Odp: Derby Pomorza Pogoń - Arka - 31/10/2005 13:21
ja rowniez odnioslem takie wrazenie jekby 1 osoba pouczala 600 innych.Z pewnoscia na ten wyjazd przyjade osoby doswiadczone szukajace rowniez mocnych wrazen.
Odp: Derby Pomorza Pogoń - Arka - 31/10/2005 14:42
``Arka pokonała Olimpię Sztum 7:0 w sparingowym meczu piłkarskim.
Bramki zdobyli: Gorząd (10'), Kubisz (25'), Niciński (61' i 82'), Kołodziejski (75' i 87') oraz Godlewski (79').
W 86. minucie Grzegorz Niciński nie wykorzystał karnego (trafił w poprzeczkę).
Bardzo dobrze zaprezentował się testowany w Arce Radosław Wróblewski, który jest coraz bliższy podpisania kontraktu z drużyną żółto-niebieskich.``
Ciekawy meczyk bedzie na Stadionie tez sie bedzie dzialo cieszy przyjazd Moskalewicza i Ławy.
Najważniejsze trzymać się planu :
Kibice Arki : " Arka Gdynia"
I cały stadion " Kurwa Świnia !!!!! "
I dopingu gdynian już nie ma
To żeś zajebał normalnie poziom nastolatka i dziwie sie że tak przyklaskuja Tobie inni.
Normalnie szkoda gadać.
Idź na swoje forum po chuj sie tu wpisujesz szukasz przyjacioł .
Bo jest wolnosc slowa i kazdy moze tu cos napisac ??
Niech pisze na swoim forum a nie przyjacioł szuka . Potem przez takich jak on są kłotnie . Dlatego papa marynarzu i dozobaczenia w Szczecinie na meczu .
Odp: Derby Pomorza Pogoń - Arka - 01/11/2005 01:43
Łysy pozdro ale żeś mnie rozbawił swoim wpisem i co poniektórzy wiedzą dlaczego...ale za te Katowice masz plus wiec nie bede sie juz brechtal a śledź niech pali stad wrotki..
Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
Łysy pozdro ale żeś mnie rozbawił swoim wpisem i co poniektórzy wiedzą dlaczego...ale za te Katowice masz plus wiec nie bede sie juz brechtal a śledź niech pali stad wrotki..
... no nie dokonca kolezko.... Akrowiec mial racje a ci co sie przed toba wpisali sa zalosnii....
poziom tej wypowiedzi z dopingiem jest tragiczny, widac ze jej autor jest glabem....
a ty Lysy myslisz ze jak pojedziesz gdzies na wyjazd ( akurat tam gdzie nie jechala ekipa ) to ktos ci zapomni pewne wydazenia ?! spij spokojnie... do wiosny....
a ty Lysy myslisz ze jak pojedziesz gdzies na wyjazd ( akurat tam gdzie nie jechala ekipa ) to ktos ci zapomni pewne wydazenia ?! spij spokojnie... do wiosny....
Daj mu już spokój, nie jest jednak takim głąbem jak wynika z jego postów. Może jeszcze nie kmini wszystkiego, ale jezdzi.
PS. ekipa była, może w bardzo okrojonym składzie ale była.
Pozdro
To żeś zajebał normalnie poziom nastolatka i dziwie sie że tak przyklaskuja Tobie inni.
Normalnie szkoda gadać.
Idź na swoje forum po chuj sie tu wpisujesz szukasz przyjacioł .
Bo jest wolnosc slowa i kazdy moze tu cos napisac ??
Niech pisze na swoim forum a nie przyjacioł szuka . Potem przez takich jak on są kłotnie . Dlatego papa marynarzu i dozobaczenia w Szczecinie na meczu .
Kłótnie ??
mam nadzieje że nie wszyscy Portowcy prezentują taki poziom jak ten AS który to napisał
... no nie dokonca kolezko.... Akrowiec mial racje a ci co sie przed toba wpisali sa zalosnii....
poziom tej wypowiedzi z dopingiem jest tragiczny, widac ze jej autor jest glabem....
i pozdro dla " prawdziwych sledziow "
Ok sorry nie bede sie czepiać . Ale wtedy własnie oberwało mi sie za tego kolesia z lecha teraz chciałem uniknąc tego samego . O jakich wydarzeniach chcesz mi przypomnieć ? Pozdro dla Ciebie i dla wszystkich bo dzis dobry humor I możecie mowić mi Patryk bo łysy juz dawno nie jestem troche zarosłem pozdro chłopaki
Po chuj wogóle takie wypowiedzi ?? Jezeli tak ma wygladac Twój doping na kazdym meczu to lepiej sobie daruj. A Arkowiec napewno ma po czesci racje. Do zobaczenia na meczykq
Daj mu już spokój, nie jest jednak takim głąbem jak wynika z jego postów. Może jeszcze nie kmini wszystkiego, ale jezdzi.
PS. ekipa była, może w bardzo okrojonym składzie ale była.
Pozdro
Chlopak ma spokoj...Pamietaj P. , to ze jezdzi nie znaczy, ze moze sobie pozwalac na za duzo.Swoje juz nawywijal i tylko o tym Malolat napisal...z reszta tematu tutaj nie ma
ps. pozdro dla calej EKIPY Wyjazdowej
i pozdro dla " prawdziwych sledziow "
Mały ale wiesz z czego to wynika?? dlatego mi się brechtać chce z takich faz...proste że to jest żałosne jak się dzieciaki na necie napinaja,ale tak zawsze bedzie dopoki nie dojrzeja do pewnych spraw,a na ich miejsce i tak przyjda kolejni co beda tak gadac...pozdro
Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
Jak zawsze nasz doping bedzie uzalezniony od gry naszych kopaczyDobrze by bylo bez bluzgow!!ale ciezko bedzie upilnowac nawed pieklo a co dopiero caly stadion.A co do kibicow Arki wcale bym sie nie zdziwil jak by byli glosniej od nas.Ale jak mowilem doping zalezy od gry naszych kopaczy
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768832042 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.