Nie wiem co taka kara ma robić Chyba zachęcać do zadym na czwartoligowym froncie
jak bys byl, to bys wiedzial, ze ta kara jest i tak za wysoka, gdyz tak na prawde w czasie meczu nic sie nie dzialo, ale ze pismaki maja bujna wyobraznie to jest jak jest.
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Odp: Kolejna kara dla Pogoni! - 29/08/2007 00:54
z tym ,że warto dodać ,że płacą za tą kare z pieniędzy które miały być przeznaczone na oprawy stadionowe , i te 500 zł to jest kilkanaście rac i kilkadziesiąt straboskopów mniej ... ( może troche inne wartości ,ale naprawde się na tym nie znam..)
Odp: Kolejna kara dla Pogoni! - 31/08/2007 23:23
No cóż Jeżeli ktoś jest tak ograniczony że widzi tylko 500zł mniej na oprawy to trudno Dzieckiem już nie jestem więc w oprawy meczu się nie bawie Może i to 500zł was wychowa...
No cóż Jeżeli ktoś jest tak ograniczony że widzi tylko 500zł mniej na oprawy to trudno Dzieckiem już nie jestem więc w oprawy meczu się nie bawie Może i to 500zł was wychowa...
...ale tok myślenia dziecka...wyrosnąc to można z zabawek
Odp: Kolejna kara dla Pogoni! - 01/09/2007 20:46
ty monter nie obrażaj mnie tak głupim pytaniem O tych oprawach wyskoczyłem bo myślałem że do mnie ktoś ma pretensje że opraw nie robię i nie byłem na wszystkich meczach Przepraszam ale dopiero uczę się internetu i forum Jak dobrze rozumię to ja też płacę te 500zł pod postacią złotówki w bilecie i pewnie że bym wolał żeby poszła na oprawę Dlatego jestem za tym żeby kar unikać
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768770541 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.