¸.•`»
(¸.•'´ (¸.•'´
Zen
Kibic
Na forum od 7342 dni

Odp: Włodzimierz Obst miał wypadek - 17/07/2006 11:36
We wczesnych godzinach popołudniowych szkoleniowca Pogoni przewiezie do Szczecina helikopter sanitarny. Codziennie napływają do klubu słowa otuchy oraz życzenia rychłego powrotu do zdrowia, kierowane przez kibiców Pogoni pod adresem trenera i jego rodziny oraz pozostałych uczestników wtorkowej katastrofy. Dziękujemy za każdy gest solidarności, szczególnie dziękujemy tym osobom, które zaangażowały się w pomoc w przewiezienie trenera do Szczecina.
W niektórych mediach pojawiły się informacje, jakoby nie potrzebna już była krew dla trenera Obsta. Apelujemy o kontynuowanie tej szczytnej akcji, oddając krew grupy AB+. Będzie ona niezbędna podczas kolejnych operacji, które zostaną przeprowadzone w Szczecinie.

www.pogonszczecin.pl

Ja76
Kibic
Na forum od 7126 dni

Odp: Włodzimierz Obst miał wypadek - 17/07/2006 17:00
oprócz krwi proponuję zbiórkę kasy na alimenty synka piotrusia (dziadek ponoć płaci jak synek nie chce). wnuczek może coś z genów odziedziczył i w przyszłości zasili szeregi kochanej drużyny (jak będzie miał warunki ku temu).

Lrd
Moderator**
Na forum od 7640 dni

Odp: Włodzimierz Obst miał wypadek - 22/07/2006 10:04
cos czuje ze na tym forum dlugo miejsca nie zagrzejesz :P

Against modern wszystko!
wnuczek
Kibic
Na forum od 7116 dni

Odp: Włodzimierz Obst miał wypadek - 27/07/2006 11:10
wnuczek już uwielbia piłkę i chce zostać bramkarze. Wierzę że dziadek go wyszkoli i to bez alimentów.

Ja76
Kibic
Na forum od 7126 dni

Odp: Włodzimierz Obst miał wypadek - 03/08/2006 15:57

Lord napisał:  

Kto wie? Kto wie :P
Już od dawna jako cichy kibic podczytuję to forum :).
Jestem z natury cholerykiem i okazja do napisania pierwszego postu trafiła się gdy przeczytałam ten wątek (a że gościa nie za bardzo trawię za jego podejście do życia - jest właśnie dziadkiem synka mojej koleżanki i wypina d... na wszystko (razem ze swoim synkiem)). Być może i trenerem jest ok, nie będę tego negowała - ale swoje zdanie mogę chyba napisać??hihihihihihi

Pozdrówki ciepłe

Shee
Kibic
Na forum od 7513 dni

*

Odp: Włodzimierz Obst miał wypadek - 03/08/2006 16:45

Ja76 napisał:  

Lord napisał:  

Kto wie? Kto wie :P
Już od dawna jako cichy kibic podczytuję to forum :).
Jestem z natury cholerykiem i okazja do napisania pierwszego postu trafiła się gdy przeczytałam ten wątek (a że gościa nie za bardzo trawię za jego podejście do życia - jest właśnie dziadkiem synka mojej koleżanki i wypina d... na wszystko (razem ze swoim synkiem)). Być może i trenerem jest ok, nie będę tego negowała - ale swoje zdanie mogę chyba napisać??hihihihihihi

Pozdrówki ciepłe

... a mnie sie zdaje, ze to nie jest miejsce na takie tematy. To nie babskie forum ploteczek i zali wylewanych na caly meski swiat. Od tego raczej jest kafeteria czy jakies inne internetowe zacisze.

„ Płynie się zawsze do źródeł pod prąd. Z prądem płyną śmiecie ” - Z. H.
Ja76
Kibic
Na forum od 7126 dni

Odp: Włodzimierz Obst miał wypadek - 04/08/2006 14:37

Shee napisał:  

... a mnie sie zdaje, ze to nie jest miejsce na takie tematy. To nie babskie forum ploteczek i zali wylewanych na caly meski swiat. Od tego raczej jest kafeteria czy jakies inne internetowe zacisze.

Wyjaśnij mi proszę coś. Skoro ja nie mogę swoich apelów pisac na tym forum to dlaczego ktoś tam zaczął temat skoro na tematy leczenia piszemy na różnych medycznych forach. Przecież dwie sprawy tyczą tej samej osoby. I nie dotyczą (albo dotyczą) działu Pogoń Szczecin.

P.S. W związku z tak głupim komentarzem dotarło do mnie że jako kobieta (duża, duża, duża mniejszość) powinnam podporządkować się facetom albo zamknąć buźkę i nic nie pisać

Elle
Kibic
Na forum od 7147 dni

Odp: Włodzimierz Obst miał wypadek - 04/08/2006 19:04

Ja76 napisał:  

Shee napisał:  

P.S. W związku z tak głupim komentarzem dotarło do mnie że jako kobieta (duża, duża, duża mniejszość) powinnam podporządkować się facetom albo zamknąć buźkę i nic nie pisać

Trudno nie zauważyć, że osoba, która to skomentowała jest kobietą.

Shee
Kibic
Na forum od 7513 dni

*

Odp: Włodzimierz Obst miał wypadek - 04/08/2006 20:46

Ja76 napisał:  

Shee napisał:  

Wyjaśnij mi proszę coś. Skoro ja nie mogę swoich apelów pisac na tym forum to dlaczego ktoś tam zaczął temat skoro na tematy leczenia piszemy na różnych medycznych forach. Przecież dwie sprawy tyczą tej samej osoby. I nie dotyczą (albo dotyczą) działu Pogoń Szczecin.

Zastanawiam się, co Ci odpisac… Niestety, samo już odpisywanie sprawia, ze czuje się niezręcznie. Rozmywamy temat – to raz, dwa – nie znosze polemizowac z kobietami, które uważają, ze sa ciemiezone i wszedzie wesza spisek przeciwko ich jedynej boskiej i nieomylnej plci. Bo to rzucanie grochem o sciane. Dlatego tez będzie to moja ostatnia wiadomosc skierowana do Twojej niewieściej osoby.

Przede wszystkim Twoje rozwazanie logiczne jest bledne. Skup się troszke, skoro ja – głupio komentujaca osoba do tego doszlam, Ty bez trudu tez to rozwiklasz.

Nastepna rzecz – milo, ze troszczysz się o przyjaciółkę. Ale czasem trzeba troche wyczucia, taktu oraz mniejszej wylewności, by czytający jakis post nie czuli się wrecz zażenowani tym, co piszesz. Zdarzylo się nieszczęście. Wypadek człowieka związanego z Pogonia. W tym momencie nie obchodzi mnie, co robi jego syn, wujek, wnuk, zona, brat, chomik, sasiad i cala kolonia mrowek w jego przydomowym ogrodku. Jakby tak każdy opowiadal o swoich prywatnych pretensjach do całego swiata i to w okolicznościach do tego nieodpowiednich, zrobilby sie z tego forum jakis nędzny targ starych plotkar …

Rozumiem Twoje rozgoryczenie - masz do tego prawo. Ale jaki masz cel w tym, ze sie dzielisz takimi "newsami" z Kibicami, oczerniajac Czlowieka, ktory tyle lat zwiazany jest z Pogonia?

Pozdrawiam i bez odbioru

… Aleksandra (czyli kobieta - jesli to ma jakies znaczenie )

„ Płynie się zawsze do źródeł pod prąd. Z prądem płyną śmiecie ” - Z. H.
eF^
Kibic
Na forum od 8050 dni

*

Odp: Włodzimierz Obst miał wypadek - 04/08/2006 20:50

Cytat:  
... kobietami, które uważają, ze sa ciemiezone i wszedzie wesza spisek przeciwko ich jedynej boskiej i nieomylnej plci

Jak to pieknie brzmi w ustach kobiety :)

- 1  - 2  - 3  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768793476 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005