Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Potoka oskarża Pogoń o kupowanie meczy od Polaru << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Cynik
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7543 dni

Odp: Potoka oskarża Pogoń o kupowanie meczy od Polaru - 01/06/2005 16:45
A ja nie wiem po prostu założyliście ten wątek! Wszyscy wiemy że Pogoń nie jest lubiana w światku piłkarskim więc największą bzdurę dadzą na wierzch

Kocham Pogoń i browar :)
RosSi
Kibic
Na forum od 8154 dni

Odp: Potoka oskarża Pogoń o kupowanie meczy od Polaru - 01/06/2005 16:49

Luk2 napisał:  

Cobra_S napisał:  

Bator napisał:  

kamil334 napisał:  
...pogon...Cracovią...

No wiesz co??

no właśnie, zauważyłem, że sporo ludzi zarówno w tytułach tematów i jak i w wypowidziach pisze Pogoń z małej litery, a to tutaj to już przegięcie
dla ludzi systematycznie popełniających takie błędy pospypią się ostrzeżenia

nazwy wlasnie pisze sie duza litera, tak wiec masz racje :)

jak można było tak napisać Pogoń :|

Szczeper
Kibic
Na forum od 7610 dni

Odp: Potoka oskarża Pogoń o kupowanie meczy od Polaru - 01/06/2005 16:57

Bator napisał:  

kamil334 napisał:  
...pogon...Cracovią...

No wiesz co??

spoko pomyliło mi sie oczywiscie ze Pogoń najlepsza w Polsce jest, a Cracovia to stara pipa:)

###Pogoń Szczecin&Legia Warszawa - na zawsze razem###
eJay
Kibic
Na forum od 7849 dni

**

Odp: Potoka oskarża Pogoń o kupowanie meczy od Polaru - 01/06/2005 17:06

kamil334 napisał:  

Bator napisał:  

kamil334 napisał:  
...pogon...Cracovią...

No wiesz co??

spoko pomyliło mi sie oczywiscie ze Pogoń najlepsza w Polsce jest, a Cracovia to stara pipa:)

Czlowieku, naucz sie pisać POGOŃ wielką literą:D Jak piszesz z malej to oznacza, ze nie masz szacunku wobec Dumy Pomorza. Pamietaj - Pogoń:):):)

Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Jarasija
Kibic
Na forum od 8774 dni

*

Odp: Potoka oskarża Pogoń o kupowanie meczy od Polaru - 01/06/2005 18:34

Cobra_S napisał:  

no właśnie, zauważyłem, że sporo ludzi zarówno w tytułach tematów i jak i w wypowidziach pisze Pogoń z małej litery, a to tutaj to już przegięcie

I to mi się podoba 1 miejsce brawa

A dla osobnika o nicku kamil334 myśle, że należy się ban lub coś takiego!!!

"Przed wojną żydzi a dzisiaj cyganie, wkrótce z tego kraju nic nam nie zostanie..."
kaktus
Kibic
Na forum od 7578 dni

Odp: Potoka oskarża Pogoń o kupowanie meczy od Polaru - 01/06/2005 19:46

YaReK napisał:  

Cobra_S napisał:  

niech pisza jak chca polonisci sie znalezli wiem ze to nazwa wlasa i z szaczunku chcoiaz powinni duza litera pisac ale wazne zeby pisali wyraznie :P pozdro ja sam zawyczaj pisze przez male pe:p

Szczeper
Kibic
Na forum od 7610 dni

Odp: Potoka oskarża Pogoń o kupowanie meczy od Polaru - 01/06/2005 20:11

kaktus19 napisał:  

YaReK napisał:  

Cobra_S napisał:  

niech pisza jak chca polonisci sie znalezli wiem ze to nazwa wlasa i z szaczunku chcoiaz powinni duza litera pisac ale wazne zeby pisali wyraznie :P pozdro ja sam zawyczaj pisze przez male pe:p

dokladnie, a jak mi sie shift w klawiaturze popsul i caps lock to co mam zrobic no co, ale dobra dzis jeszcze se kuie nowa klawiaturke zrechabilituje sie i zaczne pOGON pisac duza litera, a co:)

###Pogoń Szczecin&Legia Warszawa - na zawsze razem###
monter
Kibic
Na forum od 7817 dni

Odp: Potoka oskarża Pogoń o kupowanie meczy od Polaru - 02/06/2005 01:09

kamil334 napisał:  

kaktus19 napisał:  

YaReK napisał:  

Cobra_S napisał:  

dokladnie, a jak mi sie shift w klawiaturze popsul i caps lock to co mam zrobic no co, ale dobra dzis jeszcze se kuie nowa klawiaturke zrechabilituje sie i zaczne pOGON pisac duza litera, a co:)

kolego, jest takie slowo jak REHABILITACJA i mowi o tym slownik jezyka polskiego PWN
rehabilitacja ż I, DCMs. ~cji; lm D. ~cji (~cyj)
1. «przywrócenie praw utraconych na mocy wyroku sądowego lub zatarcie skazania; także uniewinnienie skazanej uprzednio osoby wskutek ujawnienia nieprawidłowości w procesie; przywrócenie komuś dobrej opinii, oczyszczenie z niesłusznych zarzutów»
Rehabilitacja niewinnie skazanego.

2. med. «przystosowanie do normalnego życia w społeczeństwie osób, które doznały przemijającej lub trwałej utraty zdrowia i stały się na stałe lub na pewien czas inwalidami; rewalidacja»
Ośrodek rehabilitacji kardiologicznej.

ale slowa "rechabilitacja" nie znami nie tlumacz sie teraz, ze masz zepsuta klawiature...
"ch albo h" wybor nalezy do Ciebie :)

MKS Pogoń Szczecin Polska
Pik Nik
Kibic
Na forum od 7666 dni

Odp: Potoka oskarża Pogoń o kupowanie meczy od Polaru - 02/06/2005 01:24
Raczej uwierzę, że mecze Polaru z Pogonią czy Cracovią były sprzedawane komuś obstawiającemu wyniki (co by przypadkiem nie było niespodzianki i większy kuponik wszedł), niż przez działaczy tych zespołów. Co do Zagłębia, różnie może być, bo ich kilka meczy było "dziwnych"...

rico
Kibic
Na forum od 7556 dni

*

Odp: Potoka oskarża Pogoń o kupowanie meczy od Polaru - 02/06/2005 04:55
Na temat kupowania meczów hm z Polarem nie sądze. Ale jednego jestem pewien ciesze się że nie ma u nas już bebeto (może i się mści ale przynajmniej nie wpadnie policja z cbs do budynku Pogoni w sprawie dziwnych wyników. heheh

Polskę trzeba nie wywalczyć, ale wypracować.
www.piotrkrzystek.pl - Piotr Krzystek i nowy stadion w Szczecinie
Shivan
Kibic
Na forum od 8543 dni

**

Odp: Potoka oskarża Pogoń o kupowanie meczy od Polaru - 02/06/2005 10:21
hym, zeby kupowac mecz od najslabszego Polaru, to trzeba byc debilem, co wcale nie swiadczy, ze tak nie bylo :D.

Nauczcie sie pisac nazwy wlasne z duzej litery, pisanie z malej swiadczy tylko o was. Natomiast pisanie w stylu "skisla" czy "wytrysla" swiadczy tylko o waszym poziomie, jest wiele innych sposobow aby udowodnic swoja pogarde do wroga, a tak to pozostaje internetowa napinka, przemyslcie to.

Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Bartas
Kibic
Na forum od 8145 dni

Odp: Potoka oskarża Pogoń o kupowanie meczy od Polaru - 02/06/2005 14:30
W fakcie ostatnio napisali że sędzia 4 ligi zarabia 1000pln od meczu i sędziuje 4 mecze w miesiącu. Chyba im się zera pomyliły. Gazetka szmatławiec więc nie ma się co podniecać

happy2504
Kibic
Na forum od 7654 dni

Odp: Potoka oskarża Pogoń o kupowanie meczy od Polaru - 02/06/2005 15:10

eJay napisał:  
Mysle, ze to bujda, choc samo wymienianie Pogoni jako potencjalnych kupcow jest dosyc szokujace. Moze temu panu cos walnelo do glowy, zmokl na deszczu, przeziebil sie i ma goraczke?? Zeby czasem sam nie wdepnal w gowienko, ktore sam stworzyl.

Wiesz, masz racje.. Facet chyba nie wie w co sie pakuje, a swoja droga FAKT-- toz to szmatlawy brukowiec
Oni zawsze bzdury pisza, szukaja taniej sensacji..
I po co Pogon miala by kupowac mecz od tej cienizny wroclawskiej jaka jest POLAR, Smiech na sali...

rico
Kibic
Na forum od 7556 dni

*

Odp: Potoka oskarża Pogoń o kupowanie meczy od Polaru - 03/06/2005 15:32
Troche zbocze z tematu.

Jak Śląsk mistrzem nie został

To był mecz, w którym było wszystko, co najciekawsze w futbolu - nieprzewidywalność.
. emocje i dramatyczny finał. Ale poza boiskiem - rywalizacja była jeszcze ciekawsza

W niedzielę 9 maja 1982 roku najważniejszym wydarzeniem we Wrocławiu był pojedynek piłkarski Śląska z Wisłą Kraków. Wrocławianie mieli wygrać i wywalczyć mistrzostwo Polski. Przy dobrym układzie innych meczów nawet remis dawał im tytuł. Już dwie godziny przed spotkaniem stadion wypełnił się po brzegi.
Rywalem Śląska w walce o mistrzostwo był Widzew Łódź, który swój mecz rozgrywał na wyjeździe z Ruchem Chorzów. Ten pojedynek zaczął się osiem minut później niż mecz we Wrocławiu. To był jeden z elementów planu Widzewa. Opóźnienie meczu miało znaczenie dla kontrolowania sytuacji.
Wrocławianie grali nerwowo, Wisła mądrze się broniła i kontratakowała. Sześć minut po przerwie nastąpił dramat - Piotr Skrobowski z Wisły pokonał wrocławskiego bramkarza Jacka Jareckiego. Śląsk przegrywał 0: 1 i w tym momencie mistrzem Polski był Widzew, który remisował w Chorzowie 1:1. Zawodnicy Śląska opowiadali później, że byli pewni, iż Wisła ułatwi im zwycięstwo i zdobycie mistrzostwa. Uzbierali na ten cel przecież pół miliona. Ale wyglądało na to, że krakowski zespół nie chciał wywiązać się z umowy i przegrać. W drugiej połowie na środku boiska doszło do niebywałej sytuacji. Jeden z zawodników Śląska twierdził, że reprezentacyjny napastnik Wisły Andrzej Iwan podbiegł do zawodnika Śląska Tadeusza Pawłowskiego i do niego krzyknął: ,,Dawaj milion, jeśli chcecie ten mecz wygrać". W odpowiedzi usłyszał, że może dostać tylko złotą obrączkę.
W 83. min na stadionie zapanowała euforia. Sędzia Alojzy Jarguz podyktował rzut karny dla wrocławian. Strzelać miał Pawłowski. Tuż przed wykonaniem spojrzał w oczy idącemu obok Zdzisławowi Kapce z Wisły - ten skinął głową. To był dla Pawłowskiego znak, że wszystko dzieje się zgodnie z planem. Pawłowski lekko kopnął piłkę w umówiony lewy róg bramki. Ale tam był już bramkarz - wbrew umowie - i bez problemów odbił piłkę. Wszyscy zgodni są co do jednego - Widzew musiał dać Wiśle więcej. Mówi się o tym, że 20 proc. więcej. I na dodatek płacili w dolarach.
Gdy mecz się skończył, na stadionie zapanowała przeraźliwa cisza.

PS. Ciekaw czy z 20 lat przeczytamy o tym jak to Odra została w I lidze????????

Polskę trzeba nie wywalczyć, ale wypracować.
www.piotrkrzystek.pl - Piotr Krzystek i nowy stadion w Szczecinie
pchela
Kibic
Na forum od 7764 dni

Odp: Potoka oskarża Pogoń o kupowanie meczy od Polaru - 03/06/2005 20:56

Tony Montana napisał:  
to jest kolejna bzdura faktu. mysle ze nie ma sie tym co przejmowac. Od polaru to mecze mogły kupowac druzyny walczace o utrzymanie a nie Pogoń walcząca o awans. Pogoń nawet mając sędziego przeciw sobie wygrałaby ten mecz

TE całe gazety to jedno wielkie dużę g.... .Fakt czy superexpress to zwykłe brukowce które nic nie wnoszą.Po co Pogoń miałaby kupowac od Słabiutkiego Polaru mecz?(pytanie retoryczne).Przecież oni i tak wygraliby hehe.

http://www.soccerclips.net/compilations2.php?page=24&q=&cond=

Patrzcie i podziwiajcie Ryśka! :D

Obrazek jpg wstawiony na forum
Qcu
Kibic
Na forum od 8409 dni

**

Odp: Potoka oskarża Pogoń o kupowanie meczy od Polaru - 04/06/2005 03:05
Smieszne te wasze teksty! Smieszna ta wasza wiara ze Pogon to szlachetny klub! Pogon to klub jak kazdy inny, czyli zbieranina grajkow ktorzy wybrali taki zawod w ktorym za dlugo sie nie pracuje. Trzeba zarobic pare groszy na starosc... Ja tak szybko bym nie rozgrzeszal "Portowcow" z kupowania meczy bo tak samo jak Fakt czy Superekspress nie maja dowodow tak samo nie ma ich zaden z was...

YAKIN
Kibic
Na forum od 7632 dni

Odp: Potoka oskarża Pogoń o kupowanie meczy od Polaru - 04/06/2005 15:16
Jestem kibicem piłkarskim od niemal urodzenia ale już dawno przestałem wierzyc w czystośc tej gry dlatego z coraz mniejszą ochotą wybieram sie na mecze, chyba tak troche dla zasady. Kocham Pogoń ale jestem przywiązany do barw, herbu czy historii bo doskonale wiemy że duża większośc handluje a wpadają tylko ci którzy mają wpaśc. Widziałem już dużo meczy czy to nba żywo czy telewizji gdzie działy się takie cuda, że głowa mała. Kończąc w każdym zespole są zawodnicy którzy futbol wykorzystują po to żeby osiągnąc jak najwięcej korzyści materialnych a sama gra niewiele ich interesuje. Co zrobic w koncu handlowanie meczami bardziej sie opłaca niz zdobycie mistrzostwa, ale są też ludzie uczciwi których należy wspierac duchowo bo rzeczywistosci sa oni bezbronni w walce z korupcją.

POGOŃ 100% SZCZECIN
pchela
Kibic
Na forum od 7764 dni

Odp: Potoka oskarża Pogoń o kupowanie meczy od Polaru - 04/06/2005 19:38
Dobra masz racje Qcu ,przecież wiemy ,ze każdy klub sprzedaje mecze!Ale chodzi tu o to ,że Pogoń nie traciłaby kasy na to by wygrać z Polarem, jak mogłaby wygrać bez przekupstwa!O to chodzi a to ,zę Pogoń ustawia mecze dowiódł mecz z Fykirem Reijkjawik czy z Zagłębielm Lubin itp i w wielu innych meczach.

http://www.soccerclips.net/compilations2.php?page=24&q=&cond=

Patrzcie i podziwiajcie Ryśka! :D

Obrazek jpg wstawiony na forum
 - 1  - 2  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768852475 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.05 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005