Odp: "Kaziu" na Anglię... - 24/09/2005 22:37
Przed chwila zaczela sie LIGA+, i panowie Smokowski i ten drugi z Pilki noznej niewiem jak on tam ma....mowili o meczy Polski z Anglia i kontuzji Szymkowiaka i w zasadzie powiedzieli ze sa tylko 2 nazwiska na jego miesjce albo S.Mila z Austrii Wieden aalbo nasz Kazmierczak takze jego kandydatura jak najbardziej powazna juz Janas o tym mysli podobno.....trzeba liczyc na dobry wystep Kazka przeciwko GKS Belchatow. Takze temat jak najbardziej powazny i aktualny.
Odp: "Kaziu" na Anglię... - 26/09/2005 12:02
Kazik dostał to powołanie i bardzo dobrze, im szybciej zdobędzie obycie z kadrą tym lepiej. Powołanie dostał również Marcin Kaczmarek, który jak zapewne pamiętacie był bliski przejścia do naszej Pogoni - wielka szkoda że ostatecznie trafił do Korony, bo w tym klubie udowodnił swoje nieprzeciętne umiejętności (5 asyst w tym sezonie).
Odp: "Kaziu" na Anglię... - 26/09/2005 12:07
u dobrze Kasiu dostał Powołanie do kadry na mecz z Anglią mniejmy nadzieje ze Pokaze sie z bardzo dobrej Stronki a zajebiscie by było jak by strzelił Bramke!!
Odp: "Kaziu" na Anglię... - 26/09/2005 13:47
bardzo fajnie ze dostal powolanie do kadry, ale nie jest powiedziane ze on juz na pewno bedzie gral w meczu z Anglia( czego mu bardzo zycze). Mam nadzieje ze jego forma będzie stale rosnac.
Co do Kaczmaka, to wielka szkoda, ze do Nas nie tafil Szybki, zwinny, dobrze wyszkolony technicznie, nie boi sie pojedynkow jeden na jeden i czesto je wygrywa i sieje duzo "poplochu" u rywala.
Odp: "Kaziu" na Anglię... - 26/09/2005 16:21
Hehehe to sie zdziwiłem ładnie chociaz nikt nie mowi ze wyjdzie na Anglie to moim zdaniem na Islandie Janas go wpuści, a jak pokaze co potrafi to kto wie... Anglia czeka
...spójrz na te dziurawe szosy, anonimowe blokowiska i stare kamienice, gdzie każdy zna wszystkich sąsiadów z nazwiska. Spójrz na podmiejskie oazy...
Odp: "Kaziu" na Anglię... - 26/09/2005 19:41
Myśle że w sparingu z Islandią powinien dostać szanse gry chociaż połówke , ale to że zagra z Anglią jakoś wydaje mi się mało prawdopodobne, chyba że zapewnimy sobie awans wcześniej,
Mario, niestety musze Cie zmartwic. Tak nie bedzie!
a to niby czemu miałoby tak nie być ? niechciałbyś?
Bo z Legią nie strzelił w 90 minucie
Chodzi mu o to że Kaziu strzeli gola w 90 minucie, a będzie on wyglądać tak jak bramka z Legią Myśle że jak usiądzie na ławce rezerwowych będzie to dla niego duży sukces
Chodzi mu o to że Kaziu strzeli gola w 90 minucie, a będzie on wyglądać tak jak bramka z Legią Myśle że jak usiądzie na ławce rezerwowych będzie to dla niego duży sukces
Chodzi mi o to ze ten chlopak nie jest gotowy do gry w takim meczu.
Odp: "Kaziu" na Anglię... - 27/09/2005 17:45
najpierw musi sie oswojić w kadrze i poczuć ten klimat. Myślę że zagra z Islandią i nie uzyska uznania w oczach trenera i postawi na tego cieniaka Radomskiego
Chodzi mi o to ze ten chlopak nie jest gotowy do gry w takim meczu.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768793407 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.