Odp: Pogoń - Świt - 28/11/2004 19:39
Poziom meczu słaby...........taki sam jak pogoda.Misztal pomógł nam w awansie do II Rundy PP....I to tyle bo nie ma co się rozpisywać o tym meczu
Odp: Pogoń - Świt - 28/11/2004 19:41
Jak matlak podchodzil by wybić rzut rozny to sie spytal liniowego co sie stało czemu bramki nie było ! a on odpowiedizał!! Niewiem co ten Jarek dzisiaj odpierdala
chodzi mi tylko i wylacznie o to ze Pogon gra obecnie fatalnie imam tylko nadzieje ze grajac bez obciazenia jakos sie zaprezentuje w Warszawie...a poza tym kurewsko zimno jest juz na dworze ...
Odp: Pogoń - Świt - 28/11/2004 20:14
Jedynie wynik jeszcze jako tako cieszy, no i nic poza tym...Ale ważne, że do meczyku z (L)egią będą przystępować na większym luzie, jesli wogóle w jakimś do tej pory rozegranym spotkaniu grali na poważnie...
Ale Milar to sep, mogl dac Krzysiowi karnego strzelac
Tez sie zbulwersowałem Krzysiu juz by miał dwie brameczki w rozgrywkach (wiecej niz nie jeden napsatnik ) a tu dali Milarowi... hmmm czyzby dlatego zeby fochem nie zarzucil?
Odp: Pogoń - Świt - 28/11/2004 20:56
Mecz taki sobie...Pogoń słabo a Świt jeszcze gorzej...Ogólnie było troche śmiechu. Wierni kibice oczywście byli Wygrał dla mnie zoimuś na moim sektorze który zaczął grać nagle na harmonijce ustnej...rozbawił wszystkich. Co do gry: Silvera słabiutko, Milar gwiazdeczka się zrobił...brava dla Bugaja i Matlaka za ładną bramkę. Szkoda że Pilarz nie strzelał karnego Miejmy nadzieje że na wiosne gra się poprawi. Ogólne mijający sezon płkarsko-kibicowski był super i mam nadziej że tak będzie dalej
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Odp: Pogoń - Świt - 28/11/2004 22:12
meczyk powiedzialbym bez historii,jednym slowem piknik najwazniejsze ze awans w "kieszeni" doping jak na taka frekwencje nie najgorszy.
3:0 I tak ma być Szkoda ze nie bylo mnie na tym meczu A....o co chodzi z ta Ukraina...Wampirem i Hipopotamem.....
To, że możesz o Wampirze i Hipopotamie nie wiedzieć to zrozumiałe, ale o Ukrainie? Dziewczyno dowiedz sie czasem co na swiecie sie dzieje, jakas gazetka, radio, tv a nie tylko gg i czat randka. Jutro do szkoly, spakuj sie.
szooooooooooł
...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768872522 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.