jesli chodzi o ``wstawienie``sie to ja rowniez sie przylacze,wprawdzie zadko zdarza mi sie byc na meczu na trzezwo, trzeba podtrzymac tradycje tak to jest jak sie jezdzi z pewna grupa na mecze....FANI Z WYSP aleee aleee)
Mam jedno pytanie ile osób zmie¶ci się w tej hali??
Nie martw sie ile przyjdzie tyle się zmie¶ci;] Upchnie sie;p
dzieki oby jak najwiecej przyszlo
Nawet lepiej, wsyzscy beda musieli stac i cala hala to bedzie wielki mlyn.Mam nadzieje ze wszyscy beda chetni do dopngu
ps.tak wiec informowac w skzolach, na uczelniach, w pracy wszystkich tych ktorym zalezy na dopngu.Oby bylo jak najwiecej fanatykow chetnych do poprawy spiewu na Pogoni
Mam jedno pytanie ile osób zmie¶ci się w tej hali??
Nie martw sie ile przyjdzie tyle się zmie¶ci;] Upchnie sie;p
dzieki oby jak najwiecej przyszlo
Nawet lepiej, wsyzscy beda musieli stac i cala hala to bedzie wielki mlyn.Mam nadzieje ze wszyscy beda chetni do dopngu
ps.tak wiec informowac w skzolach, na uczelniach, w pracy wszystkich tych ktorym zalezy na dopngu.Oby bylo jak najwiecej fanatykow chetnych do poprawy spiewu na Pogoni
Na ostatnim meczu doping byl juz naweet dobry pamietam goscia ktory stał koło mnie, ciagle mu cos nie pasowało;] miałem ochote strzelic go w ucho .....Oczywiscie w piatek bedziemy, ekipa powiadomina i spiewamy !! pozdro
Będzie to okazja to przećwiczenia starych przy¶piewek, oraz do wprowadzeniu wielu nowych, jeszcze nie słyszanych na stadionie im. Floriana Krygiera
Tak więc iż czy jest możliwo¶ć zapodania owych tekstów aby można było spokojnie przeanalizować i naumieć sie pie¶ni. Ta pro¶ba jest jak najbardziej uzasadniona ponieważ iż moznaby już być gotowy do chóralnego ¶piewu wraz z braćmi którzy miłuja Jˇ tak samo mocno jak ja. ;]
Będzie to okazja to przećwiczenia starych przy¶piewek, oraz do wprowadzeniu wielu nowych, jeszcze nie słyszanych na stadionie im. Floriana Krygiera
Tak więc iż czy jest możliwo¶ć zapodania owych tekstów aby można było spokojnie przeanalizować i naumieć sie pie¶ni. Ta pro¶ba jest jak najbardziej uzasadniona ponieważ iż moznaby już być gotowy do chóralnego ¶piewu wraz z braćmi którzy miłuja Jˇ tak samo mocno jak ja. ;]
Hehehe.....wedlug moich informacji, to jednak nowych piesni raczej nie bedziemy wprowadzac tym razem, bo te ktore powstaly sa dosc trudne, a jest sporo do zrobineia w kwesti starych melodii ktore na naszym stadionie nie sa spiewane a wykrzykiwane
Odp: Lekcja ¶piewu na Futsalu.Piatek godzina 20 - 08/02/2006 15:19
Spokoj, wszyscy sie zmieszcza
a co do tego "mlynku" to jesli mowicie ze bedzie "po prawej stronie patrzac od hali" a tyle osob ma sie wstawic to moze lpiejbylo by powiedziec ze mlynek bedzie wszedzie a lewa strona patrzac od hali bedzie dla kibicow niezamierzajacych spiewac ?
Hehehe.....wedlug moich informacji, to jednak nowych piesni raczej nie bedziemy wprowadzac tym razem, bo te ktore powstaly sa dosc trudne, a jest sporo do zrobineia w kwesti starych melodii ktore na naszym stadionie nie sa spiewane a wykrzykiwane
Jedna "staroć" jest już ¶piewana od jakiego¶ czasu - nawet sie przyjęła:
Do boju marsz - Poooogoń
3 punkty masz - Poooogoń
Jeste¶my tu - Pogooooń
Siedzimy, ¶piewamy na bramki czekamy
Do boju marsz - Pogooooń
Jeste¶my tu - Pogooooń
Siedzimy, ¶piewamy na bramki czekamy....
Do boju marsz - Poooogoń
3 punkty masz - Poooogoń
Jeste¶my tu - Pogooooń
Do boju marsz - Pogooooń
Jeste¶my tu - Pogooooń
to an siedzaco mamy spiewac.....łeee myslalem ze postoimy troche
Odp: Lekcja ¶piewu na Futsalu.Piatek godzina 20 - 08/02/2006 15:52
Ostatnio jak byłem z dwoma kolegami na Holiday'u Chojnice to za¶piewali¶my jedn± piosenkę z niekulturalnym słowem, w skutek czego na forum futsalu kibice pisali że super atmosferę zakłóciło trzech skandalicznie zachowuj±cych się kibiców. Także uwaga na niecenzuralne słowa, futsal rz±dzi się innymi prawami
Do boju marsz - Poooogoń
3 punkty masz - Poooogoń
Jeste¶my tu - Pogooooń
Do boju marsz - Pogooooń
Jeste¶my tu - Pogooooń
Sympatyczna "staroć" łatwa i na futsalu prawie zawsze ¶piewana .... pozdro
Odp: Lekcja ¶piewu na Futsalu.Piatek godzina 20 - 08/02/2006 18:29
Co do wejscia na hale, nie jest to tak rozowo jak co poniektorzy pisza... W Wyborczej dzisiaj pisali ze hala zostanie otwarta o 19 i beda wpuszczali do ostatniego wolnego miejsca. Czyli bedzie tyle masek ile jest miejsc siedzacych. Cost tam ze wzgledu na bezpieczenstwo i takie pierdoly...
"W¶ród pięknych kwiatów rosn± te chwasty, popularnie to pedały i lewe niewiasty..."
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768822879 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzaj±cych, którzy s± w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.