Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Nowa Sektorowka i zwiazany z nia konkurs << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
RosSi
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8154 dni

Odp: Nowa Sektorowka i zwiazany z nia konkurs - 04/02/2006 18:37
Potrzebuję wyraźnego herbu Pogoni w proprcjach 120x138. Jeśli ktoś takim dysponuje lub mógłby dysponować to proszę przesłać na [email protected]

Randall McMurphy
Kibic
Na forum od 7551 dni

*

Odp: Nowa Sektorowka i zwiazany z nia konkurs - 04/02/2006 19:11
Ja bym widzial cos zwiazanego z ogniem na czarnym tle,robilo by to wrazenie pamietam oprawe Legii``INFERNO`` az zapieralo dech. Pasowalaby do roznych choreografii,najgorszym rozwiazaniem byloby zrobienie tylko barw, nazwy i roku zalozenia,teraz potrzeba czegos extra,tylko niewiem czy cos takiego mozna zrobic na takim wielkim plotnie,zalezy jak wy to widzicie,czy ma byc typowo``pogoniarska`` czy cos innego na niej ma byc tak jak robia to we Wloszech jakies ludziki itp bzdety.

To My Niechciani, Nielubiani i Bezczelni...MKS!
manisz
Kibic
Na forum od 7609 dni

Odp: Nowa Sektorowka i zwiazany z nia konkurs - 04/02/2006 19:25
proponuje napis... Bądź dumny z tego kim jesteś
oczywiscie nie na cale plotno tylko jeszcze cos do tego
powodzenia

SISMIC
Kibic
Na forum od 7709 dni

Odp: Nowa Sektorowka i zwiazany z nia konkurs - 04/02/2006 19:45

Randall McMurphy napisał:  
Ja bym widzial cos zwiazanego z ogniem na czarnym tle,robilo by to wrazenie pamietam oprawe Legii``INFERNO`` az zapieralo dech. Pasowalaby do roznych choreografii,najgorszym rozwiazaniem byloby zrobienie tylko barw, nazwy i roku zalozenia,teraz potrzeba czegos extra,tylko niewiem czy cos takiego mozna zrobic na takim wielkim plotnie,zalezy jak wy to widzicie,czy ma byc typowo``pogoniarska`` czy cos innego na niej ma byc tak jak robia to we Wloszech jakies ludziki itp bzdety.

Owszem, można zrobić coś niesamowitego na wielkim płótnie. Przykładem jest Legia i ich sektorówka "Panorama Warszawy"... Z ciekawostek, czytałem, że sektorówka ta kosztowała 47 tys zł.

Szczecińska albo żadna!
manisz
Kibic
Na forum od 7609 dni

Odp: Nowa Sektorowka i zwiazany z nia konkurs - 04/02/2006 20:16

Power napisał:  

Randall McMurphy napisał:  

Owszem, można zrobić coś niesamowitego na wielkim płótnie. Przykładem jest Legia i ich sektorówka "Panorama Warszawy"... Z ciekawostek, czytałem, że sektorówka ta kosztowała 47 tys zł.

to jak
Nowa Megane bez niczego z szybami na korbki ;D

UI
Kibic
Na forum od 7837 dni

*

Odp: Nowa Sektorowka i zwiazany z nia konkurs - 04/02/2006 20:39

maniek^^ napisał:  
proponuje napis... Bądź dumny z tego kim jesteś
oczywiscie nie na cale plotno tylko jeszcze cos do tego
powodzenia

Dobry pomysł.. . tylko ten napis na górze

Obrazek gif wstawiony na forum
Piona!
Kibic
Na forum od 7449 dni

Odp: Nowa Sektorowka i zwiazany z nia konkurs - 05/02/2006 00:47

Patyk napisał:  

JamroH MKS napisał:  
może stary bosman słusznej postury,z brodą i fajką, w czapce z herbem Pogoni,z opaską na oku,blizną na twarzy i dużą rybą(śledziem) w ręku

albo kostucha z kosą i maską na twarzy w barwach klubu....w kapturze

Tylko trzeba jeszcze texty jakieś dobre do tego

flaga brazylii z napisem samba ! :P

Za pomysl pierwszy i ostatni chetnie bym Ci wyjebal karczycho...
ps.1337(czy jakies tam inne cyferki) rob projektow ile wlezie, byleby jakos sie prezentowaly.Jesli kazdy bedzie przemysalny to nie widze problemu

W pelni popieram karczycho ;] Wg. mnie na tej sektorowce nie moze byc nic co chociaz w malym stopniu kojarzy sie z chuliganka. To musi byc co by nas reprezentowalo mimo brazylijskich akcentow w skladzie.

PS. JamroH MKS, Nie zapominaj kim jestes.

P.
Do końca!
Na forum od 8128 dni

Odp: Nowa Sektorowka i zwiazany z nia konkurs - 05/02/2006 12:00
A co ma chuliganka do mojej wypowiedzi :>:)...nie oczekuje na odpowiedz:)

Sami przeciw wszystkim!!!
kamyk
Kibic
Na forum od 8471 dni

Odp: Nowa Sektorowka i zwiazany z nia konkurs - 05/02/2006 12:26

1337 napisał:  
JamroH MKS, Nie zapominaj kim jestes.

A kim jest??? hehe, co za wypowiedzi:):):)

V...
Kibic
Na forum od 8778 dni

*

Odp: Nowa Sektorowka i zwiazany z nia konkurs - 05/02/2006 15:45
Mi by sie podobalo cos europejskiego i oryginalnego, nie zwykle z napisem "Pogon Szczecin"...postaram sie cos wymyslic;] gorzej moze z wykonaniem...

MKS
A K
Kibic
Na forum od 7991 dni

Odp: Nowa Sektorowka i zwiazany z nia konkurs - 05/02/2006 16:34
A Moze cos zwiazane z "Paprykarzami" cos podobnego do Lecha,ktory ma "Pyry" i Arka "Sledzie"..Tylko tak zaproponowalem mimo ze nie mam wooooogole zdolnosci do rysowania lub spraw z tym zwiazanych;)

PS!
P.
Do końca!
Na forum od 8128 dni

Odp: Nowa Sektorowka i zwiazany z nia konkurs - 05/02/2006 17:01
To tak zaznacze, zeby potem nie bylo ciesnien...Kibice Pogoni, jako ogol nie utozsamiaja sie z przydomkami:
-sledzie
-paprykarze
...rowniez dla wileu dowcipnych zanzaczam, ze niemile widziane sa pseudopomysly z flaga Brazylii i temu podobne

A K
Kibic
Na forum od 7991 dni

Odp: Nowa Sektorowka i zwiazany z nia konkurs - 05/02/2006 17:19
Ok luz to cos innego trzeba bedzie pokminic, mimo wszytsko to nie jest takie latwe..:)

PS!
FC_PRUSZKOW
Kibic
Na forum od 7563 dni

Odp: Nowa Sektorowka i zwiazany z nia konkurs - 05/02/2006 17:20
pomyslow jest mnostwo ja mysle ze trzeba albo wybrac prosty wzor np. morski klub sportowy Pogoń Szczecin i nasze barwy druga wersja to moim zdaniem wyjebana galera u wiosel niewolnicy ktorzy wiosluja na ramieniach maja przewiazane barwy znienawidzonych przez nas klubow,lech,craxa.lechia itd wyzej stoi gosc bijacy w beben i nadajacy tempo wioslowania na maszcie flaga piracka i jakis niesamowicy tekst...

P.
Do końca!
Na forum od 8128 dni

Odp: Nowa Sektorowka i zwiazany z nia konkurs - 05/02/2006 17:34
Flaga piracka nijak ma cie do wikinga na jednej z naszych flag.Sektorwke z galera(i z nimi to by sie kojarzylo) ma ŁKS

Piona!
Kibic
Na forum od 7449 dni

Odp: Nowa Sektorowka i zwiazany z nia konkurs - 05/02/2006 22:51
To ja mam pytanie z innej beczki :D Czy juz samo wykonanie tej sektorowki ma jakies swoje granice? Czy kazdy projekt da sie przeniesc? Bo nie wiem czy za bardzo nie kombinuje :D

Randall McMurphy
Kibic
Na forum od 7551 dni

*

Odp: Nowa Sektorowka i zwiazany z nia konkurs - 05/02/2006 22:59

1337 napisał:  
To ja mam pytanie z innej beczki :D Czy juz samo wykonanie tej sektorowki ma jakies swoje granice? Czy kazdy projekt da sie przeniesc? Bo nie wiem czy za bardzo nie kombinuje :D

kombinuj ile wlezie i wysylaj ile wlezie,im wiecej tym lepiej beda mieli wiekszy wybor:D
p.s ktos tam wyzej napisal zeby umiescic lecha,arke i cos tam ze statkiem bylo... mysle ze to glupi pomysl umieszczac na sektorowce naszych wrogow,szkoda plotna na nich im mniej ALC tym lepiej:D

a chodzilo ci chyba o cos takiego:
Obrazek jpg wstawiony na forum

Ostatnio edytowany przez: Randall McMurphy, 5 lutego 2006, 23:06 [1 raz(y)]

To My Niechciani, Nielubiani i Bezczelni...MKS!
hPS
*zablokowany
Na forum od 7658 dni

Odp: Nowa Sektorowka i zwiazany z nia konkurs - 06/02/2006 15:26
Ja proponuje wielki napis POGOŃ TO MY ;) oczywiście mozna to jeszcze jakos urozmaicic np przed napisem dać herb a na koncu jakiegos ludzika albo cow w tym stylu ;) pozdrawiam

Podniesiona adrenalina to Śródmiejska siła
A K
Kibic
Na forum od 7991 dni

Odp: Nowa Sektorowka i zwiazany z nia konkurs - 06/02/2006 15:55

Łysy napisał:  
Ja proponuje wielki napis POGOŃ TO MY ;) oczywiście mozna to jeszcze jakos urozmaicic np przed napisem dać herb a na koncu jakiegos ludzika albo cow w tym stylu ;) pozdrawiam

Dokladnie nad tym samym dzis myslalem, naprawde chyba dobry pomysl..

PS!
V...
Kibic
Na forum od 8778 dni

*

Odp: Nowa Sektorowka i zwiazany z nia konkurs - 06/02/2006 16:59
We are Pogon!

MKS
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768822874 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.05 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005