Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> A najbardziej mi żal ? << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
TomY
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8510 dni

**

Odp: A najbardziej mi żal ? - 25/11/2005 19:05
Nikt nie wspomniał o Mandryszu.
Pamietam jak sie cieszył po bramce strzelonej GKSowi Bełchatów. Wtedy to nawet Stolarczyk z tunelu ( czerwona kartka) pod łuk przyleciał.
No i jeszcze ChiFon. On to dopiero zapierdalał na boisku.

kus
Kibic
Na forum od 7876 dni

Odp: A najbardziej mi żal ? - 25/11/2005 19:55
Taaa Piotrek Mandrysz. Ten to wolne napieprzal :) Czasem tez z roznego wkrecil (z Lechem).

Endless Vibe
Kibic
Na forum od 8556 dni

Odp: A najbardziej mi żal ? - 25/11/2005 21:05
a może Latała albo Studziński ;) albo Miązek buaahaha :D Benesz itd.

Po życia kres!
Marcin_
Kibic
Na forum od 8166 dni

Odp: A najbardziej mi żal ? - 25/11/2005 21:20
Miazka niedawno w autobusie widziale, hehe. A Mandrysz byl moim sasiadem (na serio).

gandzia 92
Kibic
Na forum od 7405 dni

Odp: A najbardziej mi żal ? - 25/11/2005 23:36

Marcin_ napisał:  
Miazka niedawno w autobusie widziale, hehe. A Mandrysz byl moim sasiadem (na serio).

moim tez z jego synem w piłe grałem :]

Obrazek jpg wstawiony na forum
ciepak
Kibic
Na forum od 7460 dni

Odp: A najbardziej mi żal ? - 26/11/2005 05:03

Marcin_ napisał:  

A ja miązka widze często bo teraz gra w naszej flocie

to ja ciepak sie nazywam ja poprosze pięć bosmanów codzień słów tych używam jestem piekny i uroczy codzień mam przekrwione oczy
Porto
Kibic
Na forum od 7438 dni

Odp: A najbardziej mi żal ? - 26/11/2005 09:57

Marcin_ napisał:  

a niedaleko mnie mieszkal Studzinski :D
jak juz sie chwalimy :P

RUDY 20
Kibic
Na forum od 7826 dni

Odp: A najbardziej mi żal ? - 26/11/2005 10:24
a mi najbardziej zal Roberta Dymkowskiego :(

na zawsze w moim sercu POGOŃ gool SZCZECIN
krzysieek
Kibic
Na forum od 7813 dni

Odp: A najbardziej mi żal ? - 26/11/2005 12:13
Kiedy patrze, hen, za siebie, w tamte lata, co minely
Czasem mysle, co przegralem, ile diabli wzieli
Co stracilem z wlasnej woli, ile przeciw sobie
Co wylicze, to wylicze, ale zawsze wtedy powiem

Ze najbardziej mi zal...

Kolorowych jarmarkow, blaszanych zegarkow
Pierzastych Paników, Pataszka na druciku
Magdoniów drewnianych,Michalskich bujanych
Cukrowej waty i z piernika chaty ;P ;P ;P

RosSi
Kibic
Na forum od 8154 dni

Odp: A najbardziej mi żal ? - 26/11/2005 20:36
Lesa Gondora

Porto
Kibic
Na forum od 7438 dni

Odp: A najbardziej mi żal ? - 27/11/2005 15:30

kopan89 napisał:  
Lesa Gondora

to chyba kogo najmniej ci zal ??
do tego dodam Wernera ........ eh lepiej zapomniec o tamtych latach

Prawa Strona Miasta
Kibic
Na forum od 7472 dni

Odp: A najbardziej mi żal ? - 27/11/2005 23:50

kopan89 napisał:  
Lesa Gondora

albo to kiepski zart albo pomyliles tematy..czyt najwieksza zakala w Pogoni

Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
Prawa Strona Miasta
Kibic
Na forum od 7472 dni

Odp: A najbardziej mi żal ? - 27/11/2005 23:51

VasyL - Zawodowy Szaman napisał:  
Jest taka pioseneczka, czego nam najbardziej zal ;-)

A najbardziej mi zal...
czarnych mundurow...
na zydowskich szyjach sznurow...
kolczastych drucikow...
i recznych granacikow...
drewnianych chodakow...
serii z kalachow...
i komendanta mowy...
na placu apelowym!

bez kitu Vasylos ,,to były piękne dni żydzi o gazu szli
a wujek wielki Hans na ckmie grał.."

Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
samhain
Kibic
Na forum od 7425 dni

Odp: A najbardziej mi żal ? - 28/11/2005 02:22

Ekipant napisał:  

A najbardziej mi zal...
czarnych mundurow...
kolczastych drucikow...
i recznych granacikow...
drewnianych chodakow...
serii z kalachow...
i komendanta mowy...
na placu apelowym!

Widze, ze mamy tu niezle pojebanych kolesi... Ekipa Giertycha, buraki jedne? Szkoda slow na takich jak Wy i przykro sie robi, gdy sie przeczyta, ze jeden z takich idiotow sie historia interesuje i polityka... W czasach kiedy "wujek Hans na CKMie gral" ramie w ramie z takim zydem, o ktorych tak namietnie piszecie szli Wasi POLSCY przodkowie! Gdybys Ty Vasyl, kretynie zyl wtedy mozliwe, ze zamiast kibicowac swojej druzynie zastanawialbys sie czy dotrwasz do nastepnego dnia... Byc moze ktos z twojej rodziny skonal w meczarniach a Ty smrodzie jeden piszesz takie pierdoly. W sumie to tylko do Ciebie pisze bo ten drugi debil co Ci racje przyznaje ma IQ pewnie niewiele wyzsze od swiezo wysranej kupy. I tak bedziecie dalej pisac tu i trzodzic bo nic sie nie da z takim dnem jak Wy zrobic i trudno. Nara idioci.

kukis_
Kibic
Na forum od 7898 dni

Odp: A najbardziej mi żal ? - 28/11/2005 09:52
Fornalaka i te jego slynne karne

A K
Kibic
Na forum od 7991 dni

Odp: A najbardziej mi żal ? - 29/11/2005 11:28

kukis_ napisał:  

A Zwlaszcza karny z Gornikiem Zabrze dawno dawno temu u nas.. co Pogoń przegrywala 1:0 i w 92 karny i jak Darek strzelil to ledwo co kibice na samej gorze korony lapali pilke <lol>

PS!
kaktus
Kibic
Na forum od 7578 dni

Odp: A najbardziej mi żal ? - 29/11/2005 11:52

Pampers1948 napisał:  

kukis_ napisał:  

A Zwlaszcza karny z Gornikiem Zabrze dawno dawno temu u nas.. co Pogoń przegrywala 1:0 i w 92 karny i jak Darek strzelil to ledwo co kibice na samej gorze korony lapali pilke <lol>

Ta pamietam ten mecz ;p i ten karny :D ale ten mecz byl sprzedany :P

krzysieek
Kibic
Na forum od 7813 dni

Odp: A najbardziej mi żal ? - 29/11/2005 13:22
Tak Radzio wtedy puścił straszna szmate z wolnego to było dobre 25m jak nie więcej jeszcze w sam środek bramki ... ;D

Prawa Strona Miasta
Kibic
Na forum od 7472 dni

Odp: A najbardziej mi żal ? - 29/11/2005 13:22

samhain napisał:  

Ekipant napisał:  

A najbardziej mi zal...
czarnych mundurow...
kolczastych drucikow...
i recznych granacikow...
drewnianych chodakow...
serii z kalachow...
i komendanta mowy...
na placu apelowym!

Widze, ze mamy tu niezle pojebanych kolesi... Ekipa Giertycha, buraki jedne? Szkoda slow na takich jak Wy i przykro sie robi, gdy sie przeczyta, ze jeden z takich idiotow sie historia interesuje i polityka... W czasach kiedy "wujek Hans na CKMie gral" ramie w ramie z takim zydem, o ktorych tak namietnie piszecie szli Wasi POLSCY przodkowie! Gdybys Ty Vasyl, kretynie zyl wtedy mozliwe, ze zamiast kibicowac swojej druzynie zastanawialbys sie czy dotrwasz do nastepnego dnia... Byc moze ktos z twojej rodziny skonal w meczarniach a Ty smrodzie jeden piszesz takie pierdoly. W sumie to tylko do Ciebie pisze bo ten drugi debil co Ci racje przyznaje ma IQ pewnie niewiele wyzsze od swiezo wysranej kupy. I tak bedziecie dalej pisac tu i trzodzic bo nic sie nie da z takim dnem jak Wy zrobic i trudno. Nara idioci.

fajnie widzę że osoba ta ma wyższy iloraz inteligencji chyba poprzez te piękne wulgaryzmy...a ciekawe co by powiedzieli Twoi przodkowie którzy ratowali dupę żydom a pozniej ci sami żydzi sprzedawali ich na gestapo albo do czerwonoarmistów?? widze ze sam powinienes poczytac historie,ale tak to jest jak ktos zaczal nauke jeszcze w okresie PRL-u i łyknąl bajki systemu...lepiej należeć do skrajnej prawicy niż być po lewicy ktora nie ma honoru i nie zna zadnych wartosci procz klamania....a o ilorazach inteligencji moglibysmy pokonwersowac ale widze ze z argumentami typu,,debil",,idiota" to nie za duzo masz do powiedzenia...wiec lepiej zakoncz temat!albo przedstaw swoje argumenty na gg...chyba ze masz tyle samo do powiedzenia co tu to nie sadze zebys byl na poziomie mogacym wskazywac na rowwne szanse w polemice ze mna..i nie zaczynaj tego tutaj i przenies temat do hyde parku!!

Shee
Kibic
Na forum od 7513 dni

*

Odp: A najbardziej mi żal ? - 29/11/2005 14:04

Ekipant napisał:  

fajnie widzę że osoba ta ma wyższy iloraz inteligencji chyba poprzez te piękne wulgaryzmy...a ciekawe co by powiedzieli Twoi przodkowie którzy ratowali dupę żydom a pozniej ci sami żydzi sprzedawali ich na gestapo albo do czerwonoarmistów?? widze ze sam powinienes poczytac historie,ale tak to jest jak ktos zaczal nauke jeszcze w okresie PRL-u i łyknąl bajki systemu...lepiej należeć do skrajnej prawicy niż być po lewicy ktora nie ma honoru i nie zna zadnych wartosci procz klamania....a o ilorazach inteligencji moglibysmy pokonwersowac ale widze ze z argumentami typu,,debil",,idiota" to nie za duzo masz do powiedzenia...wiec lepiej zakoncz temat!albo przedstaw swoje argumenty na gg...chyba ze masz tyle samo do powiedzenia co tu to nie sadze zebys byl na poziomie mogacym wskazywac na rowwne szanse w polemice ze mna..i nie zaczynaj tego tutaj i przenies temat do hyde parku!!

...odsylam Cie do "Poczatku" Szczypiorskiego... Czytaj az do znudzenia, moze w koncu cos zrozumiesz...

pozdrawiam

„ Płynie się zawsze do źródeł pod prąd. Z prądem płyną śmiecie ” - Z. H.
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768822951 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005