Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Kolejna kara dla Pogoni! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
dziki
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8533 dni

Odp: Kolejna kara dla Pogoni! - 26/11/2004 15:43

Zoe napisał:  
a gdzie wolność słowa ?? :), jak powiem żydowi, że ejst żydem to jest rasizm ?? :D

pierwszy raz chyba w histori mojej egzystencji na tym forum sie z toba zgodze zoe :D

DLA ZIOMÓW BRAT..DLA FRAJERNI KONFIDENT
tomekwoj111
Kibic
Na forum od 7848 dni

Odp: Kolejna kara dla Pogoni! - 26/11/2004 16:01

Patyk84 napisał:  

tomekwoj111 napisał:  

Ja nie mam juz slow na zachowanie tych PSEUDOKIBICOW Pogoni.Po co tyle szmalu dajemy mlodym wilkom na oprawe meczu jak potem te pieniadze zamiast na klub ida do Pzpn na kary!!!!

O pseudokibicach nie pisz, bo pare osob mozesz obrazic ;)...NIe wiem ile Ty szmalu dales na oprawy, ale zadne z tych pieniedzy nie ida na kary....Co do samej kwoty zbieranej do puszki,przez 3 kolejne mecze uzbieranych zosatlo 3700, na 3 kolejnych meczach nie bylo oprawy,by na Cracovii mozna bylo sie juz sensowniej pobawic,a oprawa kosztowala kilkanascie tys....wiec jesli czegos nie wiesz to nie pisz bzdur

Sluchaj zle napisalem,chodzilo mi o to ze klub zamiast na oprawy dawac pieniadze to niestety te pieniadze bedzie musial na kary wydawac.

Pogon to my!!
P.
Do końca!
Na forum od 8127 dni

Odp: Kolejna kara dla Pogoni! - 26/11/2004 16:44

tomekwoj111 napisał:  
Sluchaj zle napisalem,chodzilo mi o to ze klub zamiast na oprawy dawac pieniadze to niestety te pieniadze bedzie musial na kary wydawac.

Tu tez nie jest do konca jak mowisz...hehe

Sami przeciw wszystkim!!!
Janek80
Kibic
Na forum od 6718 dni

500zl kary za Barlinek to jakieś kpiny - 28/08/2007 21:23
Od razu zaznaczam że w Barlinku nie byłem i nie widziałem co się działo ale 500zł kary to się nadaje do śmiechu warte Lepiej było wcale nie karać

luki_717
Kibic
Na forum od 7807 dni

Odp: Kolejna kara dla Pogoni! - 28/08/2007 21:31

janek80 napisał:  
Od razu zaznaczam że w Barlinku nie byłem i nie widziałem co się działo ale 500zł kary to się nadaje do śmiechu warte Lepiej było wcale nie karać

jak na realia IV ligi to wcale nie taka mala suma

"My wszyscy wolimy zginąć, walcząc, aniżeli żyć na klęczkach." - gen. Anders Kliknij PolskieSerce
Janek80
Kibic
Na forum od 6718 dni

Odp: Kolejna kara dla Pogoni! - 28/08/2007 21:36
Nie wiem co taka kara ma robić Chyba zachęcać do zadym na czwartoligowym froncie

Shivan
Kibic
Na forum od 8542 dni

**

Odp: Kolejna kara dla Pogoni! - 28/08/2007 22:19

janek80 napisał:  
Nie wiem co taka kara ma robić Chyba zachęcać do zadym na czwartoligowym froncie

jak bys byl, to bys wiedzial, ze ta kara jest i tak za wysoka, gdyz tak na prawde w czasie meczu nic sie nie dzialo, ale ze pismaki maja bujna wyobraznie to jest jak jest.

Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Janek80
Kibic
Na forum od 6718 dni

Odp: Kolejna kara dla Pogoni! - 28/08/2007 23:25
Jak dają karę to wyższą albo wcale bo 500zł to ja mandat dostaje więc taka kara dla Pogoni jest śmiechu warta

monter
Kibic
Na forum od 7816 dni

Odp: Kolejna kara dla Pogoni! - 29/08/2007 00:46
a ty z wojewódzkiej czy rejonowej?

MKS Pogoń Szczecin Polska
G.
*zablokowany
Na forum od 7029 dni

Odp: Kolejna kara dla Pogoni! - 29/08/2007 00:54
z tym ,że warto dodać ,że płacą za tą kare z pieniędzy które miały być przeznaczone na oprawy stadionowe , i te 500 zł to jest kilkanaście rac i kilkadziesiąt straboskopów mniej ... ( może troche inne wartości ,ale naprawde się na tym nie znam..)

Pozdrawiam.

Obrazek jpg wstawiony na forum
Yahoo
Kibic
Na forum od 6744 dni

Odp: Kolejna kara dla Pogoni! - 29/08/2007 01:48
Dokladnie jak mowi Goral, zawsze to jest 500 zl mniej na oprawy.

ZAWSZE Z POGONIĄ !
tarpan
Kibic
Na forum od 7975 dni

Odp: Kolejna kara dla Pogoni! - 29/08/2007 09:25

Yahoo napisał:  
Dokladnie jak mowi Goral, zawsze to jest 500 zl mniej na oprawy.

A byłeś na wszystkich meczach Pogoni w tym sezonie że tak płaczesz...? robisz oprawy że masz takie wielkie żale?

thedevil2

Sex alkohol mordobicie POGOŃ SZCZECIN ponad życie!!!
monter
Kibic
Na forum od 7816 dni

Odp: Kolejna kara dla Pogoni! - 29/08/2007 13:09
Tarpan, zadzwoń do mnie jak możesz, bo gg mi nie hula.

MKS Pogoń Szczecin Polska
Janek80
Kibic
Na forum od 6718 dni

Odp: Kolejna kara dla Pogoni! - 31/08/2007 23:23
No cóż Jeżeli ktoś jest tak ograniczony że widzi tylko 500zł mniej na oprawy to trudno Dzieckiem już nie jestem więc w oprawy meczu się nie bawie Może i to 500zł was wychowa...

AL
Kibic
Na forum od 7447 dni

Odp: Kolejna kara dla Pogoni! - 01/09/2007 00:02
DO WIDZENIA

CENTRALNY WOJSKOWY KOCHANY SPORTOWY
HardcoreCitySzczecin
Kibic
Na forum od 7654 dni

**

Odp: Kolejna kara dla Pogoni! - 01/09/2007 09:31

janek80 napisał:  
No cóż Jeżeli ktoś jest tak ograniczony że widzi tylko 500zł mniej na oprawy to trudno Dzieckiem już nie jestem więc w oprawy meczu się nie bawie Może i to 500zł was wychowa...

...ale tok myślenia dziecka...wyrosnąc to można z zabawek

https://www.facebook.com/HardcoreCitySzczecin
Janek80
Kibic
Na forum od 6718 dni

Odp: Kolejna kara dla Pogoni! - 01/09/2007 20:46
ty monter nie obrażaj mnie tak głupim pytaniem O tych oprawach wyskoczyłem bo myślałem że do mnie ktoś ma pretensje że opraw nie robię i nie byłem na wszystkich meczach Przepraszam ale dopiero uczę się internetu i forum Jak dobrze rozumię to ja też płacę te 500zł pod postacią złotówki w bilecie i pewnie że bym wolał żeby poszła na oprawę Dlatego jestem za tym żeby kar unikać

- 1  - 2  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768770541 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.05 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005