Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> ew. Mecz PP Pogoń-Wisła Płock << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
SISMIC
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7709 dni

Odp: ew. Mecz PP Pogoń-Wisła Płock - 19/11/2005 14:26
Ktoś tu pisał, że będzie można doping dobry zorganizować na meczu w Policach? Śmieszne... :D Będzie tak samo jak na ŁKSie :D

Szczecińska albo żadna!
chrisxx
Kibic
Na forum od 8604 dni

Odp: ew. Mecz PP Pogoń-Wisła Płock - 19/11/2005 14:47

Power napisał:  
Ktoś tu pisał, że będzie można doping dobry zorganizować na meczu w Policach? Śmieszne... :D Będzie tak samo jak na ŁKSie :D

I tu sie nie zgodze. Czasami w kilkaset osob da sie zrobic lepszy doping niz w kilka tysiecy. Zabraknie pijanych malolatek, dzieci ktorym mama jechac do innego miasta nie pozwoli itd. Szybciej spodziewalbym sie atmosfery a`la wyjazdy do Wronek;) No i trzeba jeszcze Kujawiak przejsc, a z tym moga byc problemy...

tribu
Kibic
Na forum od 7935 dni

*

Odp: ew. Mecz PP Pogoń-Wisła Płock - 19/11/2005 15:18

Power napisał:  

moze i Tobie wydaje sie to smieszne, ale mi nie:) jak to chrisxx napisal w Policach bedzie o wiele mniej przypadkowych osob niz by bylo na Twardowskiego. poza tym nie bedziemy rozsiani po calym stadionie tylko zbici w kupe czyli jezeli doping bedzie to bedzie tysiacpiecsetsto razy lepszy niz na Papricanie nawet przy wiekszej liczbie widzow

100% PD
Plum
Kibic
Na forum od 7869 dni

Odp: ew. Mecz PP Pogoń-Wisła Płock - 19/11/2005 15:37
ale fakt ze mecz mógłby być chociaż o 15.
Nie kazdy może się urwać ze szkoły.

Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
chrisxx
Kibic
Na forum od 8604 dni

Odp: ew. Mecz PP Pogoń-Wisła Płock - 19/11/2005 15:44

Plum napisał:  

Bylo pisane kilka razy, nie ma oswietlenia! Gdyby mecz zaczynal sie o 15 to koniec bylby ok 17 a wtedy zaczyna sie ciemno robic.

malolat_ps
Kibic
Na forum od 8274 dni

Odp: ew. Mecz PP Pogoń-Wisła Płock - 19/11/2005 15:50

Plum napisał:  

a co to za problem urwac sie ze szkoly? nigdy takiego nie mialem...

a co do dopinku to w policach jest zadaszona trybuna wiec echo bedzie robilo swoje !

z frajerami kosa z przyjaciolmi sztama
Żeniu
Kibic
Na forum od 7658 dni

Odp: ew. Mecz PP Pogoń-Wisła Płock - 19/11/2005 16:21
Kto zamierzy być na tym meczu to bedzie. I niewazne czy szkola czy co innego. Ale prawda taka ze trzeba przejsc Kujawaiak.

"1948 & 1916"
HardcoreCitySzczecin
Kibic
Na forum od 7655 dni

**

Odp: ew. Mecz PP Pogoń-Wisła Płock - 19/11/2005 20:38

malolat_ps napisał:  

Plum napisał:  

Może i Ty nie miałeś ale są jeszcze inni, którzy z tym mają problemy...ja tam zawsze chodzilem do lekarza po zwolnienie, bo nieusprawiedliwione godziny psuły mi ocene z zachowania :P:P:P

https://www.facebook.com/HardcoreCitySzczecin
Plum
Kibic
Na forum od 7869 dni

Odp: ew. Mecz PP Pogoń-Wisła Płock - 19/11/2005 21:47
Nie moge się urawac bo mam wtedy dwie prace klasowe, do tego jeszcze organizacja szkolnych mikołajków, ale może da się coś zrobić, jakieś zwolnieni itd.
Co do pory meczu, to mógłby być nawet i o 20 tyle że na piaskowej ;P

Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
BINDA
Kibic
Na forum od 7783 dni

Odp: ew. Mecz PP Pogoń-Wisła Płock - 19/11/2005 21:53
no jak mikołajki są ważniejsze to pozdrawiam..lol takich problemów nie było nawet gdy były dalsze wyjazdy.brechtam

I'm forever blowing bubbles
pretty bubbles in the air
they fly so high
they reach the sky
and like my dreams
they fade and die !
fortune's always hiding
i've looked everywhere
i'm forever blowing bubbles
pretty bubbles in the air !
UNITED !!! UNITED !!!
Kondziu_KKKK
Kibic
Na forum od 8142 dni

Odp: ew. Mecz PP Pogoń-Wisła Płock - 19/11/2005 23:38

antyC napisał:  

malolat_ps napisał:  

Plum napisał:  

Może i Ty nie miałeś ale są jeszcze inni, którzy z tym mają problemy...ja tam zawsze chodzilem do lekarza po zwolnienie, bo nieusprawiedliwione godziny psuły mi ocene z zachowania :P:P:P

hehe, to moze daj adres tego lekarza, to sie przejda Ci co musza ;)

Co do Piaskowej - to nie wiem czy mecze moga sie na sztucznej trawie odbywac.

Zawsze wierni Portowcom!
zakoo
Kibic
Na forum od 7455 dni

Odp: ew. Mecz PP Pogoń-Wisła Płock - 20/11/2005 02:14
eeee... mam wyklady... po wykladach musze isc do elektrowni czy innej gazowni... i co? kupsko! na wyklady nie ide a do wodociagow pojde w dzien nastepny <lol> od czego ejst fantazja? :) zreszta... to juz bedzie WYJAZD :) wiec zawsze ebdzie mozna powidziec ze na wyjazdy sie nie jezdi bo... bilety... prowiant... alkohol... nie mozna sie przemeczac. a jak wyeliminuja kujawiaka to czuje ze bedzie dobrze w policahc o tej 13 :) hehehe... pokolorujemy to miasto :) zreszta... co ja pisze... jaki kujawiak? jaka wisla? :) pzdr

If you continue to burn up d herbs, we gonna burn down d cane fields...
77
Kibic
Na forum od 7768 dni

Odp: ew. Mecz PP Pogoń-Wisła Płock - 22/11/2005 23:41
i po co było dzielić skórę na niedźwiedziu?

Prawa Strona Miasta
Kibic
Na forum od 7472 dni

Odp: ew. Mecz PP Pogoń-Wisła Płock - 23/11/2005 07:33

Power napisał:  

jak masz takie rzeczy gadac nie znajac realiow to wez moze przestan sie wypowiadac albo pomysl bo takie wypowiedzi czasami kaza mi sie zastanowic czy ktos kto takie cos pisze jest w pelni normalny....

Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
 - 1  - 2  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768832063 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005