Odp: Najgorsi piłkarze w historii Pogoni - 28/12/2004 21:03
Więc narazie sytuacja wyglada tak:
1.Terlecki - 10 pkt.
2.Rodrigues - 9 pkt.
3.Norko - 5 pkt.
4.Mauro, Kaczorowski - po 3 pkt.
A więc mamy niezwykle zacięty bój między Rodriguesem a Terleckim. Ciekawe, który z nich "wygra".
chcesz zmieniac swiat na lepsze?? zacznij od siebie chlopak jest 7 dni na forum, chociaz jest jak byk napisane EDYTUJ POST to mogl nie zauwazyc. PBrewer i Bosman maja racje: nie podoba sie temat to nie zabieraj glosu. krytykowac czyjes tematy kazdy glupi umie... wykaz ze jestes lepszy od innych, zaloz taki temat ktory sie bedzie wszystkim podobac i wszyscy chetnie w nim glos zabiora. ja nie mam pomyslu na taki temat wiec wogole ani jednego jeszcze nie zalozylem. co do "temat wziety z dupy" to twoja odpowiedz w przeciwienstwie do zalozonego tematu byla bardzo inteligentna i wartosciowa. niech sobie temat bedzie z dupy, nawet z koziej. jak mi sie cos nie podoba to sie w to nie wpierdalam. tyle na temat.
Moji faworyci miescili sie w skladzie Pogoni za czasów Gordona :
1.Norbert Witkowski
2.Michał Kotula
3.Przemek Norko
Co do Kotuli to sie nie zgodze!O ile dobrze pamietam to za czasow Gondora nalezal do najlepszych zawodnikow w zespole i razem z Kluzkiem tworzyli nielzy duet.A moje typy to min.Tomigol, Fornalak, Galuszka, Jacyna, Dolega, Guiliano,Mauro ponad polowa ekipy Gondora no i wielu wielu innych
Odp: Najgorsi piłkarze w historii Pogoni - 28/12/2004 23:28
Moim zdaniem kolejno na miejscach plasują się:
1) Mauro Silva
2) Wojciech "Tomacha" Tomasiewicz
2) Oleg Salenko (król strzelców Mistrzostw Świata )
3) Rodrigo de Nascimento
4) Dariusz Fornalak
5) Cesar Fernando Silvera Fontela
6) Maciej Dołęga
7) Sergiej Lewczenko Tomasz Romaniuk
9) Marcin Włódarczyk
10) i jeszcze Mariusz Misiura
Wymieniać możnaby było jeszcze sporo A co do tematu to nawet jest fajny, ponieważ można przypomnieć sobie stare czasy i pośmiać przy okazji
Odp: Najgorsi piłkarze w historii Pogoni - 28/12/2004 23:51
Hmmm patrząc na wasze typy dziwię się, miejscami nawet bardzo. Ja bym wytypował tych którzy przybyli tu zarobić a uczynili więcej szkód niż pożytku. A tu widzę nazwiska m.in. Walburga, Kotuli, Kaczora, Rycaka, Adamowicza czy Misiury. Ale ja ich wspominam całkiem dobrze, mimo że brakowało im umiejętności to byli częścią Pogoni. Dlatego gwardia Gondora plus brazylijczycy Ptaka są tu bardziej na miejscu niż wyżej wymienieni. No i wszędzie króluje Terlecki... jeśli uważacie że nie było gorszego gracza w historii Pogoni to nie najlepiej o was świadczy. Choćby w tym sezonie - Grzanka, Rodrigo czy Mauro...
Odp: Najgorsi piłkarze w historii Pogoni - 29/12/2004 00:01
wypowiedzialem sie na temat tematu mam prawo tak jak i wy moze niepotrzebnie ale nie obrazilem nikogo (oprocz tego tematu ktory jest moim zdaniem z dupy ) niech bedzie ze niepotrzebnie dalem tego wyraz
wypowiedzialem sie na temat tematu mam prawo tak jak i wy moze niepotrzebnie ale nie obrazilem nikogo (oprocz tego tematu ktory jest moim zdaniem z dupy ) niech bedzie ze niepotrzebnie dalem tego wyraz
A ja oficjalnie rzadam 'zajebania' gwiazdki Barcishowi - sam nie mam takiej mozliwsci,ale chloapczyna cos sie nie za bardzo ogarnia....
Odp: Najgorsi piłkarze w historii Pogoni - 29/12/2004 02:23
Jak ktos wymienia Rycaka wsrod najslabszych to wiekszego pojecia o pilce nie ma.. Albo widzial ostatnie jego mecze w Pogoni - wtedy faktycznie gral slabo (nie liczac wejscia z lawki w meczu o utrzymanie z GKSem B. i asysty do Mandrysza )
A co do tematu:
Rodriguez, Witkowski, Sobczak - ogolnie cala ekipa ktora sciagnal gondor.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768770253 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.