Alescie sie czepili Pawelka, jak gral w Pogoni to byl Pogoniarzem, teraz gra w Krakowie i jest krako-kurwiarzem, taki los pilkarza. A mi w sobote wlepili robote, ech, pozegnam Maria na osiedlu .
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Alescie sie czepili Pawelka, jak gral w Pogoni to byl Pogoniarzem, teraz gra w Krakowie i jest krako-kurwiarzem, taki los pilkarza. A mi w sobote wlepili robote, ech, pozegnam Maria na osiedlu .
Odp: Pożegnalny mecz Mariusza Kurasa - 04/06/2005 17:05
Właśnie wróciłem z ''Piłkarskiej Gali Gwiazd''... spodziewałem się wiekszej frekwencji, ale to chyba kwestia cen biletów.Na moje oko było coś koło tysiąca ludzi, atmosfera piknikowa.Kilka przyśpiewek było śpiewanych, ale głównie śpiewała kryta...Ogólnie nie żałuje wydania 10 zł, ale zawsze może być lepiej
Właśnie wróciłem z ''Piłkarskiej Gali Gwiazd''... spodziewałem się wiekszej frekwencji, ale to chyba kwestia cen biletów.Na moje oko było coś koło tysiąca ludzi, atmosfera piknikowa.Kilka przyśpiewek było śpiewanych, ale głównie śpiewała kryta...Ogólnie nie żałuje wydania 10 zł, ale zawsze może być lepiej
Myśle dokładnie to samo co ty + wioska Baranowskiego....
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Odp: Pożegnalny mecz Mariusza Kurasa - 04/06/2005 19:08
Dla mnie Baranowski wygrał kiedy grała Pomerania z NATO, biegła jakaś szmula z drużyny Pomeranii i Baranowski mówi: "(jakaś tam) Kasia przy piłce jest jedyną dziewczyną z kobiecej drużyny..." a grali sami mani:O:> Baranowski the Best...
Odp: Pożegnalny mecz Mariusza Kurasa - 04/06/2005 19:13
Frekwencja zalosna niestety. Sprawilismy zawod i tyle - moze jednak tych prawdziwych zapalencow kochajacych szczecinska Pogon nie jest tak wielu jak sie wydaje - inna sprawa ze nie wszyscy mogli, nie wszyscy mieli kase (ja sam tylko z tego powodu poszedlem bo bylem w poblizu i o dziwo frajerska zwykle ochrona wpuscila mnie za darmo :>, no i przede wszystkim za ciekawie to tam nie bylo. ale gdyby bylo nas wiecej byloby innaczej - przyklad pozegnalny mecz Gucia Warzychy w Chorzowie pare dni temu - rekord frekwencji na Ruchu od ladnych paru lat . Sadze ze gdyby przyszlo nas naprawde wiele ludzi to pokazalibysmy dzialaczom kogo chcemy w Szczecinie - no ale widocznie tych ktorzy wola prawdziwych Pogońiarzy od grajkow typu silvera czy adriano nie jest wcale tak duzo - reszta przychodzi tylko dla wynikow i gry. No i praktycznie nie moze to dziwic, no ale mimo wszystko szkoda.
Kuras-Szacunek
"Bo jest wśród Sopliców taka choroba,
że nic prócz Pogoni im się nie podoba".
Adam Mickiewicz "Pan Tadeusz" ks. VII
Odp: Pożegnalny mecz Mariusza Kurasa - 04/06/2005 19:18
Wg mnie przede wszystkim wstyd co do ilosc widzow...jestem ciekwe gdzie byli Ci wszyscy, ktorzy sa na ligowych meczach. Szczegolnie brak bylo mlodych osob, ktore przewazaja podczas innych spotkan...moze oni nie pamietaja meczow z udzialem Mario.
Co do meczu, to fajnie bylo znow zobaczyc w jednej druzynie Kurasa, Dzwigale, Dymka itd...niektorzy z tego skladu byliby na obecna chwile sporymi wzmocnieniami, a jak widac Pogon nie jest im obojetna. Szczegolnie zaimponowal mi Kensy, ktory idealnie rozgrywal pilke i poruszal sie po boisku mimo swojego wieku
Jedynym minusem byl Baranowski, chyba mu placa za kazde wypowiedziane slowo; jeszcze z godzina i przeczytalby cala ksiazke pana Floriana
Wg mnie przede wszystkim wstyd co do ilosc widzow...jestem ciekwe gdzie byli Ci wszyscy, ktorzy sa na ligowych meczach. Szczegolnie brak bylo mlodych osob, ktore przewazaja podczas innych spotkan...moze oni nie pamietaja meczow z udzialem Mario.
Co do meczu, to fajnie bylo znow zobaczyc w jednej druzynie Kurasa, Dzwigale, Dymka itd...niektorzy z tego skladu byliby na obecna chwile sporymi wzmocnieniami, a jak widac Pogon nie jest im obojetna. Szczegolnie zaimponowal mi Kensy, ktory idealnie rozgrywal pilke i poruszal sie po boisku mimo swojego wieku
Jedynym minusem byl Baranowski, chyba mu placa za kazde wypowiedziane slowo; jeszcze z godzina i przeczytalby cala ksiazke pana Floriana
Ja bylem na swoim meczu ... wiec wybacz ale z 2tysiace do 4-5 nie moglo przyjsc z roznych powodow ...
Odp: Pożegnalny mecz Mariusza Kurasa - 04/06/2005 19:36
Bylem i w sumie nie zaluje
+ mozna bylo zobaczyc znanych graczy w akcji ( ah ten Dymek z glowki strzela i z nogi )
+ mozna bylo sobie posiedziec na swiezym powietrzu
+ mozna bylo pozegnac wielkiego Portowca
Dla mnie Baranowski wygrał kiedy grała Pomerania z NATO, biegła jakaś szmula z drużyny Pomeranii i Baranowski mówi: "(jakaś tam) Kasia przy piłce jest jedyną dziewczyną z kobiecej drużyny..." a grali sami mani:O:> Baranowski the Best...
Kasia Drozdowska, moja dawna znajoma. A z tą kobiecą drużyną chodziło o to że gra w kobiecej drużynie i jest jej jedyną zawodniczką grającą w tym spotkaniu. Ale Baran faktycznie powiedział to w swoim stylu
Odp: Pożegnalny mecz Mariusza Kurasa - 04/06/2005 20:55
Sadze ze gdyby przyszlo nas naprawde wiele ludzi to pokazalibysmy dzialaczom kogo chcemy w Szczecinie - no ale widocznie tych ktorzy wola prawdziwych Pogońiarzy od grajkow typu silvera czy adriano nie jest wcale tak duzo - reszta przychodzi tylko dla wynikow i gry.
No ładnie powiedziane, niestety niektórzy wola mase brazylijczyków, ale cóż, tacy też chodzą po ziemi . Ja też się zmyłem troszke po 15.00 ale miałem coś do załatwienia, ogólnie fajnie było, tylko kit z frekwencją i z baranem , a Dymek jest poprostu ZAJEBISTY
Odp: Pożegnalny mecz Mariusza Kurasa - 04/06/2005 21:08
Wydaje mi się, żę problemem był czas trwania imprezy. od 13 do 16 to moim zdaniem trochę za długo. LEpiej zorganiozwaone by było jeden mecz Przyjaciele Kurasa - Olimpijczycy 2x po 40 minut, w przerwie tort, pamiątki. I przede wszystkim darmowe bilety. Niestety nawet informacja o przekazaniu sumy na cele charytatywne nie przekonała ludzi. Szkoda, że nie organizował tego ktoś inny tylko Muszyński.
Odp: Pożegnalny mecz Mariusza Kurasa - 04/06/2005 21:22
Patrząc na te fotorelacje to kibice zawiedli. Ja mialem ochote pójść na ten mecz
i oddać hołd Mariowi. Niestety nie mogłem. Ale skopali troche ten benefis. Po co te
dwie dodatkowe drużyny?
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768852498 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.