Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Podgrzewana murawa na Pogoni << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Mick
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8118 dni

Odp: Czy będzie fotorelacja z remontu płyty? - 31/12/2005 09:56
jakby ktos był ciekaw jak wygląda płyta nasza boiska oraz stadion pod śniegiem to macie >> TU << foty z przed dwóch dni;]

Obrazek jpg wstawiony na forum
Boryna
Kibic
Na forum od 7417 dni

Odp: Czy będzie fotorelacja z remontu płyty? - 10/01/2006 13:37

Mick napisał:  
jakby ktos był ciekaw jak wygląda płyta nasza boiska oraz stadion pod śniegiem to macie >> TU << foty z przed dwóch dni;]

jak to sie pobiera :/??

•.¸ (`'•.¸ * ¸.•'´) ¸.•'´) •.
«´•.¸ ¸POGOŃ,..¸ ¸.•`»
(¸.•'´ (¸.•'´
ted
Kibic
Na forum od 8856 dni

Odp: Czy będzie fotorelacja z remontu płyty? - 10/01/2006 13:59
trzeba odczekać z 30 sekund aż pokaże się "Click here to download " w prawym górnym rogu :P

byliśmy, jesteśmy, będziemy... PS 1948 !
Mick
Kibic
Na forum od 8118 dni

Odp: Czy będzie fotorelacja z remontu płyty? - 10/01/2006 15:30

ted napisał:  
trzeba odczekać z 30 sekund aż pokaże się "Click here to download " w prawym górnym rogu :P

60 sekund :P ale jak dobrze pamietam to foty z 29.12 ubieglego roku :)

Święty
Kibic
Na forum od 7484 dni

Odp: Czy będzie fotorelacja z remontu płyty? - 10/01/2006 17:10

Mick napisał:  

ted napisał:  

Jeśli umiesz czytać to zobaczysz, że post jest z 31.12.2005 i jest w nim napisane że "są to zdjęcia sprzed 2 dni"

Choć na świecie wiele klubów jest
I może lepsze są i sława większa jest
My w Szczecinie mamy taki klub
Któremu serca oddaliśmy już...
Boryna
Kibic
Na forum od 7417 dni

Odp: Czy będzie fotorelacja z remontu płyty? - 10/01/2006 17:59
Wiedziałem jak to zrobic, chciałem tylko was sprawdzic :D pozdro :p

•.¸ (`'•.¸ * ¸.•'´) ¸.•'´) •.
«´•.¸ ¸POGOŃ,..¸ ¸.•`»
(¸.•'´ (¸.•'´
Mick
Kibic
Na forum od 8118 dni

Odp: Czy będzie fotorelacja z remontu płyty? - 10/01/2006 18:16

KEVIN_007 napisał:  

Mick napisał:  

Jeśli umiesz czytać to zobaczysz, że post jest z 31.12.2005 i jest w nim napisane że "są to zdjęcia sprzed 2 dni"

Kevin albo Ci sie coś pojebało albo nie piszesz do mnie, bo ten post o którym wspomniałeś jest mojego autorstwa:P a jak chodzi o twój post to nie łapie o co Ci chodzi.. bo ja raczej dobrze napisałem zdjęcie robione były dwa dni przed datą 31.12.2005 :D

Święty
Kibic
Na forum od 7484 dni

Odp: Czy będzie fotorelacja z remontu płyty? - 11/01/2006 16:27

Mick napisał:  

KEVIN_007 napisał:  

Mick napisał:  

Kevin albo Ci sie coś pojebało albo nie piszesz do mnie, bo ten post o którym wspomniałeś jest mojego autorstwa:P a jak chodzi o twój post to nie łapie o co Ci chodzi.. bo ja raczej dobrze napisałem zdjęcie robione były dwa dni przed datą 31.12.2005 :D

Sorry pomyłka. Myślałem, że byłeś zdziwiony że takie stare zdjęcia i nie zauważyłem, że to Twoje. Sorki za zamieszanie :D

Choć na świecie wiele klubów jest
I może lepsze są i sława większa jest
My w Szczecinie mamy taki klub
Któremu serca oddaliśmy już...
Ambasador
Moderator**
Na forum od 7820 dni

Odp: Czy będzie fotorelacja z remontu płyty? - 01/02/2006 22:51
"Zielony cyrk" nadal trwa.... Na początku wszytskie informacje przyjmowałem ze śmiechem ale powoli staję się to żenujące...!!!

Ps. Jak inauguracja z ZAgłębiem nie dojdzie do skutku to się zbytnio nie zdziwię...

Szczecin moim miastem, Pogoń moim życiem!
jaka24
Kibic
Na forum od 7610 dni

Odp: Czy będzie fotorelacja z remontu płyty? - 02/02/2006 00:05
jeszcze mamy czas 5 dni żeby wszystko było na czas

POGOŃ TO MY....
tribu
Kibic
Na forum od 7935 dni

*

Odp: Czy będzie fotorelacja z remontu płyty? - 02/02/2006 08:14
jak sie cos ruszy to bedzie dostawa nowych fotek;)

100% PD
Plum
Kibic
Na forum od 7869 dni

Odp: Czy będzie fotorelacja z remontu płyty? - 02/02/2006 20:23
Jutro może jade po karnet to lookne co się dzieje na murawie, aparat wezme ;P

Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
tomekwoj111
Kibic
Na forum od 7849 dni

Odp: Czy będzie fotorelacja z remontu płyty? - 02/02/2006 20:25
Wlasnie wracalem do domu i na stadionie jupitery sie palily,ale niestety nie mialem czasu podejsc i zobaczyc co robia

Pogon to my!!
Stanisław Grzesiuk
Kibic
Na forum od 7592 dni

Odp: Czy będzie fotorelacja z remontu płyty? - 02/02/2006 20:36

tomekwoj111 napisał:  
Wlasnie wracalem do domu i na stadionie jupitery sie palily,ale niestety nie mialem czasu podejsc i zobaczyc co robia

To dobra wiadomość :) może wkońcu sie coś ruszy bo mecz z Zagłębiem już za nieco ponad 30 dni a murawa niegotowa. Najgorsze że od niedzieli mają wrócić mrozy.

Plum
Kibic
Na forum od 7869 dni

Odp: Czy będzie fotorelacja z remontu płyty? - 03/02/2006 12:04
Byłem.
NA murawie nic się nie dzieje i lezy nan niej warstwa śniegu.

Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
happy2504
Kibic
Na forum od 7654 dni

Odp: Czy będzie fotorelacja z remontu płyty? - 03/02/2006 13:40

ted napisał:  

Co ma sie pokazac???
Pokazuje sie to..:
This file has expired due to inactivity.
Do autora fotek moze to zaladowac od nowa...

Macieq
PogonOnLine TEAM
Na forum od 8955 dni

Odp: Czy będzie fotorelacja z remontu płyty? - 03/02/2006 15:18
tamte fotki sa tez tu: http://foto.pogononline.pl/stadion/20051229_stadion/

... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
ihaaaa tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia || :X
Ambasador
Moderator**
Na forum od 7820 dni

Odp: Czy będzie fotorelacja z remontu płyty? - 05/02/2006 18:11
K...a robią coś z tą murawą???!!! Miec 3 mniesiace, i dac "dupy" to tylko potarfi polska firma....

PS. W Kielcach cały czas coś robią...(pogoda moze utrudnia prace ale nie zatrzymuje ich) a na stadionie LEszka robia 3 rzeczy!!!(powstaja dzwigary nad IV trybyna, robia nowa trybune i wymieniaja krzeselka na ktoryms sektorze...)

Ehhh... ten Szczecin

Szczecin moim miastem, Pogoń moim życiem!
Zbylu
Kibic
Na forum od 7450 dni

Odp: Czy będzie fotorelacja z remontu płyty? - 07/02/2006 00:48
cos czuje ze pierwszy mecz jesli sie pogoda nie zmieni zagramy w Grodzisku lub Wronkach :/

Obrazek gif wstawiony na forum
Zen
Kibic
Na forum od 7342 dni

Odp: Czy będzie fotorelacja z remontu płyty? - 07/02/2006 15:11
Dzisiaj na stadionie miejskim przy ulicy Tawrdowskiego pracownicy „Zielonej Architektury” wznowili prace przygotowujące do instalacji podgrzewanej murawy.
Przez półtora miesiąca, ze względu na złe warunki atmosferyczne i siarczyste mrozy, wszelkie prace na obiekcie były wstrzymane. Teraz pogoda się zmieniła i na dworze jest dodatnia temperatura, powodująca odwilż. Jest to bardzo dobra informacja, gdyż do meczu z Zagłębiem pozostało tylko 29 dni, tak więc czasu na dokończenie inwestycji jest bardzo mało.
W ciągu najbliższych dni wykonywane będzie przyłącze, dzięki któremu urządzenia obsługujące całą sieć rur ogrzewających boisko zostaną podłączone do miejskiego systemu grzewczego. To zdecydowanie powinno ułatwić i przyspieszyć wszystkie prace, a mróz nie będzie już tak wielką przeszkodą. Około tygodnia potrzebne jest, aby zakończyć prace przy murawie oraz przygotować ostatnią warstwę nawierzchni i ułożyć darń. Trzy razy dłuższy okres czasu przeznaczony został na ukorzenienie i adaptację trawy.

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768815247 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005