Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pogoń nas jednoczy!!! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
hPS
*zablokowany
IP: zapisany
Na forum od 7658 dni

Odp: Pogoń nas jednoczy!!! - 24/08/2005 23:50

Stanisław napisał:  
Na początku mojej wypowiedzi chcem wam powiedziec ze porosiłem mojego wnuka aby napisał ten tekst,który jest pierwszym i ostatnim prawdopodobnie.Mam 61 lat,na mecze jezdzilem od 1960 roku do 1999,przestałem ze względu na mój stan zdrowotny-mam raka mózgu i musze sie z tym pogodzić.Chcem wam powiedzieć że z Pogonią przeżywałem piękne i smutne chwile,wzloty i upadki,mimo że nieraz dostałem wpiepsz od matki to musiałem być razem z kolegami na meczu.Wtedy nie było tylu fanów,było nas mało a każdy uwżał nas za zbójów.Chcem wam powiedziec ze miło po tylu latach spojrzec na to co my 20 lat temu tworzylismy.Pamiętajcie że to WY jesteście Pogonią i od was zależą dalsze Jej losy.Niekrytykujcie młodych chłopców którzy maja te 14 lat bo ja i wy tez tyle kiedys mielismy.Wiem że sobie myślicie ze jakis stary dziad was poucza, nie jestem w stanie być teraz z wami ale wspomnijcie czasem tych co tworzyli Pogoń 25 lat temu.I niech Ona jednoczy was teraz tak jak nas dawniej... przepraszam jezeli was to nie obchodzi bo młodzi teaz maja inne sprawy ale ja już jestem za stary na takie rozmowy

Z całym szacunkiem dla Pana . Tak jak Pogoń jednoczyła was 25 lat temu tak nas bedize jednoczyc teraz i zawsze bedziemy dbali o dobre imie tego klubu tradycji i historii . Jeszcze pokazemy na co stać prawdziwych kibiców ze Szczecina . Po nas przyjdą też nastepni będa zyli tak jak My... Pogoń nas Jednoczy !

P.S Duzo zdrowia dla Pana Stanisława

Podniesiona adrenalina to Śródmiejska siła
nara
Kibic
Na forum od 7680 dni

**

Odp: Pogoń nas jednoczy!!! - 24/08/2005 23:53

Stanisław napisał:  
Na początku mojej wypowiedzi chcem wam powiedziec ze porosiłem mojego wnuka aby napisał ten tekst,który jest pierwszym i ostatnim prawdopodobnie.Mam 61 lat,na mecze jezdzilem od 1960 roku do 1999,przestałem ze względu na mój stan zdrowotny-mam raka mózgu i musze sie z tym pogodzić.Chcem wam powiedzieć że z Pogonią przeżywałem piękne i smutne chwile,wzloty i upadki,mimo że nieraz dostałem wpiepsz od matki to musiałem być razem z kolegami na meczu.Wtedy nie było tylu fanów,było nas mało a każdy uwżał nas za zbójów.Chcem wam powiedziec ze miło po tylu latach spojrzec na to co my 20 lat temu tworzylismy.Pamiętajcie że to WY jesteście Pogonią i od was zależą dalsze Jej losy.Niekrytykujcie młodych chłopców którzy maja te 14 lat bo ja i wy tez tyle kiedys mielismy.Wiem że sobie myślicie ze jakis stary dziad was poucza, nie jestem w stanie być teraz z wami ale wspomnijcie czasem tych co tworzyli Pogoń 25 lat temu.I niech Ona jednoczy was teraz tak jak nas dawniej... przepraszam jezeli was to nie obchodzi bo młodzi teaz maja inne sprawy ale ja już jestem za stary na takie rozmowy

Nic dodac nic ujac.... Zycze 100 lat Panie Stanisławie

Cebulka MKS
Kibic
Na forum od 7453 dni

Odp: Pogoń nas jednoczy!!! - 25/08/2005 00:14
aż łezka mi poleciała... a jednak dokonał Pan tego:"Za Pogoń, za MKS pójdziemy aż po życia kres"dziękujemy Panu za to i zdrówka życze

Ostatnio edytowany przez: Cebulka MKS, 25 sierpnia 2005, 00:24 [1 raz(y)]

Dziękuje że jesteś...
Chcem byś była...
Dla Ciebie Pogonko
Będe żyła...
- papa gamoniu! -
Kibic
Na forum od 7455 dni

Odp: Pogoń nas jednoczy!!! - 25/08/2005 03:52
oby tylko dało się na 11-12 dyscyplinę nie-bluzgania utrzymać, a kolega Sandał już się wszystkim zajmie! cieszę się, że kwasy między kibolami a klubem się neutralizują! tak trzymać!

pozdrawiam

lol
Bartas
Kibic
Na forum od 8145 dni

Odp: Pogoń nas jednoczy!!! - 25/08/2005 04:32

mccnex napisał:  
oby tylko dało się na 11-12 dyscyplinę nie-bluzgania utrzymać, a kolega Sandał już się wszystkim zajmie! cieszę się, że kwasy między kibolami a klubem się neutralizują! tak trzymać!

tak a przyjezdnych kwiatami witać. ludzie bez przesady

PSMKS
Patriotyczna PS
Na forum od 7976 dni

Odp: Pogoń nas jednoczy!!! - 25/08/2005 09:59

mksbart napisał:  

mccnex napisał:  

bez przesady z tymi kwiatami lepiej chlebem i solą :D:D:D:D:D:D

Przyjaciele Nie Tylko z Trybun !
1973
Kibic
Na forum od 7824 dni

*

Odp: Pogoń nas jednoczy!!! - 25/08/2005 10:18

maniek^^ napisał:  

Stanisław napisał:  

100 lat a pozatym to świete słowa.

ps.

Przywitajmy Panika normalnie pls... bez wioski

Widze ze co poniektorzy nie zrozumieli przeslania Pana Stanislawa Kręci oczyma

rico
Kibic
Na forum od 7556 dni

*

Odp: Pogoń nas jednoczy!!! - 25/08/2005 10:52
Jestem pod wrażeniem lisu i tego kto jest pod nim podpisany... a jednak w Szczecinie można... wszyscy razem bebniarz

Polskę trzeba nie wywalczyć, ale wypracować.
www.piotrkrzystek.pl - Piotr Krzystek i nowy stadion w Szczecinie
- papa gamoniu! -
Kibic
Na forum od 7455 dni

Odp: Pogoń nas jednoczy!!! - 25/08/2005 11:09

mksbart napisał:  

mccnex napisał:  

a tam zaraz kwiatami... nie lepiej jest skoncentrować się wyłącznie na dopingowaniu Pogoni? wiadomo, że zawsze jakieś bluzgi będą, chodzi tylko o to, żeby nie były elementem dominującym ... z drugiej strony to reszta stadionu chętniej włącza się jak nie lecą k***y i ch**e ... ;)

lol
ktn
Ultraoptymista
Na forum od 8140 dni

Odp: Pogoń nas jednoczy!!! - 25/08/2005 11:10

maniek^^ napisał:  
Pogoń kibicowsko - Reaktywacja ?

Jakiś przełom ?

Chyba tak.

:)

ale oco chodzi ? jaka reaktywacja ? czyzbyms o czyms nie wiedzial ? zaraz sie okaze ze nie bylo nas przez kilka lat :)
fala

Better dead than red!
manisz
Kibic
Na forum od 7609 dni

Odp: Pogoń nas jednoczy!!! - 25/08/2005 12:12

Rafał_MKS napisał:  

maniek^^ napisał:  
Pogoń kibicowsko - Reaktywacja ?

Jakiś przełom ?

Chyba tak.

:)

ale oco chodzi ? jaka reaktywacja ? czyzbyms o czyms nie wiedzial ? zaraz sie okaze ze nie bylo nas przez kilka lat :)
fala

haa jasne ze bylismy :) ale bylo... szaro ?

tttttt
Kibic
Na forum od 7460 dni

Odp: Pogoń nas jednoczy!!! - 25/08/2005 12:43

maniek^^ napisał:  

Stanisław napisał:  

100 lat a pozatym to świete słowa.

ps.

Przywitajmy Panika normalnie pls... bez wioski

tttttt
Kibic
Na forum od 7460 dni

Odp: Pogoń nas jednoczy!!! - 25/08/2005 12:51

Beton_Ziom napisał:  

mksbart napisał:  

mccnex napisał:  

bez przesady z tymi kwiatami lepiej chlebem i solą :D:D:D:D:D:D

ale kwiatki tez by sie przydaly :p

SISMIC
Kibic
Na forum od 7709 dni

Odp: Pogoń nas jednoczy!!! - 25/08/2005 12:56

senses napisał:  

ale kwiatki tez by sie przydaly :p

Staraj się edytować posty :)

Szczecińska albo żadna!
Sadu
Kibic
Na forum od 8394 dni

Odp: Pogoń nas jednoczy!!! - 25/08/2005 12:59

maniek^^ napisał:  

nie..?

...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
manisz
Kibic
Na forum od 7609 dni

Odp: Pogoń nas jednoczy!!! - 25/08/2005 13:08

Sadu napisał:  

maniek^^ napisał:  

nie..?

mamy inne odczucia ?

STARGARD_FC
Kibic
Na forum od 7514 dni

Odp: Pogoń nas jednoczy!!! - 25/08/2005 13:13
pozdrowienie i zdrowka Panie Stasiu mądre slowa :)

Czy wygrywasz !! Czy nie !! Ja i tak kocham Cie !! Bo najlepsza w Polsce jest !! Pogoń Szczecin MKS !!

Obrazek jpg wstawiony na forum
ManU
Kibic
Na forum od 7820 dni

Odp: Pogoń nas jednoczy!!! - 25/08/2005 13:52

maniek^^ napisał:  

Sadu napisał:  

maniek^^ napisał:  

nie..?

mamy inne odczucia ?

A byles na meczach Z Arka, Craxa, Szczakowianka, Belchatowem w II lidze, czy z Legia badz Cracovia w I? Fakt ze wciaz nie wykorzystujemy swego potencjalu - ale bez przesady. Reaktywacja... ?- no coz - runda wiosenna byla nudna jak cholera bo o nic nie walczylismy - teraz znow pojawily sie szanse na walke o europejskie puchary. Frekwencja rosnie, doping sie poprawia, ciekawe mecze przed Nami - to nasza wielka szansa. Ale chodzi bardziej o reaktywacje naszej pozycji jako lidera na polskiej scenie kibicowskiej (mamy szanse jak nigdy dotad) niz reaktywacje dopingu wogule....

"Bo jest wśród Sopliców taka choroba,
że nic prócz Pogoni im się nie podoba".
Adam Mickiewicz "Pan Tadeusz" ks. VII
Jachu
Kibic
Na forum od 7455 dni

Odp: Pogoń nas jednoczy!!! - 25/08/2005 14:09
Bardzo się cieszę ze konflikt między klubem a kibicami został zakończony.Oby takie sytuacje nie miały miejsca w przyszłości.Flaga wróciła do kibiców,którzy są najlepsi w Polsce bez dwóch zdań.(obok Legii która zrobiła show na całą Europę w Wiedniu)Pokazali po raz kolejny że Pogoń łączy ludzi i pokolenia i wcale nie musi dzielić.Zarząd też wkońcu się popisał.Szacunek dla Pana Stanisława który przekazuje pewnie teraz tradycje kibicowania wnukom:)))Podziękowania dla wszystkich grup kibiców za udane rozmowy z zarządem Pogoni.Wszyscy teraz będziemy głośno krzyczeć na Górniku.Doping będzie bardzo głośny i bardzo potrzebny bo hanysy to dla nas zawsze był niewygodny rywal.

www.legia-video.com
www.krwiodawstwo.szczecin.pl
manisz
Kibic
Na forum od 7609 dni

Odp: Pogoń nas jednoczy!!! - 25/08/2005 14:12

ManU napisał:  

maniek^^ napisał:  

Sadu napisał:  

maniek^^ napisał:  

nie..?

mamy inne odczucia ?

A byles na meczach Z Arka, Craxa, Szczakowianka, Belchatowem w II lidze, czy z Legia badz Cracovia w I? Fakt ze wciaz nie wykorzystujemy swego potencjalu - ale bez przesady. Reaktywacja... ?- no coz - runda wiosenna byla nudna jak cholera bo o nic nie walczylismy - teraz znow pojawily sie szanse na walke o europejskie puchary. Frekwencja rosnie, doping sie poprawia, ciekawe mecze przed Nami - to nasza wielka szansa. Ale chodzi bardziej o reaktywacje naszej pozycji jako lidera na polskiej scenie kibicowskiej (mamy szanse jak nigdy dotad) niz reaktywacje dopingu wogule....

mniej wiecej o to chodzilo ale nie lubie sie rozpisywac; )

- 1  - 2  - 3  - 4  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768844290 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005