Mam podobne zdanie na ten temat,przecież tak samo jak czekamy na zgodowe mecze z Legią tak samo a może nawet bardziej emocjonujemy się spotkaniami z Lechem,Arką czy Cracovią. Nie raz i nie dwa kibice Pogoni i Lecha potrafią się szanować....A "Pogoń śledzie syfem jedzie" nigdzie indziej nie brzmi tak pięknie jak na Bułgarskiej Bez względu na to jaka jest sytuacja te mecze zawsze przyciągają najwięcej kibiców i wzbudzają najwięcej emocji...
Odp: Polska bez podziałów - 04/04/2005 20:53
moim zdaniem to nie jest możliwe ale kibiców Cracovi i Wisły to jeszcze mogło by się to udać i się udało,ale na dłuzsza mete daleko nie zajdą. a do naszej zgody np. z Lechem moim zdaniem można by było dojść byśmy mieli wtedy lepszą chuliganke i by to nawet fajnie wyglądało, jeszcze z Arką, Cracovią i Wisłą K. to byśmy mieli dobrze zgranom przyjażn ale wątpie żeby takie coś kiedyś było
Na serio Rudy przesadził. Nikt nie mówi o zgodzie zreszta "zgody internetowe" :/ zreszta gdzie yw wyczytaliscie ze ktos chce zgody z LEChEm czy kimkolwiek innym. chodzi o szacunek dla ludzi, i o kulture. Wyczytałem gdzies w jakims komentarzu taki pytanie. "Czy staniesz na Placu Rodła w szczycie i krzykniesz to co krzyczysz podczas meczy na kibiców czy piłkarzy gości ?"
Niech każdy odpowie sobie na to pytanie...
Niektorzy z was powinni sie troche zastanowic za nim cokolwiek napisza... Szczegolnie Rudy18...
mozesz bardziej dokładniej ?
Jesli wzieles sobie naprawde do serca slowa Jana Pawla II nie pisal bys takich glupot. W cale nie chodzi mi to o to, ze tworzysz nowe zgody internetowe (to juz zupelnie pomine), ale o te slowa:
a do naszej zgody np. z Lechem moim zdaniem można by było dojść byśmy mieli wtedy lepszą chuliganke i by to nawet fajnie wyglądało , jeszcze z Arką, Cracovią i Wisłą K. to byśmy mieli dobrze zgranom przyjażn ale wątpie żeby takie coś kiedyś było
Odp: Polska bez podziałów - 04/04/2005 21:56
Zgoda jest nie możliwa bo zawsze są pojeby którzy zostali wychowani w nienawiści do tej drużyny i np. nic nie czują do papieża to na bank przy pierwszej okazji zajebie w morde takiemu drugiemu kibicowi bo on wyklada na to wszystko. Ja bym chciał żeby wcale nie było agentów ze sprzetem bo to jest nienormalne ze jedziesz gdzies i możesz wylapać z pałki lub innego wynalazku. Nie mam nic przeciwko chuligance ale bez sprzetu bo to jest chore. Przez to cały czas walcze z matką żeby pojechac na wyjazd ale ona sie nasluchala że ten dostał nożem, tamten zmarł, a inny leży w szpitalu i nie chce mnie puscic bo sie boi. Tyle z mojej strony na ten temat to jest niemożliwe
Ostatnio edytowany przez: Daiman, 4 kwietnia 2005, 22:52 [1 raz(y)]
Zgoda się zdaje nie możliwa bo zawsze są pojeby którzy zostali wychowani w nienawiści do tej drużyny i np. nic nie czują do papieża to na bank przy pierwszej okazji zajebie w morde takiemu drugiemu kibicowi bo on wyklada na to wszystko. Ja bym chciał żeby zminiejszyła sie ta nienawisc a mianowicie o walki ze sprzetem bo to jest nienormalne ze jedziesz gdzies i może do ciebie na jakies ustawce czy gdzies many z pałom wyskoczyc lub z innym wynalazkiem. Nie mam nic przeciwko chuligance ale powtarzam to jeszcze raz BEZ SPRZĘTU bo to jest chore. Przez to cały czas walcze z matką żeby pojechac na wyjazd ale ona sie nasluchala że ten dostał nożem, tamten zmarł, a inny leży w szpitalu i nie chce mnie puscic bo sie boi. Tyle z mojej strony na ten temat to jest niemożliwe
Odp: Polska bez podziałów - 04/04/2005 22:11
Jak czytam niektóre wypociny to az mi zal pewnych ludzi... jakie zgody ? internetowe ? ... o czym wy mowicie ?
Fakt faktem jest taki czas ze ludzie sie jednoczą, ale o czym wy mowicie ? Może szacunek ale nie zgoda(bo to za wielkie slowo)
(mialem sie początkowo nie udzielac w tym temacie)
Ostatnio edytowany przez: ekil, 4 kwietnia 2005, 22:18 [1 raz(y)]
jaka gadka wogole
no to glosujemy kto jest za Legia, kto za Leszkiem, a kto za Lechia?
zapomniałeś o Cracovi i Arce ... ale farmozaonów tu pierdolicie...;/ aż żal czytać... wogóle prośba do Adminów jak najszybsze zablkoowanie tematu bo zaraz tu się zacznie wojna Napiniarzy nie obrażając nikogo
Odp: Polska bez podziałów - 04/04/2005 23:09
Nie wypowiadam się na temat zgód bo to i tak działka "kumatych" (zgoda przez internet hmm, dziwne).
Tylko taka mała refleksja odnośnie tego co dzieje się w temacie kibiców obecnie. Ta chęć bycia razem, chęć zaprzestania nienawiści między kibicami różnych drużyn (Cracovia-Wisła, Pogoń-Lech itd..). na pewno jest w dużej części spowodowana nastrojem chwili po śmierci Papieża. Ale z drugiej strony widać, jak duża jest jednak chęć sporej liczby kibiców do zmiany nastawienia do kibiców i drużyn przeciwnych (chociaż najlepiej zawsze na stadionie wychodzą bluzgi na drużynę przeciwnika co jakby się z tym kłóci).
Nie mówiąc zatem o zgodach ale jakby udało się chociaż w znacznej mierze ograniczyć bluzganie na innych a skupiać się na dopingu dla własnej drużyny to i tak trzeba by uznać, że stał się cud. Cud dzięki Papieżowi.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768856419 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.