Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Obrigado Pogon, Obrigado! Baranowski Guerra...Gafy Baranowskiego << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Bosmaniak
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7744 dni

Odp: Obrigado Pogon, Obrigado! Baranowski Guerra...Gafy Baranowskiego - 29/03/2006 12:53
Ta cala sytuacja z Baranowskim kojarzy mi sie z pewnym grajkiem ,ktory kiedys rzepolil na organach w malym blaszaku za bramka od strony luku :)
Na ktoryms meczu polecialo w ten schron wszystko co moglo i wszelki slad po nim zaginal:)
Baranowskiemu to raczej nie grozi,ale jak wyobrazam go sobie w podobnej roli ,obitego blachami i krzyczacego obrigado w gradzie latajacych przedmiotow to odrazu mi sie weselej robi:)

Tak poza tym na Bandurskiego tez miewal udane wystepy popijajac w sloneczku schlodzone napoje bezalkoholowe...;) oczywiscie

Obrazek jpg wstawiony na forumObrazek jpg wstawiony na forum
NLx
Kibic
Na forum od 8885 dni

**

Odp: Obrigado Pogon, Obrigado! Baranowski Guerra...Gafy Baranowskiego - 29/03/2006 12:59

Bosmaniak napisał:  
Ta cala sytuacja z Baranowskim kojarzy mi sie z pewnym grajkiem ,ktory kiedys rzepolil na organach w malym blaszaku za bramka od strony luku :)
Na ktoryms meczu polecialo w ten schron wszystko co moglo i wszelki slad po nim zaginal:)

Taaa pamiętam to :) Tylko, że ten grajek to był akurat w zastępstwie tego typa co teraz na meczach reprezentacji siatkarzy grywa. Nie pamiętam nazwiska ale wiem, że gość ze Szczecina jest. Jemu jeszcze coś tam wychodziło, podkręcił czasami widownie. No ale jego zastępca to już było totalne nieporozumienie, jakieś chore podkłady muzyczne ala disco polo grywał :D

za plecami psów myśliwskich cała masa
tarpan
Kibic
Na forum od 7976 dni

Odp: Obrigado Pogon, Obrigado! Baranowski Guerra...Gafy Baranowskiego - 29/03/2006 13:20

Kastor napisał:  

Bosmaniak napisał:  

Taaa pamiętam to :) Tylko, że ten grajek to był akurat w zastępstwie tego typa co teraz na meczach reprezentacji siatkarzy grywa. Nie pamiętam nazwiska ale wiem, że gość ze Szczecina jest. Jemu jeszcze coś tam wychodziło, podkręcił czasami widownie. No ale jego zastępca to już było totalne nieporozumienie, jakieś chore podkłady muzyczne ala disco polo grywał :D

Tak sobie przypominam z tamtych czasów hasło "grajek graj!!!" muzyka zaczynała grać i wszystko co było pod reką latało w strone blaszanej budy :D grajek wyłańczał muzyke i znowu padało hasło z młyna "grajek graj!!" i tak wkółko az uciekł nam grajek :D

thedevil2

Sex alkohol mordobicie POGOŃ SZCZECIN ponad życie!!!
(P)EREZ
*zablokowany
Na forum od 7236 dni

Odp: Obrigado Pogon, Obrigado! Baranowski Guerra...Gafy Baranowskiego - 29/03/2006 13:43
A pamiętacie jak próbowano zmienić spikera aby poprawić atmosfere na paprikanie.To było w 2 lidze chyba na ŁKS-ie.Ściągnięto 2 gości na spikerke.Jeden miał zajmować się rozruszaniem publiki ,drugi przekazywaniem informacji meczowych.Tak przejeli się robieniem kariery że jednego wywiało już po 1 połowie a drugiego po meczu.Chyba troszke wypili.Nie zapomne jak jeden krzyknął.ŁKS hu...i go coś przymkneło hehe.

Sajny
Kibic
Na forum od 7424 dni

Odp: Obrigado Pogon, Obrigado! Baranowski Guerra...Gafy Baranowskiego - 29/03/2006 15:21
Baranowski za bardzo się podjarał i trochę mu odjebało, ale wolę go jako spikera niż jako piosenkarza - ta jego piosenka "Żegnaj druga ligo", obym już nigdy jej nie usłyszał :P Ale mimo, że zarzuca betonami na lewo i prawo to wg mnie nie jest najgorszy, np jak ten koleś z Bosmana w przerwie bierze mikrofon do ręki to wychodzę na kiełbaske :P

A K
Kibic
Na forum od 7991 dni

Odp: Obrigado Pogon, Obrigado! Baranowski Guerra...Gafy Baranowskiego - 29/03/2006 17:30
Proponuje na nastepnym meczu krzyknac..Baranowski!! Co?? Obrigardo!!:P

PS!
eF^
Kibic
Na forum od 8050 dni

*

Odp: Obrigado Pogon, Obrigado! Baranowski Guerra...Gafy Baranowskiego - 29/03/2006 17:38
Bardziej odpowiednie byloby :
Baranowski !! Co?? WYPIERDALAJ!!

Cz
Kibic
Na forum od 7801 dni

Odp: Obrigado Pogon, Obrigado! Baranowski Guerra...Gafy Baranowskiego - 29/03/2006 18:29

eF^ napisał:  

Popieram,najlepsze jest to ze duza czesc krzyczala te gowno po portugalsku,szkoda ze Sandal nie zaragowal odowiednia przyspiewka.

www.sectorshop.net
net chóls
Kibic
Na forum od 7323 dni

Odp: Obrigado Pogon, Obrigado! Baranowski Guerra...Gafy Baranowskiego - 29/03/2006 19:36

Czarny85 napisał:  
Popieram,najlepsze jest to ze duza czesc krzyczala te gowno po portugalsku,szkoda ze Sandal nie zaragowal odowiednia przyspiewka.

chmm siedzialem pod dachem i oprócz salwy śmiechu i okrzyków "zamknij morde" nie słyszałem aby ktoś śpiewał z Baranem :)
Ja osobiscie do Barana nic nie mam , chłop wiele lat związany ze środowiskiem Pogoni , jako spiker też nie wypada najgorzej aczkolwiek czasami zdarzą mu się jakieś sery z którzych można się pobrechtać ;)
Może czasami swoimi śpiewami chce poderwać publike do dopingu wzorem bodajże Hadaja z Łazienkowskiej ale widać że u nas ludzie są inni.
Śmieszy mnie tutaj napinka niektórych małotaów typu " Baran wypierdalaj " , zamiast się napinać to podbijcie do niego i wyrażcie opinie na jego temat ;)
Wiecej luzu panowie Browarek

P.1948.S
Kibic
Na forum od 7672 dni

Odp: Obrigado Pogon, Obrigado! Baranowski Guerra...Gafy Baranowskiego - 29/03/2006 19:54

Pampers1948 napisał:  
Proponuje na nastepnym meczu krzyknac..Baranowski!! Co?? Obrigardo!!:P

lollollol Wygrałeś tym1 miejsce.... :D

eF^
Kibic
Na forum od 8050 dni

*

Odp: Obrigado Pogon, Obrigado! Baranowski Guerra...Gafy Baranowskiego - 29/03/2006 20:20

Cytat:  
Może czasami swoimi śpiewami chce poderwać publike do dopingu wzorem bodajże Hadaja z Łazienkowskiej ale widać że u nas ludzie są inni.

Dziwne ze robi to prawie zawsze w malo odpowiednim momencie (czyt. kiedy stadion bawi sie zajebiscie, lub kiedy wlasnie S. wprowadza juz jakas przyspiewke / ew.taniec czy fale). Swoja droga to Baran nawet melodii nie zna co pokazal w meczu z Legia w poprzedniej rundzie pokazujac swoj zajebisty talent muzyczny.
Czy napinka jest to ze pisze ze nie podoba mi sie baranowski i uwazam ze powinien wypierdolic z naszego stadionu? nie, to jest tylko moje osobiste zdanie i sie bede jego trzymal

Gruby
Kibic
Na forum od 7893 dni

Odp: Obrigado Pogon, Obrigado! Baranowski Guerra...Gafy Baranowskiego - 29/03/2006 20:28
Jesteśmy w Polsce i to oni powinni uczyć się Polskiego a nie My ichniejszego języka! a jak usłyszałem to obrigado to myślałem że padne.

Aeja oooo --------> MKS POGOŃ SZCZECIN <-------- piwo
Steryd
Kibic
Na forum od 8823 dni

**

Odp: Obrigado Pogon, Obrigado! Baranowski Guerra...Gafy Baranowskiego - 29/03/2006 21:44
Nie tylko Baranowski jest przypalem. Spojrzcie na tytul newsa u konkurencji: "Pogon - Zaglebie 1:0. Obrigado!".

1948
Piona!
Kibic
Na forum od 7449 dni

Odp: Obrigado Pogon, Obrigado! Baranowski Guerra...Gafy Baranowskiego - 29/03/2006 21:46

Steryd napisał:  
Nie tylko Baranowski jest przypalem. Spojrzcie na tytul newsa u konkurencji: "Pogon - Zaglebie 1:0. Obrigado!".

Juz o tym wspominałem :D

Prawa Strona Miasta
Kibic
Na forum od 7472 dni

Odp: Obrigado Pogon, Obrigado! Baranowski Guerra...Gafy Baranowskiego - 29/03/2006 22:36

eF^ napisał:  

dokladnie..nic dodac nic ujac.pozdro

Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
DJGryfus
Kibic
Na forum od 7245 dni

Odp: Obrigado Pogon, Obrigado! Baranowski Guerra...Gafy Baranowskiego - 29/03/2006 23:19
Pwinniśmy na następnym meczu wszyscy przyjść na stadion z Białymi chusteczkami, i machając nimi krzyczeć Baranowski GUERRRA (po hiszpańsku wynocha)! Tak jak kiedys kibice Barcy Żegnali kulturalnie Louisa Van Haala. I puścić takie GUERRA Baranowskiemu, Panikowi i paru innym typkom, co psują naszą Pogoń....

Mecz, kiełbasa, browarek i ładny blond towarek...to jest życie:)
M.
Kibic
Na forum od 7845 dni

Odp: Obrigado Pogon, Obrigado! Baranowski Guerra...Gafy Baranowskiego - 29/03/2006 23:28

DJGryfus napisał:  
Pwinniśmy na następnym meczu wszyscy przyjść na stadion z Białymi chusteczkami, i machając nimi krzyczeć Baranowski GUERRRA (po hiszpańsku wynocha)! Tak jak kiedys kibice Barcy Żegnali kulturalnie Louisa Van Haala. I puścić takie GUERRA Baranowskiemu, Panikowi i paru innym typkom, co psują naszą Pogoń....

Z chusteczkami sie zgodze ale nie z jakimis hiszpanskimi okrzykami!!juz wyzej bylo napisane co bedzie najbardziej stosowne!baranowski co? WYPIERDALAJ...i tego sie trzmajmy :]

DeszczH zawsze leje,DeszczH nigdy nie pada!

Bądź szybszy od Cienia i twardszy od kamienia,na drodze wojownika łatwego losu nie ma!
DJGryfus
Kibic
Na forum od 7245 dni

Odp: Obrigado Pogon, Obrigado! Baranowski Guerra...Gafy Baranowskiego - 29/03/2006 23:30

Matys. napisał:  

DJGryfus napisał:  

Z chusteczkami sie zgodze ale nie z jakimis hiszpanskimi okrzykami!!juz wyzej bylo napisane co bedzie najbardziej stosowne!baranowski co? WYPIERDALAJ...i tego sie trzmajmy :]

oczywiście zgadzam się z tobą tylko chciałem żeby to było kulturalnie tu na forum, a na stadionie to oczywiście 15 tysięcy ludzi powinno krzyknąć wypierdalaj...to oczywiste....

Mecz, kiełbasa, browarek i ładny blond towarek...to jest życie:)
Mick
Kibic
Na forum od 8118 dni

Odp: Obrigado Pogon, Obrigado! Baranowski Guerra...Gafy Baranowskiego - 29/03/2006 23:41

DJGryfus napisał:  
oczywiście zgadzam się z tobą tylko chciałem żeby to było kulturalnie tu na forum, a na stadionie to oczywiście 15 tysięcy ludzi powinno krzyknąć wypierdalaj...to oczywiste....

krzyknie.. ale tylko młyn i moze 10 oraz 13 sektor.. a reszta zacznie gwizdac by zagłuszyć młyn..
pozostanie nam tylko pomachac rekami i czytac nastepnego dnia w GW lub innej że chuliganii z Twardowskiego znowu działaja....

Obrazek jpg wstawiony na forum
kibic24
Kibic
Na forum od 7445 dni

Odp: Obrigado Pogon, Obrigado! Baranowski Guerra...Gafy Baranowskiego - 30/03/2006 09:56
gdzie ptak znajdzie drugiego takiego duplowlaza jak baranowski ? chyba tylko golebiewskiego z uniwersytetu szczecinskiego a kiedys robil w tvp ,podobnie jak z trenerem ktos wczesniej pisal ze nikt "normalny" z ptakiem niemoze pracowac :)

- 1  - 2  - 3  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768802733 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005