no to kogobyscie wystawili na groclina zamiast milara?
Adriano. Smiejecie sie z niego wszyscy, ale zbyt pochopnie. Oczekiwaliscie ze przyjdzie i strzeli w debiucie 3 gole. Tak zrobil Milar i co? Teraz po komentarzach widac, ze chetnie byscie go wyrzucili. I slusznie, bo jest beznadziejny. Lata, wywraca sie i macha tymi przeszczepami.
A dlaczego Adriano? A dlatego ze jest innym pilkarzem niz Divecky i taki duet by sie uzupelnial. Zreszta pokazali to w pierwszej polowie w Warszawie (chocby ta prostopada pilka do Diveckiego).
Skoro z Milara nie ma pozytku to dajmy szanse Adriano. Wreszcie bedziemy go mogli zaczac zetelnie oceniac. I albo krytykanci umilkna, albo i ja stane sie krytykantem jego osoby.
Odp: Czemu w zespole nie lubia Milara? - 13/04/2005 12:51
Milar rzeczywiście już nawet na koniec jesieni cieniował. Ale myślę, że dobrze mieć mimo wszystko takiego zawoddnika w drużynie do wykonywania rzutów wolnych. Inna sprawa że ktoś musi je "wypracować". Szkoda też że z Groclinem Milar nie strzelał wolnego z 16m byłem pewny że to on podejdzie i będzie bramka.
Poza tym myślę, że Bugaj jest b. dobrym zmiennikiem Milara, bo Milar ma siły do 60 min.
Odp: Czemu w zespole nie lubia Milara? - 13/04/2005 14:26
Jezeli bym miała wpuścić Milara( a bardzo go nie lubie) to wpuszczałabym go własnie w 60 minucie, na podmęczonego zawodnika przeciwników.....wtedy prezentuje się on świetnie i może coś by jednak wpadło... Jak dla mnie zespół jest podzielony i nie tylko Milara tam nie lubia ...
Co do Bugiego - aktualnie chłopak leczy kontuzje więc dajcie mu spokój.....Niech Trałka troche pobiega , bo się zmarnuje....
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768856385 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.