60 sekund ale jak dobrze pamietam to foty z 29.12 ubieglego roku
Jeśli umiesz czytać to zobaczysz, że post jest z 31.12.2005 i jest w nim napisane że "są to zdjęcia sprzed 2 dni"
Kevin albo Ci sie coś pojebało albo nie piszesz do mnie, bo ten post o którym wspomniałeś jest mojego autorstwa a jak chodzi o twój post to nie łapie o co Ci chodzi.. bo ja raczej dobrze napisałem zdjęcie robione były dwa dni przed datą 31.12.2005
60 sekund ale jak dobrze pamietam to foty z 29.12 ubieglego roku
Jeśli umiesz czytać to zobaczysz, że post jest z 31.12.2005 i jest w nim napisane że "są to zdjęcia sprzed 2 dni"
Kevin albo Ci sie coś pojebało albo nie piszesz do mnie, bo ten post o którym wspomniałeś jest mojego autorstwa a jak chodzi o twój post to nie łapie o co Ci chodzi.. bo ja raczej dobrze napisałem zdjęcie robione były dwa dni przed datą 31.12.2005
Sorry pomyłka. Myślałem, że byłeś zdziwiony że takie stare zdjęcia i nie zauważyłem, że to Twoje. Sorki za zamieszanie
Choć na świecie wiele klubów jest
I może lepsze są i sława większa jest
My w Szczecinie mamy taki klub
Któremu serca oddaliśmy już...
Wlasnie wracalem do domu i na stadionie jupitery sie palily,ale niestety nie mialem czasu podejsc i zobaczyc co robia
To dobra wiadomość może wkońcu sie coś ruszy bo mecz z Zagłębiem już za nieco ponad 30 dni a murawa niegotowa. Najgorsze że od niedzieli mają wrócić mrozy.
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ... tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
PS. W Kielcach cały czas coś robią...(pogoda moze utrudnia prace ale nie zatrzymuje ich) a na stadionie LEszka robia 3 rzeczy(powstaja dzwigary nad IV trybyna, robia nowa trybune i wymieniaja krzeselka na ktoryms sektorze...)
Odp: Czy będzie fotorelacja z remontu płyty? - 07/02/2006 15:11
Dzisiaj na stadionie miejskim przy ulicy Tawrdowskiego pracownicy „Zielonej Architektury” wznowili prace przygotowujące do instalacji podgrzewanej murawy.
Przez półtora miesiąca, ze względu na złe warunki atmosferyczne i siarczyste mrozy, wszelkie prace na obiekcie były wstrzymane. Teraz pogoda się zmieniła i na dworze jest dodatnia temperatura, powodująca odwilż. Jest to bardzo dobra informacja, gdyż do meczu z Zagłębiem pozostało tylko 29 dni, tak więc czasu na dokończenie inwestycji jest bardzo mało.
W ciągu najbliższych dni wykonywane będzie przyłącze, dzięki któremu urządzenia obsługujące całą sieć rur ogrzewających boisko zostaną podłączone do miejskiego systemu grzewczego. To zdecydowanie powinno ułatwić i przyspieszyć wszystkie prace, a mróz nie będzie już tak wielką przeszkodą. Około tygodnia potrzebne jest, aby zakończyć prace przy murawie oraz przygotować ostatnią warstwę nawierzchni i ułożyć darń. Trzy razy dłuższy okres czasu przeznaczony został na ukorzenienie i adaptację trawy.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768815247 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.