Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Czemu w zespole nie lubia Milara? << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Endless Vibe
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8556 dni

Odp: Czemu w zespole nie lubia Milara? - 12/04/2005 10:15

Niebuszewiak napisał:  

celciusz napisał:  

Cinek457 napisał:  
a czy ty byś go lubiał jeśli cały twój wysiłek by marnował ? :)

wysilek ? jaki wysilek masz na mysli bo raczej w tej druzynie ostatnio to nikt zbytnio sie nie wysila

Wysiłek umysłowy Panika podczas ustawiania taktyki. ;)

Niektórzy np. Michalski, Matlak jednak sie staraja... bynajmniej ja to tak postrzegam ;]

Po życia kres!
wien
Kibic
Na forum od 8710 dni

**

Odp: Czemu w zespole nie lubia Milara? - 12/04/2005 19:23
no to kogobyscie wystawili na groclina zamiast milara?

Na Zawsze POGOŃ
Arek87
Kibic
Na forum od 8338 dni

*

Odp: Czemu w zespole nie lubia Milara? - 12/04/2005 19:34

wien napisał:  
no to kogobyscie wystawili na groclina zamiast milara?

Adriano. Smiejecie sie z niego wszyscy, ale zbyt pochopnie. Oczekiwaliscie ze przyjdzie i strzeli w debiucie 3 gole. Tak zrobil Milar i co? Teraz po komentarzach widac, ze chetnie byscie go wyrzucili. I slusznie, bo jest beznadziejny. Lata, wywraca sie i macha tymi przeszczepami.

A dlaczego Adriano? A dlatego ze jest innym pilkarzem niz Divecky i taki duet by sie uzupelnial. Zreszta pokazali to w pierwszej polowie w Warszawie (chocby ta prostopada pilka do Diveckiego).

Skoro z Milara nie ma pozytku to dajmy szanse Adriano. Wreszcie bedziemy go mogli zaczac zetelnie oceniac. I albo krytykanci umilkna, albo i ja stane sie krytykantem jego osoby.

Dziekuje :>

Obrazek jpg wstawiony na forum
bos_man
*uciszony
Na forum od 7631 dni

Odp: Czemu w zespole nie lubia Milara? - 12/04/2005 22:14
ja bym Batate wpuścił za Milara i dał szanse Trałce

AdioscrazyAdiosGEST DŁONI PRZY SKRONIAdioscrazyAdios
Endless Vibe
Kibic
Na forum od 8556 dni

Odp: Czemu w zespole nie lubia Milara? - 13/04/2005 07:22
Trałka bądz Adriano... nie stawiał bym jednak od 1. minuty na Bugaja w dalszych meczach, świetny jest na Jokera, potrafi poderwac zespol swoja walecznoscia ;]

Po życia kres!
77
Kibic
Na forum od 7768 dni

Odp: Czemu w zespole nie lubia Milara? - 13/04/2005 12:51
Milar rzeczywiście już nawet na koniec jesieni cieniował. Ale myślę, że dobrze mieć mimo wszystko takiego zawoddnika w drużynie do wykonywania rzutów wolnych. Inna sprawa że ktoś musi je "wypracować". Szkoda też że z Groclinem Milar nie strzelał wolnego z 16m byłem pewny że to on podejdzie i będzie bramka.
Poza tym myślę, że Bugaj jest b. dobrym zmiennikiem Milara, bo Milar ma siły do 60 min.

Paulinus
Kibic
Na forum od 8541 dni

Odp: Czemu w zespole nie lubia Milara? - 13/04/2005 14:26
Jezeli bym miała wpuścić Milara( a bardzo go nie lubie) to wpuszczałabym go własnie w 60 minucie, na podmęczonego zawodnika przeciwników.....wtedy prezentuje się on świetnie i może coś by jednak wpadło...;) Jak dla mnie zespół jest podzielony i nie tylko Milara tam nie lubia ...:)

Co do Bugiego - aktualnie chłopak leczy kontuzje więc dajcie mu spokój.....Niech Trałka troche pobiega , bo się zmarnuje....

"CSWD" i to się nie zmieni....
Nwankwo
Kibic
Na forum od 7597 dni

Odp: Czemu w zespole nie lubia Milara? - 13/04/2005 16:14
Ja bym wpuścił za Milara - Adriano lub Trałke .Batata może tesh niedługo powróci do formy

Pozdro
Pogoń Brazylijska ! :P
 - 1  - 2  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768856385 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005