Odp: POGON-GKS BELCHATOW - 01/10/2005 20:28
"..Panik prawie jak trener.." =p.. szkoda tego remisu ;/ bo moglismy wygrac Grzelak slabo dzisiaj zagral ;/ jednak widac braki Milara :/
...Wiele Serc, Jedno Bicie, Pogoń Szczecin Ponad Życie...
Odp: POGON-GKS BELCHATOW - 01/10/2005 20:28
Dziekuje za Remis Panik, gratuluje zmian za Diveckiego wchodzi Labedzki, co to wogole jest ??
aha i jedno Artuuur Bugaaaaaj hahaha wezcie nie robcie siary z tym zawodnikiem.
zrobcie sektorowke z napisem Panik=Remis Dziekujemy
Odp: POGON-GKS BELCHATOW - 01/10/2005 20:52
Mecz nudny jak flaki z olejem. Jeżeli Pogoń mierzy w tym sezonie w wysokie cele to z kim ona ma zdobywać punkty, jak nie ze słabym Bełchatowem. Praktycznie jedna dogodna sytuacja Grzelaka w drugiej połowie spotkania, a tak to wiele strat, niecelnych podań. Brawa za oprawe
Dziekuje za Remis Panik, gratuluje zmian za Diveckiego wchodzi Labedzki, co to wogole jest ??
Zamknij morde kurwa
mozesz laskawie na mnie nie klnac czy ja na ciebie klne ??
nie !
wiec badz kultularny, kazdy jeden potrafi z siebie kozaka robic na necie.........
Odp: POGON-GKS BELCHATOW - 01/10/2005 21:04
Co do meczu, to nie ma za bardzo co gadać... grali słabo... pierwsza połowa beznadziejna ... gwizdy zasłużone ... pech był owszem, ale też olbrzymie szczęście (sytuacja z 55 minuty).
ŁUKASZ TRAŁKA
Temu Panu już dziękujemy. Pomny ostatnich słabych występów specjalnie przyglądałem się Trałce - i co?
KATASTROFA!! 95% podań lądowało albo na trybunach albo w rękach Banaszyńskiego - dwukrotnie omal nie było sam na sam po jego niecelnych podaniach do tyłu (sic!). Cały mecz albo stał albo truchcikiem biegał.
Pogoń atakuje, wrzutka, jest 3 napastników, a za nimi 40m pustyni - Trałka stoi na własnej połowie i się patrzy. Po ataku wszyscy się wracają, ale przed obrońcami dziura - Kaźmierczak biega sam w środku boiska - gdzie Trałka? Stoi 20m z boku i się patrzy.
Najbardziej mnie szlag trafiał jak jakiś rywal stał z piłką na środku boiska i spokojnie prowadził piłkę. Trałka truchtał 2 kroki od niego i ani myślał podejść. Po 15 sekundach holowania piłki zlitował się Grzelak, podbiegł do gościa i zmusił do błędu.
Miejsce tego pana jest w głębokich rezerwach - nie wniósł absolutnie nic do gry zespołu, a Panikowi gratuluję umiejętności oceny sytuacji na boisku. Trałka powinien wylecieć już po 30 minutach gry, a został do końca.
Plusy dla Tavaresa (niemal wszystkie akcje zaczynały się od niego - bardzo dobrze walczył, nie dał się przejść i nie pozostawiał swobody rywalom) , Elokana ( wiele razy szarpał, kilka dobrych rajdów i przede wszystkim ambicja. Masę piłek przechwycił albo zmuszał w pojedynkę rywali do błędu) i Grzelaka (choć miał słabszą końcówkę, to bardzo dobrze walczył i miał kilka błyskotliwych zagrań).
Zamknij morde kurwa
mozesz laskawie na mnie nie klnac czy ja na ciebie klne ??
nie !
wiec badz kultularny, kazdy jeden potrafi z siebie kozaka robic na necie.........
Odp: POGON-GKS BELCHATOW - 01/10/2005 21:09
Beznadziejny mecz!!!!!!!!!!!!!!!!!Słaba gra Portowców.Trałka grał jak trampkarz.Nie wiem oco chodzi w wtej grze.jakies długie piły bez sensu.nie przeyślana gra.skrzydała wogóle nie były uruchomione.nie wiem o co chodzi w logice Panika.Słaby mecz i do bani!!!!
Pogoń nasza ukochana,chociaż jest importowana.BRASIL
Odp: POGON-GKS BELCHATOW - 01/10/2005 21:14
Gdyby Grzelak wykorzystał sytuacje wszystko wygladałoby inaczej:/Gks musiałby się odkryć żeby wyrównać a my byśmy to wykorzystali.
Kolejny raz mimo przewagi nie potrafimy strzelić gola ale to przy Paniku wmiare normalne.
Doping słaby czasami tylko drobne przebłyski ale zdecydowanie stać nas na więcej
...spójrz na te dziurawe szosy, anonimowe blokowiska i stare kamienice, gdzie każdy zna wszystkich sąsiadów z nazwiska. Spójrz na podmiejskie oazy...
Odp: POGON-GKS BELCHATOW - 01/10/2005 21:22
Panikowe granie w szachy przyniosło spodziewany efekt no ale grunt to nie stracić....bramki bo kibiców będzie coraz mniej.
Ocenyskala 0-10)
Peskovic-9-świetny występ,uratował nas od porażki,pewny na lini,w polu-oby tak dalej.
Tavares-6-nie było najgorzej,widać wyrażna poprawę nadal lepszy w ofensywie ale tym razem nadążał z powrotem.
Magdoń-5-średnio,bez błysku,sporo przegranych głowek z Kmiecikiem ale strach pomyśleć gdyby go przy nim nie było.
Julcimar-6-pewny punkt obrony,bez błysku ale bez rażących potknięć
Matlak-5-W obronie kilka razy dał się ograć,raz żle wybił piłkę i bylo niebezpiecznie,pozytyw-druga połowa i aktywność w ataku.
Trałka-2-Koszmar,byłbym skłonny uwierzyć że to gracz gości ale ta koszulka którą miał to wyklucza.Strat od liku,kilka razy udanie rozpoczął... kontratak Bełchatowa.Gość piłkarsko jest niezły ale w piłce trzeba też myśleć bo o wadę wzroku go nie posadzam.
Elokan-7-początek nerwowy(trudno się dziwić skoro Panik z niego nie korzysta) ale pózniej jedyny kreatywny zawodnik w zespole,kopany non-stop ...ale kartkę to on dostał,świetnie się zastawia i przyspieszenie wręcz niesamowite,musi grać więcej bo slabo sie rozumie z podstawowa jedenastką.Zmieniony!..jeśli to kontuzja to ok,jeśli nie...
Kazimierczak-7-jest coraz lepiej ale jeszcze ciągle są przestoje i gapiostwo.Ogólnie pozytywne wrażenie.
Grzelak-5-raz dobrze,dwa razy żle,zakrecony jest jak słoik ,mija zawodnika poczym wraca do niego i probuje go jeszcze raz kiwnąć,zmarnował sytuacje w zenujący sposób,też problemy z myśleniem.
Divecky-5-drewniak oprocz walki nic nie potrafi.
Andradina-7-nie ma z kim tu grać,technicznie rewelacja,myśli ale każdego meczu sam nam nie wygra(niestety).
rezerwiści:Bugaj-4-dajcie mu jeszcze pograc w jakimś klubie drugiej ligi bo w pierwszej sama szybkość i walka to za mało.
Łabędzki-5-nic nie wniósł,miał pewnie za zadanie zabezpieczyć tyły(prawda panie Panic?!).
Co do meczu, to nie ma za bardzo co gadać... grali słabo... pierwsza połowa beznadziejna ... gwizdy zasłużone ... pech był owszem, ale też olbrzymie szczęście (sytuacja z 55 minuty).
ŁUKASZ TRAŁKA
Temu Panu już dziękujemy. Pomny ostatnich słabych występów specjalnie przyglądałem się Trałce - i co?
KATASTROFA!! 95% podań lądowało albo na trybunach albo w rękach Banaszyńskiego - dwukrotnie omal nie było sam na sam po jego niecelnych podaniach do tyłu (sic!). Cały mecz albo stał albo truchcikiem biegał.
Pogoń atakuje, wrzutka, jest 3 napastników, a za nimi 40m pustyni - Trałka stoi na własnej połowie i się patrzy. Po ataku wszyscy się wracają, ale przed obrońcami dziura - Kaźmierczak biega sam w środku boiska - gdzie Trałka? Stoi 20m z boku i się patrzy.
Najbardziej mnie szlag trafiał jak jakiś rywal stał z piłką na środku boiska i spokojnie prowadził piłkę. Trałka truchtał 2 kroki od niego i ani myślał podejść. Po 15 sekundach holowania piłki zlitował się Grzelak, podbiegł do gościa i zmusił do błędu.
Miejsce tego pana jest w głębokich rezerwach - nie wniósł absolutnie nic do gry zespołu, a Panikowi gratuluję umiejętności oceny sytuacji na boisku. Trałka powinien wylecieć już po 30 minutach gry, a został do końca.
Plusy dla Tavaresa (niemal wszystkie akcje zaczynały się od niego - bardzo dobrze walczył, nie dał się przejść i nie pozostawiał swobody rywalom) , Elokana ( wiele razy szarpał, kilka dobrych rajdów i przede wszystkim ambicja. Masę piłek przechwycił albo zmuszał w pojedynkę rywali do błędu) i Grzelaka (choć miał słabszą końcówkę, to bardzo dobrze walczył i miał kilka błyskotliwych zagrań).
Z calym szacunkiem bo on jest wychowankiem ale to jak on zagral to nawet nie nazywa sie gra.Sedzia wiecej biegal.Nie wiem czy w rezerwach bylby w pierwszym skladzie.A Panik zamiast sciagnac Tralke i wpuscic Labedzkiego to sciagnal Diveckiego za Labedzkiego.Labedzki jest bez formy ale przynajmniej potrafi biegac.NNa 32 podania celnych mial ok 4
Odp: POGON-GKS BELCHATOW - 01/10/2005 21:25
Fenster - Elokan to była kontuzja, po jednej kosie jak go znieśli, leżąc przy linii bocznej pokazywał Panikowi że chce zmianę - potem jeszcze wszedł i kilka minut pograł zanim zmienił go Bugaj
Odp: POGON-GKS BELCHATOW - 01/10/2005 21:27
Aha i co zauwazylem pierwszy raz obrona zagrala strefa agresywna z atakiem na przeciwnika,szczegolnie tavares i julcimar.Chyba czytali moje posty
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768840031 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.