Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Bartek Fabiniak- talent na miarę Dudka ?! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Kula
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7823 dni

Odp: Bartek Fabiniak- talent na miarę Dudka ?! =) - 08/08/2005 00:00
Bartek Fabiniak..pokazał dzisaj jakim jest zajebistym bramkarzem brawa dla niego a jeszcze jedno Peskovic niech siedzi na ławie Fabiniak zasługuje na to żeby został pierwszym bramkarzem!!!!!

PS
czerwo13
Kibic
Na forum od 7488 dni

Odp: Bartek Fabiniak- talent na miarę Dudka ?! =) - 08/08/2005 07:57
Moim Zdaniem to byl bardzo dobry mecz w wykonaniu Fabiniaka no ale jeszcze mu troszke brakuje do reprezentacji i Dudka jesli bedzie tak ciagle bronil to moze w nastepnym sezonie zobaczymy go w W reprezentacji.Ale Narazie jeszcznie nie ma doswiadczenia w eksraklasie. Tak Dalej Bartek A Boris niech se posiedzi na lawie:D

Obrazek gif wstawiony na forum
Plus
Kibic
Na forum od 7552 dni

Odp: Bartek Fabiniak- talent na miarę Dudka ?! =) - 08/08/2005 09:58
Dla mnie Dudek to cienki bramkarz Radek byl i jest od niego lepszy a Bartek fabiniak ten sezon dal bym jescze na wspole Pesko Fabiniak ale nastepny tylko Bartek!!!

Przegląd Sportowy- Codziennie nowy
Endless Vibe
Kibic
Na forum od 8556 dni

Odp: Bartek Fabiniak- talent na miarę Dudka ?! =) - 08/08/2005 14:02
ale Fabiniak sie wypowiadał fajnie na c+ kurde no :D:D:D kto ogladal ten wie :)

Po życia kres!
krzysieek
Kibic
Na forum od 7813 dni

Odp: Bartek Fabiniak- talent na miarę Dudka ?! =) - 08/08/2005 15:33
Moim zdaniem Bartek był jedną z naj jaśniejszych postaci. Jednak nie ustrzegł się błędów . Szczególnie w koncówce pierwszej połowy kiedy wypłuł piłke przed siebie wprost pod nogi gracza Krony . Gdyby Korona schodziła z bramkową zaliczką mecz mogłby sie róznie ułozyć . Po przerwie bronił jak natchniony , tym bardziej cieszy jego postawa że mimo młodego wieku potrafi tak wiele i można mu wybaczyć drobne błedy z meczu na mecz będzie bronił co raz pewniej . Uważam , że będzie jednym z objawień tego sezonu i wkrótce może spodziewać się powołanie do Kadry póki co juniorskiej ale wszystko w swoim czasie :)

komar
Kibic
Na forum od 7853 dni

Odp: Bartek Fabiniak- talent na miarę Dudka ?! =) - 08/08/2005 15:55
najgorszy moment to był karny :) załamka 3:2 i mogli zremisowac :) mowilem sobie ze obroni :D BRAVO Fabiniak !!

Jay-J
Kibic
Na forum od 8409 dni

Odp: Bartek Fabiniak- talent na miarę Dudka ?! =) - 08/08/2005 17:12

krzysieek napisał:  
. Uważam , że będzie jednym z objawień tego sezonu i wkrótce może spodziewać się powołanie do Kadry póki co juniorskiej ale wszystko w swoim czasie :)

Jest juz na to za stary, rocznik 83 to max na mlodziezowke.

berety dwa
Kibic
Na forum od 7641 dni

Odp: Bartek Fabiniak- talent na miarę Dudka ?! =) - 08/08/2005 17:45
Nie tylko Bartek się pokazał ale i Celeban. Wreszcie Nasi chłopcy ze Szczecina grają!

Safe
Kibic
Na forum od 7791 dni

Odp: Bartek Fabiniak- talent na miarę Dudka ?! =) - 08/08/2005 20:33
OOo rosnie nam kolejny Majdan ... po tych meczach chociaz niech chlopak sie ogrywa w lidze prawidlowo Pesko Slowak juz stary niech posiedzi na lawce i dostanie troche kasy na rodzine ... Fabiniak perspyktywiczny niech sie ogrywa ...

"Jeszcze bedzie czas, by odpoczywac"
krzysieek
Kibic
Na forum od 7813 dni

Odp: Bartek Fabiniak- talent na miarę Dudka ?! =) - 08/08/2005 20:43

Jay-J napisał:  

krzysieek napisał:  
. Uważam , że będzie jednym z objawień tego sezonu i wkrótce może spodziewać się powołanie do Kadry póki co juniorskiej ale wszystko w swoim czasie :)

To znaczy walnąłem się chodziło mi o reprezentacje B , a Fabiniak to rocznik 82 jeśli chodzi o ścisłość ;P

Berni_MKS
Kibic
Na forum od 7502 dni

Odp: Bartek Fabiniak- talent na miarę Dudka ?! =) - 08/08/2005 21:30
Fabiniak jest dobry ok przyszłość przed Nim.Mam nadzieje że Pietrzak postawi na Bartka a nie na Boryska.Fabio oby tak dalej :D

Pogoń nasza ukochana,chociaż jest importowana.BRASIL
SamAxe
Kibic
Na forum od 7819 dni

Odp: Bartek Fabiniak- talent na miarę Dudka ?! =) - 08/08/2005 21:37

krzysieek napisał:  

Jay-J napisał:  

krzysieek napisał:  

To znaczy walnąłem się chodziło mi o reprezentacje B , a Fabiniak to rocznik 82 jeśli chodzi o ścisłość ;P

Jemu chodziło oo to ze rocznik 83 to max na młodziezowke a nie o to ze Fabiniak jest z tego rocznika ;)

krzysieek
Kibic
Na forum od 7813 dni

Odp: Bartek Fabiniak- talent na miarę Dudka ?! =) - 08/08/2005 22:24
no tak to jest jak sie nie czyta dokładnie meczyk Legii ogladałem :P

Jeremiasz
Kibic
Na forum od 7671 dni

Odp: Bartek Fabiniak- talent na miarę Dudka ?! =) - 08/08/2005 23:49
I jest jeszcze jedna interesująca rzecz... młode bramkarskie talenty mają podobne nazwiska ;) Fabiniak i Fabiański. I grają w zaprzyjażnionych klubach zabawa Pogoni i Legii :D. A może to nasz Bartek polecił Fabiańskiego legionistom bo spodobało mu się podobne nazwisko młodego bramkarza... ;P I jest jeszczcze jedna możliwość... obaj na początku nazwiska mają 3 takie same litery "FAB" więc może pochodzą z Fabryki Arcyutalentowanych Bramkarzy, w skrócie "FAB" slonko Hehe... Pozdro 4 All soczek

FLN
Kibic
Na forum od 8097 dni

Odp: Bartek Fabiniak- talent na miarę Dudka ?! =) - 08/08/2005 23:56

Plus napisał:  
Dla mnie Dudek to cienki bramkarz Radek byl i jest od niego lepszy a Bartek fabiniak ten sezon dal bym jescze na wspole Pesko Fabiniak ale nastepny tylko Bartek!!!

Jak dla mnie to Dudek jest w chuj cienki.Wyszedl mu jeden mecz i to wszystko a wszyscy sie nim nadal podniecaja.Ja oceniam wyzej umiejetnosci Majdana i Boruca.A co do Fabiniaka to cieszy jego dobry wystep lecz jeszcze posiada kilka mankamentow m.in wybija caly czas pilki nie w bok przy strzalach tylko pod nogi napastnikow.Ale i tak jest lepszy od Borisa(zagral on juz okolo 20 spotkan a wogole sie nie wyroznial. Bronil co mial bronic albo i nawet nie, co mial wpuscic to wpuszczal.

Radzio
Kibic
Na forum od 7578 dni

Odp: Bartek Fabiniak- talent na miarę Dudka ?! =) - 09/08/2005 00:59

Maciek87 napisał:  

Plus napisał:  

Jak dla mnie to Dudek jest w chuj cienki.Wyszedl mu jeden mecz i to wszystko a wszyscy sie nim nadal podniecaja.Ja oceniam wyzej umiejetnosci Majdana i Boruca.A co do Fabiniaka to cieszy jego dobry wystep lecz jeszcze posiada kilka mankamentow m.in wybija caly czas pilki nie w bok przy strzalach tylko pod nogi napastnikow.Ale i tak jest lepszy od Borisa(zagral on juz okolo 20 spotkan a wogole sie nie wyroznial. Bronil co mial bronic albo i nawet nie, co mial wpuscic to wpuszczal.

To już ostra przesada!!! Dudkowi wyszedł jeden mecz? To ciekawe bo raczej tytuł najlepszego bramkarza i piłkarza ligi holenderskiej nie dostaje się za jeden mecz!!! Trochę niektórych ponoszą emocje! Trochę obiektywizmu , co Majdan osiągnął w swojej karierze? Gdzie grał Radek a gdzie Jurek? Majdan jest dobry ale na naszą ligę i tyle w tym temacie nic poza nią nie osiągnął ani niczym nie zabłysnął! A więc teksty typu " Dudek jest w chuj cienki" budzą śmiech na sali, tym barsziej po ostatniej nominacji! Masz na myśli międzynarodowy spisek klubów przeciw Majdanowi, żeby się nie wybił w Europie??? Bo już sam nie wiem jak oceniać Twojego posta, Majdan lepszy i gra w Polsce a Dudek cieniak od wielu na Zachodzie???
A wracając do tematu to Fabiniak zagrał poprawnie ( nie ustrzegł się błędów i miał sporo szczęścia w meczu z Koroną ) , nie wiem czy jest lepszy od Borisa ( bądź co bądź grał dobrze ) ale też jestem zdania że w bramce jak narazie powinien zostać Fabiniak. Ale czy talent na miarę Dudka??? Hmm trochę to wszystko na wyrost, czas pokaże bo co jak co ale młodych i zdolnych bramkarzy to mamy w naszej lidze kilku ( Fabiniak, Cabaj, Fabiański, Przyrowski, Kieszek ). A kto się wybije wyżej to jednak musimy troszę poczekać.

Obrazek jpg wstawiony na forum
Jay-J
Kibic
Na forum od 8409 dni

Odp: Bartek Fabiniak- talent na miarę Dudka ?! =) - 09/08/2005 08:09
Taa... Dudek zagral jeden dobry mecz w zyciu a reszte meczow mial beznadziejna. Przypadkowo zostal najlepszym bramkarzem w Holandii i trafil do Liverpoolu, a z Polska dostal sie na MS. Cienias na maxa rzeczywiscie...

A teraz powaznie: ja sie strasznie martwie jego kontuzja, ale moze to "ten czas" zeby Boruc wystapil w pierwszym skladzie? Wiadomo - jak mu wyjdzie, a Jurek nie znajdzie po kontuzji dobrego klubu, to juz zostanie pierwszym na mundial. Jest jeszcze Kuszczak, ktorego strasznie mi szkoda, bo teraz powinien za swoje zaslugi dostac szanse ale wszystko wskazuje na to ze dostanie ja Kirkland... zwazywszy na to ze uratowal im Premiership, brak mi slow na trenera i dzialaczy WBA.

Trapen
Kibic
Na forum od 7620 dni

Odp: Bartek Fabiniak- talent na miarę Dudka ?! =) - 09/08/2005 11:00
a pamietacie jak Matysek bronil fenomenalnie w eliminacjach?! Gdyby nie jego kontuzja w meczu z Norwegami to Dudek na mundialu ogladalby mecze z lawki rezerwowych! Przez tamten upadek Matysek sie spierdolil na maksa... Teraz bedzie podobnie, czyli moim zdaniem na mundialu w Niemczech bedzie bronil Boruc. A co do Fabiniaka... Aby dostac sie do kadry musi tak zajebiscie bronic do konca sezonu!!!

spike
Kibic
Na forum od 7466 dni

Odp: Bartek Fabiniak- talent na miarę Dudka ?! =) - 11/08/2005 21:40
nie przesadzajmy bo nam sie chłopak rozgwieździ i będzie tyle po bramkarzu... poczekajmy jeszcze kilka sezonów wtedy sie wszystko wyjaśni

...::: Szczecin moim miastem, Pogoń moim życiem :::...
eFeM
Kibic
Na forum od 8143 dni

Odp: Bartek Fabiniak- talent na miarę Dudka ?! =) - 11/08/2005 23:14

spike napisał:  
nie przesadzajmy bo nam sie chłopak rozgwieździ i będzie tyle po bramkarzu... poczekajmy jeszcze kilka sezonów wtedy sie wszystko wyjaśni

własnie dopiero po sezonie bedzie mozna go ocenić na 100 %. Ale jak bedzie grał dalej tak jak gra to 1 miejsce

- 1  - 2  - 3  - 4  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768832041 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005