Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Sesja zdjęciowa Pogoni << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Cinek
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8154 dni

Odp: Sesja zdjęciowa Pogoni - 29/07/2005 16:08

Mq napisał:  
Poprawione.
Przepraszamy za wszystkie błędy.

takie błedy to pikus w porownaniu z tym jak ta fotografie przedstawila oficjalka, tacy troche niekształtni Ci pilkarze...

"Dobra banda z tradycjami, po co takie ekipy w ogóle pytaja o zdanie ludzi internetu?"
stahu
Kibic
Na forum od 8167 dni

Odp: Sesja zdjęciowa Pogoni - 29/07/2005 16:25

Cinek84 napisał:  

Mq napisał:  
Poprawione.
Przepraszamy za wszystkie błędy.

takie błedy to pikus w porownaniu z tym jak ta fotografie przedstawila oficjalka, tacy troche niekształtni Ci pilkarze...

Hahaha ... Diveckiemu troche głowe okroili... nie tylko jemu. Ta fotografia wygląda jak praca w paincie jakiegoś 10 latka ...

gruszka
*zablokowany
Na forum od 7500 dni

Odp: Sesja zdjęciowa Pogoni - 29/07/2005 17:05
eh szkoda mi słów taka propagande siejecie na tej stronie że masakra zwłaszcza moderatorzy nigdy nic im sie nie podoba według nch wszystki tematy są bez senu i oni są the best a te wasze foto jest beznadziejne strona oficjalna zrobiła najlepszą tepete i jest to bezsprzeczne! według was wszystko co wasze jest najlepsze poprostu szkoda mi na was słów a jak wam się podoba tapeta z tej strony to idźcie lepiej do Vision express okularki sobie sprawić a że głowy są ucięte to nie wina tego co robił tapete tylko piłkarze mają je takie niekształtne :)

SamAxe
Kibic
Na forum od 7819 dni

Odp: Sesja zdjęciowa Pogoni - 29/07/2005 17:11
Gdyby nie obcięte głowy na oficjalce to fajnie by to wyglądało :)

Matek.
Kibic
Na forum od 8614 dni

Odp: Sesja zdjęciowa Pogoni - 29/07/2005 17:15

gruszka napisał:  
eh szkoda mi słów taka propagande siejecie na tej stronie że masakra zwłaszcza moderatorzy nigdy nic im sie nie podoba według nch wszystki tematy są bez senu i oni są the best a te wasze foto jest beznadziejne strona oficjalna zrobiła najlepszą tepete i jest to bezsprzeczne! według was wszystko co wasze jest najlepsze poprostu szkoda mi na was słów a jak wam się podoba tapeta z tej strony to idźcie lepiej do Vision express okularki sobie sprawić a że głowy są ucięte to nie wina tego co robił tapete tylko piłkarze mają je takie niekształtne :)

gruszka jestes na tym forum zaledwie 21dni i jeszcze pieprzysz bzdury pozatym te tematy co ty zakladales kazdy byl tragiczny.

Pogoń To My!
Junior
Pogoń Szczecin
Na forum od 8955 dni

Odp: Sesja zdjęciowa Pogoni - 29/07/2005 17:16

gruszka napisał:  

skoro rzucasz oskarzenia, pokaz dowody gdzie ktorys z moderatorow/administratorow strony napisal ze tapeta na oficjalnej jest kiepska.....

gruszka
*zablokowany
Na forum od 7500 dni

Odp: Sesja zdjęciowa Pogoni - 29/07/2005 17:25

JuN napisał:  

gruszka napisał:  

skoro rzucasz oskarzenia, pokaz dowody gdzie ktorys z moderatorow/administratorow strony napisal ze tapeta na oficjalnej jest kiepska.....

to do kibiców nie do moderatorów

ace
Kibic
Na forum od 7532 dni

Odp: Sesja zdjęciowa Pogoni - 29/07/2005 18:05

gruszka napisał:  

To ja napiszę, Tapeta na ofi jest fatalna. Gorszego gówno nie mozna zrobic.Górny rzad wyglada jak by mieli kanciate łby. I jezeli tego nie widzisz to lepiej ty idz do Vision Express. wszyscy widza ta samo tyylko ty co innego. czytaj wszyscy widza gowno zrobione przez ofi...

Junior
Pogoń Szczecin
Na forum od 8955 dni

Odp: Sesja zdjęciowa Pogoni - 29/07/2005 18:17

Max Zone napisał:  

gruszka napisał:  

To ja napiszę, Tapeta na ofi jest fatalna. Gorszego gówno nie mozna zrobic.Górny rzad wyglada jak by mieli kanciate łby. I jezeli tego nie widzisz to lepiej ty idz do Vision Express. wszyscy widza ta samo tyylko ty co innego. czytaj wszyscy widza gowno zrobione przez ofi...

widza wszyscy, natomaist komentarze pod niusem o tapecie sa piekne i cudowne, pisane przez zarzad :D

Kibic
Na forum od 7951 dni

Odp: Sesja zdjęciowa Pogoni - 29/07/2005 18:38
Dopiero wszedłem i się załamałem...jak coś takiego dennego można zrobić. Na szczęście Pogońonline i v.pl pokazały się z dobrej strony.

Dobiły mnie jeszcze komentarze...:

NO to jest tapeta a nie to co ta tandeta na innej stronie. Powaznie, coraz lepiej oficjalka, coraz lepiej...Pozdrowionka
eL.

podoba mi się! nie jest tak tandetna jak na innych stronach

Ręce opadają...

Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
manisz
Kibic
Na forum od 7609 dni

Odp: Sesja zdjęciowa Pogoni - 29/07/2005 18:41
najlepsza na oficjalce ;] najgorsza na v.pl

crls
Kibic
Na forum od 7790 dni

Odp: Sesja zdjęciowa Pogoni - 29/07/2005 19:26
ja powiem szczerze ze tez najbardziej podoba mi sie na oficjalce, kwadratowe i krzywe glowy sa spowodowane tym ze, zeby zminic tlo musieli to wyciac i wyszlo im krzywo (zreszta nie jest to takie proste jak sie wydaje ;)). Ogolnie wolalbym zobaczyc tapetke bez skladu i adresu stronki, tylko 'czysta', albo z napisem Pogon Szczecin. Jest taka mozliwosc zeby zrobic taka do sciagnięcia? (cos mniej wiecej na styl tej na ofi)

"Wśród pięknych kwiatów rosną te chwasty, popularnie to pedały i lewe niewiasty..."
Berni_MKS
Kibic
Na forum od 7502 dni

Odp: Sesja zdjęciowa Pogoni - 29/07/2005 20:22
Najlepsza jest na Pogońonline,w miare na v.pl a do dupy jest na oficjalnej.WIWA La Pogońonline!!!!!!!:D

Pogoń nasza ukochana,chociaż jest importowana.BRASIL
RosSi
Kibic
Na forum od 8154 dni

Odp: Sesja zdjęciowa Pogoni - 29/07/2005 22:22
buahahaha nie no , Divecki to im za mocny wyszedł :D:D

77
Kibic
Na forum od 7768 dni

Odp: Sesja zdjęciowa Pogoni - 29/07/2005 23:45

CarloS napisał:  
(...) Ogolnie wolalbym zobaczyc tapetke bez skladu i adresu stronki, tylko 'czysta', albo z napisem Pogon Szczecin.

zgadzam się, ta z oficjalki najbardziej nadaje się na pulpit (jakby była z okrągłymi głowami ;)), natomiast ta z online ze składami - pasuje bardziej do gazety.

SamAxe
Kibic
Na forum od 7819 dni

Odp: Sesja zdjęciowa Pogoni - 30/07/2005 01:18

77 napisał:  

CarloS napisał:  
(...) Ogolnie wolalbym zobaczyc tapetke bez skladu i adresu stronki, tylko 'czysta', albo z napisem Pogon Szczecin.

zgadzam się, ta z oficjalki najbardziej nadaje się na pulpit (jakby była z okrągłymi głowami ;)), natomiast ta z online ze składami - pasuje bardziej do gazety.

Macie już takie coś na v.pl

Pogoniara
Kibic
Na forum od 7617 dni

Odp: Sesja zdjęciowa Pogoni - 30/07/2005 12:28
haha. Właśnie na Oficjalce byłam. Aż łzy mi ze śmiechu poleciały... Ale oficjalka nie zrobyła sobie tymi tapetami zbyt dobrej reklamy... >>StRaSzNe<<

gruszka
*zablokowany
Na forum od 7500 dni

Odp: Sesja zdjęciowa Pogoni - 30/07/2005 17:28
Czemu ten nowy ROSA na kazdej focie wystawia jezyk do nas moze nas nie lubi albo przynajmniej chce się pochwalić ze język ma biały :) hehehe ciekawe czy na meczu tez bedzie smigal z wystawionym jezorem :D

Ostatnio edytowany przez: gruszka, 30 lipca 2005, 17:39 [1 raz(y)]

ace
Kibic
Na forum od 7532 dni

Odp: Sesja zdjęciowa Pogoni - 30/07/2005 18:00

gruszka napisał:  
Czemu ten nowy ROSA na kazdej focie wystawia jezyk do nas moze nas nie lubi albo przynajmniej chce się pochwalić ze język ma biały :) hehehe ciekawe czy na meczu tez bedzie smigal z wystawionym jezorem :D

Proszę Cię zamknij się już!!

Rzeznik
*zablokowany
Na forum od 7556 dni

Odp: Sesja zdjęciowa Pogoni - 31/07/2005 11:35
co wy chcecie od Gruszki ? to bardzo inteligentny i zaangażowany kibic !! a jego wypowiedzi są naprawde mądre, często doprowadzają mnie do zachwytu .

- 1  - 2  - 3  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768852477 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005