Ponad 50 osób pracuje przy od¶nieżaniu boiska na stadionie Pogoni. Wiadomo już, że stan murawy nie jest zły.
Od¶nieżaniem boiska zajmuje sie MOSRiR, a w pracach pomagaj± rówież żołnierze 12. Brygady Zmechanizowanej. Wszystko po to, by w sobotę portowcy rozegrali planowo mecz ligowy z Górnikiem Zabrze.
Okazuje się, że pod 30-centymetrow± warstw± ¶niegu murawa nie zamarzła. Jeżeli ¶nieg zostanie usunięty i nie nadejdzie załamanie pogody, to już w czwartek portowcy powinni odbyć pierwszy w tym roku trening na płycie głównej stadionu przy ul. Twardowskiego.
- Sytuacja nie jest zła - mówi Dawid Ptak, prezes klubu. - Prawdopodobnie w czwartek całe boisko będzie już od¶nieżone i trener przeprowadzi na nim zajęcia. Mecz z Legi± pokazał, że na ¶niegu nasi zawodnicy radz± sobie Ľle. Wielu z nich przyzwyczajonych jest do murawy. Jeżeli z Górnikiem boisko będzie od¶nieżone to na pewno będziemy faworytami tej konfrontacji. No i trzeba będzie zmazać plamę za inauguracyjn± porażkę.
16.03.2005 Głos Szczeciński
nie wiem czy to oficjalna wiadomo¶ć, ale PZPN dało 2 lata pierwszoligowcom na podgrzewan± murawę, albo bay bay licencja wkazdym raze wiecej na głownej www.pogononline.pl
Odp: od¶nieżanie murawy Pogoni-¶miechu warte - 16/03/2005 14:19
byłem dzi¶ na stadionie i murawa wygl±da nieĽle, w każym b±dĽ razie ¶niegu już nie ma. 30 wojaków od¶nieżalo trybuny. więc teraz jakby co latynosi i spółka nie będ± mogli narzekać na za¶nieżone boisko. pozdro
Odp: od¶nieżanie murawy Pogoni-¶miechu warte - 17/03/2005 16:28
Sniegu na trybunach nie ma prawie wogule, a stan murawy nie jest najlepszy. Nasi±knięta ostro wod± i poniszczona, wydaje mi się ze mecz to będzie ostra kopanina, ale panowie z MOSiR staraj± się.
Panowie z MOSRiR to sie opier.alaja a panowie z wojska zapier.alaja podobne slowa a jednak ... zobacz na zdjecie Cobry Mlodzi pomagaj± a jak to kto¶ wspomnial i tak karnety dostana jacys kolesie tacy jak "gruby" .. a ja tez slyszalem ze maja byc pompy i maja zbierac wode .. a jak bedzie tyle temp jak jest (10-16oC) to bedzie GuCiO wda wyparuje hhe ;]
Odp: od¶nieżanie murawy Pogoni-¶miechu warte - 17/03/2005 18:16
Nie wiem gdzie Wam ta woda wyparuje bo napewno ni w powietrze! przy 10-16 stopnaich to ona na pewnoe nie wyparuje.jak popada jeszce jutro to w sobote bedziemy mieli balet wodny a nie mecz pilki noznej.
Wiara i nadzieja trwaja w nas do końca. Tylko ogień wybacza nam winy
Odp: od¶nieżanie murawy Pogoni-¶miechu warte - 18/03/2005 09:16
Murawa będzie gotowa na mecz. Już jest całkiem od¶nieżona i trybuny również. Tylko zastanawia mnie co będzie z krzesełkami. Pod dachem i nie tylko s± one tak brudne, że szkoda gadać. Aż zielone... A więc odrazu mówie, aby brać jak±¶ gazete na mecz, bo siedzieć sie nie da.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768861413 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzaj±cych, którzy s± w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.