Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pogoń - Groclin 1:3 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Matek.
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8614 dni

Odp: Pogoń - Groclin - 14/04/2006 13:58

Bart1987 napisał:  
a ja mam pytanie nie zwiazane z meczem z Groclinem, ale nie wiedzialem gdzie dac a nowego tematu zakladac mi sie nei chce :] w terminarzu na Pogon Online napisane jest ze 18 kwietnia gramy wyjazd z Górnikiem Zebrze a 19 z cracovia... Ktos zna moze prawdziwe terminy tych spotkan? (przypuszczam ze z Górnikiem naprawde gramy 18, ale kiedy jest mecz w Krakowie? )

Ziomuś z Górnikiem gramy 19 kwietnia a z Crakovia 22 kwietnia w Krakowie.

Pogoń To My!
lotus
Kibic
Na forum od 8196 dni

Odp: Pogoń - Groclin - 14/04/2006 14:10
raczej 19 i 22 kwietnia

Stanisław Grzesiuk
Kibic
Na forum od 7592 dni

Odp: Pogoń - Groclin - 14/04/2006 14:10

Dejvi napisał:  

Bart1987 napisał:  
a ja mam pytanie nie zwiazane z meczem z Groclinem, ale nie wiedzialem gdzie dac a nowego tematu zakladac mi sie nei chce :] w terminarzu na Pogon Online napisane jest ze 18 kwietnia gramy wyjazd z Górnikiem Zebrze a 19 z cracovia... Ktos zna moze prawdziwe terminy tych spotkan? (przypuszczam ze z Górnikiem naprawde gramy 18, ale kiedy jest mecz w Krakowie? )

Ziomuś z Górnikiem gramy 19 marca a z Crakovia 22 marca w Krakowie.

Wszystko ok ale nie w marcu a w kwietniu ;)

db1948
Kibic
Na forum od 7554 dni

Odp: Pogoń - Groclin - 14/04/2006 16:04
EDIT

Ostatnio edytowany przez: db1948, 15 kwietnia 2006, 12:59 [1 raz(y)]

Ka.
Kibic
Na forum od 7233 dni

Odp: Pogoń - Groclin - 14/04/2006 16:17
Gdzie ty widzisz, ze juz wie kto bedzie gral? Powiedzial tylko, ze wybiegna najlepsi zawodnicy...

BNY
Kibic
Na forum od 7819 dni

Odp: Pogoń - Groclin - 14/04/2006 17:30

borek891 napisał:  
Gdzie ty widzisz, ze juz wie kto bedzie gral? Powiedzial tylko, ze wybiegna najlepsi zawodnicy...

najlepsi ktorzy maja szanse zostac w klubie a reszta moze juz pakowac manatki i wracac do domu... takich wywiadow nie powinno sie udzielac.

rico
Kibic
Na forum od 7556 dni

*

Odp: Pogoń - Groclin - 14/04/2006 17:57

benny napisał:  

borek891 napisał:  

najlepsi ktorzy maja szanse zostac w klubie a reszta moze juz pakowac manatki i wracac do domu... takich wywiadow nie powinno sie udzielac.

Bez przesady.... wystarczyło obejrzec kilka meczy i każdy z 90 % skutecznoscia potrafi ustalic ta jedenastke na Groclin jezeli to maja byc ci najlepsi...

Polskę trzeba nie wywalczyć, ale wypracować.
www.piotrkrzystek.pl - Piotr Krzystek i nowy stadion w Szczecinie
SamAxe
Kibic
Na forum od 7819 dni

Odp: Pogoń - Groclin - 14/04/2006 22:28
nieaktualne

gregm
Kibic
Na forum od 7318 dni

Odp: Pogoń - Groclin - 15/04/2006 10:57

rico napisał:  

benny napisał:  

borek891 napisał:  

Bez przesady.... wystarczyło obejrzec kilka meczy i każdy z 90 % skutecznoscia potrafi ustalic ta jedenastke na Groclin jezeli to maja byc ci najlepsi...

zgadzam sie w 100%:P

WIARA BęDZIE W NAS TRWAć!!!
berety dwa
Kibic
Na forum od 7641 dni

Odp: Pogoń - Groclin - 15/04/2006 11:40
Pescović; Matlak; Julcimar;Batata2;Valdir;Kazmierczak;Amaral;Lilo;Tavares;Edi;Wagner to jest wg mnie najlepsza wyjściowa jedynastka.

Nwankwo
Kibic
Na forum od 7597 dni

Odp: Pogoń - Groclin - 15/04/2006 11:53
Wg mnie skład bedzie taki:
Peskovic - Matlak , Jucimar , Ze roberto , Valdir - Lilo / Daniel , Amaral , Kazmierczak , Mineiro - Edi , Elton

Pozdro
Pogoń Brazylijska ! :P
Randall McMurphy
Kibic
Na forum od 7551 dni

*

Odp: Pogoń - Groclin - 15/04/2006 12:01
A wedlug mnie:

---------------------------Peskovic----------------------------------
Valdir------------Julcimar----------------Batata2--------Matlak
Mineiro----------Kazmierczak-----------Amaral----------Grzelak
----------------------Edi------------Elton--------------------------

To My Niechciani, Nielubiani i Bezczelni...MKS!
Macias
Kibic
Na forum od 7790 dni

Odp: Pogoń - Groclin - 15/04/2006 12:08
A wg mnie dzisiaj wyjdzie taki skład:
Peskovic-Ze Roberto,Julcimar,Valdir-Daniel,Kaźmierczak,Cleison,Amaral,Tavares-Edi,Elton
Coś a'la 3-5-2 ale Przy obronie Daniel i Tavares będą się wracac, a przy ataku oprócz nich do przodu będzie wychodził Cleison... to jest mecz prawdy, czy ten zespół będzie mógł coś osiągnąc...zobaczymy :)

mark_oni
Kibic
Na forum od 8122 dni

Odp: Pogoń - Groclin - 15/04/2006 12:24
Sład dosc latwo przewidziec: Peskovic - Matlak, Julcimar, Ze roberto, Valdir- Lilo, Kazmierczak, Cleison, Cruz - Elton, Edi. Przypominam, ze nie moga grac Grzelak i Amaral (kontuzje) oraz Mineiro (kartki).

Bzyku
Kibic
Na forum od 7889 dni

*

Odp: Pogoń - Groclin - 15/04/2006 12:33

Bohumil Panik napisał:  
Zagramy ofensywnie, a kibice na pewno nie będą się nudzić

ciekawe dlaczego zupełnie mu nie wierzę i jestem prawie pewien, że będzie dokładnie odwrotnie crazy

Zgred
Kibic
Na forum od 7376 dni

Odp: Pogoń - Groclin - 15/04/2006 12:38
Myśle że wyjdzie dokladnie taki skład jaki wytypował Mark Oni.ale moze znowu dadzą szanse Nenece? oczywiscie w ramach "rotacji" naszego super trenerusia.

Sygnatura:
Podpis który będzie pojawiał się po poście
Maksymalnie 500 znaków
chrisxx
Kibic
Na forum od 8604 dni

Odp: Pogoń - Groclin - 15/04/2006 12:47

Zgred napisał:  
Myśle że wyjdzie dokladnie taki skład jaki wytypował Mark Oni.ale moze znowu dadzą szanse Nenece? oczywiscie w ramach "rotacji" naszego super trenerusia.

rotacje bedą na wyjazdach, tutaj Ptak do tego nie dopuści; Pogoń będzie lepiej grała u siebie=więcej ludzi na stadionie=więcej kasy...

chicago
Kibic
Na forum od 7820 dni

Odp: Pogoń - Groclin - 15/04/2006 13:14

chrisxx napisał:  

Zgred napisał:  

rotacje bedą na wyjazdach...

Mnie to nie przeszkadza niech robia przez to pół roku co tam chcą ale od Śierpnia chce widziec dobra ekipe już poukładaną zgraną z dobrymi 4 napastnikami !
U nas musza dobrze grać żeby nie było marudzenia że wszystko przegrywają na wyjazdach hm... niech eksperymentuje z Gornikiem ale potem z Craxą i Arką no to jednak niech da wmiare niezłą ekipe bo tam trzeba sie dumnie pokazać .

Co do składu sądze że Bataty II to nawet na rezerwie nie bedzie a obok Julcimara bedzie Ze Roberto .

muniek
Kibic
Na forum od 8341 dni

*

Odp: Pogoń - Groclin - 15/04/2006 13:24

mark_oni napisał:  
Sład dosc latwo przewidziec: Peskovic - Matlak, Julcimar, Ze roberto, Valdir- Lilo, Kazmierczak, Cleison, Cruz - Elton, Edi. Przypominam, ze nie moga grac Grzelak i Amaral (kontuzje) oraz Mineiro (kartki).

Moim zdaniem na chwile obecna jest to najsilniejsze ustawienie Pogoni za wyjatkiem Claisona ktory z koniecznosci jest tu w miejscu Amarala. Mam nadzieje ze Panik nie wyglupi sie wystawiajac Batate II.

Kto nie pije ten donosi....
x-pack
Kibic
Na forum od 7763 dni

Odp: Pogoń - Groclin - 15/04/2006 13:25
kto wymyslil taka godzine meczu ?? sobota 15 30 paranoja ........pozdro

Szczecińska albo Zadna
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768810832 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005