P. sprawa po mojej interwencji zakonczona,
aukcja zakonczona,
Przyczynil sie tez F. jednym pisemkiem do tego allegrowicza
szybko zmienil zdanie, ze to nie jego zdjecia, ze nie wykonal gryfusa itp
Odp: nowe vlepki Pogoni ??????? - 25/04/2006 12:02
Mnie rozpierdala "vlepka" 12 zawsze wierni na której jest fotka sektora nr 10 !
Aha tak pozatym ten typ tez robil vlepki wisły widzialem je na jedym forum .
Ciekawe ilu jeszcze klubą zrobi vlepki
Odp: nowe vlepki Pogoni ??????? - 25/04/2006 14:43
Przepraszam Panowie za te vlepki.
Chciałem zrobić coś dobrego, ale widzę, że każdy ma inny gust.
Jeśli kogoś nimi uraziłem to przepraszam, a jesli faktycznie są takie do bani to może lepiej je usunąć z tego Forum?
Odp: nowe vlepki Pogoni ??????? - 25/04/2006 14:54
Chyba nie rozchodzi sie tu o gust tylko o to ze uzyles materialow, ktore sa wlasnoscia kogos innego.
Swoja droga jak bys w przyszlosci chcial robic vlepki, moze i sie przylozyles ale wyszlo slabo - najgorsze sa te czcionki
Odp: nowe vlepki Pogoni ??????? - 25/04/2006 15:24
Wiem, rozumiem - nie wiedziałem, że nie można użyć zdjęć np. flag lub zdjęć z meczów.
Gdybym na przyszłość próbował coś robić, najpierw odezwę się do Was, w celu konsultacji, czy mogę coś takiego wydawać oraz czy jest to w porządku.
a to co za vlepy??http://www.allegro.pl/item100015428__pogon_szczecin_jedyny_taki_komplet_vlepek_.html
Graficznie wyglądają o niebo lepiej niz te powyzej...
ale samowolka sie zaczyna dziac
Jesli chodzi o tte vlepki to je juz mam od ponad roku. Kiedys jak byl ojciec w realu to kupil bo mowil ze siedzial jakis chlopak i sprzedawal
LOL! : o
co sie dzieje w tym swiecie.. samowolka ze ja pierdole
a tak przy okazji.. Ekil ladna tapeta.. dawno widzialem ale zapoimnalem i nie bylo okazji powiedziec
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768802732 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.