Odp: Nowa Sektorowka i zwiazany z nia konkurs - 04/02/2006 19:11
Ja bym widzial cos zwiazanego z ogniem na czarnym tle,robilo by to wrazenie pamietam oprawe Legii``INFERNO`` az zapieralo dech. Pasowalaby do roznych choreografii,najgorszym rozwiazaniem byloby zrobienie tylko barw, nazwy i roku zalozenia,teraz potrzeba czegos extra,tylko niewiem czy cos takiego mozna zrobic na takim wielkim plotnie,zalezy jak wy to widzicie,czy ma byc typowo``pogoniarska`` czy cos innego na niej ma byc tak jak robia to we Wloszech jakies ludziki itp bzdety.
Owszem, można zrobić coś niesamowitego na wielkim płótnie. Przykładem jest Legia i ich sektorówka "Panorama Warszawy"... Z ciekawostek, czytałem, że sektorówka ta kosztowała 47 tys zł.
może stary bosman słusznej postury,z brodą i fajką, w czapce z herbem Pogoni,z opaską na oku,blizną na twarzy i dużą rybą(śledziem) w ręku
albo kostucha z kosą i maską na twarzy w barwach klubu....w kapturze
Tylko trzeba jeszcze texty jakieś dobre do tego
flaga brazylii z napisem samba !
Za pomysl pierwszy i ostatni chetnie bym Ci wyjebal karczycho...
ps.1337(czy jakies tam inne cyferki) rob projektow ile wlezie, byleby jakos sie prezentowaly.Jesli kazdy bedzie przemysalny to nie widze problemu
W pelni popieram karczycho ;] Wg. mnie na tej sektorowce nie moze byc nic co chociaz w malym stopniu kojarzy sie z chuliganka. To musi byc co by nas reprezentowalo mimo brazylijskich akcentow w skladzie.
Odp: Nowa Sektorowka i zwiazany z nia konkurs - 05/02/2006 16:34
A Moze cos zwiazane z "Paprykarzami" cos podobnego do Lecha,ktory ma "Pyry" i Arka "Sledzie"..Tylko tak zaproponowalem mimo ze nie mam wooooogole zdolnosci do rysowania lub spraw z tym zwiazanych
Odp: Nowa Sektorowka i zwiazany z nia konkurs - 05/02/2006 17:01
To tak zaznacze, zeby potem nie bylo ciesnien...Kibice Pogoni, jako ogol nie utozsamiaja sie z przydomkami:
-sledzie
-paprykarze
...rowniez dla wileu dowcipnych zanzaczam, ze niemile widziane sa pseudopomysly z flaga Brazylii i temu podobne
Odp: Nowa Sektorowka i zwiazany z nia konkurs - 05/02/2006 17:20
pomyslow jest mnostwo ja mysle ze trzeba albo wybrac prosty wzor np. morski klub sportowy Pogoń Szczecin i nasze barwy druga wersja to moim zdaniem wyjebana galera u wiosel niewolnicy ktorzy wiosluja na ramieniach maja przewiazane barwy znienawidzonych przez nas klubow,lech,craxa.lechia itd wyzej stoi gosc bijacy w beben i nadajacy tempo wioslowania na maszcie flaga piracka i jakis niesamowicy tekst...
To ja mam pytanie z innej beczki Czy juz samo wykonanie tej sektorowki ma jakies swoje granice? Czy kazdy projekt da sie przeniesc? Bo nie wiem czy za bardzo nie kombinuje
kombinuj ile wlezie i wysylaj ile wlezie,im wiecej tym lepiej beda mieli wiekszy wybor
p.s ktos tam wyzej napisal zeby umiescic lecha,arke i cos tam ze statkiem bylo... mysle ze to glupi pomysl umieszczac na sektorowce naszych wrogow,szkoda plotna na nich im mniej ALC tym lepiej
Ja proponuje wielki napis POGOŃ TO MY oczywiście mozna to jeszcze jakos urozmaicic np przed napisem dać herb a na koncu jakiegos ludzika albo cow w tym stylu pozdrawiam
Dokladnie nad tym samym dzis myslalem, naprawde chyba dobry pomysl..
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768822874 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.