Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Kto w meczach Pogoni angazuje sie najmniej ?? << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Bronek
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7407 dni

Odp: Kto w meczach Pogoni angazuje sie najmniej ?? - 11/11/2005 11:59

pchela napisał:  

Bronek napisał:  

pchela napisał:  

polako_81 napisał:  
Milarowi juz powinnismy podziekowac.. jeszcze raz stanie na boisku i bedzie podnosil rece to sam mu bejsbola w liscie wysle!!

Podziękować??? A kto zagra za niego w ataku? Znasz może na obecną chwilę kogoś lepszego?Według mnie Milar jest jednym z nielicznych graczy Pogoni , którzy wkładają serce w swoją gre.Może nie jest to gracz młody ale bardzo kreatywny.

Może sie angażuje ale chyba w grę aktorską na polu karnym. A jego miejsce mógłby zająć Elokan który ma naprawdę duży potencjał :)

Jak strzelał gole to było wam wszystkim happy a teraz jak jest troche gorzej to jest palant i słabiak???
Nie rozumiem was?To są właśnie ,, prawdziwi '' kibice.

"Prawdziwi" kibice są za całą Pogonią a nie za pojedyńczymi graczami. Nie wywyższam nikogo, ale uważam że trzeba wystawiać takich graczy którzy są w najlepszej formie, można by też czasami postawić bardziej na młodych wychowanków.

Obrazek jpg wstawiony na forum
Nie myślę "jak to będzie wyglądać", ale myślę "jak to zrobić"!
pchela
Kibic
Na forum od 7763 dni

Odp: Kto w meczach Pogoni angazuje sie najmniej ?? - 11/11/2005 12:05

Bronek napisał:  

pchela napisał:  

Bronek napisał:  

pchela napisał:  

polako_81 napisał:  
Milarowi juz powinnismy podziekowac.. jeszcze raz stanie na boisku i bedzie podnosil rece to sam mu bejsbola w liscie wysle!!

Podziękować??? A kto zagra za niego w ataku? Znasz może na obecną chwilę kogoś lepszego?Według mnie Milar jest jednym z nielicznych graczy Pogoni , którzy wkładają serce w swoją gre.Może nie jest to gracz młody ale bardzo kreatywny.

Może sie angażuje ale chyba w grę aktorską na polu karnym. A jego miejsce mógłby zająć Elokan który ma naprawdę duży potencjał :)

Jak strzelał gole to było wam wszystkim happy a teraz jak jest troche gorzej to jest palant i słabiak???
Nie rozumiem was?To są właśnie ,, prawdziwi '' kibice.

"Prawdziwi" kibice są za całą Pogonią a nie za pojedyńczymi graczami. Nie wywyższam nikogo, ale uważam że trzeba wystawiać takich graczy którzy są w najlepszej formie, można by też czasami postawić bardziej na młodych wychowanków.

oki. Dobra ty masz swoje zdanie i ja mam swoje.Nie ma sie o co sprzeczać.
Aha i ja też jestem za tym aby do składu byli wprowadzani młodzi wychowankowie , ale ja nie jestem trenerem heh.

http://www.soccerclips.net/compilations2.php?page=24&q=&cond=

Patrzcie i podziwiajcie Ryśka! :D

eF^
Kibic
Na forum od 8049 dni

*

Odp: Kto w meczach Pogoni angazuje sie najmniej ?? - 11/11/2005 12:11
Nie cytujcie tyle bo syf sie robi.

Elokan moze jest ambitny ale sil mu starcza na 60 min

Praga Płd
Kibic
Na forum od 7418 dni

Odp: Kto w meczach Pogoni angazuje sie najmniej ?? - 11/11/2005 12:16

Cobra_S napisał:  
Temat szczecińskiej Pogoni wciąż powraca. Ja wzoruje się na takich piłkarzach jak Majdan, Dymkowski, Kuras, Jaskulski, Stolarczyk, Moskalewicz, Bugaj, Pokładwoski, Rafałowicz, Mandrysz, Adamczuk, Piotrowski i wielu innych, ktorych nie jestem w stanie wymienic
i w mojej pomieci bede tkwiły zawsze mecze z Lechem z początku i połowy lat 90 kiedy mecze te były meczami podwyzszonego ryzyka nie tylko na trybunach ale i na boisku

Nic dodac nic ujac. Nigdy znie zapomne meczow z Lechem, o ktorych wspomniales. Caly stadion " Nie nie nie nawidze Lecha" To byly naprawde wspaniale mecze.bicz
Teraz po mimo , ze w lidze jest i Cracovia i Arka(czyli nasze najwieksze kosy)nie ma w ogole klimatu z tamtych lat.

WYCHOWANY NA POGONI
Cobra_S
PogonOnLine TEAM
Na forum od 8039 dni

Odp: Kto w meczach Pogoni angazuje sie najmniej ?? - 11/11/2005 12:31

R0b3rt napisał:  
Nie cytujcie tyle bo syf sie robi.

Elokan moze jest ambitny ale sil mu starcza na 60 min

i tu moge smiało powiedziec i to oficjalnie, ze to blad trenera Panika, który nie dawał mu szansy gry od poczatku spotkania tylko wpuszczal w koncowkach
kiedy zabraklo kogos na boisku, czy Milara za kartki, czy teraz Diveckyego Elokan grał od poczatku bo musial go wystawic
chlopak siedział tyle na lawce ma teraz sil na 60 minut - to fakt, mi tam jego gra sie podoba ale widac brak zgrania z Edim chociazby

w tym temacie chyba nalezy odroznic angazowanie sie w mecz z pozycji pilkarza i jego umiejetnosci, a angazowanie sie w mecze z Arka, Cracovią czy Lechem
za czym idzie gra w meczu przeciwko np. Lecznej wiaze sie z zaangazowaniem i umiejetnosciami w celu odniesienia zwyciestwa to mecze z "odwiecznymi rywalami" musza wzbudzac dodatkowe emocje, bo kibice tego oczekuja
i z tym jest roznie, byc moze niektorzy pilkarze tego nie rozumieja (zwlaszcza Ci z zagrnicy), ze z Lechem trzeba zagrac na 200%, czesc traktuje to jako mecz przeciwko normalnemu rywalowi

s_portowiec
Kibic
Na forum od 7818 dni

*

Odp: Kto w meczach Pogoni angazuje sie najmniej ?? - 11/11/2005 13:40
Według mnie problem braku zaangażowania tkwi nie tylko po stronie piłkarzy. Uważam, że osobowość Panika nie sprzyja w zespole tworzeniu atmosfery walki, zaangażowania. Po prostu Panik nie umie wyzwolić u graczy agresji, nie umie ich zmotywować tak jak np.Baniak.
Oczywiście Panik jest w trudniejszej sytuacji bo prawdę mówiąc to z obecnym składem Pogoń to typowa drużyna środka tabeli. Bez szans na czołówkę i raczej bez obaw o spadek. Tak więc czy się straci parę punktów czy zyska to nic się nie dzieje.
Za Baniaka grało się o awans, każdy mecz, każdy punkt był ważny tak więc i motywacja do gry była inna.
Co do obijania się na boisku to według mnie nie można odmówić zaangażowania (oczywiście nie mówię o efektach tylko o chęciach) MIlarowi, Magdoniowi, Julcimarowi, Matlakowi i obu bramkarzom. Pozostali mogliby dać z siebie dużo więcej.

Kocham Szczecin=kocham Pogoń
Boryna
Kibic
Na forum od 7416 dni

Odp: Kto w meczach Pogoni angazuje sie najmniej ?? - 13/11/2005 11:06
Jestem ciekaw co zamierza zrobic Ptak i sami zawodnicy, moze oni nie widza w swojej grze niczego zlego, mysla ze jest ok tylko my sie czepiamy...:/

•.¸ (`'•.¸ * ¸.•'´) ¸.•'´) •.
«´•.¸ ¸POGOŃ,..¸ ¸.•`»
(¸.•'´ (¸.•'´
Plus
Kibic
Na forum od 7551 dni

Odp: Kto w meczach Pogoni angazuje sie najmniej ?? - 13/11/2005 11:21
Na temat Mialra to powiem tak, jest jednym z zawodnikow z ktorych angazuja sie najwiecej. Nie wiem co wy za mecze ogladacie ze mowicie ze Milar sie nie angazuje, po meczu z cracovia płakał. Teraz mowa jak mu wychodzi to angazowanie, w ameryce południowej tam oczywiscie jest troche inna gra, dlatego tesz Milar tak czesto sie przewraca. Jesli chodzi natomiast o wolne podchodzi Tavares Edi nikt nie sieje takiego zagrozenia jak Milar. Chcoiaz te wolne na poczatku rowniez mu nie wychodzily, ale przynajmnij biega.

teraz troche inne pytanie. Jak myslicie kto poleci na runde?

Przegląd Sportowy- Codziennie nowy
Macias
Kibic
Na forum od 7789 dni

Odp: Kto w meczach Pogoni angazuje sie najmniej ?? - 13/11/2005 11:31

Plus napisał:  

teraz troche inne pytanie. Jak myslicie kto poleci na runde?

Ja bym chciał żeby polecieli: Trałka !!(bez komentarza),Pesković,Divecky,Bugaj(nie te lata, chociaż bardzo go lubię), Kaźmierczaka niech sprzedają- za tyle kasy to my byśmy mogli 5 zawodników lepszych ode niego kupić...no i jeszcze chyba Edi, bo mu się grać nie chce, a kasy dostaje bardzo dużo.

berety dwa
Kibic
Na forum od 7640 dni

Odp: Kto w meczach Pogoni angazuje sie najmniej ?? - 13/11/2005 12:49
Jak strzelał gole to było wam wszystkim happy a teraz jak jest troche gorzej to jest słabiak??? Jakoś Milar zawsze chwalił ten klub i nigdy nie robił za gwiazde.
Nie rozumiem was?To są właśnie ,, prawdziwi '' kibice.Z piłkarzem jest sie na dobre i na złe.[/cytat]

"prawdziwi" kibice utożsamiają się z barwami i z klubem; a nie z piłkarzami! A Ty weż postaw Milarowi w centrum pomnik. Opamiętaj się chłopie co wypisujesz. Nie dziwi mnie fakt że nie można ogarnąć całego młynka jak chodzą tam w większości tacy jak Ty. Zamiast śpiewać o swoim kochanym klubie; Ty byś wolał krzyczeć -Claudio Milar! A kto to kurwa jest! Wciąż przeżywasz jego pierwszy mecz z Lechem? To był jedyny i ostatni jaki mu wyszedł. A teraz jest tylko zwykłym cienkim kopaczem; który potrafi się tylko wywracać. Pogoń bez niego nic nie straci na wartości!

Praga Płd
Kibic
Na forum od 7418 dni

Odp: Kto w meczach Pogoni angazuje sie najmniej ?? - 13/11/2005 13:06
Mario, masz racje Milar jest slabym pilkarzem. I to jest najgorsze, ze taki zawodnik jest jednym z najlepszych strzelcow naszej druzyny.

WYCHOWANY NA POGONI
Bronek
Kibic
Na forum od 7407 dni

Odp: Kto w meczach Pogoni angazuje sie najmniej ?? - 13/11/2005 13:38

Praga Płd napisał:  
Mario, masz racje Milar jest slabym pilkarzem. I to jest najgorsze, ze taki zawodnik jest jednym z najlepszych strzelcow naszej druzyny.

Dokładnie tak jest. Mimo tego że strzela dużo bramek, to na jego miejsce można znaleść innych młodych piłkarzy którzy również będą bramkostrzelni.

seeedzik
Kibic
Na forum od 8085 dni

Odp: Kto w meczach Pogoni angazuje sie najmniej ?? - 13/11/2005 16:25

Bronek napisał:  

Praga Płd napisał:  

Dokładnie tak jest. Mimo tego że strzela dużo bramek, to na jego miejsce można znaleść innych młodych piłkarzy którzy również będą bramkostrzelni.

Ja bym dal szanse Kowalowi po zsylce do Slaska, w drugiej lidze calkiem niezle sobie radzi, widzialem kilka meczy wroclawian z jego udzialem i ma to czego potrzebuje napastnik, duzo biega, walczy, ma instynkt (sporo jego goli pada po dobitkach z 2-3 metrow) po prostu pilka szuka go w polu karnym, po sezonie powinien osiagnac przyzwoity 1 ligowy poziom, a napewno poziom zblizony do Milara a jest od niego o 10 lat z okladem mlodszy i bedzie sie jeszcze rozwijal no i bedzie chcial mniej pieniedzy no i jest wychowankiem :] naprawde chcialbym zeby dano mu szanse bo jeszcze ktos nas uprzedzi a jest z niego dobry material :]

"My wszyscy wolimy zginąć, walcząc, aniżeli żyć na klęczkach." - gen. Anders
RUDY 20
Kibic
Na forum od 7825 dni

Odp: Kto w meczach Pogoni angazuje sie najmniej ?? - 13/11/2005 20:21
a dla mnie najmiej ostatnio angazuja sie : Milar, Edi:(, Grzelak, no i Divecky

na zawsze w moim sercu POGOŃ gool SZCZECIN
Mike Tyson
Kibic
Na forum od 7782 dni

Odp: Kto w meczach Pogoni angazuje sie najmniej ?? - 13/11/2005 20:55
Jak spotkam Tralke na miescie albo na baletach to rozjebie mu ryj... On przyjechal do Szczecina zarazbiac kase a nie reprezentowac Pogon :/ Frajer jebany grac mu sie nie chce

JEDNO SERCE, JEDEN KLUB
POGON SZCZECIN
Boryna
Kibic
Na forum od 7416 dni

Odp: Kto w meczach Pogoni angazuje sie najmniej ?? - 13/11/2005 20:59
Zastanawiam sie co mowi w szatni Panik swoim zawodnikom kiedy graja wazne dla nas mecze jak z Lechem, ciekaw jestem czy wspomina ile one dla nas kibiców znacza, jaka maja wage....Panik nie umie motywowac,nie to co kiedys Baniak, Kuras, oni wiedzieli gzdzie trenuja i o co graja

•.¸ (`'•.¸ * ¸.•'´) ¸.•'´) •.
«´•.¸ ¸POGOŃ,..¸ ¸.•`»
(¸.•'´ (¸.•'´
Randall McMurphy
Kibic
Na forum od 7550 dni

*

Odp: Kto w meczach Pogoni angazuje sie najmniej ?? - 13/11/2005 21:21

RUDY19 napisał:  
a dla mnie najmiej ostatnio angazuja sie : Milar, Edi:(, Grzelak, no i Divecky

Chyba zartujesz... Grzelak sie malo angazuje?? przeciez on wszedzie jest , lata jak naćpany , jest jednym z tych co sie najbardziej angazuja

To My Niechciani, Nielubiani i Bezczelni...MKS!
Lokco
Kibic
Na forum od 7378 dni

Odp: Kto w meczach Pogoni angazuje sie najmniej ?? - 13/11/2005 22:13

Maciak napisał:  
Zastanawiam sie co mowi w szatni Panik swoim zawodnikom kiedy graja wazne dla nas mecze jak z Lechem, ciekaw jestem czy wspomina ile one dla nas kibiców znacza, jaka maja wage....Panik nie umie motywowac,nie to co kiedys Baniak, Kuras, oni wiedzieli gzdzie trenuja i o co graja

Trzeba by było najpierw zastanowić sięczy Panika ktoś informuje jak ważne są te mecze....

Bronek
Kibic
Na forum od 7407 dni

Odp: Kto w meczach Pogoni angazuje sie najmniej ?? - 13/11/2005 22:17

Lokco napisał:  

Maciak napisał:  

Trzeba by było najpierw zastanowić sięczy Panika ktoś informuje jak ważne są te mecze....

Dla niektórych ludzi nie ważne jest z kim się gra. Dla takiego kogoś liczy się wynik. Możliwe że Panik jest takim człowiekiem.

Cobra_S
PogonOnLine TEAM
Na forum od 8039 dni

Odp: Kto w meczach Pogoni angazuje sie najmniej ?? - 13/11/2005 22:44

Maciak napisał:  

i w tym przypadku nie winiłbym samego Panika, bo jego rola tu jest taka, ze jest z zagranicy i nie musi kojarzyc klimatow szczecinsko-poznanskich itd.
jedynie moze sie sugerowac opinia kibicow i dziennikarzy i z pewnoscia wie co znaczy mecz Pogoń-Lech tym bardziej, że Lecha tez mial okazje prowadzic
histroria z Baniakiem i Kurasem wedlug mnie ma tu calkiem inny oddzwiek - Polskie realia

o ile kiedys mecze z odwiecznymi rywalami dostarczaly dodatkowe emocje, bo grało sie z Lechem i zwyciestwo cieszyło podwojnie to teraz to gdzies zginelo
gorzej jak w zespole nie ma woli walki o zwycistwo jak sie przechodzi o bok meczu czy to z Łeczna czy Cracovią

- 1  - 2  - 3  - 4  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768762145 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005