OK we Wronkach bylo zajebiscie ale bardziej chodzilo mi o to:
a potem do poznania pojedziemy lecha kur** rozj*****
Florek to jest wiracha, on jezdzi na mecze w wiadomym celu , pozdro 600 florian!
Jade na mecz po to aby dopingowac z calegp serca Pogon. Niewazne czy to wronki, poznan czy cos inego zawsze staram sie tam byc, hehe a co miales na mysli piszac w wiadomym celu ??
A ja na mecze chodzę po to aby się bić i nieobchodzi mnie czy jakiś gówniarz dostanie pałą czy kamieniem
Ta jasne Mateusz bandyta pogodna numer jeden, ciagle wypity i zjarany ale bic sie dalej chce
Ty mi nie podważaj tu na forum opinii dobrego obywatela. I nie rozmawiajmy tutaj bo zaśmiecamy forum prywatnymi sprawami i upomni nas pan moderator, bo to jego obowiązek aby był tu porządek, i bardzo go szanuje za to ze gwiazdki rozdaje i ogólnie jest zajebisty . A ogólnie sam nie pijesz mniej
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768852498 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.