Odp: Turnieje w Niemczech z udziałem Pogoni. - 23/12/2004 22:32
30 stycznia w poznańskiej Arenie odbędzie się noworoczny turniej piłkarski, w którym udział weźmie prawdopodobnie szczecińska Pogoń.
Organizatorem imprezy jest włoski producent sprzętu sportowego firmy Lotto (jeden ze sponsorów szczecińskiej Pogoni). W tym tygodniu klub otrzymał już oficjalne zaproszenie do wzięcia udziału w tej imprezie.
- Jest duże prawdopodobieństwo, że zespół wyjedzie na ten turniej – mówi Marek Pawlak, wiceprezes Pogoni. - Chyba, że realny stanie się wyjazd na obóz do Brazylii, to wtedy zrezygnujemy.
Na turniej zaproszona już Arkę Gdynia, Cracovię Kraków, Kujawiaka Włocławek i Lecha Poznań.
- W tej chwili prowadzimy rozmowy z organizatorem i policją by umożliwić wyjazd na ten turniej zorganizowanej grupie kibiców ze Szczecina, rozmowy są jednak trudne i nie wiem, co z tego wyjdzie – mówi wiceprezes klubu.
Nieoficjalnie wiadomo, że szanse są nie wielkie, gdyż konstrukcja trybun w gali w Poznaniu raczej uniemożliwia wyznaczenie i zabezpieczenie sektora dla kibiców szczecińskich.
Odp: Turnieje w Niemczech z udziałem Pogoni. - 24/12/2004 17:31
Ktos chyba musi miec gdzies w Szczecinie DSF... Przyznac sie kto ma!!!! Albo moze wiecie o jakims lokalu z tv ktory ma ten kanal? Bo mozna wtedy po prostu zaatakowac puba i przy piwku dobre meczyki poogladac No chyba ze trafie w totolotka to pojade do Niemiec, bo jak na razie to mnie nie stac
Otóż czytam i tam nie ma nic o transmisji TV. Cytuję cały news na stronie głównej:
-------
"Szczegóły dojazdu na turniej w Oldenburgu"
Wtorek, 21 grudnia 2004 r., godz.: 01:03 /Cob/
Na początku nowego roku, a dokładnie 3 stycznia w poniedziałek piłkarze Pogoni Szczecin wezmą udział w Drugim Międzynarodowym Turnieju Piłki Halowej o Puchar „Offentliche Landesbrandkasse”, który odbędzie się w niemieckim Oldenburgu.
Impreza zgodnie z planem ma trwać w godzinach 17.30 - 22.30.
Dla wszystkich kibiców, którzy wybierają się na ten turniej mamy szczegółowe informację dotyczące dojazdu do Oldenburga".
--------
Pojawił się też link:
"Szczegóły dojazdu do Oldenburga"
--------
i tu dopiero pod tym linkiem jest napisane o transmisji TV, ale link nosi nazwę "szczegóły dojazdu do Oldenburga" to nawet nie zerkałem, ponieważ się tam nie wybieram (pracuję). Moglibyście inaczej zatytułować link np. informacje o turniej w Oldenburgu - z pewnością bym zajrzał szukając informacji o transmisji TV/ehh!
Ciekawe czy któraś z niemieckich stacji TV będzie transmitować te turnieje?
czytasz czasem strone główną naszego serwisu ??
news wisi o turnieju w Oldenburgu od dzisjejszej nocy, ehh
Otóż czytam i tam nie ma nic o transmisji TV. Cytuję cały news na stronie głównej:
-------
"Szczegóły dojazdu na turniej w Oldenburgu"
Wtorek, 21 grudnia 2004 r., godz.: 01:03 /Cob/
Na początku nowego roku, a dokładnie 3 stycznia w poniedziałek piłkarze Pogoni Szczecin wezmą udział w Drugim Międzynarodowym Turnieju Piłki Halowej o Puchar „Offentliche Landesbrandkasse”, który odbędzie się w niemieckim Oldenburgu.
Impreza zgodnie z planem ma trwać w godzinach 17.30 - 22.30.
Dla wszystkich kibiców, którzy wybierają się na ten turniej mamy szczegółowe informację dotyczące dojazdu do Oldenburga".
--------
Pojawił się też link:
"Szczegóły dojazdu do Oldenburga"
--------
i tu dopiero pod tym linkiem jest napisane o transmisji TV, ale link nosi nazwę "szczegóły dojazdu do Oldenburga" to nawet nie zerkałem, ponieważ się tam nie wybieram (pracuję). Moglibyście inaczej zatytułować link np. informacje o turniej w Oldenburgu - z pewnością bym zajrzał szukając informacji o transmisji TV/ehh!
ehh, nabije posta sobie - jednym słowem bez komentarza
Ktos chyba musi miec gdzies w Szczecinie DSF... Przyznac sie kto ma!!!! Albo moze wiecie o jakims lokalu z tv ktory ma ten kanal? Bo mozna wtedy po prostu zaatakowac puba i przy piwku dobre meczyki poogladac No chyba ze trafie w totolotka to pojade do Niemiec, bo jak na razie to mnie nie stac
Czy na turniej do Schwerin jedzie ktos samochodem i ma wolne miejsca, chodzi mi szczegolnie o droge powrotna ze wzgledu na pore pociagu (choc najwyzej przyjdzie mi zwiedzic nieco okolice dworca)? Kwestia finansowa naturalnie do dogadania sie.
I'm forever blowing bubbles
pretty bubbles in the air
they fly so high
they reach the sky
and like my dreams
they fade and die !
fortune's always hiding
i've looked everywhere
i'm forever blowing bubbles
pretty bubbles in the air !
UNITED !!! UNITED !!!
Odp: Turnieje w Niemczech z udziałem Pogoni. - 27/12/2004 18:42
: Bilety na turnieje w Niemczech wyprzedane : :
Jak poinformowali nas organizatorzy turniejów halowych w Oldenburgu (03.01) i w Schwerinie (05.01), bilety wstępu na w/w imprezy zostały już wyprzedane. Zarząd MKS Pogoń Szczecin SSA czyni starania by pozyskać pewną pulę biletów zarezerwowanych wcześniej przez kibiców z Niemiec.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768869068 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.