Hmm.. Niestety wtedy mnie nikt nie zastanie w Lotto, ponieważ ja z kolei będę na meczach wyjazdowych swojej drużyny
@Bartek - Najpierw mi zdradź co to jest "cze", a później przejdziemy do sprawy zdjęć. Czyżby jakiś nieudolny slang czatowy?
@senses - Pszczółek dokładnie napisał tak jak jest Ja mogę jeszcze tylko dodać, że firma Adidas z Lotto ma podpisaną współpracę, ale wyłącznie jeśli chodzi o buty - korki głównie i halówki.
A nie bedzie raczej zadnej umowy podpisanej w najblizszym czasie z Adidas, jesli chodzi o bluzy? Nie ma chyba na to szans co nie?:> Ja Juz bylem w sklepie jest duzy wyyybor;D Teraz trzeba tylko zalatwic hajs
Pozdrawiam Forumowiczke ze sklepu
Odp: Do kibicow Pogoni z Warszawy i okolic. - 12/02/2006 18:31
Ehhh.. Chyba niepotrzebnie zakladalam ten watek, bo mi jakis pan ze Szczecina zarzuca (oczywiscie niby w zartach), ze sie w tym temacie umawiam z kibicami Pogoni Padaczka Nic podobnego mili panstwo, nic podobnego!!! Ja tylko zapraszam do Lotto, a nie mam w tym zadnych prywatnych intencji ;p
Ehhh.. Chyba niepotrzebnie zakladalam ten watek, bo mi jakis pan ze Szczecina zarzuca (oczywiscie niby w zartach), ze sie w tym temacie umawiam z kibicami Pogoni Padaczka Nic podobnego mili panstwo, nic podobnego!!! Ja tylko zapraszam do Lotto, a nie mam w tym zadnych prywatnych intencji ;p
Brawo za celną i przy okazji darmową inicjatywę marketingową z lekkim "zabarwieniem kokieteryjnym" więc możliwe, że skuteczną. Interesujący dodatkowo PR. Pozdrawiam
hehe a co w tym złego?? poprostu dalsze umacnianie zgody e(L)o
Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
Odp: Do kibicow Pogoni z Warszawy i okolic. - 15/02/2006 13:01
Nie jestem ani kibicka Pogoni, ani Legii, ani nawet Poloni. Ja w ogole nie jestem kibicka pilkarska. Ze sportu uwielbiam ogladac lyzwiarstwo i rajdy samochodowe. Czasem siatkowke lubie poogladac ;p Tyle. Pilka nozna jest mi obca.
Brawo za celną i przy okazji darmową inicjatywę marketingową z lekkim "zabarwieniem kokieteryjnym" więc możliwe, że skuteczną. Interesujący dodatkowo PR. Pozdrawiam
Dla wszystkich, którzy podbijają temat - oczywiste jest że Pani Lotto z piłką może nie mieć nic wspólnego (patrz cyt. post).
Nie jestem ani kibicka Pogoni, ani Legii, ani nawet Poloni. Ja w ogole nie jestem kibicka pilkarska. Ze sportu uwielbiam ogladac lyzwiarstwo i rajdy samochodowe. Czasem siatkowke lubie poogladac ;p Tyle. Pilka nozna jest mi obca.
Pozdrawiam.
W takim razie o jakich meczach wyjazdowych byla wczesniej mowa
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Odp: Do kibicow Pogoni z Warszawy i okolic. - 15/02/2006 23:16
Karmazynu Warszawa To jeszcze mozna zrozumiec ale Czarnych Zabrze Przecierz oni maja kose ze Srubarnia Żywiec To jest nie do pomyslenia !!! Pozdro dla wszystkich jezdzacych za swoja druzyna
Ostatnio edytowany przez: AL, 15 lutego 2006, 23:50 [1 raz(y)]
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768822946 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.