Odp: Kto nowym kapitanem Pogoni? - 12/01/2005 23:41
Znając życie kapitanem będzie Grzesiu Matlak a mój osobisty typ to Mariusz Masternak (najwięcej występów w I lidze z całego zespołu - 122 w tym jedna bramka)
Nikt nie mówił, że będzie łatwo... bo bez walki nie ma nic! Gryfińska
Nie pozwól, aby strach wyeliminował Cie z dalszej gry... Burżuazja
Odp: Kto nowym kapitanem Pogoni? - 13/01/2005 12:31
Uważam za pewniaka do funkcji kapitana Matlaka, jednakże w moim odczuciu ludzi którzy mogli by sprawować taką funkcję pozostaje z rundy na rundę coraz mniej. A dokładnie na dzień dzisiejszy jak dla mnie nie ma nikogo - no ale to drużyna wybiera :-)
Odp: Kto nowym kapitanem Pogoni? - 13/01/2005 16:31
[cytat=Boberek]u mnie akcje Matlaka jako kapitana stoja troche nizej ja bym to widzial tak :
1.Bugaj
2. Trałka
3. Kazmierczak
4. Matlak - wszystko fajnie, walka na boisku , twardy charakter, rowna forma ...tylko ten Lech....
5. Pilarz - mimo szacunku do Krzyska to wydaje mi sie ze kapitanem powinien byc gracz z pola ktory w razie jakiejs sytuacji wiadomo zareaguje szybciej niz bramkarz ktory bedzie musial przewaznie przebiec kawalek zanim dotrze na przyklad do sedziego
Matlak i tylko Matlak..... nie rozumiem dlaczego fakt iż grał kiedyś w Lechu stanowi dla niektórych (Boberel) jakiś problem....
Odp: Kto nowym kapitanem Pogoni? - 13/01/2005 22:19
Jak dla mnie kapitanem powinien być Matlak. (Dochodzę do wniosku, że gdzieś to już widziałem )
Co do Pilarza, to uważam, że to zły pomysł. Kapitan najlepiej jak biega na boisku i pokrzykuje, aby zmobilizować do lepszej gry, a nasz goalkeeper stoi tylko na bramce.
Odp: Kto nowym kapitanem Pogoni? - 13/01/2005 22:55
Moim zdaniem kapitanem powinien zostac Matlak.Podobalo mi sie to jak kapitanował z Legią. Z resztą to najprawdziwszy Pogoniarz ze wszystkich Pogoniarzy jacy tylko są w tym klubie.Przeciez to wychowanek Pogoni.
Wiesz,dla mnie on jest dobrym kandydatem.Nie patrze w kategoriach typu ze gral w lechu czy gdzies indziej.To dla mnie nie ma znaczenia....no Kazimierczak tez moglbybyc.pozdro
Wiesz,dla mnie on jest dobrym kandydatem.Nie patrze w kategoriach typu ze gral w lechu czy gdzies indziej.To dla mnie nie ma znaczenia....no Kazimierczak tez moglbybyc.pozdro
Nie chodzi o to, ze gral w Lechu,bo i w tym skaldzie jest wielu pilkarzy z roznych klubow,ale w jaki sposob do niego przeszedl....w kwestii kapitana sie nie wypowiadam,bez Ola to nie widze niestety zadnego kandytata....
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768861393 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.