Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pogoń Szczecin - Górnik Zabrze 0:0 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
sensei_man
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8225 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Zabrze 0:2 - 19/03/2005 18:12

pogonfan napisał:  
Kto był ten widział.Bez komentarza

ale ktos mogl nie widziec wiec prosze skomentuj :D

Luk Luk
Kibic
Na forum od 8024 dni

**

Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Zabrze 0:2 - 19/03/2005 18:13
kurcze. nasza druzyna nic nie grala. najlepszy byl divecky. o grze peskovica nie wypowiem sie, bo takich bramek goalkeeper nie powinien wpuszczac. zajebiscie ze publicznosc podlapala piosenke "chcemy pilarza", w poniedzialek niezle obsmaruja media borysa.

"Wierzę, że inteligencja i strach są nieodłączne. Goście którzy mówią: ja się nie boję niczego - są po prostu głupi!" - Rickson Gracie
Ka(L)ina
Kibic
Na forum od 7832 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Zabrze 0:2 - 19/03/2005 18:14
hujnia 0:2 w plecy--- II liga nasza. Jak Pogoń niezacznie wygywać to będzie kiepsko

Walczyć Pogoń Walczyc...
eF^
Kibic
Na forum od 8050 dni

*

Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Zabrze 0:2 - 19/03/2005 18:15

Luk2 napisał:  
o grze peskovica nie wypowiem sie, bo takich bramek goalkeeper nie powinien wpuszczac...

Sorry ale nie rozumiem, Ty go obwiniasz utrata tych 2 bramek?! ciekawe ktory bramkarz nie puscilby bardzo mocnego strzalu z 5 metrow, dobra 2 brama dostal miedzy nogami ale tak samo jak 1 koszmarne bledy obroncow, bylo 2 wolnych graczy Gornika i Peskovic chuja mogl zrobic, naprawde nie mieliscie sie kogo czepic :| zaraz mi powiesz ze Milar gral b dobrze?

Zapomnialem jeszcze wspomniec o kompletnym braku gry w srodku pola, po prostu Pogon tam nie istniala, caly czas crossy 30-40 metrowe, ok Kazmierczakowi czasami wychodzily ale nie do Milara ktorego szybkosc zadziwiala mnie na minus

Szołn
Kibic
Na forum od 7899 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Zabrze 0:2 - 19/03/2005 18:18
Brak słów... Nie można wygrywać spotkań, gdy marnuje się tyle setek i popełnia tak kuriozalne błędy jak te przy golach dla Górnika... Ehhh, fatalny wynik - widzę jednak sporo pozytywów, więcej napiszę później bo palcami w klawisze trafić nie mogę, strasznie przypiździało...

Zdelegalizować traktor.
Męska forma: demon. Żeńska forma: demona. Nijaka forma: De Mono.
tribu
Kibic
Na forum od 7935 dni

*

Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Zabrze 0:2 - 19/03/2005 18:20
wiało, pizgało, teraz wszystko boli:P

dobrze zaprezentowal sie tylko Bugaj ktory walczyl i widac bylo ze mu zalezy. reszta dno i 5 metrow mulu...

najlepszy atak w Polsce:D:D:D:P:P:P

100% PD
Werft
Kibic
Na forum od 8038 dni

*

Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Zabrze 0:2 - 19/03/2005 18:21

R0b3rt napisał:  

Luk2 napisał:  
o grze peskovica nie wypowiem sie, bo takich bramek goalkeeper nie powinien wpuszczac...

Sorry ale nie rozumiem, Ty go obwiniasz utrata tych 2 bramek?!

chociaz stalem daleko to moim zdaniem Borys przy pierwszej sytuacji nie mial najmniejszych szans.Blad obrony. A przy drugiej to naszych po prostu wyklepali i po sprawie. Podolica i Julci na zmiane 2 dobre interwencje jedna zjebana. Matlak czasem zostawial swoja strone bez krycia ..ogolnie nie bylo tak jak mialo byc.
Nie bronie Borysa bo h,,,j w d.. konfidentom ale jak nie trybi obrona to bramkarz ma przejebane

Zawsze wierni. Emigracja 2004.
Jay-J
Kibic
Na forum od 8409 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Zabrze 0:2 - 19/03/2005 18:22
Przypominają mi się słowa Ptaka o pucharach... co z tego że mieliśmy pełno sytuacji skoro Adriano nie potrafi z 3 metrów w bramkę trafić? Mówiłem że liga wszystko zweryfikuje? Ale cela dzisiaj mieli... i do tego Matlak z tymi strzałami w chorągiewki... Sorry Szołn ale nie moge się powstrzymać od przypomnienia co napisałeś po meczu z Legią: " w normalnych warunkach pogodowych byśmy Legię ograli". Z taką grą my Podbeskidzia nie ogramy. Na papierze wszystko może wygląać ślicznie ale liczy się wynik, liga wszystko weryfikuje. I ten szoł w przerwie... żenada...

Obrazek gif wstawiony na forum
Jay-J
Kibic
Na forum od 8409 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Zabrze 0:2 - 19/03/2005 18:23
Jeden pozytyw: ARTUUUUUUUUUUUUUUUUUUUR BUUUUUUUUUUUUUUUGAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Obrazek gif wstawiony na forum
Cz
Kibic
Na forum od 7801 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Zabrze 0:2 - 19/03/2005 18:23
zimno:) nie ma co lamentowac bedzie lepiej:D zenada to byl doping...nikt nie spiewal...a jak spiewal to pod nosem tak to mozna sobie w lazience pospiewac a nie na meczu.Nie rozumiem ludzi ktorzy nie spiewaja jak Pogoni zle idzie np.przegrywaja.Slowa uznania dla prowadzacego dzisiaj doping za wytrwalosc...a jeszcze pozdro dla ludzi ktorzy wychodzili przed koncem meczu,czyzby jakis nowy hipermarket otworzyli?

www.sectorshop.net
Luk Luk
Kibic
Na forum od 8024 dni

**

Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Zabrze 0:2 - 19/03/2005 18:26

R0b3rt napisał:  

Luk2 napisał:  

Sorry ale nie rozumiem, Ty go obwiniasz utrata tych 2 bramek?! ciekawe ktory bramkarz nie puscilby bardzo mocnego strzalu z 5 metrow, dobra 2 brama dostal miedzy nogami ale tak samo jak 1 koszmarne bledy obroncow, bylo 2 wolnych graczy Gornika i Peskovic chuja mogl zrobic, naprawde nie mieliscie sie kogo czepic :| zaraz mi powiesz ze Milar gral b dobrze?

Zapomnialem jeszcze wspomniec o kompletnym braku gry w srodku pola, po prostu Pogon tam nie istniala, caly czas crossy 30-40 metrowe, ok Kazmierczakowi czasami wychodzily ale nie do Milara ktorego szybkosc zadziwiala mnie na minus

cala druzyna zawalila ,ale peskovic gra bardzo nerwow, to jest ryzykant. on wogole do tych pilek nie staral sie wyjsc, tylk ostal w miejscu. obrona bardzo cieniutko, pomocy zero. mysle ze trzeba dac szanse fabiniakowi.

"Wierzę, że inteligencja i strach są nieodłączne. Goście którzy mówią: ja się nie boję niczego - są po prostu głupi!" - Rickson Gracie
ManU
Kibic
Na forum od 7820 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Zabrze 0:2 - 19/03/2005 18:28
Straszna bieda, straszna. Jedynie Bugaj walczyl, co do reszty to brak slow. Ciezko mowic o przyczynach tak tragicznej gry - tym bardziej ze po stracie pierwszej bramki naprawde przycisnelismy i gdyby nie slupek to mecz mogl sie bardzo roznie potoczyc. Ogolnie szkoda, naprawde szkoda, bo przeciez moglo (powinno) byc innaczej....Co gorsza naprawde kiepsko widze przyszlosc - tej druzynie po prostu brakuje charakteru.....

"Bo jest wśród Sopliców taka choroba,
że nic prócz Pogoni im się nie podoba".
Adam Mickiewicz "Pan Tadeusz" ks. VII
kawek
Kibic
Na forum od 8180 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Zabrze 0:2 - 19/03/2005 18:28
Bez komentarza bo komentarz jest tutaj zbędny na słowa uznania zasługje według mnie tylko Matlak i Bugaj reszta kompletne dno.Dzisiaj nie zabłyszczał polski Arsenal.Totalne DNO!!

Aleksandra
Kibic
Na forum od 7948 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Zabrze 0:2 - 19/03/2005 18:29
Milar .. ;/

eF^
Kibic
Na forum od 8050 dni

*

Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Zabrze 0:2 - 19/03/2005 18:30
Czarny a co mieli kurwa robic, jak w ostatnich 5 minutach portowcy staneli i chodzili dumnie po murawie? ale rozumiem o co Ci chodzi ...

Najbardziej rozbroila mnie jedna rzecz, siedze sobie siedze patrze przedemna jakas rodzinka siada stara, stary i 2 chlopakow - i nagle wyjmuja kubelek z KFC ... jeblem

AMS
Kibic
Na forum od 7675 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Zabrze 0:2 - 19/03/2005 18:30
ja pierdole szkoda slow
a PLACKIEM miesiaca zostaja
ptaszki i panik...arze

A ja i tak wierzyc nie przestane...
MorskiKS
Kibic
Na forum od 8056 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Zabrze 0:2 - 19/03/2005 18:34
Prawda jest taka, że w Pogoni nie ma lidera z prawdziwego zdarzenia, który pociągnąłby zespół. Jeden z piłkarzy po meczu z Legią powiedział, że część drużyny się nie angażuje i to się potwierdziło w tym meczu. Bo tak naprawde sami Bugaj, Kaźmierczak i Julcimar meczu nie wygrają...
Co do Peskovića to według mnie nie miał szans przy obu bramkach. Przegraliśmy dla tego, bo graliśmy za mało agresywnie i dla tego nie mogliśmy wygrać pojedynku jeden na jeden. Aż wstyd przegrać z drużyną grającą w ustawieniu 1-8-0-2. Siłą Pogoni miała być gra z pierwszej piłki, kompletnie niezrozumiała była dla mnie taktyka Panika polegająca na tych właśnie crossach, gdzie Milar zbyt szybko rezygnuje jak ktoś go barkiem odepchnie...

Fan Club Pogodno
adas|MKS
Kibic
Na forum od 8294 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Zabrze 0:2 - 19/03/2005 18:36
Maja braki w motoryce qrfa przeciez oni nie maja sily na 2 polowe jak juz to pokazali w Wawie... latynoski sie nie sprawdzaja i reszta obcokrajowcow (no moze z wyjatkami...) Grzelak gra na prawej stronie i caly czas przeklada pilke na lewa noge, a gra prawa nie wychodzi mu troszke... Dawidek mowil "niespodziwalem sie, ze w Pogoni beda grali tak klasowi zawodnicy" a qrfa nie radza sobie z grajkami... :P Mam nadzieje ze to sie zmieni...

Jestem paprykarzem i się tego nie wstydzę!!
el_presidente
Kibic
Na forum od 7820 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Zabrze 0:2 - 19/03/2005 18:38

R0b3rt napisał:  
Czarny a co mieli kurwa robic, jak w ostatnich 5 minutach portowcy staneli i chodzili dumnie po murawie? ale rozumiem o co Ci chodzi ...

Najbardziej rozbroila mnie jedna rzecz, siedze sobie siedze patrze przedemna jakas rodzinka siada stara, stary i 2 chlopakow - i nagle wyjmuja kubelek z KFC ... jeblem

Ja nie chce tutaj dyskusji zbednej wywolywac, ale gdyby nie tacy "kibice" to na Pogon przychodziloby pewnie przynajmniej o polowe mniej widzów. Zakladam ze oni nie siedzieli na Mlynie, a wiec co komu przeszkadza ze sobie kurczaka wcinali :) ? jak chca niech jedza, wazne ze to mlode ich potomstwo nawykow meczowych nabiera a cala rodzina nie kwitnie przed "M jak milosc" lub innym badziewiem. Taki jest tez sens promowania sportu w regionie - bo przeciez meczyk to kolejna atrakcja w miescie, i chwala za to MKS-owi (nie odnosze sie tutaj do dzisiejszej gry oczywiscie:/)

a gdybym miał urodzić się znów, to tylko w Szczecinie i tylko tu!!!
www.merx.biz.pl
eF^
Kibic
Na forum od 8050 dni

*

Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Zabrze 0:2 - 19/03/2005 18:42
Nie spoko niech sobie jedza, ale lepiej by bylo jakby sobie w domu piknik zrobili, a nie na stadionie. Na stadionie sie zazwyczaj kibicuje a nie wcina ...

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768788705 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005