Odp: List Antoniego Ptaka do kibiców - 07/10/2005 20:26
Moim zdaniem list Antka wszystko wyjaśnia jaka panuje sytuacja w naszym URZEDZIE MIASTA. Aczkolwiek, w po pewnym zdaniu Ptaka odnioslem wrazenie, ze chce sie stad "wyprowadzic", choc po pewnej analizie doszedlem do wniosku ze ma racje. W kazdym I ligowym klubie potrzeba sponsora, ktory wylozy kase, gdy jest taka potrzeba. Czy gdyby nie Ptak przezywalibysmy emocje w meczu z Korona, Legia? Czy cieszylibysmy sie z wygranych z Łęczna, Płockiem? NIE. Prawdopodobnie wspominali byśmy czasy(choć i dalej się to robi), jak to byliśmy w pierwszej lidze, ile kibiców na mecz przychodzilo, jakie oprawy byly itd. Bysmy sie natomiast denerwowali z powodu tego, ze nasi IV ligowi napastnicy nie strzelili do tej pory tyle bramek z Edi ogółem (podałem tylko przyklad, byc moze byloby inaczej). Nie lubie wracac do przeszlosci i to nawet tej milej jak mecz Legii przy 22 tyś. publicznosci, choc to napewno zapamietal kazdy kto byl na meczu! Nie lubie, bo skoro wraca sie do przeszlosi to jest to znak, ze teraz dzieje sie cos zlego, nie jest tak jak bylo kiedys. I rzeczywiscie Pogoń nie gra juz o mistrza, tylko jest typowym sredniakiem naszej ligi, byc moze przy odrobinie szczecia mozemy powalczyc o puchary. Napisalem "mozemy powalczyc", lecz aby najpierw powalczyc trzeba miec jak i o co ....
P.S. Prosiłbym Was o wyrozumiałość i szacunek. Nie chciałbym być krytykowany o to, że wyraziłem swoje zdanie! Z góry dzięki !
Ostatecznością jest przeniesienie drużyny do innego miasta.
I takimi wlasnie slowami szantażami robi sobie kolejnych wrogów....
Dziekuje
Załuje teraz że mu zaufałem... i szkoda mi tych co dalej w niego wierzą ... Nie rozumiem jak mozna lubic i popierac kogoś kto chce Ci zabrać Kogoś kogo Kochasz? Mam nadzieje ze sie nie rozczarujecie ...
Odp: List Antoniego Ptaka do kibiców - 07/10/2005 20:35
a Ja sie zastanawiam co bedzie jego kolejnym przystankiem.??
P.S ŁKS mial dobry transparent na płocie Tour de Ptak..Łodz , Piotrkow,Gdansk, Szczecin i co dalej?
Wlasnie ciekawe co dalej..
moim zdaniem chłopczyna bardzo dobrze mowi, w pelni go popieram
ja powiem tylko tyle ptak ......... j
nie rozumiem dlaczego niektorzy nienawidza Ptaka ja jestem mu wdzieczny ze wyciagnal Pogon z dołka i w czasie jego panowania moglem obejrzec I ligowe mecze z udzialem Pogoni.
pieprzony oszust co raz pierdoli tak raz tak, te uzasadnienie jakos mnie nie przekonuje, jednak szanuje twoje zdanie podro dla Ciebie
Szybko zmieniasz zdanie... Pogratulowac
Ostatnio edytowany przez: Pszczółek, 7 października 2005, 21:37 [1 raz(y)]
nie rozumiem dlaczego niektorzy nienawidza Ptaka ja jestem mu wdzieczny ze wyciagnal Pogon z dołka i w czasie jego panowania moglem obejrzec I ligowe mecze z udzialem Pogoni.
pieprzony oszust co raz pierdoli tak raz tak, te uzasadnienie jakos mnie nie przekonuje, jednak szanuje twoje zdanie podro dla Ciebie
Szybko zmieniasz zdanie... Pogratulowac
a czy ja powiedzialem ze zgadzam sie z dejvi, to ze szanuje ze ma swoje zdanie na temat Ptaka to nie znaczy ze, sie z nim zgadzam, a go pozdorwilem zeby nie wszczynac jakiejs niemilej atmosfery po prostu nie chce sie klocic.
###Pogoń Szczecin&Legia Warszawa - na zawsze razem###
marcinnn nie ucz mnie co znaczy kibic, aha i jeszcze jedno czytaj ze zrozumieniem napisałem kto ma być ten będzie a nie co ma być to będzie!
Myślisz, że ktoś będzie? Tu nie przyjdzie pies z kulawą nogą. Aspiracje wysokie, miasto nie pomaga nie ma takich kretynów którzy chcą bez końca finansowac klub z własnej kieszeni
Dla mnie ten tekst to ewidenty szantaz, nie uda sie, nie udzieliscie mi poparcia (przeslanie listu), zabieram wszyskie zabawki, lacznie z herbem i tradycjami...
niech sie wypcha...
tania socjotechnika i granie na emocjach...Boze, kto w to wierzy? iAntonio sam sobie zaprzecza:
"Drodzy kibice nie chcę Was angażować w ten problem."
by pozniej powiedziec:
"w Krakowie czy Poznaniu kibice wyrazili swoje poparcie dla władz klubu podczas rozmów z miastem. Odwołuję się do waszego przywiązania do Dumy Pomorza.Jeżeli macie zamiar uratować Pogoń jest to ostatni dzwonek, aby zmienić jeszcze los tego klubu."
------------------------------------------------------------------------------------------
.... WINNY SIE TLUMACZY, panie Antonio...
„ Płynie się zawsze do źródeł pod prąd. Z prądem płyną śmiecie ” - Z. H.
Dla mnie ten tekst to ewidenty szantaz, nie uda sie, nie udzieliscie mi poparcia (przeslanie listu), zabieram wszyskie zabawki, lacznie z herbem i tradycjami...
niech sie wypcha...
tania socjotechnika i granie na emocjach...Boze, kto w to wierzy? iAntonio sam sobie zaprzecza:
"Drodzy kibice nie chcę Was angażować w ten problem."
by pozniej powiedziec:
"w Krakowie czy Poznaniu kibice wyrazili swoje poparcie dla władz klubu podczas rozmów z miastem. Odwołuję się do waszego przywiązania do Dumy Pomorza.Jeżeli macie zamiar uratować Pogoń jest to ostatni dzwonek, aby zmienić jeszcze los tego klubu."
------------------------------------------------------------------------------------------
.... WINNY SIE TLUMACZY, panie Antonio...
Nieraz dobrze jest posłuchać mądrych słów płci pięknej! Ale tylko na forum. Broń Nas Panie Boże od plagi "babskiej" w młynie!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768840026 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.