Odp: Pierwszy mecz Pucharu Polski z Podbeskidziem w Szczecinie? - 20/02/2005 12:50
Witam wszystkich. Pozdrowionka z Warszawy dla ziomków ze Szczecina. Postarajcie się żeby pierwszy mecz odbył sie na waszym terenie. Ważne jest to szczególnie dla ekip wyjazdowych. Jeżeli pierwszy mecz odbędzie się u was to nadarzaja się dwie okazje do wspólnej imprezy na Śląsku. Pierwasz przy okazji pucharu (Górnik-Legia, Podbeskidzie-Pogoń) a druga przy okazji ligi (Górnik-Legia, Gks-Pogoń). Zajebiście byłoby gdybyśmy razem pomelanżowali na Hanysowie. Pozdro z Warszawy.
Siema ... jestem ziomem z Wawy i chciałbym pojechać na wyjazd do BB na mecz PP. Tyle że nie wiem jak sie organizujecie ?? byłbym wdzięczny za odp. bo swego czasu często bywałem w Bielsku ... pozdrawiam wszystkich Portowców . Czekam na odp. ?!
NIe bedzie zadnej organizacji......jesli doejdziesz to na pewno kogos spotkasz ze Szczecina...
Warsaw Fan chce jechać z wami !!! :) - 20/02/2005 23:39
Siemka ... nie pasi mi zmiana terminów bo bardzo chętnie bym sie wybrał do BB z wami na wyjazd a weekend to idealna pora na melanż a że swego czasu często bywałem w Bielsku to niezaszkodzi tam troche "narozrabiać" ... nie wiem jak sie organizujecie ? czekam na odp. ?! Pozdro dla wszystkich Prtowców ... (L) peace !
Siemka ... nie pasi mi zmiana terminów bo bardzo chętnie bym sie wybrał do BB z wami na wyjazd a weekend to idealna pora na melanż a że swego czasu często bywałem w Bielsku to niezaszkodzi tam troche "narozrabiać" ... nie wiem jak sie organizujecie ? czekam na odp. ?! Pozdro dla wszystkich Prtowców ... (L) peace !
Tutaj się raczej nic nie dowiesz o organizacji bo tak owej raczej nie będzie a nawet jeśli by była szczegóły nie są omawiane na necie POZDRO
Nikt nie mówił, że będzie łatwo... bo bez walki nie ma nic! Gryfińska
Nie pozwól, aby strach wyeliminował Cie z dalszej gry... Burżuazja
Zostaw namiar na siebie to przekażę go chłopakom z W-wki którzy też jadą na nasz mecz wiec możesz zabrać się z nimi. Np nr GG lub kom
Tak prawdę mówiąc to jak dziś spojrzałem za okno to wydaje mi się, że rozegranie meczu w Szczecinie będzie również nie możliwe.
hahahaha no w sumie na obecna chwile to masz racje, ale zobacz na nacze szczecińskie realia, o 11 pada śnieg i jest go dużo a o 13 już nie pada i śnieg stopniał ...
"Przed wojną żydzi a dzisiaj cyganie, wkrótce z tego kraju nic nam nie zostanie..."
Odp: Pierwszy mecz Pucharu Polski z Podbeskidziem w Szczecinie? - 24/02/2005 10:45
Jak informuje oficjalna strona MKS Pogoń Szczecin SSA spotkanie w ramach Pucharu Polski pomiędzy Podbeskidziem, a Pogonią Szczecin odbędzie się jednak w Bielsku-Białej w dniu 6 marca (niedziela, godz. 13.00) na stadionie przy ul. Rychlińskiego 19.
Siema ... jestem ziomem z Wawy i chciałbym pojechać na wyjazd do BB na mecz PP. Tyle że nie wiem jak sie organizujecie ?? byłbym wdzięczny za odp. bo swego czasu często bywałem w Bielsku ... pozdrawiam wszystkich Portowców . Czekam na odp. ?!
NIe bedzie zadnej organizacji......jesli doejdziesz to na pewno kogos spotkasz ze Szczecina...
Krotko, zwiezle i na temat
Ps. Pierwszy mecz na wyjezdzie a drugi u nas i tak ma byc!!!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768861441 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.