Odp: Sesja zdjęciowa Pogoni - 29/07/2005 17:05
eh szkoda mi słów taka propagande siejecie na tej stronie że masakra zwłaszcza moderatorzy nigdy nic im sie nie podoba według nch wszystki tematy są bez senu i oni są the best a te wasze foto jest beznadziejne strona oficjalna zrobiła najlepszą tepete i jest to bezsprzeczne! według was wszystko co wasze jest najlepsze poprostu szkoda mi na was słów a jak wam się podoba tapeta z tej strony to idźcie lepiej do Vision express okularki sobie sprawić a że głowy są ucięte to nie wina tego co robił tapete tylko piłkarze mają je takie niekształtne
eh szkoda mi słów taka propagande siejecie na tej stronie że masakra zwłaszcza moderatorzy nigdy nic im sie nie podoba według nch wszystki tematy są bez senu i oni są the best a te wasze foto jest beznadziejne strona oficjalna zrobiła najlepszą tepete i jest to bezsprzeczne! według was wszystko co wasze jest najlepsze poprostu szkoda mi na was słów a jak wam się podoba tapeta z tej strony to idźcie lepiej do Vision express okularki sobie sprawić a że głowy są ucięte to nie wina tego co robił tapete tylko piłkarze mają je takie niekształtne
gruszka jestes na tym forum zaledwie 21dni i jeszcze pieprzysz bzdury pozatym te tematy co ty zakladales kazdy byl tragiczny.
skoro rzucasz oskarzenia, pokaz dowody gdzie ktorys z moderatorow/administratorow strony napisal ze tapeta na oficjalnej jest kiepska.....
skoro rzucasz oskarzenia, pokaz dowody gdzie ktorys z moderatorow/administratorow strony napisal ze tapeta na oficjalnej jest kiepska.....
To ja napiszę, Tapeta na ofi jest fatalna. Gorszego gówno nie mozna zrobic.Górny rzad wyglada jak by mieli kanciate łby. I jezeli tego nie widzisz to lepiej ty idz do Vision Express. wszyscy widza ta samo tyylko ty co innego. czytaj wszyscy widza gowno zrobione przez ofi...
To ja napiszę, Tapeta na ofi jest fatalna. Gorszego gówno nie mozna zrobic.Górny rzad wyglada jak by mieli kanciate łby. I jezeli tego nie widzisz to lepiej ty idz do Vision Express. wszyscy widza ta samo tyylko ty co innego. czytaj wszyscy widza gowno zrobione przez ofi...
widza wszyscy, natomaist komentarze pod niusem o tapecie sa piekne i cudowne, pisane przez zarzad
Odp: Sesja zdjęciowa Pogoni - 29/07/2005 19:26
ja powiem szczerze ze tez najbardziej podoba mi sie na oficjalce, kwadratowe i krzywe glowy sa spowodowane tym ze, zeby zminic tlo musieli to wyciac i wyszlo im krzywo (zreszta nie jest to takie proste jak sie wydaje ). Ogolnie wolalbym zobaczyc tapetke bez skladu i adresu stronki, tylko 'czysta', albo z napisem Pogon Szczecin. Jest taka mozliwosc zeby zrobic taka do sciagnięcia? (cos mniej wiecej na styl tej na ofi)
"Wśród pięknych kwiatów rosną te chwasty, popularnie to pedały i lewe niewiasty..."
(...) Ogolnie wolalbym zobaczyc tapetke bez skladu i adresu stronki, tylko 'czysta', albo z napisem Pogon Szczecin.
zgadzam się, ta z oficjalki najbardziej nadaje się na pulpit (jakby była z okrągłymi głowami ), natomiast ta z online ze składami - pasuje bardziej do gazety.
(...) Ogolnie wolalbym zobaczyc tapetke bez skladu i adresu stronki, tylko 'czysta', albo z napisem Pogon Szczecin.
zgadzam się, ta z oficjalki najbardziej nadaje się na pulpit (jakby była z okrągłymi głowami ), natomiast ta z online ze składami - pasuje bardziej do gazety.
Odp: Sesja zdjęciowa Pogoni - 30/07/2005 12:28
haha. Właśnie na Oficjalce byłam. Aż łzy mi ze śmiechu poleciały... Ale oficjalka nie zrobyła sobie tymi tapetami zbyt dobrej reklamy... >>StRaSzNe<<
Odp: Sesja zdjęciowa Pogoni - 30/07/2005 17:28
Czemu ten nowy ROSA na kazdej focie wystawia jezyk do nas moze nas nie lubi albo przynajmniej chce się pochwalić ze język ma biały hehehe ciekawe czy na meczu tez bedzie smigal z wystawionym jezorem
Ostatnio edytowany przez: gruszka, 30 lipca 2005, 17:39 [1 raz(y)]
Czemu ten nowy ROSA na kazdej focie wystawia jezyk do nas moze nas nie lubi albo przynajmniej chce się pochwalić ze język ma biały hehehe ciekawe czy na meczu tez bedzie smigal z wystawionym jezorem
Odp: Sesja zdjęciowa Pogoni - 31/07/2005 11:35
co wy chcecie od Gruszki ? to bardzo inteligentny i zaangażowany kibic !! a jego wypowiedzi są naprawde mądre, często doprowadzają mnie do zachwytu .
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768852477 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.