Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pogoń - Cracovia 1:2 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
TommyBoy
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7818 dni

Odp: Pogoń 1 - 2 Cracovia - 21/10/2005 22:35
Słaby mecz Pogoni, szkoda że akurat ze sracovia, słabe sędziowanie. Troche zaczyna mnie martwić to że od 3 spotkań nie potrafimy wygrac u siebie....

AM
Kibic
Na forum od 7672 dni

Odp: Pogoń 1 - 2 Cracovia - 21/10/2005 22:37
ja pier*** co ten sedzia robil do h ???? skandal !!!!!!!! a ten caly cabaj ??? w ryj powinien dostac i sie skonczy.... a nie bedzie podjudzac ..... wyjeb** w ryja i koniec zabawy.... ALE JESTEM ROZBITY PO TYM SPOTKANIU..... PLACZE DOSLOWNIE....:(

http://nurek-poszukiwania.home.pl/home/
Ambasador
Moderator**
Na forum od 7820 dni

Odp: Pogoń - Cracovia - 21/10/2005 22:39

qbajag napisał:  

PogonFan napisał:  

FC_PRUSZKOW napisał:  
Praga pd choc sie ustawimy i pojedziemy do wodzislawia ja mam woz jedziesz?

Qrde zabrał bym się z Tobą, ale ..... jade do Sz-naaaa.

Ps.Poznań jak słychać odpadł.... to może Płock???

Ps2. Pruszków, jak nie zamówiłeś jeszcze opaski a chceesz ją mieć to ja mogę wziąść jedną dla Ciebie, ustawimy się i mi oddasz kase. Tak samo Praga Pld:)

Zróbmy spotkanie forumowiczów mieszkających w Wawie :D
Dwie "jedenastki" w dzisiejszym meczu były napewno.
Końcówka...horror...obstawiłem 2:1 ale dla Pogoni a tu dupa i kupon w plecy

Ja mieszkam w Nadarzynie:P:P:P ale chętnie:D:D

Qrwa, tak wkurwiony dawno nie byłem ale cóż.... CZY WYGRYWASZ CZY NIE JA I TAK KOCHAM CIĘ, BO NAJLPESZA W POLSCE JEST POGOŃ SZCZECIN MKS.

Nie mam siły ani chęci na tworzenie jakiś konstruktywnych wypowiedzi....

Ps. Ja na kuponie postawiłem, że Pogoń strzeli bramkę:)

Ps2. Po co dwa tematy??? w tym można zmienić nazwę i niech będzie a poza tym, to ten temat był pierwszy...

Szczecin moim miastem, Pogoń moim życiem!
Sajny
Kibic
Na forum od 7424 dni

Odp: Pogoń 1 - 2 Cracovia - 21/10/2005 22:41
Zawsze dostajemy borskiego od pzpn. oni nas tam nienawidzą.

jns
Kibic
Na forum od 7730 dni

Odp: Pogoń 1 - 2 Cracovia - 21/10/2005 22:41
Jak się takie cos widzi to szlag człowieka może trafić .. W ostatnich minutach tracimy bardzo cenne punkty z drużyna, która była spokojnie do ogrania ..
Wielkie brawa za oprawę - super robota chłopaki.

Hulk napisał:  
Przestalem od dzis kibicowac Pogoni, zmieniam ja na Hutnika Szczecin ...

tę wypowiedź pozostawie bez komentarza.

Aleksandra
Kibic
Na forum od 7948 dni

Odp: Pogoń 1 - 2 Cracovia - 21/10/2005 22:42
Poczuli sie zbyt pewni siebie jak to powiedziała pewna osóbka.. i tyle na temat meczu. Oprawa przednia.

Kibic
Na forum od 7951 dni

Byłem na meczu od 30 min. (i jeszcze ochroniarze troche mnie opóźnili przy bramie...eh..może kiedyś się poprawią) to może i dobrze bo nie wiedziałem od początku jak czarna mafia znowu nas okrada. To się w głowie nie mieści. Załamać się można...Ale oczywiście dalej w PZPN nie będzie żadnego problemu....Kurde jeszcze nigdy sie tak nie wkurzyłem. Co do reszty to gra Pogoni średnia (w sumie nie cała wina sędziego). Mogli ugrać coś wcześniej. Nie wiem jak oni wygrali w Grodzisku.. :P I Trałka znów w pierwszym składzie... Była szansa bo Sraksa nic w sumie nie grała (dopiero pod koniec, ale głównie ich bramki to nasza wina) No i wielki plus za oprawe (mimo że nie widziałem początku) i za przywitanie Sraksy wraz z Pawełkiem. No i sam doping dla naszej drużyny naprawde ok. Gdyby nie Borski byłby dziś piękny dzięń....

Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!

Kibic
Na forum od 7951 dni

Do kasacji.

Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Rosa
Kibic
Na forum od 7687 dni

Odp: Pogoń 1 - 2 Cracovia - 21/10/2005 22:43
Kurwa szlak mnie trafia .............

Walczyć, Trenować Pogoń musi panować!
hPS
*zablokowany
Na forum od 7658 dni

Odp: Pogoń 1 - 2 Cracovia - 21/10/2005 22:43

R0b3rt napisał:  
Wspaniala oprawa
Miejscami fajny doping
Slabiutka gra Portowcow
Jebane farty krakowia
Cabaj pokurwialy pies, jebany podkurwiacz
Sedzia ... bez komentarza najgorszy aktor spotkania

wiecej jak ochlone ...

miejscami fjany doping kurwa ogarnij sie , chyba na innym mecuz byłes bo to co sie działo na trybunach jest nie do opisania . A co do meczu kurwa mac ja pierdole w pizdu do chuja bo tka to mozna okreslic . Nigdy tyle nerwow nei zjadłem i kurwa mac kurtke całą rozjebałem a w pizdu :[[[[[[[[[[[[ ( sorry za wulgaryzmy ale poprostu nie moge no ! ) Nienawidze tej krakowskiej szmaty poprostu jej nienawidze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Podniesiona adrenalina to Śródmiejska siła
zegar
Kibic
Na forum od 8753 dni

Odp: Pogoń 1 - 2 Cracovia - 21/10/2005 22:44
OK wszstko można przemilczeć, albo za dużo powiedzieć...... agresją trzeba było od początku ....... i teraz chu. w ........

zegar
eF^
Kibic
Na forum od 8050 dni

*

Odp: Pogoń 1 - 2 Cracovia - 21/10/2005 22:47
Mecz ze strony Portowcow naprawde slabiutki, cracovia przez wiekszosc meczu miala przewage, z ktorej jednak nic nie wynikalo na domiar zlego sedzia chyba najgorszy z tych ktorzy w tym sezonie sedziowali mecze Pogoni. Kibice krakowii weszli na sektor gdzies w okolicach 60 min. w liczbie (nie wiem dokladnie) moze 50 masek, nie zaspiewali zadnej piosenki (przynajmniej ja zadnej nie slyszalem). Z naszej strony doping calkiem niezly, ale znow polowa sie opierdalala. Kurwica bierze, ja pluca wypluwam ledwo gardlo czuje a wokolo mnie stoja i sie opierdalaja to na jaki chuj na ten sektor przychodzicie? dla szpanu ?
Oprawa naprawde swietnie wygladala, calosci nie widzialem bo zasloniety bylem ale z tego co zauwazylem to chyba najlepsza w tym sezonie zdecydowanie.
Niestety Portowcy nie pokazali sie z tak dobrej strony jak kibice i zagrali fatalnie, taktyka w dzisiejszym meczu - albo skrzydlami szybka akcja i podanie w dal do Milara ktory nie dogania pilki, albo rozgrywanie w srodku pola i na hurra do przodu. Inna sprawa ze prawie kazda akcja krakowii to zagrozenie pod nasza bramka, gdyby nie Fabiniak znow przegralibysmy duzo wyzej (nie widzialem obu bramek i nie wiem czy popelnil jakis blad). Blok defensywny bardzo niepewnie, w szczegolnosci Tavares (myslalem ze w Grodzisku sie przelamal i teraz bedzie swietnie grac - niestety). Druga linia, Kazmierczak do Barcelony od razu ! zal dupe sciska, prawie nic mu nie wychodzilo. Milar wolniutki jak emeryt, czy on nie jest przygotowany do sezonu czy co? Elokan bardzo ambitnie, duzo wygranych pilek, Grzelak mieszal czasami dobrze chodzil ale nic z tego nie wynikalo, Tralka jak zwykle tragedia, dlaczego on gra w tym pierwszym skladzie?
Na domiar zlego bramka stracona w 95 min i znowu mozna powiedziec ze zapomniano o pewnej waznej sentencji mianowicie o walce do konca.

spagetti
Kibic
Na forum od 8138 dni

*

Odp: Pogoń 1 - 2 Cracovia - 21/10/2005 22:49
Nie napisze inteligentnego posta bo nie mam sil na tego rud.. sku^*%^&%&^%.A tralka to sie nadaje ale na dozynki .boze jaki on jest slaby...Litosci

,,Vi är överallt,,- POGON
eF^
Kibic
Na forum od 8050 dni

*

Odp: Pogoń 1 - 2 Cracovia - 21/10/2005 22:49

Łysy napisał:  
miejscami fjany doping kurwa ogarnij sie , chyba na innym mecuz byłes bo to co sie działo na trybunach jest nie do opisania

Kiedy polowa mlyna sie opierdalala, lub gdy skandowala tylko bluzgi na krakowie i tymu podobne? to nazywasz przezyciem nie do opisania? to tylko moja opinia nie bulwersuj sie, wg. mnie bylo srednio, wg. Ciebie dobrze - eot. pozdro

tribu
Kibic
Na forum od 7935 dni

*

Odp: Pogoń 1 - 2 Cracovia - 21/10/2005 22:51
sedzia to jest ziom - w 90 minut 12-13 tys ludzi wydymac - nie lada wyczyn:D

100% PD
mem
Kibic
Na forum od 7820 dni

Odp: Pogoń 1 - 2 Cracovia - 21/10/2005 22:53
Borski! Co? Ty KURWO! - No i to by było na tyle w tym temacie...

"Zdziwiłbym się gdybym tylko potrafił się jeszcze zdziwić..."

"Jakie blaski, jakie cienie, o czym jest ta mowa? - CHCWD za nieprzemyślane słowa..."
Jey - M
Kibic
Na forum od 7569 dni

mecz przyslowiowo do dupy:/ szkoda tej przegranej :( widocznie woda sodowa im odbila po meczu z Groclinem:(;/ a sedzia jebany pedal:/ jego wyczynow nie skomentuje;/

...Wiele Serc, Jedno Bicie, Pogoń Szczecin Ponad Życie...
Gucio
Kibic
Na forum od 7749 dni

Czy Wygrywasz Czy nie....
na obecna chwile jestem zalamany...mam nadzieje,ze Portowcy we wtorek zmaza plame :/

"...patrzę na własne odbicie w witrynie i widzę to, że jest realne, nie będąc hologramem przypomina po której stronie się znalazłem i w jakim celu tak naprawdę..."
Matek.
Kibic
Na forum od 8614 dni

Odp: Pogoń 1 - 2 Cracovia - 21/10/2005 22:55
brawa brawa i jeszcze raz brawa za oprawe coś pięknego...
a sędzia to brak slów rudy chuj....

Pogoń To My!
Werft
Kibic
Na forum od 8038 dni

*

Odp: Pogoń 1 - 2 Cracovia - 21/10/2005 22:57
O Jezzzu!
Strasznie slaba gra Pogoni.
Ale to co zaprezentowali napastnicy to juz byla tragedia.
Byly co najmniej 3 okazje w ktorych gdyby tylko oddali strzal w swiatlo bramki to bylby gol.
Milar przeszedl dzis samego siebie.

Szkoda wyniku...bo zapieprz... 300 km zeby zobaczyc zwyciestwo Craxy :(

a zreszta CZY WYGRYWASZ CZY NIE.... a ja i tak zawsze zapieprz...te trzy stowy ;)

Zawsze wierni. Emigracja 2004.
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768835898 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.05 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005