Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pierwszy mecz Pucharu Polski z Podbeskidziem w Szczecinie? << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Helmut
Moderator*
IP: zapisany
Na forum od 8281 dni

Odp: Pierwszy mecz Pucharu Polski z Podbeskidziem w Szczecinie? - 19/02/2005 17:53
kijevo to takie srednio smieszne bylo... popracuj nad dowcipami.

Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
Łabek
Kibic
Na forum od 8053 dni

Odp: Pierwszy mecz Pucharu Polski z Podbeskidziem w Szczecinie? - 19/02/2005 17:56

kijevo napisał:  

mksbart napisał:  

luki_717 napisał:  
stanowcze NIE!!! wszyscy wiedzą że drużyny grające drugi mecz u siebie są w uprzywilejowanej sytuacji...jak nie mogą to niech oddadzą walkower...

W dupie mam walkower. Ja chce do Bielska na wyjazd.:(

można na Łącznośćbuhaha do Gliwic całkiem niedaleko:)

Chyba Ci już popularność do głowy strzeliła :P przystopuj... ;)

Nikt nie mówił, że będzie łatwo... bo bez walki nie ma nic! Gryfińska
Nie pozwól, aby strach wyeliminował Cie z dalszej gry... Burżuazja
kijevo
Kibic
Na forum od 7871 dni

Odp: Pierwszy mecz Pucharu Polski z Podbeskidziem w Szczecinie? - 19/02/2005 17:59
popularność??? tylko kiepsko żartowałem ..wiadomo jak wiele osób chciało wybrać się do Bielska wiec szkoda jezeli działacze by to zniweczyli

wnuczek33
Kibic
Na forum od 7840 dni

Odp: Pierwszy mecz Pucharu Polski z Podbeskidziem w Szczecinie? - 20/02/2005 12:50
Witam wszystkich. Pozdrowionka z Warszawy dla ziomków ze Szczecina. Postarajcie się żeby pierwszy mecz odbył sie na waszym terenie. Ważne jest to szczególnie dla ekip wyjazdowych. Jeżeli pierwszy mecz odbędzie się u was to nadarzaja się dwie okazje do wspólnej imprezy na Śląsku. Pierwasz przy okazji pucharu (Górnik-Legia, Podbeskidzie-Pogoń) a druga przy okazji ligi (Górnik-Legia, Gks-Pogoń). Zajebiście byłoby gdybyśmy razem pomelanżowali na Hanysowie. Pozdro z Warszawy.

Jesteśmy zawsze tam gdzie nasza Legia gra...
ader(L)Warsaw
Kibic
Na forum od 7638 dni

Odp: Pierwszy mecz Pucharu Polski z Podbeskidziem w Szczecinie? - 20/02/2005 23:30
Siema ... jestem ziomem z Wawy i chciałbym pojechać na wyjazd do BB na mecz PP. Tyle że nie wiem jak sie organizujecie ?? byłbym wdzięczny za odp. bo swego czasu często bywałem w Bielsku ... pozdrawiam wszystkich Portowców . Czekam na odp. ?!

P.
Do końca!
Na forum od 8129 dni

Odp: Pierwszy mecz Pucharu Polski z Podbeskidziem w Szczecinie? - 20/02/2005 23:34

ader(L)Warsaw napisał:  
Siema ... jestem ziomem z Wawy i chciałbym pojechać na wyjazd do BB na mecz PP. Tyle że nie wiem jak sie organizujecie ?? byłbym wdzięczny za odp. bo swego czasu często bywałem w Bielsku ... pozdrawiam wszystkich Portowców . Czekam na odp. ?!

NIe bedzie zadnej organizacji......jesli doejdziesz to na pewno kogos spotkasz ze Szczecina...

Sami przeciw wszystkim!!!
ader(L)Warsaw
Kibic
Na forum od 7638 dni

Warsaw Fan chce jechać z wami !!! :) - 20/02/2005 23:39
Siemka ... nie pasi mi zmiana terminów bo bardzo chętnie bym sie wybrał do BB z wami na wyjazd a weekend to idealna pora na melanż :) a że swego czasu często bywałem w Bielsku to niezaszkodzi tam troche "narozrabiać" ;) ... nie wiem jak sie organizujecie ? czekam na odp. ?! Pozdro dla wszystkich Prtowców ... (L) peace !

Łabek
Kibic
Na forum od 8053 dni

Odp: Pierwszy mecz Pucharu Polski z Podbeskidziem w Szczecinie? - 21/02/2005 12:10

ader(L)Warsaw napisał:  
Siemka ... nie pasi mi zmiana terminów bo bardzo chętnie bym sie wybrał do BB z wami na wyjazd a weekend to idealna pora na melanż :) a że swego czasu często bywałem w Bielsku to niezaszkodzi tam troche "narozrabiać" ;) ... nie wiem jak sie organizujecie ? czekam na odp. ?! Pozdro dla wszystkich Prtowców ... (L) peace !

Tutaj się raczej nic nie dowiesz o organizacji bo tak owej raczej nie będzie a nawet jeśli by była szczegóły nie są omawiane na necie POZDRO :]

Nikt nie mówił, że będzie łatwo... bo bez walki nie ma nic! Gryfińska
Nie pozwól, aby strach wyeliminował Cie z dalszej gry... Burżuazja
Bartas
Kibic
Na forum od 8146 dni

Odp: Pierwszy mecz Pucharu Polski z Podbeskidziem w Szczecinie? - 21/02/2005 16:56

ader(L)Warsaw napisał:  

Zostaw namiar na siebie to przekażę go chłopakom z W-wki którzy też jadą na nasz mecz wiec możesz zabrać się z nimi. Np nr GG lub kom

SISMIC
Kibic
Na forum od 7709 dni

Odp: Pierwszy mecz Pucharu Polski z Podbeskidziem w Szczecinie? - 22/02/2005 21:15
mi to obojetne. juz nie moge sie doczekac meczow :) 12stka! 12stka! :))))

Szczecińska albo żadna!
Pawel211
Kibic
Na forum od 7965 dni

Odp: Pierwszy mecz Pucharu Polski z Podbeskidziem w Szczecinie? - 22/02/2005 23:30
Ja bym wolał aby odbył się normalnie tak jak ma być bo już tak się nastawiłem i tak eż będzie lepiej:P:P:P

11-stka 11-stka :D:D:D

77
Kibic
Na forum od 7769 dni

Odp: Pierwszy mecz Pucharu Polski z Podbeskidziem w Szczecinie? - 23/02/2005 08:49
Tak prawdę mówiąc to jak dziś spojrzałem za okno to wydaje mi się, że rozegranie meczu w Szczecinie będzie również nie możliwe.

Jarasija
Kibic
Na forum od 8774 dni

*

Odp: Pierwszy mecz Pucharu Polski z Podbeskidziem w Szczecinie? - 23/02/2005 11:22

m@riuszwie napisał:  
Tak prawdę mówiąc to jak dziś spojrzałem za okno to wydaje mi się, że rozegranie meczu w Szczecinie będzie również nie możliwe.

hahahaha no w sumie na obecna chwile to masz racje, ale zobacz na nacze szczecińskie realia, o 11 pada śnieg i jest go dużo a o 13 już nie pada i śnieg stopniał ... hihi

"Przed wojną żydzi a dzisiaj cyganie, wkrótce z tego kraju nic nam nie zostanie..."
Bartas
Kibic
Na forum od 8146 dni

Odp: Pierwszy mecz Pucharu Polski z Podbeskidziem w Szczecinie? - 23/02/2005 17:49
Oj chyba lipa z tym wyjazdem.Zobaczcie jak jest u nas a co dopiero w górach. A kiedy jest rewanż? Może 16-03?

Jeremiasz
Kibic
Na forum od 7671 dni

Odp: Pierwszy mecz Pucharu Polski z Podbeskidziem w Szczecinie? - 24/02/2005 10:06
Jednak nic z tego :D! Mecz odbędzie się planowo w Bielsku-Białej 6 Marca o godzinie 13 :) !!! Tylko z tego powodu było niepotrzebne zamieszanie, ale wszystko sie wyjaśniło fala !!!

SISMIC
Kibic
Na forum od 7709 dni

Odp: Pierwszy mecz Pucharu Polski z Podbeskidziem w Szczecinie? - 24/02/2005 10:45
Jak informuje oficjalna strona MKS Pogoń Szczecin SSA spotkanie w ramach Pucharu Polski pomiędzy Podbeskidziem, a Pogonią Szczecin odbędzie się jednak w Bielsku-Białej w dniu 6 marca (niedziela, godz. 13.00) na stadionie przy ul. Rychlińskiego 19.

I tak ma być :):)

Szczecińska albo żadna!
Cz
Kibic
Na forum od 7802 dni

Odp: Pierwszy mecz Pucharu Polski z Podbeskidziem w Szczecinie? - 24/02/2005 10:47
cale szczescie ze bez zmian:P tylko pogoda niezaciekawa sie szukuje:)

www.sectorshop.net
Ambasador
Moderator**
Na forum od 7821 dni

Odp: Pierwszy mecz Pucharu Polski z Podbeskidziem w Szczecinie? - 24/02/2005 10:56

Patyk84 napisał:  

ader(L)Warsaw napisał:  

NIe bedzie zadnej organizacji......jesli doejdziesz to na pewno kogos spotkasz ze Szczecina...

Krotko, zwiezle i na temat :D:D:D:D

Ps. Pierwszy mecz na wyjezdzie a drugi u nas i tak ma byc!!!:D:D:D:D

Szczecin moim miastem, Pogoń moim życiem!
Baru
Kibic
Na forum od 7634 dni

Odp: Pierwszy mecz Pucharu Polski z Podbeskidziem w Szczecinie? - 24/02/2005 18:27
Bez przekladanie to jest smieszne ze nei moga przygotowac bosika niech sie staraja przynajmniej:P

Jeśli umiesz liczyć...licz na Pogoń..!
Pampers 1948
Kibic
Na forum od 7923 dni

Odp: Pierwszy mecz Pucharu Polski z Podbeskidziem w Szczecinie? - 24/02/2005 20:35
No i bardzo dobrze ze 1 mecz w Bielsku :)

Hej POGOŃ Jesteśmy Z Tobą...Nie Opuścimy Cię...Nigdy Cię Nie Zdradzimy Bo My KOCHAMY CIĘ...
 - 1  - 2  - 3  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768861441 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.05 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005