Jak chcesz sobie zakladac bezsensowne temty to zmien forum albo zaloz swoje, pamietaj ze to forum nie jest tylko twoje. Troszke zabardzo sie rozpedziles ale jestes nowy uzytkownikiem wiec pewnie nie znasz zasad panuajcych na forum a nastepnym arzem jak piszesz do mnie to uzyj opcji cytat (tego pewnie tez nie wiesz) .......pozdro
Jak ci nie pasuje to nie czytaj poza tym po co wogole zakładac jakis temat wszystko wrzucic do jednego i kto nie bedzie na czasie to nie bedzie brał udziały w rozmowiem, kazdy sobie i nikt nie bedzie wiedział o co chodzi ...
Jak chcesz sobie zakladac bezsensowne temty to zmien forum albo zaloz swoje, pamietaj ze to forum nie jest tylko twoje. Troszke zabardzo sie rozpedziles ale jestes nowy uzytkownikiem wiec pewnie nie znasz zasad panuajcych na forum a nastepnym arzem jak piszesz do mnie to uzyj opcji cytat (tego pewnie tez nie wiesz) .......pozdro
Po co sie zaraz unosisz??
Po to zebys przestal wypisywac glupoty ........pozdro
Jak ci nie pasuje to nie czytaj poza tym po co wogole zakładac jakis temat wszystko wrzucic do jednego i kto nie bedzie na czasie to nie bedzie brał udziały w rozmowiem, kazdy sobie i nikt nie bedzie wiedział o co chodzi ...
Odp: Elokan -pierwszy skład ?? - 08/11/2005 19:23
Elokan jest bardzo dobrym piłkarzem, zdobyl Puchar Afryki w finale strzelajac 3 bramki. Mysle ze czas postawic na niego ale nie w srodku pola czy na skrzydle ale na pozycji Milara...
Kolego, temat Ci sie nie podoba? Nie zagladaj, nie pisz a spokojniejszy bedziesz.
Nie Tobie także decydowac, który temat moze byc na forum.
No i wiecej luzu
Kolego, temat Ci sie nie podoba? Nie zagladaj, nie pisz a spokojniejszy bedziesz.
Nie Tobie także decydowac, który temat moze byc na forum.
No i wiecej luzu
Widac pasuje Ci to ze teraz coraz mniej postow jest wartych uwagi i do tego takie tematy (zbedne) no ale kazdy ma swoje zdanie .......pozdro
Ostatnio jest moda na zakladanie tematow: Fabiniak,Milar,Edi,Elokan tylko czekac na temat o Borisie (a moze nawet byl) zalozcie jeden temat o pilkarzykach i tam piszcie kto jest w formie a kto nie ..........pozdro
Myślę, że o wiele wygodniej się czyta temat, który jest na pasku tematów na głównej stronie, niż gdyby trzeba było przeszukiwać temat: Piłkarze Pogoni i ich aktualna forma, żeby znaleźć np. coś o Elokanie.
Do samego tematu: Elokan to niezły gracz, ma niezły drybling, no i jest szybki, powinien dostać szansę gry w pierwszym składzie w kilku spotkaniach, a Milar np. powinien go zastąpić w II- połowie, bo zdaje się, że ani jeden ani drugi nie ma siły na cały mecz, z tą różnicą, że Elokan więcej walczy. Patrząc na mecz z Arką Gdynia odnosi się wrażenie, że dopóki grał i walczył Elokan, to wyglądało to nieźle. Tak, czy inaczej bez wzmocnień więcej jak 7-8 miejsce nie zawojujemy.
Pozdro
Do samego tematu: Elokan to niezły gracz, ma niezły drybling, no i jest szybki, powinien dostać szansę gry w pierwszym składzie w kilku spotkaniach, a Milar np. powinien go zastąpić w II- połowie, bo zdaje się, że ani jeden ani drugi nie ma siły na cały mecz, z tą różnicą, że Elokan więcej walczy.
Wg mnie Elokan nie powinien wychodzić w pierwszym składzie i wcale nie chodzi tu o Jego umiejętności, które jak wcześniej zauważona ma lepsze od Milara. Jak dla mnie Elokan jest zawodnikiem, który bierze na siebie cięzar gry w chwili gdy przeciwnik jest zmęczony, tak więc wprowadzanie go na "końcówki" drugiej połowy jest dobrym rozwiązaniem. Potrafi szarpnąć gre wtedy gdy tego potrzeba. Swoją drogą, że na cały mecz nie jest przygotowany fizycznie, ale to kwestia treningu.
Ktoś kiedyś zarzucił Elokanowi, że biega bez sensu po całym boisku nie trzymając się taktyki. W mojej ocenie jest to pewnego rodzaju szukanie gry, a to się chwali.
Takie moje zdanie, Elokan = joker.
Pozdrawiam
Bo Pogoń szczecińska to jedna rodzina, starszy czy młodszy, piknik czy chuligan!
Do samego tematu: Elokan to niezły gracz, ma niezły drybling, no i jest szybki, powinien dostać szansę gry w pierwszym składzie w kilku spotkaniach, a Milar np. powinien go zastąpić w II- połowie, bo zdaje się, że ani jeden ani drugi nie ma siły na cały mecz, z tą różnicą, że Elokan więcej walczy.
Wg mnie Elokan nie powinien wychodzić w pierwszym składzie i wcale nie chodzi tu o Jego umiejętności, które jak wcześniej zauważona ma lepsze od Milara. Jak dla mnie Elokan jest zawodnikiem, który bierze na siebie cięzar gry w chwili gdy przeciwnik jest zmęczony, tak więc wprowadzanie go na "końcówki" drugiej połowy jest dobrym rozwiązaniem. Potrafi szarpnąć gre wtedy gdy tego potrzeba. Swoją drogą, że na cały mecz nie jest przygotowany fizycznie, ale to kwestia treningu.
Ktoś kiedyś zarzucił Elokanowi, że biega bez sensu po całym boisku nie trzymając się taktyki. W mojej ocenie jest to pewnego rodzaju szukanie gry, a to się chwali.
Takie moje zdanie, Elokan = joker.
Pozdrawiam
Hmmm w sumie jest w tym trochę racji. Elokan jest taki jokerem, ale mysle ze czasem mogłby wejsc zamiast Milara,ma chłopak potencjał
Odp: Elokan -pierwszy skład ?? - 09/11/2005 13:32
Typowy zawodnik do gry w drugiej połowie spotkania. W meczu z Arką było to dobitnie widać. O ile w pierwszej części był chyba najlepszym zawodnikiem Pogoni, bardzo kreatywnym i inicjującym najgroźniejsze sytuacje pod bramką Arki, o tyle juz w drugiej odsłonie nie wyglądało to tak różowo, powiedziałbym nawet, że już w ogóle nie było go widać, a jak już był przy piłce, to oddawał ją przeciwnikowi. Także wpuszczanie go na drugą połówkę jest chyba najlepszym rozwiązaniem, przynajmniej na chwilę obecną. Ale może się jakoś chłopak podszkoli i piłkarsko rozwinie i będzie w stanie grać na dobrym poziomie choćby 80 minut.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768832057 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.