Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Hołd Papieżowi na meczu z Groclinem << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Pawel211
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7965 dni

Odp: Hołd Papieżowi na meczu z Groclinem - 06/04/2005 21:39
Dalej nikt nieodpowiedizał na to pytanie więc je ponawiam CZY JEŻELI JAK JA MAM KARNET NA 11 TO CO STOJE ZA PŁOTEM czy MOGE WEJŚĆ NA INNY SEKTOR ??

k(c)ompanyPL
Kibic
Na forum od 7976 dni

Odp: Hołd Papieżowi na meczu z Groclinem - 06/04/2005 21:47
Na forum v-ki można przeczytać, że klub nie zgadza się na taką akcję ze zniczami ze względów bezpieczeństwa. Nie dziwi mnie więc fakt że zniknęły newsy z głównych stron serwisów. Coś mi się wydaje że akcja "znicz" bedzie musiała zmienić nazwę na akcję "szmugiel" :D Tym bardziej że ochroniarze tak namiętnie macający wysztkich przy wejściu na mecz z Górnikiem mogą mieć prowizję = 1gr od przechwyconego znicza;) Tak że akcja chyba nie jest już oficjalna.

Herman Haken. Takiego Prezydenta potrzeba Szczecinowi.
Luk Luk
Kibic
Na forum od 8024 dni

**

Odp: Hołd Papieżowi na meczu z Groclinem - 06/04/2005 21:48

Pawel18 napisał:  
Dalej nikt nieodpowiedizał na to pytanie więc je ponawiam CZY JEŻELI JAK JA MAM KARNET NA 11 TO CO STOJE ZA PŁOTEM czy MOGE WEJŚĆ NA INNY SEKTOR ??

mozesz nawet stac na glowie

"Wierzę, że inteligencja i strach są nieodłączne. Goście którzy mówią: ja się nie boję niczego - są po prostu głupi!" - Rickson Gracie
Junior
Pogoń Szczecin
Na forum od 8956 dni

Odp: Hołd Papieżowi na meczu z Groclinem - 06/04/2005 21:53

k(c)ompanyPL napisał:  
Na forum v-ki można przeczytać, że klub nie zgadza się na taką akcję ze zniczami ze względów bezpieczeństwa. Nie dziwi mnie więc fakt że zniknęły newsy z głównych stron serwisów. Coś mi się wydaje że akcja "znicz" bedzie musiała zmienić nazwę na akcję "szmugiel" :D Tym bardziej że ochroniarze tak namiętnie macający wysztkich przy wejściu na mecz z Górnikiem mogą mieć prowizję = 1gr od przechwyconego znicza;) Tak że akcja chyba nie jest już oficjalna.

sprawa wyjasniona.... :)

maluch
Kibic
Na forum od 7751 dni

Odp: Hołd Papieżowi na meczu z Groclinem - 06/04/2005 22:19
hmm nie wiem czy dobrze rozumiem..ale ja nie wiem jak to bedzie..ze zniczami pomysł fajny..ale co z kibicami co na 12 bedą?? wszycy beda sie ciskać na 11..dopiero sie zrobi tłok...hmm zobaczymy jak tobedzie..ale jak juz ktos tu wspomniał to chyba nie wypada zeby jakis kibic który idzie na mecz stał przed wejsciem na sektor..

>>>Czy wygrywasz czy nie ja i tak kocham Cie ---->>>

Jednak wszystko co złe ma swoje dobre strony :)
Junior
Pogoń Szczecin
Na forum od 8956 dni

Odp: Hołd Papieżowi na meczu z Groclinem - 06/04/2005 22:38
sektory 11 i 12 beda braly udzial w tej akcji... co do stanie za sektorem, a jaki problem jest isc na inny sektor ? zaden...

Adriano
Kibic
Na forum od 8120 dni

Odp: Hołd Papieżowi na meczu z Groclinem - 06/04/2005 23:27
Poprostu co niektóre osoby na siłe szukają problemu... a co mam zrobić ? a kiedy mam pójśc ? Troszeczke powagi... każdy ma wolną wole i może decydować co zrobić... a najlepiej robić to co większość !

"To że nie mam dresu jest powodem wielkiego stresu mojego superego..."

"Pijmy piwo, jedzmy Śledzie, będziem silni jak niedźwiedzie"

"Życie jest bardzo niebezpiecznym zajęciem. Śmiertelność sięga stu procent"
A K
Kibic
Na forum od 7991 dni

Odp: Hołd Papieżowi na meczu z Groclinem - 06/04/2005 23:45

Adrian napisał:  
Poprostu co niektóre osoby na siłe szukają problemu... a co mam zrobić ? a kiedy mam pójśc ? Troszeczke powagi... każdy ma wolną wole i może decydować co zrobić... a najlepiej robić to co większość !

Dokladnie tak jak mowisz zadaja takie glupie pytania ze nie chce sie czytac...Brawo za akcje:)

PS!
KaCZoR
Kibic
Na forum od 8955 dni

**

Odp: Hołd Papieżowi na meczu z Groclinem - 07/04/2005 00:21
bez kitu sztuczne problemy... cos sie stanie jesli mecz bedziesz jeden ogladac z za plotu albo na innym sektorze??? no i pamietac cisza to cisza a nie brechty i robienie halasu !!! pamietajcie dlaczego to robimy i okazcie szacunek !!!

P.
Do końca!
Na forum od 8129 dni

Odp: Hołd Papieżowi na meczu z Groclinem - 07/04/2005 00:24
Nie wiem czy jest juz info na stronach....Znicze beda zbierane PRZED BRAMAMI...Sektory 11 i 12 sa calkowicie wylaczone przez cakly mecz...W pierwszej polowie NIE MA WCALE DOPINGU...Ludzie z biletami na 11 i 12 spokojnie moga zasiasc na 1 i 2 , gdzie w drugiej polowie bedfzie cetrum dopingu.....tyle w skrocie

Sami przeciw wszystkim!!!
-HL
Kibic
Na forum od 8132 dni

Odp: Hołd Papieżowi na meczu z Groclinem - 07/04/2005 00:26

Patyk84 napisał:  
Nie wiem czy jest juz info na stronach....Znicze beda zbierane PRZED BRAMAMI...Sektory 11 i 12 sa calkowicie wylaczone przez cakly mecz...W pierwszej polowie NIE MA WCALE DOPINGU...Ludzie z biletami na 11 i 12 spokojnie moga zasiasc na 1 i 2 , gdzie w drugiej polowie bedfzie cetrum dopingu.....tyle w skrocie

Ja tylko dodam ze wszystkie znicze beda zbierane w 3 miejscach pod bramami przy ul. Karlowicza, Witkiewicza i Twardowskiego. Lepiej aby byly plastikowe chociaz ze szklanymi tez w tym wyjatkowym meczu nie powinno byc problemow...

Miłość do Pogoni jest naszym losem, zwycięstwo naszą nadzieją...
Cobra_S
PogonOnLine TEAM
Na forum od 8040 dni

Odp: Hołd Papieżowi na meczu z Groclinem - 07/04/2005 12:05
jak czytam co poniektóre wpisy to ręce opadają!!
przy okazji oddania hołdu Ojcu Świętemu, inicjatywie pewnej grupy kibiców i ustalanie tego od kiku dni nagle okazuje się, że powaga całej sytuacji, chwila zadumy ciszy, uczczenia to w wyjątkowy sposób itd. okazuje się, że:
- a jak mam bilet na 11-12 to gdzie usiąde
- a jak mam karnet to gdzie usiąde
- a czy będzie doping, czy będzie oprawa
- a znicze jakie, takie czy takie

pelno krzykaczy, takie rzeczy trzeba dokładnie ustalić i po wczorajszym dniu wiem, że to nie takie łatwe, bo są zawsze jakieś przeciwności, to ze apel zniknął nie oznaczało, że akcja umarła, chodziło o najważniejszy element znicze, jak je zbierać i gdzie i kiedy rozpalić
a tu wszyscy w gorącej wodzie kąpani i mnóstwo pytań na forum jednym i drugim plus komentarze na v.pl
mam nadzieje, że ten apel wszystko wyjaśnia i nie będzie marudzenia, że ktoś musi iść na 1, czy 2 a woli na 11-12, tak zostało ustalone
popieracie ta inicjtywe to wiecie co macie robic, jesli ktoś z prowadzacych doping chce się wpisać to zachęcam, niech wyjaśni co w kwestii dopingu w drugiej cześci, chyba nikt nie będzie bluzgał Groclinu, nie wyzwyał policji i innych klubów, a jeśli się wyrwie to znaczy, że nie rozumie calego apelu i nie potrafi uszanować woli większości kibiców , nie wie po co przyszedł na stadion akurat na ten mecz

berety dwa
Kibic
Na forum od 7641 dni

Odp: Hołd Papieżowi na meczu z Groclinem - 07/04/2005 14:01

Cobra_S napisał:  
jak czytam co poniektóre wpisy to ręce opadają!!
przy okazji oddania hołdu Ojcu Świętemu, inicjatywie pewnej grupy kibiców i ustalanie tego od kiku dni nagle okazuje się, że powaga całej sytuacji, chwila zadumy ciszy, uczczenia to w wyjątkowy sposób itd. okazuje się, że:
- a jak mam bilet na 11-12 to gdzie usiąde
- a jak mam karnet to gdzie usiąde
- a czy będzie doping, czy będzie oprawa
- a znicze jakie, takie czy takie

pelno krzykaczy, takie rzeczy trzeba dokładnie ustalić i po wczorajszym dniu wiem, że to nie takie łatwe, bo są zawsze jakieś przeciwności, to ze apel zniknął nie oznaczało, że akcja umarła, chodziło o najważniejszy element znicze, jak je zbierać i gdzie i kiedy rozpalić
a tu wszyscy w gorącej wodzie kąpani i mnóstwo pytań na forum jednym i drugim plus komentarze na v.pl
mam nadzieje, że ten apel wszystko wyjaśnia i nie będzie marudzenia, że ktoś musi iść na 1, czy 2 a woli na 11-12, tak zostało ustalone
popieracie ta inicjtywe to wiecie co macie robic, jesli ktoś z prowadzacych doping chce się wpisać to zachęcam, niech wyjaśni co w kwestii dopingu w drugiej cześci, chyba nikt nie będzie bluzgał Groclinu, nie wyzwyał policji i innych klubów, a jeśli się wyrwie to znaczy, że nie rozumie calego apelu i nie potrafi uszanować woli większości kibiców , nie wie po co przyszedł na stadion akurat na ten mecz

już wszystko wiecie!!!! nie wiem co by się tu działo jakby nie było cobry-s

kibol83
Kibic
Na forum od 7895 dni

Odp: Hołd Papieżowi na meczu z Groclinem - 07/04/2005 16:39
ja mam propozycje co do oflagowania stadionu z tych wszystkich flag co sa na stanie mona by tylko wywiesic jedna przed sektorm 11 i 12 biało-czerwoną z napisem Pogoń Szczecin, przepasaną czarnym pasem. napewno by sie to ladnie komponowalo z zniczami w tle.

TYLKO Pogoń w Sercu Mym !!!
crls
Kibic
Na forum od 7791 dni

Odp: Hołd Papieżowi na meczu z Groclinem - 07/04/2005 17:41

kibol83 napisał:  
ja mam propozycje co do oflagowania stadionu z tych wszystkich flag co sa na stanie mona by tylko wywiesic jedna przed sektorm 11 i 12 biało-czerwoną z napisem Pogoń Szczecin, przepasaną czarnym pasem. napewno by sie to ladnie komponowalo z zniczami w tle.

pomysl ciekawy, tylko ze zaraz pewnie wszyscy zaczna jebac ze to nie od ciebie zalezy itd, ale fajnie by to wygladalo

MW moglo by rozwazyc ta propozycje :)

Ostatnio edytowany przez: crls, 7 kwietnia 2005, 17:50 [1 raz(y)]

"Wśród pięknych kwiatów rosną te chwasty, popularnie to pedały i lewe niewiasty..."
P.
Do końca!
Na forum od 8129 dni

Odp: Hołd Papieżowi na meczu z Groclinem - 07/04/2005 18:42

Carlo napisał:  

kibol83 napisał:  

pomysl ciekawy, tylko ze zaraz pewnie wszyscy zaczna jebac ze to nie od ciebie zalezy itd, ale fajnie by to wygladalo

MW moglo by rozwazyc ta propozycje :)

Wszystko zostalo juz ustalone...Zobaczycie na stadionie....na razie to Ty Carlo 'wjebales' niepotrzebny post
ps.co do dopingu....druga polowa - na maxa z sercem i kultura...tyle

Sami przeciw wszystkim!!!
crls
Kibic
Na forum od 7791 dni

Odp: Hołd Papieżowi na meczu z Groclinem - 07/04/2005 18:47

Patyk84 napisał:  

Wszystko zostalo juz ustalone...Zobaczycie na stadionie....na razie to Ty Carlo 'wjebales' niepotrzebny post
ps.co do dopingu....druga polowa - na maxa z sercem i kultura...tyle

nie potrzebnie posta nie wjebalem, powiedzialem tylko ze pomysl fajny i fajnie by to wygladalo, no ale jesli jest juz wszystko ustalone to i tak nie ma o czym gadac

"Wśród pięknych kwiatów rosną te chwasty, popularnie to pedały i lewe niewiasty..."
ch.
Kibic
Na forum od 8474 dni

**

Odp: Hołd Papieżowi na meczu z Groclinem - 07/04/2005 19:18
Znicz zakupiony i czeka do naszego,sobotniego Pogońiarskiego pożegnania Jana Pawła II
Zachęcam wszystkich do udziału w tej swietnej akcji i godnego zachowania podczas meczu tak aby nie skonczyło sie tylko na słowach. To bedzie prawdziwy sprawdzian z naszej dojrzałosci. Wierze ze zdamy go wszyscy.

"Szukałem was, teraz przyszliście do mnie i za to wam dziękuję." - Jan Paweł II

TymoN
Kibic
Na forum od 7593 dni

Odp: Hołd Papieżowi na meczu z Groclinem - 07/04/2005 19:44
Taaaaak, to będzie coś naprawdę wyjątkowego. Tylko proszę...potraktujcie to poważnie i weźcie ze sobą znicze. Wydatek taki jak żaden a dla NIEGO warto!!! Tylko żeby żaden kretyn tego nie zepsuł.

V...
Kibic
Na forum od 8778 dni

*

Odp: Hołd Papieżowi na meczu z Groclinem - 07/04/2005 19:46
POstarajcie sie nawet jak padnie gol w 1 polowie zachowac powage...Bez glosnej radosci i powiedzcie innym wtedy bedzie napreawde 100% udana akcja...

MKS
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768860882 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.11 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005