Autor
Wiadomo¶ć
   Pogoń Szczecin -> od¶nieżanie murawy Pogoni-¶miechu warte << pocz±tek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idĽ na dół   
Żeniu
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7658 dni

Odp: od¶nieżanie murawy Pogoni-¶miechu warte - 15/03/2005 21:11
Jak na trybunach bedzie ¶nieg to bedzie czym rzucać w ochrone :D:D

"1948 & 1916"
Junior
Pogoń Szczecin
Na forum od 8956 dni

Odp: od¶nieżanie murawy Pogoni-¶miechu warte - 15/03/2005 21:37
odsnieazanie dzisiaj trwalo do 20 przy jupiterach.. prace bardzo intensywne i juz wyglada wszystko w miare ok

Kibic
Na forum od 7952 dni

Odp: od¶nieżanie murawy Pogoni-¶miechu warte - 15/03/2005 21:41

JuN napisał:  
odsnieazanie dzisiaj trwalo do 20 przy jupiterach.. prace bardzo intensywne i juz wyglada wszystko w miare ok

Jako że jupitery mi ¶wiec± w okno to wiem że od kilku dni także wiczorami "co¶ się dzieje" na stadionie.

Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Pilar
Kibic
Na forum od 8136 dni

Odp: od¶nieżanie murawy Pogoni-¶miechu warte - 16/03/2005 07:12
W czwartek pierwszy trening

Ponad 50 osób pracuje przy od¶nieżaniu boiska na stadionie Pogoni. Wiadomo już, że stan murawy nie jest zły.

Od¶nieżaniem boiska zajmuje sie MOSRiR, a w pracach pomagaj± rówież żołnierze 12. Brygady Zmechanizowanej. Wszystko po to, by w sobotę portowcy rozegrali planowo mecz ligowy z Górnikiem Zabrze.

Okazuje się, że pod 30-centymetrow± warstw± ¶niegu murawa nie zamarzła. Jeżeli ¶nieg zostanie usunięty i nie nadejdzie załamanie pogody, to już w czwartek portowcy powinni odbyć pierwszy w tym roku trening na płycie głównej stadionu przy ul. Twardowskiego.

- Sytuacja nie jest zła - mówi Dawid Ptak, prezes klubu. - Prawdopodobnie w czwartek całe boisko będzie już od¶nieżone i trener przeprowadzi na nim zajęcia. Mecz z Legi± pokazał, że na ¶niegu nasi zawodnicy radz± sobie Ľle. Wielu z nich przyzwyczajonych jest do murawy. Jeżeli z Górnikiem boisko będzie od¶nieżone to na pewno będziemy faworytami tej konfrontacji. No i trzeba będzie zmazać plamę za inauguracyjn± porażkę.
16.03.2005 Głos Szczeciński

Mick
Kibic
Na forum od 8118 dni

Odp: od¶nieżanie murawy Pogoni-¶miechu warte - 16/03/2005 11:35

Boberek napisał:  

....albo warunek podgrzewanej murawy na stadionach 1 ligowych!

nie wiem czy to oficjalna wiadomo¶ć, ale PZPN dało 2 lata pierwszoligowcom na podgrzewan± murawę, albo bay bay licencja :] wkazdym raze wiecej na głownej www.pogononline.pl

Obrazek jpg wstawiony na forum
Derian
Kibic
Na forum od 7688 dni

*

Odp: od¶nieżanie murawy Pogoni-¶miechu warte - 16/03/2005 14:19
byłem dzi¶ na stadionie i murawa wygl±da nieĽle, w każym b±dĽ razie ¶niegu już nie ma. 30 wojaków od¶nieżalo trybuny. więc teraz jakby co latynosi i spółka nie będ± mogli narzekać na za¶nieżone boisko. pozdro

Żeniu
Kibic
Na forum od 7658 dni

Odp: od¶nieżanie murawy Pogoni-¶miechu warte - 16/03/2005 16:13
Ma moze kto¶ fotki stadionu z dnia dzisiejszego ??

"1948 & 1916"
Cobra_S
PogonOnLine TEAM
Na forum od 8040 dni

Odp: od¶nieżanie murawy Pogoni-¶miechu warte - 16/03/2005 16:57
fotka z dzi¶

Obrazek JPG wstawiony na forum

tylko wody pełno, ale ma znikn±ć

Żeniu
Kibic
Na forum od 7658 dni

Odp: od¶nieżanie murawy Pogoni-¶miechu warte - 16/03/2005 17:07
Patrz±c na to zdjecie (dzieki za nie Cobra_S) mozna stwierdzic ze nie jest tak zle jak sie wydawalo. Oby tylko nie padalo przez te dni do soboty a bedzie wszytsko ok. Do Boju MKS ... !!

"1948 & 1916"
Ptr.
Kibic
Na forum od 7896 dni

Odp: od¶nieżanie murawy Pogoni-¶miechu warte - 16/03/2005 20:08
murawa juz sie lepiej prezentuje ale snieg jest jeszcze na trybunach i czy caly ten snieg stopnieje do soboty to ja nie wiem

Pilar
Kibic
Na forum od 8136 dni

Odp: od¶nieżanie murawy Pogoni-¶miechu warte - 16/03/2005 20:25
mlodzi zapierdalaja a wejsciowki i tak dostanie ktos ze sztabu a w ostatecznosci jakis pisarz
dla zasady
"ajurede jebac biede"

vladzio
Kibic
Na forum od 7736 dni

Odp: od¶nieżanie murawy Pogoni-¶miechu warte - 17/03/2005 00:08
a widzieliscie moze pompy kolo plyty ? bo podobno mieli odpompowywac wode...
jak tego nie zrobia to bedzie takie blodzko ze masakra :)

Obrazek gif wstawiony na forum
Obrazek png wstawiony na forum
Obrazek gif wstawiony na forum
kakte
Kibic
Na forum od 7653 dni

Odp: od¶nieżanie murawy Pogoni-¶miechu warte - 17/03/2005 12:48
moze przypomnimy se Polska - Niemcy z MS :]

Jak sie urodziłem, to płakałem, a wszyscy się ¶miali. Jak będę umierał, to z u¶miechem a wszyscy będ± plakali...
MKSfazi
Kibic
Na forum od 7768 dni

Odp: od¶nieżanie murawy Pogoni-¶miechu warte - 17/03/2005 13:11
Temperatura jest dobra (u mnie jest teraz na termometrze +16C) jeszcze niech wyjdzie slonce slonkoi bedzie super.Oby taka temperatura sie utrzymala do meczu.

A mnie jaraj± na meczu Pogoni race...racaracaracaracaraca
Ptr.
Kibic
Na forum od 7896 dni

Odp: od¶nieżanie murawy Pogoni-¶miechu warte - 17/03/2005 15:43
niepotrzebnie ten deszcz pada ale jest temperatura ladnie na + wiec nie powinno byc problemow do soboty:D

Orło
Kibic
Na forum od 8315 dni

*

Odp: od¶nieżanie murawy Pogoni-¶miechu warte - 17/03/2005 16:28
Sniegu na trybunach nie ma prawie wogule, a stan murawy nie jest najlepszy. Nasi±knięta ostro wod± i poniszczona, wydaje mi się ze mecz to będzie ostra kopanina, ale panowie z MOSiR staraj± się.

Babilon Team
Safe
Kibic
Na forum od 7792 dni

Odp: od¶nieżanie murawy Pogoni-¶miechu warte - 17/03/2005 18:05

Orło napisał:  
Sniegu na trybunach nie ma prawie wogule, a stan murawy nie jest najlepszy. Nasi±knięta ostro wod± i poniszczona, wydaje mi się ze mecz to będzie ostra kopanina, ale panowie z MOSiR staraj± się.

Panowie z MOSRiR to sie opier.alaja a panowie z wojska zapier.alaja podobne slowa a jednak ... zobacz na zdjecie Cobry ;) Mlodzi pomagaj± a jak to kto¶ wspomnial i tak karnety dostana jacys kolesie tacy jak "gruby" .. a ja tez slyszalem ze maja byc pompy i maja zbierac wode .. a jak bedzie tyle temp jak jest (10-16oC) to bedzie GuCiO ;) wda wyparuje hhe ;]

"Jeszcze bedzie czas, by odpoczywac"
Lu Dex
Kibic
Na forum od 8421 dni

Odp: od¶nieżanie murawy Pogoni-¶miechu warte - 17/03/2005 18:16
Nie wiem gdzie Wam ta woda wyparuje bo napewno ni w powietrze! przy 10-16 stopnaich to ona na pewnoe nie wyparuje.jak popada jeszce jutro to w sobote bedziemy mieli balet wodny a nie mecz pilki noznej.

Wiara i nadzieja trwaja w nas do końca.
Tylko ogień wybacza nam winy
x-pack
Kibic
Na forum od 7764 dni

Odp: od¶nieżanie murawy Pogoni-¶miechu warte - 17/03/2005 20:20

Sanbal napisał:  
Nie wiem gdzie Wam ta woda wyparuje bo napewno ni w powietrze! przy 10-16 stopnaich to ona na pewnoe nie wyparuje.jak popada jeszce jutro to w sobote bedziemy mieli balet wodny a nie mecz pilki noznej.

niewyparuje to wsiaknie ale i z tym moze byc problem w sobote sie wyjasnie wszystko...............pozdro

Szczecińska albo Zadna
SISMIC
Kibic
Na forum od 7709 dni

Odp: od¶nieżanie murawy Pogoni-¶miechu warte - 18/03/2005 09:16
Murawa będzie gotowa na mecz. Już jest całkiem od¶nieżona i trybuny również. Tylko zastanawia mnie co będzie z krzesełkami. Pod dachem i nie tylko s± one tak brudne, że szkoda gadać. Aż zielone... A więc odrazu mówie, aby brać jak±¶ gazete na mecz, bo siedzieć sie nie da.

Szczecińska albo żadna!
 - 1  - 2  - 3  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768861413 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idĽ do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jeste¶ zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomo¶ć lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzaj±cych, którzy s± w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005